ronja
|
Dost žalostno da moraš med tema dvema možnostima izbirat. mislim, da ji ni treba, samo primerja ju. Zato ne, ker ni tako naiven kot si ti. Tu se pa 100% motiš, midva sva oba naivčini, on včasih še bolj kot jaz... Kaj pa bi imel od tega, razen tvoje slabe volje in razčiščevanja do konca? Od tega bi imel lep odnos in čisto vest. In možnost, da popraviva to, kar je do tega pripeljalo, kar bi si verjetno želel, če bi me še imel rad, ker je vsak rad srečen s svojim partnerjem. Če me ne bi imel več rad, pa mislim, da bi kar šel, brez kakih hudih varanj in vsega skup - je precej odločen glede teh stvari, ne komplicira. Jaz bi se temu tudi izognila, če bi se dalo, ker če tako da dolgo razlagaš, z enim kupom nebuloznih primerjav, kot tu gor pišeš, kdo bi te pa poslušal. Verjamem, da bi to ti naredila, ampak ti že v štartu ne bi nikoli hotela biti z menoj, ne? Kot ne jaz s teboj. Zato si lahko 100%, da je on popolnoma drugačen od tebe, sicer ne bi na meni našel nič, zaradi česar bi si želel preživet z menoj toliko let, met otroke itd... Da ne govorim, da tudi on meni ne bi bil všeč, da bi sploh karkoli lahko nastalo, če bi bil tak kot ti . In ja, seveda me on posluša, če me kaj muči in mu ni brezveze, sicer me pač ne bi, saj ga nihče ne sili. (V bistvu so mu pa ravno moje primerjave ful všeč, 100 ljudi, 100 čudi.) Jaz pa njega, jasno , eni se pač na ta način pogovarjamo. zato pa vem, da bi mi povedal. Ker bi jaz tudi njemu, čeprav bi vedela, da bo težko.
|