Blacky30
|
Da se pohvalim - moje voščilnice so danes odromale po pošti. Zdaj pa čakam na odzive. Sem pa poslala tudi svojemu ginekologu in med. sestri v zahvalo za vse, sem jima zadaj napisala posvetilo. Netki, jaz sem se izogibala migetajočih voščilnic, tak da takih nisem dala razvit. HD, samo en vzorec je bil manjši, tak da je slikica bolj slabo izpadla, pri ostalih je bila velikost prava, dala sem razvit 10x15. Končnica je morala biti .jpg, tako da so mi to v foto studiu spremenili zastonj (ja, lunica, ko si rekla, da so me napiz.dili, niso me, so potem pozabli kasirat ). Auroraa, ti povem, da me je pa Teja ful resno vzela, ko sem pravila, da pred 17.1. nič GH. Danes ji je tudi gor butnilo po korenčku in je začela kolcat in mleko bruhat ven, pa sem ji GH dala eno uro po flaški. Ne vem, no. Jutri bom dala raje jabolko. Lunica, link, ki si ga dala, ko je ona punca spraševala za ognjemet. Maja24, grda si bla tam, veš. No, pa da vam jaz povem, da dejansko lahko škodi. To se je namreč meni zgodilo v prvi nosečnosti. Ja, ste debelo pogledale, ne? Čisto res. Tak da se ni za hecat, če nimate izkušenj. Rok sem imela 23.1., to je bilo na silvestrovo, ko sem šla ven na balkon gledat, kako bo mož spuščal rakete, pa sosedje tudi. In lepo gledam, poka, treska, cvili,....... Potem pa me naenkrat začne ful bolet v ledvici. Me kar zvije, se ustrašim, grem noter, se vsedem na sedežno, bolečina vedno hujša. Ko mi začne ful na mehur pritiskat, letam lulat na 3 min, dobesedno iz wc-ja na sedežno in spet nazaj, vsakič teče kot da ne bi lulala vsaj 6 ur in to traja cele pol ure. Bolečina ne pojenja, slabo mi je....počasi se začne lulanje umirjat, jaz pa od utrujenosti zaspim. Še cel naslednji dan sem bila čisto fuč. Razlog po posvetu z g??? Otrok se je ustrašil pokanja, ker je bilo premočno, saj vse normalno sliši, se je od strahu usločil in se z vso težo naslonil na moje ledvice, ki so začele bolet in posledično ful delovat, da sem letala lulat. Hja, ni bilo prijetno, tak da mi tudi ni bilo prijetno brat te hudobne komentarje za ubogo nosečnico. Jaz tam ne komentiram, ker z drhaljo RR-ja ne bom sodelovala (pri tem so julijke izvzete seveda ), mislim na RR-jevske hijene. Levinja, pa tam nekje dalečč nazaj sem te enkrat vprašala, če si vegetarijanka? Ker sem najprej mislila, da si tak fejst izbirčna, da vedno nekaj drugega ješ, potem pa mi je kapnilo, da tvoje kosilo nikol ne zajema mesa. In zato sem te vprašala, če si res? Ilatic, za silvestrovo bomo mi doma. Ful lepe puzzle in svaka ti čast, da jih razdereš in delaš znova, to jaz že ne bi. Takoj v okvir in na steno. (daj drugič večje fotke, plis) Mirjam, super za mamico, so se mi kar orosile očke. Inigo, žal mi je za tvojega atija. Almera, za tvojega tud. Za vse, ki ste izgubile katerega od staršev, mi je hudo. Mojcek, kakšno lepo voščilo pa si ti skup spravla. Mam spet solzne očke. Pa ful si luštna na svoji spletni strani. Prava pisateljica.....upam, da te dovolj plačajo za tole. Frutka, za tvojega atija.... Lunica, ful si podobna svoji mami. Ostale ste bile tud ful lepe pužike. Maya80, mi še nismo na keksih. Flower, se niste danes tehtali in merili? Zimska, jaz pa ne poznam tiste, ki je s tabo na sliki.....hmmmm? Neboglasnica? Almera za Bora!!! In za tebe, da boš lahko spet jedla. 3jeMi, kakšne knjigice je očka prinesel??? Firbec, firbec....sem itak nora na knjige. Hvala vsem za čestitke za "suhega" Nejca!
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 17.12.2008 18:54:05 >
|