|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 18:11:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Julijske čveke '08 V. del
17.12.2008 18:12:26   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: flower

netki jaz mislim, da ni fora v tem, da bi bla na slabšem.. če ju on uveljavlja med letom pač ima večjo plačo za malenkost, če ju pa pri dohodnini pa dobiš enkrat večji znesek nazaj..

si to misla v enkratnem znesku?

mhmuser posted image

cool user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
17.12.2008 18:13:13   
papir
jojjj sj vas komaj dohajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .res ste prave čvekeuser posted image .zdaj vas grem pa nazaj brat.

Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.12.2008 18:15:42   
netki
ma tale dohodnina me je zdele čist zbegala.....sem misla kolk sem ga usralauser posted image user posted image

nanka.....če ne mi pa ti povej kako to zgleda v praksi ko imate ta način

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.12.2008 18:21:29   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Maja24, pa so te povabili na službeno čago? Aha, vidim, da so samo na oglasno desko obesili. Torej, če ti zdaj ne bi slučajno šla tja na obisk, tega ne bi mogla prebrat in to so vedeli. Jaz v tem primeru ne bi šla.
Aja, zdaj komaj vidim, da ti odgovarjam tak pozno, da si mogoče že na čagi.user posted image user posted image user posted image

Ne nism šla na fešto prou zarad tega,zdi se mi butasto da mi ni noben javu.Šla sm pa včeri na šiht sam zarad tega ker pobirajo denar za sodelavko ki je 1 mesec nazaj rodila,tok da če nebi šla mi noben tut povedov nebuser posted image .No sej sodelavka je tut šele dones zvedla ampak ona nebi šla zarad tega ker še doji pa ker je še tok mejhn dojenček.Se je pa tut njej butast zdel da ji noben tut umenu ni.

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.12.2008 18:32:34   
ilatic
latic....hvala k si tko lepo razložila glede dohodnine....evo jst sm pol naredila napako in ju je moj prijavil v službi.....pišuka k se nisem spomnila za en let nazaj
dej mi sam povej če morem zdej vseen kej na davčno javit, ker lani sem pa na davčno nesla....torej imamo spremembo
pa še neki....a lahko približno poveš kolk smo na slabšem?

Netki ni panike. Sta na slabšem samo to da je mesečno plača malo višja. V bistvu pa raje vsi vidimo da je plača za ene 20 eur malo višja, pa dobimo raje ta denar pri dohodnini. Tako da za leto 2009 naj pove da mu v službi pri plači naj ne upoštevajo olajšave otrok pri dohodnini!!!!
Na davčno ti ni treba nič javit. Počakaj dohodnino in preveri če so oba otroka upoštevali. Če jo nisi zavrni!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.12.2008 18:34:07   
ilatic
Midva v službah NE prijavljava otrok, niti nisva nikoli na koncu januarja, ampak jih vpiševa pri dohodnini. Matr, ste me zmešale. A je zdaj to kar midva delava ok ali ne?

Z letošnjim letom se je spremenilo!!!!!

Zdaj moram na trening ti potem razložim!!!! Moraš javit davčni

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.12.2008 18:46:59   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

latic....hvala k si tko lepo razložila glede dohodnine....evo jst sm pol naredila napako in ju je moj prijavil v službi.....pišuka k se nisem spomnila za en let nazaj
dej mi sam povej če morem zdej vseen kej na davčno javit, ker lani sem pa na davčno nesla....torej imamo spremembo
pa še neki....a lahko približno poveš kolk smo na slabšem?

Netki ni panike. Sta na slabšem samo to da je mesečno plača malo višja. V bistvu pa raje vsi vidimo da je plača za ene 20 eur malo višja, pa dobimo raje ta denar pri dohodnini. Tako da za leto 2009 naj pove da mu v službi pri plači naj ne upoštevajo olajšave otrok pri dohodnini!!!!
Na davčno ti ni treba nič javit. Počakaj dohodnino in preveri če so oba otroka upoštevali. Če jo nisi zavrni!!

to pa zdej ne štekam....a drugo leto tak čas naj pač odda prazen list in rajš nese na davčno...si to misla
kako pa bo v dohodnini vidno, če pa je zavedeno pri plači

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.12.2008 18:53:30   
Blacky30
Da se pohvalim - moje voščilnice so danes odromale po pošti. Zdaj pa čakam na odzive.user posted image  Sem pa poslala tudi svojemu ginekologu in med. sestri v zahvalo za vse, sem jima zadaj napisala posvetilo.user posted image

Netki, jaz sem se izogibala migetajočih voščilnic, tak da takih nisem dala razvit. HD, samo en vzorec je bil manjši, tak da je slikica bolj slabo izpadla, pri ostalih je bila velikost prava, dala sem razvit 10x15.
Končnica je morala biti .jpg, tako da so mi to v foto studiu spremenili zastonj (ja, lunica, ko si rekla, da so me napiz.dili, niso me, so potem pozabli kasiratuser posted image ).

Auroraa, ti povem, da me je pa Teja ful resno vzela, ko sem pravila, da pred 17.1. nič GH. user posted image  Danes ji je tudi gor butnilo po korenčku in je začela kolcat in mleko bruhat ven, pa sem ji GH dala eno uro po flaški. Ne vem, no. Jutri bom dala raje jabolko.

Lunica, link, ki si ga dala, ko je ona punca spraševala za ognjemet. Maja24, grda si bla tam, veš. user posted image
No, pa da vam jaz povem, da dejansko lahko škodi. To se je namreč meni zgodilo v prvi nosečnosti. Ja, ste debelo pogledale, ne? Čisto res. Tak da se ni za hecat, če nimate izkušenj.
Rok sem imela 23.1., to je bilo na silvestrovo, ko sem šla ven na balkon gledat, kako bo mož spuščal rakete, pa sosedje tudi. In lepo gledam, poka, treska, cvili,....... Potem pa me naenkrat začne ful bolet v ledvici. Me kar zvije, se ustrašim, grem noter, se vsedem na sedežno, bolečina vedno hujša. Ko mi začne ful na mehur pritiskat, letam lulat na 3 min, dobesedno iz wc-ja na sedežno in spet nazaj, vsakič teče kot da ne bi lulala vsaj 6 ur in to traja cele pol ure. Bolečina ne pojenja, slabo mi je....počasi se začne lulanje umirjat, jaz pa od utrujenosti zaspim. Še cel naslednji dan sem bila čisto fuč.
Razlog po posvetu z g??? Otrok se je ustrašil pokanja, ker je bilo premočno, saj vse normalno sliši, se je od strahu usločil in se z vso težo naslonil na moje ledvice, ki so začele bolet in posledično ful delovat, da sem letala lulat.
Hja, ni bilo prijetno, tak da mi tudi ni bilo prijetno brat te hudobne komentarje za ubogo nosečnico. Jaz tam ne komentiram, ker z drhaljo RR-ja ne bom sodelovala (pri tem so julijke izvzete sevedauser posted image ), mislim na RR-jevske hijene.user posted image user posted image user posted image user posted image

Levinja, pa tam nekje dalečč nazaj sem te enkrat vprašala, če si vegetarijanka? Ker sem najprej mislila, da si tak fejst izbirčna, da vedno nekaj drugega ješ, potem pa mi je kapnilo, da tvoje kosilo nikol ne zajema mesa.user posted image  In zato sem te vprašala, če si res?user posted image

Ilatic, za silvestrovo bomo mi doma.user posted image  Ful lepe puzzle in svaka ti čast, da jih razdereš in delaš znova, to jaz že ne bi. Takoj v okvir in na steno.user posted image  (daj drugič večje fotke, plis)
Mirjam, super za mamico, so se mi kar orosile očke.user posted image

Inigo, žal mi je za tvojega atija.user posted image  Almera, za tvojega tud. Za vse, ki ste izgubile katerega od staršev, mi je hudo.user posted image

Mojcek, kakšno lepo voščilo pa si ti skup spravla. Mam spet solzne očke.user posted image  Pa ful si luštna na svoji spletni strani. Prava pisateljica.....upam, da te dovolj plačajo za tole.user posted image
Frutka, za tvojega atija....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunica, ful si podobna svoji mami. user posted image user posted image

Ostale ste bile tud ful lepe pužike.user posted image

Maya80, mi še nismo na keksih.user posted image

Flower, se niste danes tehtali in merili?

Zimska, jaz pa ne poznam tiste, ki je s tabo na sliki.....hmmmm? Neboglasnica?

Almera user posted image user posted image user posted image user posted image  za Bora!!! In za tebe, da boš lahko spet jedla.user posted image user posted image

3jeMi, kakšne knjigice je očka prinesel??? Firbec, firbec....sem itak nora na knjige.user posted image

Hvala vsem za čestitke za "suhega" Nejca!user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 17.12.2008 18:54:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
17.12.2008 19:02:43   
metuljcek321
Hoj, pupike!

Evo, nasla pesmico, ki sem jo spesnila za novo leto daljnega decembra 2005. Vam jo pripopam:

Staro leto se poslavlja, zasluženo odhaja v pokoj,
novo se že priklanja in kliče nam: »Ahoj!«

Želja imamo verjetno za cel vagon,
sama sem jih naštela skoraj en milijon.

A za začetek naj velja,
da skromnost daleč nas pelja.

Naj zato vam le nekaj osnovnega zaželim,
da ne vzbudim prevelikih vam skomin:

Zdravje, sreča in mir naj vas spremljajo,
z ljubeznijo in uspehi leto 2006 naj napolnijo.

Naj vam bo vsem z rožicami postlano,
da bi imeli polne kozarce in dobro hrano.

Da bi še naprej ostali prijatelji pravi
in si pomagali po naši najboljši naravi.

Da bi se pogosto srečevali in kramljali,
delili dobro in slabo ter se skupaj smejali.

Verjemite, da ste prav vsi del mojega življenja,
saj ga bogatite in nosite vanj veliko veselja.

Želim si, da bi tudi v prihodnje ostalo tako,
kajti imeti prijatelje je resnično lepo.

Naj rečem le še: »Hvala iz srca,
naj vam le prijetna glasba v 2006 igra!«

Vaša Nataša
(napisala Nataša  - nekega zimskega popoldneva 2005)

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 17.12.2008 19:03:36 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
17.12.2008 19:08:31   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ne nism šla na fešto prou zarad tega,zdi se mi butasto da mi ni noben javu.Šla sm pa včeri na šiht sam zarad tega ker pobirajo denar za sodelavko ki je 1 mesec nazaj rodila,tok da če nebi šla mi noben tut povedov nebuser posted image .No sej sodelavka je tut šele dones zvedla ampak ona nebi šla zarad tega ker še doji pa ker je še tok mejhn dojenček.Se je pa tut njej butast zdel da ji noben tut umenu ni.

Ma, to je pa res cudna scena, no! Cudaki. Ne vejo, kaj zamujajo. Brez julijske cvekice maje jim zihr ni tko fajn, ha, ha!

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
17.12.2008 19:09:02   
metuljcek321
Vau, ful sem dobr citirala majo. user posted image  jaz!

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:10:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4314
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:11:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:14:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:14:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4317
17.12.2008 19:18:36   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

metuljčika - dobro pesniš. Imaš še kaj na zalogi?

Thanks, thanks! Ma, bom letos spet kaj spesnila, se mi zdi. Cakam na navdihuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4318
17.12.2008 19:20:42   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

No, tole je pa ena od mojih prvih pesnitev (osnovna šola):

Maline

Maline, maline,
ki jih ljubi Tine.
Tudi jaz jih obožujem
in na trgu jih kupujem.

Maline so fine,
kakor tudi Tine.

Slastne plodove skupaj jeva,
tega nikomur ne poveva,
saj sosedove maline
so še najbolj fine.

user posted image  user posted image  user posted image

Hi, hi, go, go, go, Tine, le hitro po maline! Pa to je na isti stos kt jagode ... hm, a gremo iskat namige/skrite pomene/metafore itd.???user posted image  user posted image  user posted image  Maricka, zimska, tebi se je ze takrat svitalo, za kaj gre - kapo dol.

Res multo simpatico pesmica.

Oooo, ati je prisel .... pa-pa ....

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4319
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:28:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4320
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:28:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4321
17.12.2008 19:34:59   
Inigo
Hruška - kolk je dolg vaš novi kavč? mi je všeč... mi bi mel beš al pa oranžnga...

Neposredna povezava do sporočila: 4322
17.12.2008 19:39:25   
dzanika
lunica user posted image   za knjigice. Jaz sicer nimam nič namena špancirati po celju. Sam mi ni panike, ko bom pa šla v celje mi jo boš pa dala. Se ne mudi... Pa tudi če bo to po novem letu...

Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 19:39:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.12.2008 19:39:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zimska, jaz pa ne poznam tiste, ki je s tabo na sliki.....hmmmm? Neboglasnica?

Po mojem je Todi.

Blacky30: površna postajaš... ali pa jaz. Sem te tam daleč zadaj spraševala, če lahko pridem na rižev narastek.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?