|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
17.12.2008 12:32:59   
betty80
IZVIRNO SPOROČILO: spps

in kaj počnete v tem vremenu?vam že kaj najeda?user posted image

Jst sem v službi, tako da me niti ne moti kaj veliko.............drgač pa že odštevam dneve do porodniške user posted image  V torek mam zadnji dan user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.12.2008 13:03:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

IZVIRNO SPOROČILO: spps

in kaj počnete v tem vremenu?vam že kaj najeda?user posted image

Jst sem v službi, tako da me niti ne moti kaj veliko.............drgač pa že odštevam dneve do porodniške user posted image  V torek mam zadnji dan user posted image
super,to bo pa kmaluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
17.12.2008 13:48:46   
betty80
Ja, sej zdej pa že komaj čakam, ker me že vse boli po 8 urnem sedenju user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.12.2008 19:19:17   
Bethany
Čvekice, kje pa ste danes?? user posted image

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
17.12.2008 19:23:36   
_kathy_
ja, tudi jst se sprašujem, kje ste danes. Dali, kot sem prebrala ima komp sesut, mami1979 se še ni javila (le kje se skriva?) ...
no, bom jst še enkrat vprašala: ima katera isti problem kot jaz - nenormalno me bolijo stegna, da komaj hodim. Vsako mišico čutim. Tak kot če bi se prejšnji dan s kakšnim športom pretirano ukvarjala. Vendar nisem, saj počivam ... Kaj bi to bilo, zakaj???user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
17.12.2008 19:45:58   
NoBady
_kathy_ js ti ne morm nč rečt, ker nimam takih težav...mogoč si pa sexala tko, pa kr nimaš utrjenih mišic te tko boli...user posted image to se je men enkrat nrdiluser posted image

me pa neki zanima... je katera tu gor koo hodi v laško k G. ... zanima me namreč tam MŠ, a se je tut treba prijavit prej al kko...če kera kej ve, naj mi prosim poveuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
17.12.2008 19:47:05   
Lolita23
Mene sam meča zvečer bolijo, pa ne pomaga, če si noge zravnam, ali pokrčim, včasih sploh zaspat ne morem zarad tega, ampak zatekam pa ne, vsaj to.user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
17.12.2008 20:20:24   
mbd0411
Bethany,tudi jaz sem imela Branko Užmah in je bila super.Ves čas je pomagala masirat križ in bila sploh super.Prvi pregled je bil Koren-tudi super,potem pa je zaključila oz.šivala Bindasova-na živo-to pa ne bom pozabila.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
17.12.2008 20:36:15   
brkn83
čao punce.

Kako ste kaj? In kako kaj razpoloženje v takem vremenu? Men je že mal dosadno to vreme, ker skoz dežuje in morem z dežnikom okol letati.

Danes sem bla zopet v MŠ, nato pa še pri frizerju. Ko pa sem prišla domov, sva pa z mojim še na hitro v trgovino skočla.,mal sva šla tudi v pikapolonico pogledat. Namreč še vedno se nisva odločila katero jajčko bi kupila. Zanima me, kaj ste ve kupile????

Zdej pa bom šla mal novoletne voščilnice delat, imam ravno čas, ker moj je moral pa v službo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
17.12.2008 21:48:25   
_kathy_
Naj povem, da sem bila ta teden pridna. Danes sem umila ter zlikala še zadnje stvari za našo štručko.user posted image Ne bi rada čez praznike delala, sploh pa če me še kaj prehiti (kar mislim, da me ne bo). Sam, da sem mirna in da zadnji mesec samo še čakam krčeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
17.12.2008 22:01:52   
Bethany
Kathy, tud jaz ne bi vedla, kakšne bolečine v nogah imaš to... Mene so boleli predvsem podplati pri daljšem stanju ali hoji, na koncu nosečnosti pa še križ. Si pa pridna, da že imaš vse pripravljeno, sicer pa, koliko je še do konca, en mesec, ne?

Nobady, jaz imam tudi G v Laškem, sam v MŠ sem pa hodila v Celje, ker mi je bolj pri roki. Drugače pa, a ni na oglasnih deskah v čakalnici nekaj napisano, kdaj poteka MŠ tam in da je treba poklicat prej? Men se zdi, da sem neki gledala, preden sem se prijavila v mš tle v Celju.

Brkn83, mi imamo Maxi cosi jajčko. Je baje ena najbolj varnih, pa dokaj cenovno dostopna (nekaj čez 100 eur, če ni kake akcije). Plus isofix podlogo, da se jajčka samo gor zatakne, da ni treba s pasovi pritrjevat. Aja, pa še na Quinnijev voziček se da namontirat, namesto košare ali sedeža.

Katja_p, kako ti kaj gre? Ti tvoj dovolj pomaga? user posted image Kako pa kaj rihtata vse ostalo? Jaz si kar ne predstavljam, da ne bi mela tašče tako blizu, ki nama kuha pa pere, pa z veseljem takle zvečer mal Elino pocarta, da lahko v miru kaj porihtam. Sicer tak nič ne naredim, ko je skoz v naročju in na zizi.

Ok, šibam, Elina se že dere... papa!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
17.12.2008 22:14:29   
lunica12
Dober veceruser posted image

No evo ze nekaj casa vas berem,pa sem se odlocla da vam se sama kaj napisem....Sama sem iz velenja,in bom rodila v celju....Ker opazam da ste same celjanarke tle upam da niste jezne k pisem...
Drugace sama sem pa v 35 tednu nosecnosti in za enkrat kar lepo napreduje...user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
17.12.2008 22:19:09   
mbd0411
Lunica12 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
17.12.2008 22:22:09   
lunica12
Hvala...user posted image No sem malo gledala slike od vasega srecanja,pa morem rect da dve osebi pa poznam...no oziroma sem ju ze videla tako slucajno,na dan odprtih vrat v porodnisnici celje...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
17.12.2008 22:24:23   
_kathy_
Bethany, ja en mesec še ... zdj bodo prazniki, tako da upam, da se mi ne bo tko vleklo, kr bo bolj pestro. Sam za novo leto boma vrjetn letos kr doma. Ven, v gužvo ne smem it, kam na žurko mi tud  ni za it ...se boma raje doma stiskala ter si probala čimlepše pričarat najino zadnje novo leto u dvojeuser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
17.12.2008 22:31:32   
lunica12
No kathy ti pa vidim da si nekje mojih let ce se ne motim....Rok mas pa tudi par dni pred mano...In ze mas vse pripravljeno za dojenceka?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
17.12.2008 22:56:01   
mami_1979
Pozdravljene!
Lepo, da ste me pogrešale.
Bom zelo kratka, ker sem prišla danes iz porodnišnice in v rokah držim našega user posted image .
V nedeljo ,14.12.,sem namreč rodila našega malega velikana Matevža.
Težak je 3.880g, velik pa 52 cm. Kaj več vam pa napišem jutri.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 17.12.2008 22:58:52 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
17.12.2008 23:00:09   
brkn83
js pa zdele tk lepo vse napišem, ko pa pošljem pa mi napiše error, joj  kk sem jezna user posted image user posted image user posted image .

Bethany - hvala za te informacije. Sva midva tudi to jajčko danes gledala v Pikapolonici in jo bova verjetno res kupila, pa še kr veliko barv imajo.

Kathy - super, da že imaš vse pripravljeno za user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
17.12.2008 23:01:51   
brkn83
mami 1979 - čestitam za Matevža, ter da sta že doma in se lepo carkljata. Želim, vama veliko lepih dni in noči seveda, pa čim manj joka. Jutri pa še le napiši kaj, predvsem kako je bilo!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.12.2008 8:10:21   
betty80
mami_1979 čestitke user posted image .

Jst sem pa dons slabe volje, ker sem dobla včeraj odločbo od CSD Žalec, in mislim, da so mi narobe zračunal porodniško user posted image . Nevem sicer od kod so dobil ta znesek, morem danes klicat, ker ni to kar so zračunal moje povprečje 12-ih plač. Tak, da punce dober poglejte, ko bote odločbo doble. Men so bruto zračunal skor za 100 € manj. Morem tole porihtat user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.12.2008 8:34:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Pozdravljene!
Bom zelo kratka, ker sem prišla danes iz porodnišnice in v rokah držim našega user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke mamiuser posted image user posted image user posted image  kako se počutiš? te je matevž fejst namatral?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.12.2008 8:50:31   
mbd0411
Mami1979,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Malo joka,veliko spanja....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.12.2008 9:42:34   
_kathy_
iiii mami1979 čestitam za korenjaka. Veliko prelepih skupnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.12.2008 9:42:46   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Pozdravljene!

Čestitke mamici, očku in matevžuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.12.2008 9:43:56   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Dober veceruser posted image

No evo ze nekaj casa vas berem,pa sem se odlocla da vam se sama kaj napisem....Sama sem iz velenja,in bom rodila v celju....Ker opazam da ste same celjanarke tle upam da niste jezne k pisem...
Drugace sama sem pa v 35 tednu nosecnosti in za enkrat kar lepo napreduje...user posted image

Živjo!!!

Jaz sem pa blizu tebe doma in sicer iz Šmartnega ob Paki!!!!!

Dobrodošla in Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?