metuljcek321
|
Kitajcki, Kitajcki .... hja, 1 x prav, 1 x narobe ... 50:50 uspeh ... lohk bi blo boljs ----- al pa slabs. In po lunarnih letih jih imam ze 33 Jaz pa mladenka z rosnimi 31-imi. Dzizs, no! Me je kar zaskrbel ... zimska, kako to mislis, da je veliko pocitnic, ce si zaposlen v soli, pa kratek delavnik? I wish ... Vcasih je blo definitivno tko - prava uzivancija. Zdaj, z devetletko se je pa vse zmuckalo. Mi pocitnic skoraj ne poznamo - zdaj med jesenskimi, na primer, so bili vse 4 dni v soli - seminarji ipd. - poletne so pa tudi le se bleda senca samih sebe ---- do 10. 7. v soli, nato 20. 8. nazaj. In se cez celo leto doprinasas ure, da si sploh lahko doma. Mah, safr, res. Kolk je fajn, k sem doma s ta malo ... JUPI! liju, happy b'day! auroraa, cvetlicni lonci ti niso naklonjeni. Upam, da ti bojo dobr porihtal avto! mirjam, lasje so mi kar temneli in temneli - ze na zacetku OS sem bila rjavolaska, zdajle po porodu pa se mi zdi, da so mi sli se ene par odtenkov bolj na temno. Go figure! lunica - knjigica - meni se ne mudi. Sploh. December, januar, whatever ... sam, da bo. Se veselim! petra, flower, sasi, za sedenje, P, zobek nr. 2! GR, lepo voscilo. Jaz mam kuverte z naslovi ze pristimane, slikice/voscilnice tudi, zdaj cakam na navdih, da nekaj napisem - kratko, sladko ... tko bi jaz letos ... 3jemi za Stanko! Prvic slisim. DOBRA!