aurora28
|
Dajte mi povedat, a ve vse te varjante ki jih pripravljate z mlekom dodajate svoje ali AM...al kako drugo npr...sojino, riževo...si ne upam, pa menda lahko to dam naprimer za keksolino pa v pire...pa bla bla... Čmrlika jaz Galu keksolino pripravljam z mlekom riž-soja, danes pa sem mu pire krompir naredila z kislo smetano, sicer je pa tako, vsaj piše v paparici, da lahko po 6. mesecu začneš uporabljati kravje mleko za kuho. aurora bravo za kilce in pridnega Gala... je pa skor celo kilo lažji od Nejca ...no vsaj tvoj križ ne trpi. Jana naš je pa športnik in se počasi redi, ker ni niti minuto pri miru , danes se je P na lastne oči prepričala kako je živahen Gal, ji je udarjal po mizi, pa ploskal , ko pa mu je rekla pa pa, pa je naredil še brbr Moram se pohvaliti, da Gal dela brbr s prsti po ustih, ploska in govori dej, dej Kodrana super kuhinja, se mi zelo dopade **** za Omarja, vse bo v redu, boš videla. Zakaj pa mu ne daješ AD3 kapljic, ker jaz Galu dajem 10 AD3 kapljic na dan, to po navodilu P, ker je rekla, da pozimi je premalo sonca in zato je doza povečana iz 7 na 10 kapljic. Je pa glavica Gala še tudi odprta 2 cm v dolžino in široka 1,5 cm, tako kot pri Nejcu od Jane. Aja, pa še to; danes se je Erazem prvič sam postavil na nogice. Sem ležala zraven njega na puzlah (jaz na boku) in je priplezal do mene, se prijel za moje noge, se dvignil na kolena in potem na nogice, potem je bilo pa veselja poln koš. Bravo za Erazema Danes je Gal pojedel vsega skupaj 600 g domače sadne kaše, 300 g jogurta z banano in kosmiči in še piščančeka s pire krompirjem in zelenjavo. Veliko je pojedel in dvakrat sva se podojila čez dan (zaradi žeje). Opažam pa, da ker ga ne dojim veliko, da dojke niso več tolk napete.