Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:25:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: za težo in višino. No, sedaj pa brez sekiranja nadaljuj s takim tempom in bo Gal zrastel v čudovitega pobča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:27:16
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: ravno popravljam seznam in če želiš biti na seznamu, mi pošlji vse podatke posvetovalnic( datu, teža, višina, obseg glave) in obseg glave ob rojstvu!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:28:08
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega Si me zadnjič čisto spregledala, ko sem te spraševala koliko je tale stal in mogoče kakšen klik prosim. a res? sorry mi kar Zs pošlji drugič, če je tako... stal je s poštnino vred 50 eur, iz ANG je hodil od petka do danes. KLIK Obe z Anitko sva naročili kar tega:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:28:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:28:52
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega me prav zanima, če bo pri nas tudi tako funkcioniral Bo, bo, fantki se še raje stiskajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:29:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega upam, da ti bo tud pomagal pri odatavljanju Ja lepo, da si navdušena in čestitke za uspešen nakup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:30:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega me prav zanima, če bo pri nas tudi tako funkcioniral Bo, bo, fantki se še raje stiskajo imaš ZS Estrella, Barbaw: - 107
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:30:41
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne joj, Estrella, ti ga pa pihneš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:30:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:32:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:32:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop A sprobamo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:32:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Joj neeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:33:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop Če bi šla ti, potem bi šla pa še jaz. Potem pa ne vem več kaj bi bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:33:45
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega upam, da ti bo tud pomagal pri odatavljanju Ja lepo, da si navdušena in čestitke za uspešen nakup tenks. Ja, bomo videli, kako bo z odstavljanjem. nekako se mi še ne mudi Očitno mora dozoreti v moji glavi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:34:26
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop Če bi šla ti, potem bi šla pa še jaz. Potem pa ne vem več kaj bi bilo. jah, pa pejmo enkrat, a ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:35:52
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Joj neeeeeeeeeeeeeeeeeee a je kje kakšen smeško, ki se davi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:36:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Joj neeeeeeeeeeeeeeeeeee Sem točno vedela kakšen bo odziv od tebe. Malo te pa že poznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:36:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pri babici Mraz. Babica Mraz akterke Jaka pri babici Mraz Jaka s palčico palčki Jaka-palček tako pa smo kazali dedku Mrazu pot a sta luštna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:37:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva sva nazaj iz posvetovalnice. Sva pridobila na teži in po novem tehtava 8.175 g in v enem mesecu sva zrastla za 3 cm in sva dolga 73 cm. Sem full happy. Je rekla P da je ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:38:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Ja začnemo odštevat, jaz si bom kar ticker naštimala Kdaj štartate s službo??? Jaz 4 maja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:39:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: ravno popravljam seznam in če želiš biti na seznamu, mi pošlji vse podatke posvetovalnic( datu, teža, višina, obseg glave) in obseg glave ob rojstvu!!! filip, 18.5, ura 9.36, teža:3690, višina:53, obseg glave: 35
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:39:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Joj neeeeeeeeeeeeeeeeeee a je kje kakšen smeško, ki se davi a bo ta dovolj dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:39:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop Če bi šla ti, potem bi šla pa še jaz. Potem pa ne vem več kaj bi bilo. Upam, da vse znajo plavat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:40:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella, Barbaw: - 107 Zdaj lahko počasi pozabimo na tole statistiko in si zadamo kakšen nov cilj. Po novem letu lahko počasi začnemo odštevat do službe. Ja začnemo odštevat, jaz si bom kar ticker naštimala Kdaj štartate s službo??? Jaz 4 maja Načeloma 10 aprila Se mi zdi. Jaz še računam na dopust.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:41:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne a prideš še ti? če pridem še jaz, reskiramo vesoljni potop Če bi šla ti, potem bi šla pa še jaz. Potem pa ne vem več kaj bi bilo. jah, pa pejmo enkrat, a ne Jaz načrtujem že nekaj časa obisk pri Anitki. Moram najdit še kako kandidatko, da gre z mano, ker sami se mi ne da vozit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?