|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 20:39:11   
darmar
Barbaw sem te čist zastopila. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.12.2008 20:39:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

jao, kaj sem pa zdaj zamuštrala

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.12.2008 20:39:57   
barbaw
Otroka sta dobila od babice Mraz knjigico in darilni bon, ki je bil 10 eur višji kot lani. Par bonbončkov in liziko. Tam pa je bilo tudi nekaj za pojest in popit, na koncu so prinesli še pice.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.12.2008 20:41:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

jao, kaj sem pa zdaj zamuštrala

user posted image user posted image user posted image

hotela sem popravit post pa sem ga citirala in sem to napisala namesti citata

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.12.2008 20:46:06   
barbaw
Prej smo vse vprašale, če dojite, ko vas ni bilo, kaj pa naj zdaj vprašam. user posted image  Naša je zelo malo spala danes zaradi vsega letanja. Je bil ful utrujena pa vseeno pridna. user posted image  Še vzgojiteljica jo je pohvalila.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.12.2008 20:50:36   
Čmrlika
Pozdravljene mačke in user posted image !

evo veseli december me je čisto potegnil vase....user posted image  in mi zmanjkuje časa, konkretno! user posted image  In potem žal ne  znese  da pridem med vas, ki ste mimogrede svetovne s čvekanjem user posted image   user posted image  user posted image , če mi ne bi danes Hijenca sms -a poslala pa bi  prišla jutri al pojutrišnjem gor bi vas itak v 9 tem delu našla user posted image .

No, midve sva drugače vredu, edino _Taja ga je začela hudoooooo biksat ponoči, user posted image user posted image user posted image in zelo slabo spi...jaz pa tega nisem navajena in nam je vsem trem groza...poleg tega imava atija še vedno bolanega,,,user posted image  in smo vsi trije cele dneve noter pa gremo že malo en drugemo na živce user posted image

Ne vem, kaj neaj, v bistvu sem že nehala razmišljat, kaj muči Tajo, in  bom počakala da mine user posted image  Sem pa zarad tega ful žalostna...no pa danes itak ni bil moj dan...user posted image  smoo pa smrekoco postavili in pred dnevi okrasili po stanovanju pa lučk namontirALIin zdaj je taja vsa nora user posted image  se ji dopade.

No toliko, aja pa kot zgleda mi ni usojena prit na večerjo...tako da me najverjetneje ne bo...user posted image  Vem, pa da boste mislile name user posted image , jaz vas pa itak pogrešam...user posted image

Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix user posted image  pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? user posted image  user posted image  user posted image , kaj praviš?  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.12.2008 20:52:03   
Estrella*

Prej smo vse vprašale, če dojite, ko vas ni bilo, kaj pa naj zdaj vprašam. user posted image  Naša je zelo malo spala danes zaradi vsega letanja. Je bil ful utrujena pa vseeno pridna. user posted image  Še vzgojiteljica jo je pohvalila.

barbaw: a ti si definitivno zaprla mlekarne?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.12.2008 20:52:51   
sesil

ja, jaz sem jo dojila, zdej sem pa tle

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
17.12.2008 20:53:21   
darmar
Kaj če še dojimo? Drgač ne, kakšno kaplico ponoči, ko noče drugač nazaj zaspat. Smo na Aptamilu 2, kdaj bi naj šli na navadno mleko?

Ali ima katera kakšen link od receptov za naše 7. mesečnike. Paparico imam doma.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.12.2008 20:55:21   
Estrella*
Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjemuser posted image user posted image user posted image Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico

Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Aljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.12.2008 20:56:07   
sesil
zdaj bo jaz bila na koncu pilatesa, pa mi je kr malo žal da nisem šla, ma kaj ko mi ta buča nabiva. na vadbi bi mi pa še bolj.če sem pri miru, je znosno, ko začnem nekaj delat je za popuser posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.12.2008 20:56:53   
darmar
Čaki, čaki Estrella, a prav razumem, a na kaj namiguješ???

Neposredna povezava do sporočila: 3312
17.12.2008 20:56:59   
sesil
Estrella, aerobika?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
17.12.2008 20:57:20   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ja, jaz sem jo dojila, zdej sem pa tle

a boš kaj čivknilauser posted image user posted image

A si dobila zs?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
17.12.2008 20:58:25   
sesil
sej čivkam, a si slepa?
dobila zs, hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 3315
17.12.2008 20:58:46   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Čaki, čaki Estrella, a prav razumem, a na kaj namiguješ???

Namigujemuser posted image ...ne, ne ne vem zakaj to sprešuješ?

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
17.12.2008 20:59:53   
Estrella*

Estrella, aerobika?

ne vem , edinaos ima zadolžitev, da preveri situacijo, pa ni še nič sporočilauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
17.12.2008 21:00:50   
sesil

Estrella, aerobika?

ne vem , edinaos ima zadolžitev, da preveri situacijo, pa ni še nič sporočilauser posted image

slab izgovor. menda boš prej kupila tekaško stezouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
17.12.2008 21:03:54   
aurora28
Jaz sem ratala pravi padalec, kar nekje vmes uletim user posted image user posted image .

Jana bravo za Nejca user posted image user posted image user posted image in Anitka user posted image user posted image user posted image za 1x dojenje.

Se strinjam z Estrello, da je najboljše AM Hippovo.

Danes je Gal prvič pojedel skoraj 7 žlic keksolina narejenega z sojinim in riževim mlekom user posted image . Včeraj je dobro prenesel goveje meso in danes je spet bil priden jedec. To sem res vesela, ko ga vidim, da je z užitkom. Sva kar dosti pojedla. Za zajtrk keksolino in jogurt z banano in kosmiči, nato kosilo puranja prsa z bučkami, korenčkom + začimbe, spet malo navadnega jogurta, za večerjo pa skoraj celo ocvrto banano in še 180 g smetanovega jogurta okus hruška in temna čokolada. Vem, da bo tole zgledalo kot neko hvaljenje, ampak moram vam povedati, ker sem res vesela za svojega sončka, da veselo papa. user posted image user posted image user posted image

Jutri imava kontrolo teže, me zanima koliko zdaj tehta.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
17.12.2008 21:05:20   
sesil
jaz sem pa razmišljala, kdaj se user posted image tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
17.12.2008 21:06:07   
Estrella*

Estrella, aerobika?

slab izgovor. menda boš prej kupila tekaško stezouser posted image

Finance ne kažejo nič dobregauser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
17.12.2008 21:07:56   
jana81
definitivno grem pogledat, z našo družinico. v soboto pa ne, ker imam namen res ob 23h zapustit prizorišče, da ne bo Aneja predolgo imela arij. sej veste, joška je zakon.

pr nas je bila do včeraj, no ponoč včeri je tud še bila, prejle pa kr flaška in AM, hočem se res odklopit v soboto.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.12.2008 21:08:07   
jana81

jaz sem pa razmišljala, kdaj se user posted image tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice.

po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.12.2008 21:08:39   
jana81
aurora super za papcanje...kako pa spite ponoči??

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.12.2008 21:10:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz sem ratala pravi padalec, kar nekje vmes uletim user posted image user posted image .

Jana bravo za Nejca user posted image user posted image user posted image in Anitka user posted image user posted image user posted image za 1x dojenje.

Se strinjam z Estrello, da je najboljše AM Hippovo.

Danes je Gal prvič pojedel skoraj 7 žlic keksolina narejenega z sojinim in riževim mlekom user posted image . Včeraj je dobro prenesel goveje meso in danes je spet bil priden jedec. To sem res vesela, ko ga vidim, da je z užitkom. Sva kar dosti pojedla. Za zajtrk keksolino in jogurt z banano in kosmiči, nato kosilo puranja prsa z bučkami, korenčkom + začimbe, spet malo navadnega jogurta, za večerjo pa skoraj celo ocvrto banano in še 180 g smetanovega jogurta okus hruška in temna čokolada. Vem, da bo tole zgledalo kot neko hvaljenje, ampak moram vam povedati, ker sem res vesela za svojega sončka, da veselo papa. user posted image user posted image user posted image

Jutri imava kontrolo teže, me zanima koliko zdaj tehta.

Priden Gal. Ja saj slej ko prej začno vsi jesti, čeprav se nam zdi cela večnost čas, kadar zavračajo hrano. Bolj ko bo lahko jedel našo hrano, lažje bo. Saj roko na srce, tiste dojenčaste skopocala resnično niso za nikamor.

Dobro opravita ju3 in sporoči kako je napredovaluser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?