|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
17.12.2008 10:45:29   
lananai
tej1, sama ga še nikoli nisem delala, samo jedla sem ga. user posted image  Bom še malo povprašala, preden se ga lotim. Edino to sem slišala, da moraš uporabit prav rio mare tuno, ker ti pri drugih tunah ne rata tko dober. Sej je odvisno, kake kupiš. Od Spara npr. so meni dosti boljše kot od Mercatorja. Drugač pa je sigurno na kulinarika.net dosti receprov pa še uporabniki jih ocenijo, tko da maš najbrž pestro izbiro.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.12.2008 10:47:15   
Blueeyes
lananai res sem si želela brcik, ampak ne tko divjih... user posted image  user posted image  user posted image

janci10 jz se pa pr hrani nč ne zadržujem... pojem vse kar vidim... skoz polna usta... še dobr da se tok gibam, da ne ostane vse v men, ker pol bi bla res balon... tko vsaj pokurim kalorije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.12.2008 10:50:14   
Dudica1
Ja lananai res bom pogledala za tale tunin namaz ker mam ful rada tuno...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.12.2008 10:50:48   
tubby
Jaz bom tudi po morfologiji naredila red. Mam kar veliko za punčko, za fanta pa tako malo... Pr nas pa kr mislimo da bo fant :-)
mal sem drugačna se mi zdi kot prvič, na izgled in počutje. Prvič mi je vse biolj nekaj smrdelo kot zdaj, pa bolj sem mela izražen apetit po določenih stvareh. Isto pa je blo to da mi prve 3 mesece bilo slabo če sm bla lačna in solata mi je smrdela, zdj bi jo pojedla celo skledo. Pa zdaj drugič mi je prve 3 mesece pasal pršut! Pri hčerki sem ful dobro izgledala, prov res. Zdaj sm le skor 4 leta starejša user posted image

Jaz biftkov že tako ne jam, pa tudi plesnivih sirov ne... pršut pa mi učas zapaše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.12.2008 10:52:50   
tubby
ja tunin namaz pa jaz neredim takole:

tuno zmiksam s paličnim, dodam majonezo, česen in petršilj ter žličko kisle smetane! mnjami! ste mi nrdile lušte user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.12.2008 10:59:28   
mani2
No pa sva doma. Je logopedinja rekla da glede na njegove težave z žrelnico in mandli lepo govori, pač malo čez nos ampak ok. Mi je pa priporočila da ga peljem k psiholohinji ker hitro izgubi koncentracijo in potem ne ve kaj mu govoriš. Je rekla da bi bilo dobro da gremo na posvet glede na to da gre Marko v jeseni v 1 razred.
Brcike tudi jaz jih že čutim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.12.2008 11:00:10   
Dudica1
no bomo probali tvoj recept pa bomo videli kaj bo ratalo ker tuninga namaza pa še res nisem delala

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.12.2008 11:00:39   
petrazg
Jst bi tudi naredila tunin namaz, če bi ga znala... a da je tko enostavno Tubby... pol ga pa enkrat poskusim...

Ja meni bi glede cotk čist pasalo , da je fantek. Imam full stvari, tako da nič ne rabim. Seveda bomo kaj lepega še kupili, ampak imam res vse. Za punčko imam pa bolj malo, pa še tisto samo od svakinje. Za fantka pa kar dobim naokoli... Tako, da za punčko bomo morali iti ornk v šoping... česar se pa tudi ne bom branila...user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.12.2008 11:05:20   
Dudica1
Pr nas imamo tud vse za fantkauser posted image ,če pa bo punčka so mi pa tudi že prijatlce ponudle tako da nimamo panike,kaj lepega bomo pa še kupili.Pa za iz porodnišnice bomo tudi kupili kakšen lep kompletek.Pa sploh nevem kako bo to oblačiz ker prvi je bil zimski zdaj pa bo toplo...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.12.2008 11:05:55   
lananai
Evo vam...

http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?sort=&nacin=asc&slika=-1&kategorija=%&offset=8450

...pa izberite sebi najbolj primernega! user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.12.2008 11:11:36   
ebetka
Pozdravljene punce,
vidim, da ste pri tuni in ker sem sama ljubiteljica tune (te namaze in tunine biftke delam že kar nekaj časa...), vam pošiljam še en link za res odličnega: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=5418

pa dober tek vsem, ki rade jeste user posted image !!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.12.2008 11:12:43   
ebetka
...aja, jaz dam ponavadi namesto margarine majonezo oziroma malo ene in malo druge... user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2008 11:24:45   
petrazg
No, pa ste me razsvetlile še z enim forumomuser posted image ... So mi pa super recepti... ne vem zakaj se je meni zdelo vse vedno tako zakomplicirano...user posted image

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2008 11:54:48   
tubby
jaz sem si ga že nrdila. meni je tak všeč. preprost in dober. Preveč začim ne maram, ketchupa in margarine v namazu tudi ne. Tega sem poskusila pri prijateljih in od takrat ga tudi delam. Sem se že okrepčala user posted image

Jaz že komaj čakam da izvem kaj bo, kupila pa nisem še nič, mika me...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2008 12:10:13   
Dudica1
ja TUBBY mene tud ful zanima kaj bo,pri prvem me ni,zdaj pa komaj čakam na torek da vprašam(upam da se bo vidlo)user posted image .Drugač tud jaz še nisem nič kupila bom počakala da vem kaj bo potem pa v shoping za kakšnimi oblačilci,dudice,stekleničke...KOMAJ ČAKAM

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2008 12:14:28   
Leela
Tale tunin biftek je pa res dobra ideja. Spekla bom pa najbrž marmorni kolač ali pa kakšen čokoladni kolač.

Drugače pa se javlja še ena žrtev zzzs-ja. Sem dobila odločbo, negativno. V petek grem delat za 3 dni, potem pa imam že dopust. Bo že.

AKP ubožica.user posted image . Tudi jaz držim pesti, da ti ne bo treba na operacijo.

janci s Timom lahko tudi knjigice bereta. Vzemite v knjižnici take z veliko slikami in naj jih opisuje. Kdo pa je rekel, da mora ponavljati besede, na sistematskem?

Drugače se pa strinjam z Lalico, da ti strokovnjaki lahko najdejo nekaj, kar se potem samo popravi, izgubiš pa veliko živcev. Mani2, po moje ni nič hudega če ima Marko manj koncentracije. saj nabrž sama vidiš, da je ok. Sploh pa veliko petletnikov in petletnic je še čisto nezrelih za šolo.

Zdajle grem kartice pisat, potem malo likat. Za kosilo ne vem kaj bom. Sem pa sama do večera, tako da bo nekaj na hitro. Moje kile so še vedno v -, ampak se mi je začel apetit zelo večati, sploh za sladkim.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2008 12:21:52   
Leela
Aja za imena bo pa pri nas katastrofa, že vidim.
Za spol pri prvem sem čutila, da bo fantek in je potem G potrdil. Zdaj pa mislim, da bo punčka, čeprav mi je res vseeno kaj bo. Je pa vedno treba imeti v mislih, da se zmotijo in potem dobiš presenečenje.

Drugače pa so meni za fantke tudi roza stvari lepe user posted image . Mogoče sem res čudna. Moj je imel ene 3 roza bodije pa je bil ful luštkam v njih.

Zadnjič sem gledala pa eno oddajo o četvorčkih in petorčkih. OMG. Enojčki in dvojčki so mala malica user posted image . Ženska se v nosečnosti ni mogla niti iz boka na bok prevalit, hoditi pa itak ni mogla.  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2008 13:54:19   
petra a
petra zg-kako boš..., kaj ne boste imeli fanta???

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2008 13:55:06   
petra a
jaz tune zmečkam z majonezo in je to to, če mam pa za povrhu še svež paradajz mi je pa še bolš

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2008 13:59:15   
petra a
petra zg-aha, zdej pa razumem, sem prebrala za nazaj...jaz ti jo pa od srca privoščim, če si jo tako želišuser posted image ...upam da te presenetijouser posted image

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2008 14:06:31   
BarbyD
Živjouser posted image  

Nimma časa brat vse za nazaj...sam tolk da vam povem da sm dobila iz komisije "odgovor"...morem bit v sredo pri njih v Lj. me je kr mal strahuser posted image  a katera pozna to? je že bla katera tam? ker se mi sanja ne kako to poteka??

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2008 14:16:19   
OliveOyl
BarbyD ne vem,kako to poteka,mene bi bilo tudi strah.Po moje te kakšen ginek.pregleda pol te pa še kaj zaslišujejo.
Kaj pa imaš ti za diag.postavljeno?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2008 14:26:22   
Leela
Velika inkvizicija. Drž se.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2008 14:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Živjouser posted image  

Nimma časa brat vse za nazaj...sam tolk da vam povem da sm dobila iz komisije "odgovor"...morem bit v sredo pri njih v Lj. me je kr mal strahuser posted image  a katera pozna to? je že bla katera tam? ker se mi sanja ne kako to poteka??

Ne delajo nobenega posega, samo gledajo te in predvsem te opazujejo kako se kaj obnašaš, če kaj simuliraš...na koncu ti pove, če si z bolniško zaključila ali je še naprej. Ponavadi so ti razgovori po dolgotrajni bolniški, da te mal vidijo.user posted image
Nazadnje, ko sem bila jaz, je bila tam ena čistilka z gibsom na roki, ji niso podaljšali bolniške na podlagi papirjev, zato so jo hoteli videti. Na bolniški je bila točno 1 mesec in 5 dni podaljšano od komisije.user posted image No, ko so jo videli, je bila itak zgodba drugačna.

LP

(odgovor članu BarbyD)
  Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2008 14:32:29   
mayflower
Barby- samo brez panike. Po besedah moje tašče (dela v kadrovski in ima na čez bolniške) bi moral vsak pacient na komisijo. ker pa je lažje človeku ukinit bolniško, če ga ni pred tabo, večine ne kličejo na razgovor. Kar jst vem gre samo za razgovor in noben pregled. Meni je pa kar moj osebni zdravnik namignil, da če ne bo spremembe zdravstvenega stanja, da bi kar šla pred komisijo (da mi podaljšajo za sigurno bolniško). Samo pogumno, pa vse povedat, kake težave imaš in ne se pustit slučajno kaj ustrahovat. 

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

sindarin

Kolikokrat kupite v trgovini igračo, čeprav niste šli s tem namenom v trgovino?

nikoli (14%)

zelo redko (28%)

redko (31%)

pogosto (23%)

vedno (4%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!