glugluglu
|
no tako, odpadel mi je zobozdravnik, obiskv službi, skratka vsa današnja potepanja. Zjutraj se odpravimo, smo bili zrihtani že na poti za v Lj., vmes bi morala na Vrhniki odložiti Mitja, sem sicer študirala, da moram poklicati zobozdravnico, ker sem majčkeno prehlajena, če me vseeno vzame, no pa dobim klic od Ninine učiteljice, naj pridem po Nino, ker bruha. Tako ko sem odložila Mitja sem zamenjasla smer, namesto proti Lj. pa na Medvedje brdo, kjer je NIna v šoli v naravi. Božica je v tem času že 3x bruhala, vmes sem ji že z avtom ustavila, očitno je pa virus, ker je zbolela tudi njena najboljša sošolka, nekaterim je bilo pa tudi slabo. Na Medvedjem brdu, ki je dosti višje od Logatca je že padal sneg, samo res čisto tam na vrhu, tako, da ne vem, če se bo to kaj nižje spustilo. Nanka zaradi enakih razlogov kot si opisala jaz mislim, da tudi v primeru, če bi nam finančno zneslo ne bi morala ostati doma, čeprav dostikrat pomislim kako bi bilo fajn, pa ziher bi si kaj našla vseeno za počet, no finačno nam ne bi nikoli kaj takega zneslo, se ima pa fajn prijateljica, ki dela doma pri možu, ker imajo obrt in se ima prav fino. V miru zjutraj pelje otroke v vrtec, šolo, potem dela doma, potem jih gre v miru iskat, skrbi za celotno gospodinjstvo , ima vse porihtano, ker tisto kar dela za moža ji ne znese za polni delavnik. Sedaj pa upam, da mi bo še kaj za nazaj uspelo prebrati kaj se dogaja Ilatic, pigama, ker vidim, da ste ostale brez službe med porodniško, jao vso srečo za vse, da boste čimprej našle nove službe ,
|