Krysia
|
No, pa sem spet pogrešana ... enostavno ne vem, kaj je to - ne spimo, ponoč se zbujamo še enkrat dodatno, pa tko lepo smo bli že navajeni prespat noč (no, do 5:30, pa pol jest pa potegnit do 8h). Skratka, jst sm ful utrujena ... Sayuri, a dej, no! Ti pa res ne moreš bit nesposobna! Sej vem - pridejo taki dnevi, ko si to mislimo, ampak definitivno NI res! En velik zate. Jst te prov občudujem, sploh ko mi gre včasih pri mojem enem na , pol se pa spomnim, da ti 3 rihtaš. Zlata mamica si! Bella02, naj tele bolečine čimprej minejo! Za hujšanje pa ... jst bi sicer tudmogla kakšno kilo stran vržt, ampak se ti ne upam pridružit pri dieti, ker sem skoraj prepričana, da ne bi zdržala ... sploh zdej, ko ne jem svojega najljubšega sadja (mandarine, kivi, pomaranče ...) in zelenjave (cvetača, brokoli, ...), pol mi pa sam sladkarije ostanejo ... Upam pa, da ti načrt uspe in držim pesti zate! Pa res, kje je cebrca? Pa buhtlčk? Tejkaz, vi imate tudi pestro, vidim ... Ne vem, kaj naj ti rečem - očitno Evo res ljubosumje daje, pa pri takih težko kaj narediš - je dost stara, da vidi, da se z Jašo več ukvarjate, pa ni dost stara, da bi ji bilo jasno, zakaj je tako ... Tud zate en 22.12.: jst ne morem pa tud mi ni v gužvo za rinit ... pa že zvečer grem s sodelavci na pijačo, tko da ... bom kr 22.1. prišla, če ta datum še velja ... bambi, uživaj na podelitvi diplome in v termah! Si si zaslužila! Danes bomo pa voščilnice pisal - so kr iz trgovine, kaj jst morem Čeprov sm zadnjič (po srečanju) mela ful idej, kako bom jst letos voščilnice delala ... aha, seveda, spet smo pri kupljenih Zoja Miša, ful dobra frizurca od Kaje Line! Super. Nam pa laski tko počas rastejo ... sam sm bla baje jst ista, pa še blond, tko da se itak sploh ni vidlo, da mam lase - sam čutil si puh, če si me pobožal po glavi ... tko da zna bit, da bo mel naš Rok ful čupo Zakaj pa pri nas samo dežuje, pa nič ne sneži? Ljubljanica nam je že ful narasla ... (mamo hišo čist ob reki, sam dost dvignjeno, tko da mam kr nadzor nad tem ) Evo, trenutno nam race pod jablano plavajo OK, dobim obiske, moram še mal pospravit ... pa ne mi zamerit, če se ne bom oglasila te dni - jutr mamo P, v soboto grem na eno predstavo, v nedeljo mamo krst, v ponedeljek grem s sodelavci ven, v torek pa v službo na obisk ... se vam vmes verjetno kaj javim, ampak bo bolj na hitro. pridne bodte!
|