Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:36:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj !
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 18.12.2008 12:37:09 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:46:24
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:48:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:49:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji Tista vlaga je razlicna od te tukaj... boljsa in domaca...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:50:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj? ok, super... te držim za jezik
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:51:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji Tista vlaga je razlicna od te tukaj... boljsa in domaca... domaće je domaće
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 12:52:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji Tista vlaga je razlicna od te tukaj... boljsa in domaca... domaće je domaće svakako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:10:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:15:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:17:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping verjetno Jaz grem pa na sendvaka zdaj, ker mi je spet dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:39:11
|
|
|
|
blaža
|
Evo se javim samo na hitro. šefla pa ne pozabi na moje kugle, če prideš v soboto!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:39:47
|
|
|
|
Janey
|
kukuc jaka spi, kosilo se kuha...za njega rižota za naju lazanja, jaz imam pa pozn zajtrk
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:41:01
|
|
|
|
blaža
|
Blaž že spi drugo rundo. kosilo sem skuhala, ko se zbudi ga čaka dušena mešana zelenjava in kos telečjega meska. Mi bomo pa piščančja prsa z zelenjavo, možu še krompir. No zgleda, da bo tudi Blaž velik mesojedec. Možu in Matiji je kralj živali pujsek in tudi Blaž zelo rad je meso. jaz pa če je al ni, mi je vseeno.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:41:36
|
|
|
|
blaža
|
U Janey, jaz bi tudi jedla lazanjo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:42:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Eh, Larisa je spala samo dobro urco mal sem namajla, velik pa ne je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbo zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dost smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za trud
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:44:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Eh, Larisa je spala samo dobro urco mal sem namajla, velik pa ne je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbo zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dost smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za trud Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:46:02
|
|
|
|
larisa
|
Me nekaj uric ni, pa ste spet svega i svašta strani naprej V celi slo. do 4.1.09 nimajo ene namestitve frej Pol nej pa kdo reče, da je recesija, pa revščina Folk ma še zmeri dost, no sej je prov tko. Ne vem katera je spraševala za vozek, nima veze....Mclaren Quest smo naročili božičku
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:48:09
|
|
|
|
dolenjka
|
O Larsa dan A quest ti je bolj potegnil, kot XT Mene pa bolj XT vleče....
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:50:05
|
|
|
|
nizy
|
dolenjka - pa si ti ziher , da jo stipe na isti način hrani kot ti mesečnica - naša Azra ima včasih tudi take fore da na koncu tako joka , da se potolaži samo takrat ko jo v naročje vzamem,...pa sem tudi včasih flegmatik ,sam pri takem joku , jo moram k sebi vzeti ,....si pa dobr napisala, da ti ne bo nič manjkalao , če boš mogla z njo kdaj zaspati ,..saj so to le naši otroci ,ki so navajeni na svoje mamice februarka - upam , da bo Larisa lahko spala , neglede na dogajanje zunaj ,... pa ti se že kaj boljš počutiš Azra zdaj spi ,pol jih moram napravt , da bomo do 15.30 že v ZD ,....uuffff ta bo pa težka bomo ziher kaj zmaudili, preden se spokamo od doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:51:52
|
|
|
|
nizy
|
elma - kje si a spet štrajkaš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:53:55
|
|
|
|
Blacky*
|
Val še vedno spi... Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:54:05
|
|
|
|
blaža
|
nizi, kako ste pa vi?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:54:32
|
|
|
|
blaža
|
kolko pa spi Blacky?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:55:13
|
|
|
|
blaža
|
blaž spi to ta drugo rundo že od dvanaste in pol, to je uro pa pol
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 18.12.2008 13:55:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Val še vedno spi... Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt... to sta se z carico zdilala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?