Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:02:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala. Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicah Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici. To maš pa tudi prav. Saj sem že razmišljala, da bi probali pa se mi ne da te težke posteljice vlačiti sem ter tja Ni ga čez komot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:03:47
|
|
|
|
barbaw
|
Slikic bo malo več, da boste približno videle kako je to pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:05:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:05:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala. Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicah Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici. To maš pa tudi prav. Saj sem že razmišljala, da bi probali pa se mi ne da te težke posteljice vlačiti sem ter tja Ni ga čez komot.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:06:33
|
|
|
|
barbaw
|
Maja pri babici Mraz. Babica Mraz akterke Jaka pri babici Mraz Jaka s palčico palčki Jaka-palček tako pa smo kazali dedku Mrazu pot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:06:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam Drži Ker te prilike res ne bom izpustila Moram tudi jaz potem malo splanirat vse skupaj, da vidimo, kdaj se bomo šli kopat itd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h Zakaj do 11h? Da ne bo vedno ta dvanajsta ura Če ne bo do sobote padla, bo težka, da bo do nedelje do 11h. s tem se pa strinjam. Odločilni bosta današnji in jutrišnji večer če se boste tako poskrile kot včeraj , še dolgo ne bomo na 9tki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:08:03
|
|
|
|
barbaw
|
Ati ni slikal v temi sprevod palčkov z lučkami. Ful je lepo, ko je veliko otrok in staršev z lučkami in iskricami. Je enkratno doživetje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:08:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h Zakaj do 11h? Da ne bo vedno ta dvanajsta ura Če ne bo do sobote padla, bo težka, da bo do nedelje do 11h. s tem se pa strinjam. Odločilni bosta današnji in jutrišnji večer če se boste tako poskrile kot včeraj , še dolgo ne bomo na 9tki Jaz sem prinesla noter spanje tako da se danes ne bom skrila, razen če me moj ne zvabi v posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:09:41
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella sem že pozabila kako zgleda napisat 300 in več postov v enem dnevu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:09:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes. Pri nas je vreme tudi katastrofalno - dež in vsake kvatre sneg. Kaj to jaz slišim,,,,,,snegggggggggg??? Mi je včeraj gospod razlagal, da bodo v prihodnjih dneh padavine obilejše na vzhodz, pr nas na zahodu manj kasso je bila pri P in je Varja dobila pikico. Sporoča podatke: 7490g, 66,5cm, 45cm. Pri njih pada dež s snegom pri nas je zaenkrat samo dež in upam, da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:11:46
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pri babici Mraz. Babica Mraz akterke Jaka pri babici Mraz Jaka s palčico palčki Jaka-palček tako pa smo kazali dedku Mrazu pot Superca . Midva sva nazaj iz posvetovalnice. Sva pridobila na teži in po novem tehtava 8.175 g in v enem mesecu sva zrastla za 3 cm in sva dolga 73 cm. Sem full happy. Je rekla P da je ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:14:26
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ati ni slikal v temi sprevod palčkov z lučkami. Ful je lepo, ko je veliko otrok in staršev z lučkami in iskricami. Je enkratno doživetje. Super slikce in super ideja, tole s sprevodom pravljično
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:15:09
|
|
|
|
barbaw
|
Aurora za mere Kasso in da ne bo stranskih učinkov pri pikici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:15:44
|
|
|
|
špelin@
|
barbaw, čudovite fotke IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso je bila pri P in je Varja dobila pikico. Sporoča podatke: 7490g, 66,5cm, 45cm. Pri njih pada dež s snegom pri nas je zaenkrat samo dež in upam, da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:15:55
|
|
|
|
Aurea
|
Kasso in Aurora za pregled
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:16:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva sva nazaj iz posvetovalnice. Sva pridobila na teži in po novem tehtava 8.175 g in v enem mesecu sva zrastla za 3 cm in sva dolga 73 cm. Sem full happy. Je rekla P da je ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:16:52
|
|
|
|
Aurea
|
No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:18:14
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa ne vem več ali je več snega ali dežja. Vsakič ko pogledam skozi okno je drugače. Lani smo na palčkovanju gazili po snegu, včeraj pa rili po blatu. Po pravici vam povem, da imam dežja poln ku.... Nimam več lepih besed za tole vreme. V Avstriji in Nemčiji imajo prave snežne meteže in kolikor sem slišala tudi v Italiji, nas pa bo poplavilo. Tilči kako je z vašo kletjo<???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:18:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam Drži Ker te prilike res ne bom izpustila Moram tudi jaz potem malo splanirat vse skupaj, da vidimo, kdaj se bomo šli kopat itd. OK, splaniraj pa bova potem uskladile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:21:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega Si me zadnjič čisto spregledala, ko sem te spraševala koliko je tale stal in mogoče kakšen klik prosim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:21:20
|
|
|
|
Anitka
|
Kasso in Aurora za pregled Barbaw - luštne slikce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:22:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pri babici Mraz. Babica Mraz akterke Jaka pri babici Mraz Jaka s palčico palčki Jaka-palček tako pa smo kazali dedku Mrazu pot Kako lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:22:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea No, moja je rabila točno 5 minut, da je zaspala kot top v mei-taiju Sem čisto navdušena. ne vem, kaj sem do sedaj počela brez njega me prav zanima, če bo pri nas tudi tako funkcioniral
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 12:23:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu. O super, da prihajate. Bom malo razmislila in pokontrolirala naše plane pa se potem dogovoriva za snidenje - že komaj čakam jao nam, kolk bo spet padalo Prej povejta, kdaj se dobita, da pripravimo opremo in čolne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?