Bethany
|
Kathy, tud jaz ne bi vedla, kakšne bolečine v nogah imaš to... Mene so boleli predvsem podplati pri daljšem stanju ali hoji, na koncu nosečnosti pa še križ. Si pa pridna, da že imaš vse pripravljeno, sicer pa, koliko je še do konca, en mesec, ne? Nobady, jaz imam tudi G v Laškem, sam v MŠ sem pa hodila v Celje, ker mi je bolj pri roki. Drugače pa, a ni na oglasnih deskah v čakalnici nekaj napisano, kdaj poteka MŠ tam in da je treba poklicat prej? Men se zdi, da sem neki gledala, preden sem se prijavila v mš tle v Celju. Brkn83, mi imamo Maxi cosi jajčko. Je baje ena najbolj varnih, pa dokaj cenovno dostopna (nekaj čez 100 eur, če ni kake akcije). Plus isofix podlogo, da se jajčka samo gor zatakne, da ni treba s pasovi pritrjevat. Aja, pa še na Quinnijev voziček se da namontirat, namesto košare ali sedeža. Katja_p, kako ti kaj gre? Ti tvoj dovolj pomaga? Kako pa kaj rihtata vse ostalo? Jaz si kar ne predstavljam, da ne bi mela tašče tako blizu, ki nama kuha pa pere, pa z veseljem takle zvečer mal Elino pocarta, da lahko v miru kaj porihtam. Sicer tak nič ne naredim, ko je skoz v naročju in na zizi. Ok, šibam, Elina se že dere... papa!
|