|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
18.12.2008 14:26:50   
Pupsika
Živjo nevestice!

Glede šopka..vam lahko pokažem kakšnega bom imela jst, imam slikco.
Bo zelo podoben temu, samo, da bodo v njem poleg orhidej, kal in še enij rož, ki nimam pojma kako se jim rečeuser posted image , važno da ve cvetličarka, še bele vrtniceuser posted image .
Venezuela, jst sem najprej hotla imeti šopek namesto , da ga nosim na roki, ovitega okoli roke do zapestja...ampak potem sva se s cvet. dekorerko posvetovali in je rekla, da ne gre skupaj z mojo obleko tko, da ostajam pri klasičnem.
Poroka bo v belo-vijola-črni barvi.

Šopek:
user posted image

Total, upam, da se tvoj sine čimprej pozdravi!!

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
18.12.2008 14:36:53   
zimbra
Ejla, a ni danes en depresiven dan??? Bi šla kar domov spat.. še malo pa bom res. user posted image .

Ti Pupsika si pa tako pridna, vse maš zrihtano in domenjeno. Bom takoj po praznikih pospešila pripravo, obljubim.
Šopek je pa fenomenalen. Ker je obleka bolj ravnih linij res rabiš en tak odštekan, poživljajoč šopek. Kaj pa za zapestne šopke? Kal najbrž ne boš mogla tam uporabit? Si ne predstavljam lih najbolj.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
18.12.2008 14:38:54   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Joj men pa čist nič od šopkov kar sem do zdaj videla ni všeč user posted image . Bi rada nekaj ful preprostega pa hkrati odbitega, pa da ni preveč ogromno.... skratka misija nemogoče user posted image .

*maja, ko najdeš še meni sporoči.. tud jaz iščem kaj takega. user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.12.2008 14:41:57   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Ejla, a ni danes en depresiven dan??? Bi šla kar domov spat.. še malo pa bom res. user posted image .

Ti Pupsika si pa tako pridna, vse maš zrihtano in domenjeno. Bom takoj po praznikih pospešila pripravo, obljubim.
Šopek je pa fenomenalen. Ker je obleka bolj ravnih linij res rabiš en tak odštekan, poživljajoč šopek. Kaj pa za zapestne šopke? Kal najbrž ne boš mogla tam uporabit? Si ne predstavljam lih najbolj.

Kje si ti bejba?
A si zakopana v del?user posted image

Pa sej nisem tolk pridna..jst imam čas...ampak verjetno ne za dolgouser posted image .

So me lihkar klical, da sem prišla v ožji izbor še za eno slulžbouser posted image user posted image

Ne vem še katere rožce bodo na zapestnih šopkih...vidiš, da nisem tolk pridna in nimam vse popedenanuser posted image .
Ne, res ne vem kaj bi imela..mogoče orhidejeuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.12.2008 14:46:38   
zimbra
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika
Kje si ti bejba?

Pa sej nisem tolk pridna..jst imam čas...ampak verjetno ne za dolgouser posted image .

So me lihkar klical, da sem prišla v ožji izbor še za eno slulžbouser posted image user posted image

Ne vem še katere rožce bodo na zapestnih šopkih...vidiš, da nisem tolk pridna in nimam vse popedenanuser posted image .

Jah, mal je treba tud delat v službi user posted image user posted image user posted image .

Čestitke!!! Sem rekla da boš naslednji teden že mela službo, ti sam mene posluši. user posted image

Za rožce pa nič se sekirat, sem prepričana da tvoja cvetličarka tolk obvlada, da ti bo naredila fenomenalne zapestne šopke. Saj boš šla še kaj do nje pred poroko, ne?

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.12.2008 14:50:44   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Kje si ti bejba?

Jah, mal je treba tud delat v službi user posted image user posted image user posted image .

Čestitke!!! Sem rekla da boš naslednji teden že mela službo, ti sam mene posluši. user posted image

Za rožce pa nič se sekirat, sem prepričana da tvoja cvetličarka tolk obvlada, da ti bo naredila fenomenalne zapestne šopke. Saj boš šla še kaj do nje pred poroko, ne?

Hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .
Sam, da ne bom tak zabluzila ko včeraj...šit pol ne bom mela šihta do poletjauser posted image .

Ja, itak ji aro neseva januarja, pa spomladi gremo vsi skupaj v gostilno, da si ona vse ogleda, zamisla in tko.
Meni je ona tolk fajn ženska, pa taka mlada okol 30, odbita...se ji vidi, da je v korku s časom.
In ona se pripelje iz Celja v Lj in okrasi avto in gostilne...ma vse naredi no... in to đabeuser posted image .
Jst bi ti jo kar priporočala, sem ziher, da bi bila tebi tud ful všečuser posted image .

Aja, včeraj je blo tolk fajnuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.12.2008 14:56:10   
zimbra
Hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .
Sam, da ne bom tak zabluzila ko včeraj...šit pol ne bom mela šihta do poletjauser posted image .

Ja, itak ji aro neseva januarja, pa spomladi gremo vsi skupaj v gostilno, da si ona vse ogleda, zamisla in tko.
Meni je ona tolk fajn ženska, pa taka mlada okol 30, odbita...se ji vidi, da je v korku s časom.
In ona se pripelje iz Celja v Lj in okrasi avto in gostilne...ma vse naredi no... in to đabeuser posted image .
Jst bi ti jo kar priporočala, sem ziher, da bi bila tebi tud ful všečuser posted image .

Aja, včeraj je blo tolk fajnuser posted image

A misliš da bi s Celja prišla tudi na primorsko? Itak se bova še vidle, pa mi daš njen kontakt.
Mam sicer eno cvetličarko v žlahti in bom šla najprej tja, lepo dela in mogoče dobim še kak popust. user posted image user posted image user posted image

Super je blo, ne samo fajn. Upam da te nista tvoja preveč čakala. user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.12.2008 14:58:47   
ery
Ojla..

Berem vas kar veliko, samo oglašat se ne morem.. moja otročka imata norice.. No hčerka je že mimo, v ponedeljek jih je pa sinko dobil, pa imamo VD. :)

A veste, jaz sem naročena v Krinolini januarja in kakor sem gledala obleke, mi je tudi najbolj padla v oči Parabola. Sam itak vem, da mi ne bo pasala. SEm ful ful suha, jošk nimam.. :), velika pa 172cm.

Veste kaj me zanima.. Od total obleka. Total... res me zanima kako ti paše... Kje se lahko pogledajo ti albumi vaši??

Ker kolikor vem imaš ti ful dobro postavo.. in bi ti pasala oprijeta a ne? a prav sklepam?

ma sej ne vem..

PUPSIKA, to je pa nor šopek.. Ful mi je všeč, res ful!!user posted image

Mejte se, papa

ery

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.12.2008 14:59:40   
ery
VENEZUELA, tudi jaz lahko pohvalim kozmetiko ORCa. Imam kremo, puder, maskaro. SIPER! Sedaj sem si naročila še šampon za atija, maskaro za mami in zame glos. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.12.2008 15:17:40   
nky 23
lep snežen pozdrav1

moj sinko je bolši, je pa dobil antibiotik...

kako ste pridne že ful vete kaj bote imele in kako, midva z mojim pa nikakor ne prideva skupaj z mojo obleko, kar je meni všeč njemu ni in obratno......

pa saj bo saj je še čas a neuser posted image

ja sem dobila za albumček geslo hvala

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.12.2008 15:19:50   
ery
Pri meni pa moj dragi obleke ne bo videl... je tudi sam noče...

Aja sem pozabila povedat, da grem danes na eno probo oblek, tukaj v kranj, imajo bolj malo oblek... ampak da vidim kako je to sploh... hihi...

evo link:http://www.porocneobleke.si/?subpageid=2

Katera vam je najbolj všeč??

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.12.2008 15:20:26   
ery
Še enkrat link:

http://www.porocneobleke.si/?subpageid=2

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.12.2008 15:23:34   
nky 23

meni so te tri lepe

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.12.2008 15:24:07   
nky 23
no pa sem ga posrala ni prileplo

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.12.2008 15:25:09   
nky 23
38103

36101

35203

te so meni  lepe

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.12.2008 15:29:17   
ery
Meni tukaj tudi najbolj v oči pade 38103.

bom poročala katera mi bo najbolj pasala, če mi bo sploh katera user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.12.2008 15:31:13   
venezuela

Živjo nevestice!

Glede šopka..vam lahko pokažem kakšnega bom imela jst, imam slikco.
Bo zelo podoben temu, samo, da bodo v njem poleg orhidej, kal in še enij rož, ki nimam pojma kako se jim rečeuser posted image , važno da ve cvetličarka, še bele vrtniceuser posted image .
Venezuela, jst sem najprej hotla imeti šopek namesto , da ga nosim na roki, ovitega okoli roke do zapestja...ampak potem sva se s cvet. dekorerko posvetovali in je rekla, da ne gre skupaj z mojo obleko tko, da ostajam pri klasičnem.
Poroka bo v belo-vijola-črni barvi.

Šopek:
user posted image

Total, upam, da se tvoj sine čimprej pozdravi!!

ful hud šopek! Maš res dobr okus...

Men je pa tolk lepih šopkov ma vsak mi je neki posebnga...tko da še ne vem, kaj bom imela..

Jutri se bova pogovorila glede lokacije poroke, datuma...potem pa bom počas začela zbirat tud obleko, šopke, frizuro...

Mal sem zarad frizure razmišlala.....mam mal dalši paž (blonduser posted image ) pa mi do poletja verjetn ne bojo neki ful lasi zrastl, tko da bo frizurca čist u izi.
Sm razmišlala, da bi se tud prebarvala, mal za spremembo, ker sem že 6 let blondinka, pa ne vem...se kr ne upam...kadar sm se na temnejš, sem se pol spet nazaj na blond, k se tak najbolš počutimuser posted image , pa tud mi najbolj paše

Kake bodo pa kej vaše frizurce? Lahko še jst dobim geslo od vašga albuma?

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.12.2008 15:35:31   
nky 23
jaz bom v večini imela spuščene lase, malo si jih bom verjetno dala še podalšat, mam pa tudi bolj blont in pa nekje do prsi segajo...

to je tudi vse kar vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.12.2008 15:35:45   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: ery

VENEZUELA, tudi jaz lahko pohvalim kozmetiko ORCa. Imam kremo, puder, maskaro. SIPER! Sedaj sem si naročila še šampon za atija, maskaro za mami in zame glos. user posted image

A ni dobra no....jst mam zelo občutljivo kožo, pa mi zato zlo odgovarja....pa tud za dojenčke je baje super...tko da ko bova imelauser posted image  bom še zanj kupovala.

Pa všeč mi je tud to, da dajo denar zavetišču Horjul...tud sama imam doma kužka iz zavetišča, pa vem kakšni revčki so not...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.12.2008 15:38:15   
nky 23
bo treba malo to kozmetiko it pogledat sam v LJ? moj sinko ima zelo suho kožo in rabim nekaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.12.2008 15:49:09   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

bo treba malo to kozmetiko it pogledat sam v LJ? moj sinko ima zelo suho kožo in rabim nekaj...

Ja, mislim da je trgovina samo v lj...lahko pa prek neta naročiš...

http://www.or-ca.si/

< Sporočilo je popravil venezuela -- 18.12.2008 15:50:04 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.12.2008 15:52:15   
nky 23
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.12.2008 16:01:33   
Pupsika
Zimbra, ja super, super je blouser posted image user posted image . Me nista čakala, sem jst njijuuser posted image .

Ery, kaj pa veš, lahko, da ti bo pa Parabola zelo pasalauser posted image ...meni se zdi, da mi res paše, pa tudi nisem visokauser posted image .

Luštne oblekce!user posted image

Venezuela, jst še ne vem kakšno frizuro bom imela, vem samo, da bom imela podaljške..sem jih že imela velikokrat in za poroko jih hočem obvezno, ker nimam čist nobene frizureuser posted image .
Sem bila pa tudi zelo dolgo blondinka in sem se kakšne 3 mesece nazaj pobarvala na rjavo in sem fuuuuuuuul zadovoljnauser posted image user posted image .
Sem se pa tudi jst zmeraj, ko sem se na temno pobrvala takon nazaj šla na blond, tokrat pa ne, sem si res všeč.
Ko bom starejša bom šla nazaj na blont ampak zdej bom pa nekaj časa ziher brunetka, mi je ful všeč.
No, lahko povem samo to, da bo moja frizua simpl, verjerno bo spuščena ali pa kakšen lep visok čop in fru fru spredaj..bom še videlauser posted image .

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.12.2008 16:05:10   
memole
Ejla!

Ma ste pridne za klepetat!user posted image user posted image

Ja meni je tudi takoj v oči padla 38103!

Moj šopek bo pa iz kal in vrtnic kot je v albumu na sredini bojo rdeče vrtnice okoli pa bele kale!
Za frizuro še ne vem ker imam tudi jaz mal bolj kratke sem se poleti postrigla pa mi niso še kajt zrastli lasjeuser posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.12.2008 16:24:44   
ery
Pupsika, morm ti rečt, da ti rjava barva las ful paše!!!!

Skor bolj kor blond...,

Jaz sem tudi že par let blond.. in ko sem se na rjavo, sem zgledala res starjša. Sem pa ful bela v obraz..

hvala za geslo... si bom zvečer ogledala. :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?