Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:52:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mimogrede: moj Staš je danes že 2x kakal in to vsakič, ko ga vzamem k računalniku, da prečekiram RR. Mi hoče kaj povedati? mogoče hoče rečt "mami ne seri, pa pazi na svoje očke, ker jih rabiš zame!" malce te moram pohecat IZVIRNO SPOROČILO: liju Najprej hvala za čestitke . Včeraj sem imela naporen dan kot , Žan je bil tak jokav, da nisem vedela kaj naj, samo na rokah bi bil. Pol zvečer pa nista mala2 morala zaspat in Nino je bedel do 23.30, Žan pa do 1.00 Te se končno z njim na rokah spravim, da vas vsaj pozdravim in ne shranim, pa me ven flikne . Tak sem bila jezna, da sem mislila, da eksplodiram . No danes zgleda da bo bolje, bomo vidli kako bo do konec dneva. Majuska: hvala dobila, danes grem na banko in ti nakažem denar ej se nič ne mudi, ti raje praznuj danes
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:55:09
|
|
|
|
Majuska
|
ampak tale kitajski horoskop je nepopoln ... kaj pa, če imaš dvojčke? al pa še ne veš, kdaj je bil spočet?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 12:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
levinja , da bo lepši dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 12:58:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:00:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:01:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:02:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:08:45
|
|
|
|
pigama
|
levinja dati pomagam do 200 Zdaj grem pa Pio čakat, da jo šolski kombi pripelje. Pol pa naloga . Še dobr da sem doma!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:11:52
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mimogrede: moj Staš je danes že 2x kakal in to vsakič, ko ga vzamem k računalniku, da prečekiram RR. Mi hoče kaj povedati? Ja, da tko nakladamo, da ga kr srat prtisne! (Oprostite izrazu)
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:13:50
|
|
|
|
dzanika
|
flower glede morja in službe je res... Sam jaz bom vseeno razkirala in upam da dobim službo pa tut če ne grem na morje. Kljub temu da tudi letos nisem bila. Služba mi je res na prvem mestu. Bomo pa za vikend mal šli, kaj pa čem. netki za šolo ti jaz svetujem da greš v litijo na komercialno. Mam js vse zapiske pa plonke pa vse. Pa ful u izi jo je nardit... Jaz bom šla pa zdej še mal naprej... Tut v litiji najbrš... Če boš šla na prekvalifikacijo boš ostala na isti stopnji in bo plača takša kot ti je rekla lex, tukaj pa imaš višjo stopnjo... lunica dober avatar maš. Te nisem niti prepoznala. Liju vse najboljše!! ilatic tole je pa res grdo od tvojega šefa. Da te pokliče pa ti reče da je z njo veliko bolj zadovoljen kot s tabo. Ma js ne vem kaj bi naredila res ne... Sem pa prepričana da boš dobila službo saj imaš izkušnje. Pri meni je pa ravno to problem k nimam nekih izkušenj (vsaj pisanih ne), čeprav sem 8 let delala preko študentskega servisa. pigama žal mi je tudi zate da si pristala na cesti. netki tko kot pravi flower v proizvodnji ti nobeden ne bo rekel da imaš previsoko izobrazbo. Jaz jih cel kup poznam ko delajo s takšno izobrazbo v proizvodnji... flower ja to je proizvodnja. Vem kako je ker je moja mami delala v takšnih razmerah... Sam pač potrpiš in delaš in si iščeš boljšo službo - to je moj predlog... lunica, si dobila knjige?? IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi punce, ampak tale ja pa za crknt http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html ma kaj za ta je pa res dobra. netki kje ti vidiš sneg? Pri nas sam dež pada skos. IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ko že mamo tooooooolki seznamov, pa dajmo nardit še enega! Naj julijec/julijka npr. - najbolj občutljiva rita - Bor in Brin - najtežji - Lan - največja - Kali - ... ma kaj js vem. Se mi zdi da pol bo pa že preveč vsega. Sej je vse lepo razvidno iz seznamov ki jih imamo... rebeca sem vesela za tvoja pikeca da se tko lepo razvijata. In res ne mora biti prijetno tako predčasno roditi... lunica tudi pri nas je samo dež že ne vem kolk časa. Sploh ne vem več kdaj nazadnje ni padal. levinja evo še jaz bom malce pripomogla do 200-ke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:15:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:16:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, pa še malo moje pomoči do 200. Sem sicer včeraj obljubljala, da bojkotiram RR (da malce pospravim), ampak ne gre. Sem pa pospravila Anino sobo, Sarino napol (kontejner je že poln), posesala, Staševa soba je tudi že; mož naj pa pomije, medtem ko bom šla v šoping popoldne. Staš pridno aja, jaz sem že skuhala (fižolova juha in čokoladni puding) in spekla kruh, spila kavo iz vrečke + Moto piškoti, pregledala reklame, prebirala Lady, kaj naj pa zdaj?? Čez 20 minut bo Tihi zločin, potem okoli 14.20 pa odšibam po Saro, ker lije kot iz škafa. Staš bo pa medtem počakal v posteljici, vmes me ni kakih 7 minut. Se bo že zaigral. Evo, konec mojega monologa. lunica24: kako zdaj za knjigice? Jih pripelje tvoj jutri ali kak? metuljček321: čestitke, ampak se ne da pogledat, tako kot so punce že napisale.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:18:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:18:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mimogrede: moj Staš je danes že 2x kakal in to vsakič, ko ga vzamem k računalniku, da prečekiram RR. Mi hoče kaj povedati? Ja, da tko nakladamo, da ga kr srat prtisne! (Oprostite izrazu) Očitno res, z mano vred. ilatic: upam,d a kidaš, da te do ponedeljka ne bo preveč zamedlo. Kaj novega glede DD?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:23:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:25:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Noro, pa ta beden dez ... grrrrr ... pa pri enih sneg ... kdaj bo ze sonce? Neboglasnica, a ti to resno, da naj bi blo do 15. 1. takle sranje zunaj ... ups, sori izrazu, ampak tole res ni nicemur podobno! S tamauckom se v Supernovo na Rudniku ne moreva, ker Ljubljanica poplavlja cesto do tam ---- ze v soboto so zaprli cesto (sem komaj zvozila ene par delov), bokvej, kaj bo dons.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:26:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:27:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 13:28:10
|
|
|
|
netki
|
dzanika.....mi smo mal višje in imamo sneg ko sem jst iskala delo so mi v proizvodnji rekli, da imam previsoko izobrazbo in da za tako delo je veliko ljudi, ki nimajo šol in iščejo delo.....tko da imajo prednost pa bolj sem jim govorila da imam varstvo za otroka tudi če bi bil bolan, pa jim je bila to neka ovira.....kaj pa zdaj pri dveh??????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:28:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?