|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 20:47:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Veseli december - zunaj že poka.

Pa posoda je pomita. Ful bi šla spat, pa nisem zmatrana, pa še nos mam zabasan in ne gre in ne gre. Ponoč, ko pa morem vstajat in z dudo servisirat in včasih še z mojimi kapljicami mleka, pa komaj živim. Pa zjutri, ko je treba vstat, nočna mora. Komaj čakam prespane noči.

Pa pojdi ležat pred tv, da se vsaj malo spočiješ, če ne moreš spat.
Mene Hb grlo manj boli, drugih stranskih učinkov prehlada pa še nimam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.12.2008 20:53:04   
darmar
bi šla če bi bil kje kak film, fleten in na izi, tko pa nič ni zame zdele.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
18.12.2008 21:04:37   
darmar
Očitno sva midve sami tle. Kaj boš v soboto naročila??? Jaz bi spomladanski zavitek, papiščanca z indijskimi oreščki in papriko in solato iz kalčkov in za piko še ocvrte banane s sladoledom. No pa ne bom, ker me smrk, smrk ne bo z vami.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
18.12.2008 21:07:01   
tana7
Dober večer

evo, sem zjutraj rekla, da se kasneje še kaj oglasim, pa mi do sedaj ni uspelo user posted image
sem čisto na tesnem s časom - sedaj, ko imamo GH, ga imam še manj - posebej kosilo zanjo, posebej sadne zadeve, navajanje na pitje (ki nam sploh še ne gre!!user posted image ), pospravljanje in sesanje,... sprehod,...  in nič časa mi ne ostane preden gre spatuser posted image

z GH smo pa sedaj nekako "stabilni" - dopoldan poje nekaj sadne kašice, okoli 14.00 korenček/cvetača/kvinoja, pa še okoli 18.00 riževa mlečna kašica
dojila se je najkasneje ob 7.00 zjutraj, potem pa šele sedaj pred spanjem nekaj po 19.00
vmes enkrat je pa samo nekaj spila na joški, nekaj požirkov naredila in to celo v budnem stanju, kar je ful novost zanjo - uspavamo za papanje je torej zadnje dni ne več

ni pa kakala že 1 teden!!!!
to je verjetno sedaj že kar problem, a ne? glede na to, da poje že kar veliko GH in ne velja več, da je pri dojenih otrocih OK, tudi če malo dlje ne kakajo
pa sem ji čez noč namčila suhe slive in zjutraj ta sokec primešala v zmiksano sadje in zraven vrgla še 3 slice in zmiksala vse skupaj (ja, jaz namiksam za vsaj 3 otroke, ne zznam delati za 1user posted image ) in danes še NIČ
verjetno bi te slive že morale delovati?!?

verjetno premalo pije čez dan... moramo nekaj ukreniti glede tegauser posted image

mislim, da je aurora pisala, koliko je gal pojedel danes...
meni se zdi to ogromno!!! 600g samo sadne kaše??? sicer še nisem tehtala naše sadne kaše, ampak po moje nima niti četrt kile, kaj šele nekaj čez pol kile? a je bila to napaka????

pa zdi se mi, da je Brina kar debelčkena ratala... al se pa motim, ampak res se mi to zdi
a so se vaši kaj zredili po uvedbi GH?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
18.12.2008 21:10:04   
Estrella*
Kaj je že spet tuga tu gori???Jaz sem zrihtala vse, samo še sebe stuširam in bom redi za postlouser posted image

aurora:user posted image  Gal se je pa prelevil v pravega jedca. Kar orng dnevno porcijo si je privoščil. Mi2 z Aljo ponavadi popacva med 900g/ml  in 1000g/ml Danes sva 940guser posted image , včeraj 980g. Tolk sem vesela, ker nimava več borb in lepo je

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
18.12.2008 21:11:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Veseli december - zunaj že poka.

Pa posoda je pomita. Ful bi šla spat, pa nisem zmatrana, pa še nos mam zabasan in ne gre in ne gre. Ponoč, ko pa morem vstajat in z dudo servisirat in včasih še z mojimi kapljicami mleka, pa komaj živim. Pa zjutri, ko je treba vstat, nočna mora. Komaj čakam prespane noči.

Hb smo na "vasi".

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image oz. bolje rečeno v divjini

Guliver, ja še obstajauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
18.12.2008 21:13:26   
darmar
A vi to tehtate?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.12.2008 21:14:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana naš je pa športnik in se počasi redi, ker ni niti minuto pri miru user posted image , danes se je P na lastne oči prepričala kako je živahen Gal, ji je udarjal po mizi, pa ploskal user posted image user posted image , ko pa mu je rekla pa pa, pa je naredil še brbr user posted image user posted image

Moram se pohvaliti, da Gal dela brbr s prsti po ustih, ploska in govori dej, dej user posted image user posted image

maš pa ultra pametnega otročkauser posted image

oh če bi vidla našga Nejca bi se sam za glavo prijela, pa niti sekundo ni pri miru, ma sej mi je to bolj kot da se dere v tri dni.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
18.12.2008 21:14:40   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

moja je dobila kar mišelinke okoli noguser posted image , odkar smo na gh.  je bla pa prej suhica. ko sem vidla Manco od SS, sem samo pogledala, ker še nisem videla v živo kako zgledajo mišelinke. zdej jih ima pa moja - sicer so še vedno bolj male, ampak souser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
18.12.2008 21:15:44   
Estrella*

Dober večer

evo, sem zjutraj rekla, da se kasneje še kaj oglasim, pa mi do sedaj ni uspelo user posted image
sem čisto na tesnem s časom - sedaj, ko imamo GH, ga imam še manj - posebej kosilo zanjo, posebej sadne zadeve, navajanje na pitje (ki nam sploh še ne gre!!user posted image ), pospravljanje in sesanje,... sprehod,...  in nič časa mi ne ostane preden gre spatuser posted image

z GH smo pa sedaj nekako "stabilni" - dopoldan poje nekaj sadne kašice, okoli 14.00 korenček/cvetača/kvinoja, pa še okoli 18.00 riževa mlečna kašica
dojila se je najkasneje ob 7.00 zjutraj, potem pa šele sedaj pred spanjem nekaj po 19.00
vmes enkrat je pa samo nekaj spila na joški, nekaj požirkov naredila in to celo v budnem stanju, kar je ful novost zanjo - uspavamo za papanje je torej zadnje dni ne več

ni pa kakala že 1 teden!!!!
to je verjetno sedaj že kar problem, a ne? glede na to, da poje že kar veliko GH in ne velja več, da je pri dojenih otrocih OK, tudi če malo dlje ne kakajo
pa sem ji čez noč namčila suhe slive in zjutraj ta sokec primešala v zmiksano sadje in zraven vrgla še 3 slice in zmiksala vse skupaj (ja, jaz namiksam za vsaj 3 otroke, ne zznam delati za 1user posted image ) in danes še NIČ
verjetno bi te slive že morale delovati?!?

verjetno premalo pije čez dan... moramo nekaj ukreniti glede tegauser posted image

meni se zdi to ogromno!!! 600g samo sadne kaše??? sicer še nisem tehtala naše sadne kaše, ampak po moje nima niti četrt kile, kaj šele nekaj čez pol kile? a je bila to napaka????

pa zdi se mi, da je Brina kar debelčkena ratala... al se pa motim, ampak res se mi to zdi

Tana, jaz bi ji dala še mal slivovga soka za pit, če se do ju3 ne pokaka, bi bi dala glicverinsko svečko. Ker poje nekaj GH, je to že skrajni čas, da se pokaka.

GH...mi pojemo cca 400ml AM in 600gGH, pa se mi ne zdi, da bi se kaj posebej zredila. Jo je nekaj več, to je res, samo še vedno smo v klubu manekenkuser posted image Je pa kar velika, mogoče zaradi tega deluje bolj suhec.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
18.12.2008 21:17:20   
sesil
zdej se bom pa poslovila, ker me je spet začela glava bolet. ob 15h se je lotilo, pol pa zmeraj hujše. od 18-19.30 sem se šla uleči, sem zaspala. je blo malo boljše, ma še vedno nabiva. zdej grem vegetirat pred tv. kdo bo ponoči spal pa ne vem.

lepo čvekajte

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
18.12.2008 21:17:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

moja je dobila kar mišelinke okoli noguser posted image , odkar smo na gh.  je bla pa prej suhica. ko sem vidla Manco od SS, sem samo pogledala, ker še nisem videla v živo kako zgledajo mišelinke. zdej jih ima pa moja - sicer so še vedno bolj male, ampak souser posted image

Tvoja se je kar precej "odebljala", Sploh se na slikah iz MUCE MACE vidi, da jo je krepko več, kot pred kakim mescemuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.12.2008 21:18:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

zdej se bom pa poslovila, ker me je spet začela glava bolet. ob 15h se je lotilo, pol pa zmeraj hujše. od 18-19.30 sem se šla uleči, sem zaspala. je blo malo boljše, ma še vedno nabiva. zdej grem vegetirat pred tv. kdo bo ponoči spal pa ne vem.

lepo čvekajte

Nočko, pa pocajtaj se do sobote!!!!!Da se ne bo uresničil scenarij edinaos, ki je rekla, da jih bo prišlo max.10user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.12.2008 21:19:47   
mafi
čer

evo se mal še oglasim dokler se maleni ne zbudi,pomoje bo dons spet hajkauser posted image   do ene 23 če ne še dal.

kr noče se zbuditjst se pa cel dopoldne mučim zdej k je pa ati doma se dela pa pridnega (hinavc mali).

ja guliver se še drži.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
18.12.2008 21:19:49   
Estrella*

A vi to tehtate?

Ja , to je moja hiba in moje prekletstvo in poklicna deformacijauser posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.12.2008 21:20:00   
barbaw

Očitno sva midve sami tle. Kaj boš v soboto naročila??? Jaz bi spomladanski zavitek, papiščanca z indijskimi oreščki in papriko in solato iz kalčkov in za piko še ocvrte banane s sladoledom. No pa ne bom, ker me smrk, smrk ne bo z vami.

Še ne vem. user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.12.2008 21:20:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kaj je že spet tuga tu gori???Jaz sem zrihtala vse, samo še sebe stuširam in bom redi za postlouser posted image

aurora:user posted image  Gal se je pa prelevil v pravega jedca. Kar orng dnevno porcijo si je privoščil. Mi2 z Aljo ponavadi popacva med 900g/ml  in 1000g/ml Danes sva 940guser posted image , včeraj 980g. Tolk sem vesela, ker nimava več borb in lepo je

????

user posted image user posted image user posted image  za Aljo

Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.12.2008 21:20:45   
mafi

A vi to tehtate?

Ja , to je moja hiba in moje prekletstvo in poklicna deformacijauser posted image user posted image

si te lahko prav nekako lahko predstavim (bela halja zraven pa kaka zaščitna očalauser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.12.2008 21:21:26   
barbaw

A vi to tehtate?

Jaz sem samo 1x. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.12.2008 21:21:40   
Estrella*

no tole ni glih pikauser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.12.2008 21:22:44   
barbaw

no tole ni glih pikauser posted image

meni je pa ocvrt ananas dober mmmmmm

Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.12.2008 21:23:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

A vi to tehtate?

si te lahko prav nekako lahko predstavim (bela halja zraven pa kaka zaščitna očalauser posted image )

Ja, sam očala zelo nerada nosim in rokavice, ker mi gredo na živce. Kadar delam s kakimi jedkimi snovmi, pol žeuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
18.12.2008 21:23:11   
aurora28

Tana7 ne ni bila pomota user posted image . Veš jaz mu skuham mešan kompot (2 jabolki, 2 hruški, slive in suhe marelice in malo cimeta) ko vse ukašam dobim ven 2 oring porciji po 300 g. Sem danes ravno stehtala preden sem mu ponudila.

Midva za zajtrk pojeva ali skuto z banano in jabolko ali pa jogurt z banano in kosmiči. Probaj ji to ponuditi, boš videla da se bo pokakala. Ker Gal odkar mu jaz kuham in jeva dokaj raznoliko hrano kaka po 3 krat na dan. user posted image Je pa značilno, da probiotični jogurti spodbujajo prebavo.

Jutri pa bom skuhala enolončnico.

V bistvu imava z Galom ritual, da jaz pripravim za oba naenkrat zajtrk in kar je on, jem tudi jaz. Ampak danes mi je od vsega zajtrka pustil samo dve mali žlički user posted image . Me je pa dragi zjutraj presenetil in mi pred odhodom v službo na kuhinjski mizi pusti svež masleni rogljiček. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3823
18.12.2008 21:24:15   
Estrella*

????

user posted image user posted image user posted image  za Aljo

Ko bodo vse puško v koruzo vrgleuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
18.12.2008 21:25:31   
Estrella*

Še ne vem. user posted image

Juhico sladko kislo za začetek, pol pa od navdiha odvisnouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopuste
maca83 RR

Ste izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?

na daljsi dopust gremo raje poleti (43%)

na daljsi dopust gremo raje pozimi (0%)

ne planiramo, ker je maja se premraz (2%)

maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (30%)

kaj je to dopust? (20%)

imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (6%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!