Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:15:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** hello hello evo mene nova kot rožca ostrižena in mal pobarvana zdej sem pa važna Jaz grem tud v soboto na barvanje, ker sem že res grozna Za nov LOOK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:15:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mož je zdajle šel v trgovino z vsem tremi otroki in imam mir, da lahko spijem svoj čajček. Bravo za mr. G Da ja še večkrat tako razveselil Špelino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:17:45
|
|
|
|
sesil
|
POZNAM KAR NEKAJ (ops) punc, ki so v dobri veri naročile pilates dvd (po znatno višji ceni, kot je tu) pa se jim prah gor nabira. pejdi se raje pirate, je isto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:19:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sporočam vam, da ima tudi Zala sedaj kolke kot je treba. Je tok fino, ko ti pediatrinja pohvali otroka. Res je ta Kopačeva tok prjazna. za prijazno osebje v Kr. porodnišnici. V soboto mene ne bo, saj naš Luka praznuje 6. rojstni dan. Ve pa se imejte itak skrajno lepooooooooooooooooo!!! za Zalo in kolke IN vse naj naj za LUKA 24.12 bo 6, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:21:49
|
|
|
|
darmar
|
Ja naš Luka je božičkov. Pa vi danes, al 19.12??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:26:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni je bilo ful dobro, samo si moraš vzet čas, da telovadiš. Jaz sem z neta potegnila dvd-je. Od kod si pa potegnila te zadeve? Jaz uporabljam samo eMule Bi pa tudi imela... Ne spomnim se ali na muli ali na torrentih. Bi mogla pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:26:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje. Nobena ne misli it z mano lučk gledat? jst bi šla, sem pa sicer odvisna od barbaw, če gre ona takoj po večerji domov moram tud jst. To se da vse zmenit. Sem videla na TV kako so lepe lučke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:26:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, sem že našla, že vlečem dol Super. Samo ne vem kdaj boš imela čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:26:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 za 30 sekund si me prehitela Se vidi, da sem sama doma in mi ni treba biti na preži, kdaj bo princ zatulil, mala pika kam priščipnila prste ali velika ugotovila, da ne zna naloge... HB, da se tudi tvoj malo znajde sam z vsemi tremi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:26:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ja naš Luka je božičkov. Pa vi danes, al 19.12?? Ne včeraj Praznujemo v nedeljo, ravno zaradi naše večerje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:28:05
|
|
|
|
darmar
|
Po pravici povedano, čisto zares, sem mislila, da smo danes 16.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:28:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje. Nobena ne misli it z mano lučk gledat? jst bi šla, sem pa sicer odvisna od barbaw, če gre ona takoj po večerji domov moram tud jst. To se da vse zmenit. Sem videla na TV kako so lepe lučke. Center LJ je reS špica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:28:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Po pravici povedano, čisto zares, sem mislila, da smo danes 16. Ja jaz pa mislim, da smo 18
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:29:37
|
|
|
|
Naty*
|
Tkole moj polžek spi, js pa upam na mirno noč . A smrekce mate že vse postavljene? Sicer naj bi se delale na božični večer, ampak men je večji filing, če je že mal prej . Anitka tud js letos ne bom izdelovala voščilnic , drugo leto pa sigurno spet! Winsor pilates mam js doma in mi je ful dobr. Je pa tko, kot z vsako drugo stvarjo... treba si je cajt vzet . ss za frizurco, bi rekla, da pripopaj slikco, pa ni treba, ker se bomo itak v soboto vidle . darmar super za kolke !!! Sonce? Kaj je že to? Glede ta sitne... ja tud js jo mam zadnjih nekaj dni ... špelin@ js bi ti rade volje presnela pa prinesla v soboto pilates, ampak mam samo en cd doma, ostale sem pa posodila . Še dobr, da ste me spomnile, bom kr jutri poklicala, da jih rabim nazaj. Morm mal mojo mehkobo nazaj v formo spravit . Grem zdej s čajčkom pred tv. Vsem želim čimbolj prespano noč!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:30:30
|
|
|
|
darmar
|
Še malo pa bomo zlo dobr mogle vedet kaj za en dan je. No še ene 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:32:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tkole moj polžek spi, js pa upam na mirno noč . A smrekce mate že vse postavljene? Sicer naj bi se delale na božični večer, ampak men je večji filing, če je že mal prej . Dokler so otroci majhni bo smrekica vedno prej postavljena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:32:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Še malo pa bomo zlo dobr mogle vedet kaj za en dan je. No še ene 5 mesecev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:32:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Še malo pa bomo zlo dobr mogle vedet kaj za en dan je. No še ene 5 mesecev. saj ne vem po eni strani se veselim spremembe, po drugi pa mi bo druga rutina spet presedala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:34:07
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje. Nobena ne misli it z mano lučk gledat? jst bi šla, sem pa sicer odvisna od barbaw, če gre ona takoj po večerji domov moram tud jst. To se da vse zmenit. Sem videla na TV kako so lepe lučke. Center LJ je reS špica definitivno grem pogledat, z našo družinico. v soboto pa ne, ker imam namen res ob 23h zapustit prizorišče, da ne bo Aneja predolgo imela arij. sej veste, joška je zakon.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:34:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Še malo pa bomo zlo dobr mogle vedet kaj za en dan je. No še ene 5 mesecev. saj ne vem po eni strani se veselim spremembe, po drugi pa mi bo druga rutina spet presedala Iz enega šmorna v drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:34:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Še malo pa bomo zlo dobr mogle vedet kaj za en dan je. No še ene 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:34:41
|
|
|
|
darmar
|
Mi bomo smrekco postavli 23. al pa 24. ker mamo bolj malo platca v stanovanju. Morem pa rečt, da še nimam nobenga tapravga prazničnega vzdušja. Mi2 s tamalim sva naredila do sedaj celo 2 voščilnici. Nič čudnega ko je pa take težke izbral. Jih šiva, ene zvezdice. Ti prsti odpadejo, ko moraš s šivanko skozi karton. Mi je ker me ne bo v soboto. Prvič ker vas ne bom vidla in drugič bom brez lepe firizrue, kot zgleda .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:36:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Mi bomo smrekco postavli 23. al pa 24. ker mamo bolj malo platca v stanovanju. Morem pa rečt, da še nimam nobenga tapravga prazničnega vzdušja. Mi2 s tamalim sva naredila do sedaj celo 2 voščilnici. Nič čudnega ko je pa take težke izbral. Jih šiva, ene zvezdice. Ti prsti odpadejo, ko moraš s šivanko skozi karton. Mi je ker me ne bo v soboto. Prvič ker vas ne bom vidla in drugič bom brez lepe firizrue, kot zgleda . Za stanovanja za ajhne prostore sem pa jaz videla "smreko", ki jo daš na steno in nima nič obsega. Je varianta kot slika, ampak gor obesiš prave bunke in vse ostalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 20:37:22
|
|
|
|
barbaw
|
jao, kaj sem pa zdaj zamuštrala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?