ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa A s tem misliš na avatar? hehe, ne, ne, tvoja ritka je prav seksi , čisto resno. Ah, ves kaj, en seks na sluzbeni poti naredi neprimerljivo manjso skodo kot vsakodnevno jeb** v glavo doma. mič, kako ti rata vedno v 1 stavku povedat vse, za kar jaz rabim pol strani ... Jaz sem rožnata očala na tem forumu opazila samo pri eni. Tisti, ki ji bo mož povedal ko bo zasračkal, ker sta tako zmenjena. In ki ji bo najbrž že prej v tej smeri kaj namignil, ker je ful pošten, ampak ga ne bo slišala ker bo ravno pralni stroj centrifugo laufal. Do zdaj sva si vse take stvari povedala, bil je vedno fer, bolj kot jaz - zakaj mu ne bi zaupala? NImam nobenega razloga - nimam slabih izkušenj z moškimi, ne s fanti, ne z očetom, ne z bratom... Zakaj bi mislila, da oni nimajo vesti? Pač mislim, da bi ga pekla vest in ker itak ve, da ga zato ne bi pustila, ne vem, zakaj mi ne bi povedal. Glede namigov pa sem tudi prepričana, da ljudje ne trpimo tiho - nekak že damo vedet, da nam nekaj ni prav... Če hočem to videt ali pa bo lubija preglasila ne vem kira mašina, pa je moja odločitev... Ne, ne verjemem, da bi rekel, "čuj, lubi, če se tole ne zrihta, te bom prevaral." Sem pa 100%, da bi pokazal, da je nesrečen. pa saj živiva skup, za božjo voljo!, valjda ga preberem! In to je namig, to da je nesrečen, ne to, da ti bo šel rečt, da bo po* sodelavko, če bosta vidva hladna en do drugega...
|