Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer evo, sem zjutraj rekla, da se kasneje še kaj oglasim, pa mi do sedaj ni uspelo sem čisto na tesnem s časom - sedaj, ko imamo GH, ga imam še manj - posebej kosilo zanjo, posebej sadne zadeve, navajanje na pitje (ki nam sploh še ne gre!! ), pospravljanje in sesanje,... sprehod,... in nič časa mi ne ostane preden gre spat z GH smo pa sedaj nekako "stabilni" - dopoldan poje nekaj sadne kašice, okoli 14.00 korenček/cvetača/kvinoja, pa še okoli 18.00 riževa mlečna kašica dojila se je najkasneje ob 7.00 zjutraj, potem pa šele sedaj pred spanjem nekaj po 19.00 vmes enkrat je pa samo nekaj spila na joški, nekaj požirkov naredila in to celo v budnem stanju, kar je ful novost zanjo - uspavamo za papanje je torej zadnje dni ne več ni pa kakala že 1 teden!!!! to je verjetno sedaj že kar problem, a ne? glede na to, da poje že kar veliko GH in ne velja več, da je pri dojenih otrocih OK, tudi če malo dlje ne kakajo pa sem ji čez noč namčila suhe slive in zjutraj ta sokec primešala v zmiksano sadje in zraven vrgla še 3 slice in zmiksala vse skupaj (ja, jaz namiksam za vsaj 3 otroke, ne zznam delati za 1 ) in danes še NIČ verjetno bi te slive že morale delovati?!? verjetno premalo pije čez dan... moramo nekaj ukreniti glede tega mislim, da je aurora pisala, koliko je gal pojedel danes... meni se zdi to ogromno!!! 600g samo sadne kaše??? sicer še nisem tehtala naše sadne kaše, ampak po moje nima niti četrt kile, kaj šele nekaj čez pol kile? a je bila to napaka???? pa zdi se mi, da je Brina kar debelčkena ratala... al se pa motim, ampak res se mi to zdi a so se vaši kaj zredili po uvedbi GH? Tana, jaz bi ji dala še mal slivovga soka za pit, če se do ju3 ne pokaka, bi bi dala glicverinsko svečko. Ker poje nekaj GH, je to že skrajni čas, da se pokaka. GH...mi pojemo cca 400ml AM in 600gGH, pa se mi ne zdi, da bi se kaj posebej zredila. Jo je nekaj več, to je res, samo še vedno smo v klubu manekenk Je pa kar velika, mogoče zaradi tega deluje bolj suhec.
|