neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis mojcek;midve z Laro prideva na kufe , ni problema sploh.Almero in Borčka pa tud po poti lahko poberem. Če si za mi sporoči.Neboglasnica, a moraš kej v Leclerca? Evo kofe partijo na kupu , za čas posla. Moram, moram v Leclerca, ampak bomo šli popoldne, all the family, ker imam nekaj bonusa na kartici (Leclercovi, da ne bo pomote), na svoji pa skoraj minus, tako da bo ata financer, pa še punci imata nekaj v planu. Žal, mojcek, spoznala te bom drugič. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Zimska, jaz pa ne poznam tiste, ki je s tabo na sliki.....hmmmm? Neboglasnica? Po mojem je Todi. Blacky30: površna postajaš... ali pa jaz. Sem te tam daleč zadaj spraševala, če lahko pridem na rižev narastek. Vidla, vidla, pa mi je nerodno povedat, da sem celega sama požrla. PA saj sem napisala, da pridem na sveže pečenega, se bom najavila prej. Pa še tvoje čarovnije s fotoknjigo mi boš pokazala, da se naučim. Velja? netki: nič ne gledam razen klika, kako mi požira denar z računa
|