Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:10:25
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ma tale dohodnina me je zdele čist zbegala.....sem misla kolk sem ga usrala nanka.....če ne mi pa ti povej kako to zgleda v praksi ko imate ta način Pri nama ima mož prijavljene vse, ker se tako najbolj splača, ker je vsak naslednji otrok višja olajšava. Če bi imela vsak po dva bi se štela ta olajšava samo vsakemu za dva, sta pa v resnici tretji in četrti veliko večja olajšava, v glavnem, če imate dva otroka mora imeti prijavljene en partner, ker je tako večja olajšava, kot če bi imel prijavljenega vsak enega. Moj je tudi že Natko v službi prijavil takoj ko sva dobila dav. št. tako da ima prijavljene vse 4 in nama ni potrebno oddajati nobenega papirja. Si pa vsako leto na dursevi starni preračunam kako je najbolje in do lani sva imela prijavljene on 11 mesecev, jaz en mesec vse otroke in sva bila v plusu. Lani pa se je lestvica spremenila in je bilo vseeno kdo je imel prijavljene, v vsakem primeru sva bila na istem, zato jih ima pač on prijavljene.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:10:28
|
|
|
|
petra1984
|
Tud jaz sem ustvarjala na imikimiju in tak je rezultat: Na predbožični dan bomo pri mojih na kosilu v Lj, zvečer gremo k "polnočnici" - ob osmih zvečer v Kostanjevici, na Božič bomo pa pri tašči na kosilu. Novo leto bomo pričakali doma s taščo, da ne bo sama, ker je tast umrl pred dobrim mesecem. Umirjeno, ob polnoči bomo mal nazdravli in šli peš na grob svečko prižgat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:12:37
|
|
|
|
petra1984
|
aja pa Blacky...že samostojno sedimo - več kot minuto!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:14:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Danes je čez dan ful mal spala ene 3_4 ure vse skupi Staš je kar spal danes, pa rundo pred večerjo je spal predolgo, tako da je sedaj podojen in žurira v posteljici. voščilnice: jaz sem danes dobila že kar nekaj odzivov na naše, so jih pohvalili. JA, letos mi pa res niso vzele preveč časa. Slikala otroke, kupila voščilnice, nalepila, na roke napisala voščila in poslala. Naše voščilo je pa takale: Naj bo uspešno, lahko malo grešno; naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo; naj bo bahavo, norčavo, zdravo; naj bo mirno kot nebo večerno, minljivo in večno, preprosto – SREČNO!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:15:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:16:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: netki ma tale dohodnina me je zdele čist zbegala.....sem misla kolk sem ga usrala nanka.....če ne mi pa ti povej kako to zgleda v praksi ko imate ta način Pri nama ima mož prijavljene vse, ker se tako najbolj splača, ker je vsak naslednji otrok višja olajšava. Če bi imela vsak po dva bi se štela ta olajšava samo vsakemu za dva, sta pa v resnici tretji in četrti veliko večja olajšava, v glavnem, če imate dva otroka mora imeti prijavljene en partner, ker je tako večja olajšava, kot če bi imel prijavljenega vsak enega. Moj je tudi že Natko v službi prijavil takoj ko sva dobila dav. št. tako da ima prijavljene vse 4 in nama ni potrebno oddajati nobenega papirja. Si pa vsako leto na dursevi starni preračunam kako je najbolje in do lani sva imela prijavljene on 11 mesecev, jaz en mesec vse otroke in sva bila v plusu. Lani pa se je lestvica spremenila in je bilo vseeno kdo je imel prijavljene, v vsakem primeru sva bila na istem, zato jih ima pač on prijavljene. nanka: brez sladkega mi tole ne gre najbolje v glavo, zato bi prosila za ponovno razlago v petek, Pod vodo v CP. Častim najin (kinder) sladoled. Malo grem k malčku, se spodobi kaj? Revček se sam igra v posteljici, sicer vriska, tako da me verjetno kaj preveč ne pogreša.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:18:50
|
|
|
|
sasi13
|
jz grem v hrčkovo ker bo kmalu alarm, ne preveč čvekat.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:19:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:21:28
|
|
|
|
lidija***
|
Julijska mačke- ja kar ostanite tu gor, saj bomo vse slej kot prej enkrat tam! Blacky- jaz sem se prvič zredila 26kg, ostalo 3+, drugič. 12kg- tudi 3+, tretjič 14kg pa tudi upam, da bo sam ene 3+. Res pa je, da so mi kile začele iti dol šele po enem letu. Otroka v vrtec, pa služba,nočno nespanje,sprehodi,... ni časa jesti. Včasih sem se zvečer spraševala ali sem sploh kaj jedla ali ne, če je bila gužva ponavadi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob. Zobna miška- seveda prinese. Jaz ji denarja ne dam, vedno kaj kupim. Ko se ji začne majati zob naredim zalogo. Dobila je kolebnico, blokec, puzzle,.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:24:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:26:39
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska KAKO INFORMATIK DELA DVOJČKE: ... moj informatik ni naredil dvojčkov, je pa naredil pravo kopijo sebe mi je pa moj danes prijavil, da tamali včasih tako pogleda kot moj oče... joj, da tole dediju povemo, bo zrastel do lune zdaj pa meni nekaj ni jasno... naš pišček po vsakem cepljenju navali na flašo ko mutav... ob 19h je pojedel 150ml kašice, ob 20h pa še 130ml za lahko noč (ponavadi komaj 60 stanka... ups, ob tejli besedi sem se pa zdele spomnila na uno: Živjo, jaz sem Stanka... O, lepo, jaz pa S trajekta... pa brez zamere, prosim, če je kateri ime Stanka)... jutri pa verjetno spet ne bom sprotala flaške štimat, tako kot po prvem celjenju ne... dec k dec, kdo bi ga razumel. Blacky... naš očka je nekje staknil knjige malo ceneje... pa si je kupil vseh 7 Harry Potterjev, pa eno za mami o Voku (menda za DM dobim vok) in jasno za Lovra otroške knjigice - Sapramiško, Mačka Murija, pa še nekaj kartonk o živalcah... tudi midva obožujeva knjige... Lovro je po očiju podedoval slikanice, stare vsaj 35 let, full lepo pohranjene, nič strgane, nič popisane ali porisane, še en bonton za otroke se najde med njimi ... sasi13... oprosti, mogoče sem kaj spregledala... a Anžej pa ni dobil 3. pikice? Nočko punce
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 17.12.2008 21:28:08 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:28:28
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1984 Tud jaz sem ustvarjala na imikimiju in tak je rezultat: Na predbožični dan bomo pri mojih na kosilu v Lj, zvečer gremo k "polnočnici" - ob osmih zvečer v Kostanjevici, na Božič bomo pa pri tašči na kosilu. Novo leto bomo pričakali doma s taščo, da ne bo sama, ker je tast umrl pred dobrim mesecem. Umirjeno, ob polnoči bomo mal nazdravli in šli peš na grob svečko prižgat. kje boš mela pa malega? Ga boš kar s sabo vozila? Mislem k polnočnici pa na grob ob polnoči. K po mojem takrat ful petarde mečejo in to... Pa ful lepe voščilnice si tut ti naredila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:28:40
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Jdi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob. Jaz, jaz..no, bom začela po novem letu in sicer pri Katarini, enkrat tedensko. In preprosto ne razumem ljudi, ki si za hrano ne vzamete časa. Jaz vedno in povsod. Danes sem po pregledu ščitnice (mimogrede: čakam na izvide) šla do zlate prijateljice na zajtrk, mnjami, okusni pizza muffini so padli. Pa jabolko, pa še kaj, vam ne povem, da ne boste planile proti hladilniku in "sladki" omari. ..... Kaj sem že pisala? Aja, vedno znova se začudim, kako sladka stvar hitro osveži spomin.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:30:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Lara je zaspala .Ne moreš verjet, ne.Ura je pa šele 21 20. Ko bom šla spat po ta starem jo bo treba že prvič podojit Potem pa šc šc v posteljo, pod kovter mižat. Kot da sem kaj boljša? Imam tak manko spanja, da sem danes na obisku grdo zehala, zdaj sem pa rpilimana na RR namesto da bi šla spat. Dragi je na zabavi, deca spijo, jaz pa s polnimi usti tu gor. Kaj mislite, koliko kalorij pokurimo s klofanjem?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:31:04
|
|
|
|
sasi13
|
3jemi anžej ima pa 3 pikico 7 januarja sta okoli 3 tedne narazen pri ceplenju
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:34:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:41:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; .Sladkor je dobr za marsikaj A ne? Jaz to že ves čas govorim. Pa saj midve veva, da sva na isti valovni dolžini. Je šla Sara z očijem v Špas teater, ker jaz nisem mogla in je bila vsa važna. Sem ji celo dovolila lip gloss (barvni) in je hodila kar nekaj cm nad tlemi. Veste kaj, jutri bom pa malce bojkotirala RR, ker drugače moje stanovanje ne bo nikoli pospravljeno. Pa še božič se bliža, šment. Oprati zavese, pomiti okna (škoda, ker ne zmrzuje...), generalno čiščenje (tebi flower ni potrebno, se že tak al tak vse sveti).... Kje pa je HD? Trenira za DD? Same kratice, skrivna znamenja. Ubogi tisti, ki špijonira za nami, le koliko časa mu vzame razvozlavanje šifer? Ok, dosti monologa (skoraj tako kot da se pogovarjam z možem ).
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:46:24
|
|
|
|
netki
|
evo mene....film pogledala....krut do amena, ampak me je vleklo do konca ajde kje ste čveke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:47:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
netki: gor jih je pofočkanih malo morje, pa samo mene bereš.... Očitno nabirajo jagode.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:47:40
|
|
|
|
netki
|
nanka .....samo kaj se vama bolj splača da jih prijavi v službi ali na davčni.....torej dobiva vsak mesec večjo plačo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:48:11
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica netki: gor jih je pofočkanih malo morje, pa samo mene bereš.... Očitno nabirajo jagode. sej je prav....ti si v minusu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:49:53
|
|
|
|
petra1984
|
dzanika... tu pri nas na vasi smo mal za cajtom pa ne poznajo petard oz. se vsi zabubjo v zidance in ga pijejo. K polnočnici gremo ob osmih tko da bo šel z nami, po polnoči bom pa tašči telefonček varuško odnesla in ga bo ona pomerkala če bi se zbudil - britof je isto v vasi tko da bomo hitri.
< Sporočilo je popravil petra1984 -- 17.12.2008 21:53:05 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 21:50:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 21:50:46
|
|
|
|
ilatic
|
Vse najboljše moji Teji za mini rojstni dan!!!!! Tudi od mene . Vidim, da je Nejc vodnarček. To so zakon ljudje!!! dzanika včasih so moški res nerazumljivi. Preberi si knjigo ženske so z venere moški so z marsa, da jih lahko saj malo zastopiš. Meni je knjiga full všeč. sasi13 - ti kr vpraš
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?