|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
18.12.2008 11:02:12   
aleksandra silvija
Alea-user posted image user posted image user posted image user posted image
Kleo-user posted image user posted image user posted image user posted image (glavobol, spanje).
Ninny-user posted image user posted image user posted image  za obletnico in peko. Tudi mene zanima tvoje presenečenjeuser posted image .
Didlinaa- super za Saro in hvala za ogovor o črpalki in banani-

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.12.2008 11:04:38   
Anonimen
Lejo lejo, pride pa stran obrne.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3452
18.12.2008 11:05:01   
Anonimen
Didlinaa,super za tamalouser posted image user posted image ,pa hvala za razlago o crpalki.Kako pa izgleda,ker si je tudi pod razno ne morem predstavljati.Saj,za banano in sladkor sem vedla,samo ni mi bila jasna povezava s crpalko.
Glava pa mene boli ze od 14ega leta naprej.Je bilo zadnje leto ze bolje,posebej v nosecnosti,saj,hvala bogu,ker takrat niti tablet ne bi smela jemat...kaj pa ti vzames,pojes..,ko je res kriza?Jaz se velikokrat namazem z etericnimi olji,al pa kar s tigrovo mastjo,mi ful odleze,samo ko pekoc-hladni obcutek popusti,je spet isto.Se pa niti ne morem prevec mazat,zaradi tamale,pride v postev sele zvecer,ko zaspi.

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
18.12.2008 11:14:25   
Anonimen
Kleo : http://www.diabetes-zveza.si/?area=news&show=02&ID=58, bi predolgo pisala.user posted image

Za glavogole je pa tako. Izogibam se zelenim, rumenim jedem, orehov, lešnikov, oreščkov nasploh. Ko prime na začetku glavobom, pomaga da ga mal srkneš čez zob8žgana pijača), da razširi žile tam pri čelu, kjer ponavadi najbolj bolijo migrenski glavoboli.Sam ne zdej mislit, da ga pijem vedno.user posted image Včasih. Drugače pa počitek v temo, tišino. če je glavobol tako daleč, prst v usta, bruhat in odspat eno uro. Se zbudiš kot prerojen.
Ker sem imela tako dolgo glavobole, sem šla k okulistu in dobila očala. Dioptrija se je poslabšala. Logično, saj med glavogolom ne moreš gledat preveč svetlobe in se oči posledično matrajo, dioptrija se slabša. Kaj če bi šla na kontrolo vida? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
18.12.2008 11:19:34   
Anonimen
Saj,pri meni je ziher povezava z vidom,ker imam res ogromnouser posted image user posted image dioptrijo.Svetloba,posebej sonce pozimi(sneg)pa dobesedno ubija.Brez soncnih ocal,nikoli ne grem od doma.Ko sem bila se mlajsa,so mi naredili kar fajn pregled glave,samo niso nic nasliuser posted image user posted image user posted image ,na slabo mislimuser posted image ,zdaj pa ze dolgo nisem sla do zdravnika zaradi tega.Je pa res to tak sra...e,mi je vcasih,da bom kar znorela.Mi pa pomaga recimo sprehod,po zelo hladnem zraku.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
18.12.2008 11:28:02   
Anonimen
Didlinaa,si kaj brala temo:oce neznan...kako naprej,ker tole npr.meni tudi povzroca glavoboluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
18.12.2008 11:32:18   
lonapo
oj, jutro,

žiga je imel včeraj tud mal vročine, pomoje bo zdle v kratkem tud zob ven pogledal, ma spodaj že kar izboklino. danes je uredu, samo je pa ful tečka-pa še vreme je tema od teme.

samsa a je kaj novega????

čestitke vsem obmesečnikom!!!!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
18.12.2008 11:39:15   
mtinca1
aleksandra silvija - juhuuuu za črpalko user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: she29

mtinca sem zaseledila članek o spanju in uspavanju: http://www.ringaraja.net/o-spanju-in-uspavanju_833.html
predvsem del izjokavanjeuser posted image nisem vedela cel kup stvariuser posted image
aja pa tisto sem se smejala ko si napisala da je vrtiljak dober dokler ne vstane, na to niti pomislila nisemuser posted image user posted image user posted image .

zanimiv članek; sicer sem ga že prej prebrala. sem ga upoštevala 6 mes., potem sem pa jaz (kao strokovnjak), ocenila da pa pri 6.mesecih (kot da je to neka starost)  verjetno ne bodo tako dramatične posledice. so plusi in minusi. v bistvu ne zagovarjam nobene metode. je pa vsekakor koristno prebrati različna stališča.

ninny - čestitke za obletnico!!! veliko sreče in ljubezni še naprej user posted image .

< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 18.12.2008 11:45:00 >

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
18.12.2008 12:07:45   
lunca14
Danuser posted image ........sem vas prebrala,pa pol stavri pozabila,no spomnim se večinoma,samo potem ne vem kateri kej pašeuser posted image ...........no takole....
as..........super za črpalko,za banano in za lovrotove vragolijeuser posted image user posted image user posted image
ninny..........čestitke za obletnicouser posted image user posted image
mtinca............špartanska vzgoja,je obrodila svoje sadoveuser posted image user posted image user posted image ,vem je teško poslušat svojga otroka,ko joka,pri meni je lun spet začel nekaj štrajkat pri uspavanju,ampak takrat ne popščam,ker moram met zase tiste dve urce,da kaj naredim,da se normalno vsedem,spijem kavo,potem ponoči,pa spiva skupaj,tako,da tudi jaz vem so plusi in so minusi,samo tako,kot je on človek in čuteče bitje,sem tudi jaz samo človek
alea..........tebi pa pikapoke za izabelcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lonapo.........upam,da zobek pride kmalu in tudi sonček,da boste lahko šli ven
Ostalim pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
18.12.2008 13:12:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didlinaa,si kaj brala temo:oce neznan...kako naprej,ker tole npr.meni tudi povzroca glavoboluser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem na začetku nekej brala. Grem zdej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
18.12.2008 13:15:31   
Anonimen
No, jaz sem dobesedno v dreku.user posted image user posted image user posted image user posted image Tamalo je že 3x preteralo. To še ni vse. Se je pokakala pred obrokom prej, jo previjem, zalimam zadnjo vrečko za urin, lepo vse popapa in se mi začne smejat. Seveda, zasmrdelo in mi je blo vse jasno. Vse spet odkidat, dobesedno.user posted image Vrečka direkt za v smeti. In kaj sem naredila? Nastavla sem ji vrečko za zamrzovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo vidli kaj bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
18.12.2008 13:18:47   
slovenka
zdravo punce,

naša pika spi, mami pa kuha... sem jo dala v kinderpet in šla zmetat stvari v lonec, pa pridem in ona drži bombažka za rokico in spi - očitno bi ji tudi kaka sestrica dvojčica prav prišla user posted image

Ati je pa danes doma, s tastom lučke gor delata veni - pa ju tako zebe, reveža. Je šel malo sneg, sedaj pa spet dežuje user posted image

Naša pa je zadnje čase spet ful lačna ponoči, podnevi pa ne tako. Sinoči sem ji dala flaško ob 23h, pa je potem bila lačna ob 3h (150 ml) in ob 6.30 že spet user posted image Kaj naj naredim, da to malo spremenimo? Mogoče bi ji morala več GH dajat podnevi... user posted image Sicer ob 23h sem bila še budna, ker eno knjigo berem, potem ob pol 7 pa jo je ati nafutral, pa previl in jo dal k meni v posteljo, pa sva spali do 11h. Tako da spimo že, se tudi ponoči zares ne zbudi, samo lačna je... Pa jo hranim čez dan, ji non stop neko žlico tiščim v usta, samo jo bolj zanimajo druge stvari, gleda okrog, nori, meni pa se smeji in usta skup drži, potem ponoči pa je trebušček na vrsti.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
18.12.2008 13:35:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem na začetku nekej brala. Grem zdej.user posted image

pa ne pozabi na Diano5,ker dons je sele zanimivo...no pocasi je ze bolj za zaklent.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.12.2008 13:37:07   
lonapo
In kaj sem naredila? Nastavla sem ji vrečko za zamrzovanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo vidli kaj bo.user posted image

TALE JE PA HUDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.12.2008 13:41:33   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pa še danes imava z mojim obletnico-10 let odkar sva skupaj, pa me prav zanima če me bo kaj presenetil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To je pa že lep dosežek!
Midva imava poleti, letos nama je ratalo kr med dopustom, sva praznovala kr cel dan. Ja pa ja. user posted image user posted image  Je že Sabina poskrbela, da sva bolj al manj okol nje skakala. user posted image user posted image

Kleo, kako skuto daš Meri? Že nabiram recepte, ker moja domišljija je bolj švoh. user posted image user posted image  Danes je Sabinči spet papcala bučke. Sam jih ma ful rada, me prav zanima kdaj se jih bo naveličala. user posted image

Didlinaa, user posted image user posted image user posted image  za Sarči.

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.12.2008 13:46:21   
Anonimen
BS,navadno polnomastno,po moznosti bio.
Midve bova danes tudi buckeuser posted image .

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.12.2008 13:58:25   
Anonimen
Mi bomo tud bučke danes po dolgem času.user posted image user posted image
Bučomanija.user posted image

Sem brala zdej tisto temo o Diani ja, sam to se za hec med sabo dajejo, stara zgodba.user posted image Brez veze. K se jim da. Sej ne veš več kdo piše in kdo ne.Tolk kao novih.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.12.2008 14:03:30   
she29
kleo zdaj sem videla da imaš nove slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image . ej kako se naredi da se slikce menjajo? jaz bi tudi zamenjala, pa bi dala te menjajoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.12.2008 14:04:06   
lunca14

Sem brala zdej tisto temo o Diani ja, sam to se za hec med sabo dajejo, stara zgodba.user posted image Brez veze. K se jim da. Sej ne veš več kdo piše in kdo ne.Tolk kao novih.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image o čem ve to-dianauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.12.2008 14:07:32   
she29
mtinca u zdaj vidim tudi tvoje nove slikceuser posted image user posted image .lana se mi res ful dopadeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.12.2008 14:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

kleo zdaj sem videla da imaš nove slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image . ej kako se naredi da se slikce menjajo? jaz bi tudi zamenjala, pa bi dala te menjajoče.

Pejt na Glitterfy.com,tam si jih lahko nastimasuser posted image .

Didlinaa,a mislis,ker meni se ne zdi,vsaj za Volgo in Tanikoo neuser posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.12.2008 14:22:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image o čem ve to-dianauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar tukaj ostani, pa bo vse ok.user posted image Nič ne pohajaj po RR.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.12.2008 14:23:29   
Anonimen
she29  http://www.glitterfy.com/flipbook.php

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.12.2008 14:24:29   
Kaja08
Daaaan! Evo, jst sem tudi prišla po pikapoke - Žiga je ponoč zakuhal in ima vročino...zjutraj je imel 37.7user posted image Upam, da so zobki... tečen je ko driska, samo nosil bi se, še ko zaspi, se takoj zbudi, ko ga dam iz naročja v posteljico... user posted image  Goste hrane mu danes sploh ne dajem, ker že mleko komi dol pogoltne...

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Naša pa je zadnje čase spet ful lačna ponoči, podnevi pa ne tako. Sinoči sem ji dala flaško ob 23h, pa je potem bila lačna ob 3h (150 ml) in ob 6.30 že spet user posted image Kaj naj naredim, da to malo spremenimo? Mogoče bi ji morala več GH dajat podnevi... user posted image Sicer ob 23h sem bila še budna, ker eno knjigo berem, potem ob pol 7 pa jo je ati nafutral, pa previl in jo dal k meni v posteljo, pa sva spali do 11h. Tako da spimo že, se tudi ponoči zares ne zbudi, samo lačna je... Pa jo hranim čez dan, ji non stop neko žlico tiščim v usta, samo jo bolj zanimajo druge stvari, gleda okrog, nori, meni pa se smeji in usta skup drži, potem ponoči pa je trebušček na vrsti.

Pri nas je isto - ponoč vedno več je, čez dan se pa začne jokat, ko mu hočem kej več hrane uturit...Poje, kolikor mu paše, ostalo pusti. Ponoč je pa akcija - bi pa celga vola pojedu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih rabite, da se malčki pozdravijo!!

AS, čestitke za pumpico!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.12.2008 14:26:33   
Anonimen
Kaja08, evo tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?