Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:10:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? , kaj praviš? tale družinska naveza v Nemčiji je zelo dobra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:12:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:13:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več dej mi povej a si črpaš ? mene ful bolijo. al kaj naj naredim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:15:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več dej mi povej a si črpaš ? mene ful bolijo. al kaj naj naredim Nič več, mleko mi samo počasi ponoči odteka, ker imam zjutraj fleke po majici. Če te boli samo toliko počrpaj, da mine pritisk.V 2 dneh bi ti mogla količina začet usihat. Pa kar hitro usahne, če ne dojiš redno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:17:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Prej smo vse vprašale, če dojite, ko vas ni bilo, kaj pa naj zdaj vprašam. Naša je zelo malo spala danes zaradi vsega letanja. Je bil ful utrujena pa vseeno pridna. Še vzgojiteljica jo je pohvalila. barbaw: a ti si definitivno zaprla mlekarne? Nisva se dojili celih hm ..... 4o ur ali mogoče kaj več. Pa mleka itak nimam več, odkar se je samo 1x dojila. Je kar suša nastala. Verjetno bi še kaj pricurilo, če bi stisnila, ampak nimam namena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:17:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:17:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več Moja je pa sploh ne išče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:17:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:19:20
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več dej mi povej a si črpaš ? mene ful bolijo. al kaj naj naredim Nič več, mleko mi samo počasi ponoči odteka, ker imam zjutraj fleke po majici. Če te boli samo toliko počrpaj, da mine pritisk.V 2 dneh bi ti mogla količina začet usihat. Pa kar hitro usahne, če ne dojiš redno. ampak pazi da ne fašeš kakšnega mastitisa. se zelo rado pojavi ko končuješ z dojenjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:19:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:20:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več dej mi povej a si črpaš ? mene ful bolijo. al kaj naj naredim Nič več, mleko mi samo počasi ponoči odteka, ker imam zjutraj fleke po majici. Če te boli samo toliko počrpaj, da mine pritisk.V 2 dneh bi ti mogla količina začet usihat. Pa kar hitro usahne, če ne dojiš redno. ampak pazi da ne fašeš kakšnega mastitisa. se zelo rado pojavi ko končuješ z dojenjem. Mislim, da glede na to, da sem postopno končevala, ni panike. Joške ratujejo spet normalne, jeeeehhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:20:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spat Od mene ne pričakuj preveč, ker moja biti Jaka v vrtcu najkasneje do 7.15, ker imajo jutri DM. Še dobro, da mi je to en ata povedal, drugače bi ga zamudil. Tale vrtec me včasih razpiz.... Niso nama dali okraske, za veliko smreko zunaj. Pa notranjo smrekico so okarsili brez njega, ker so jo ob 7h zjutraj okraševali. Potem pa še ne povedo kdaj je DM zjutraj. Ej tole pa meni preseda, da pozabljajo na mojega otroka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:21:08
|
|
|
|
aurora28
|
Jana vzela si mi vprašanje z jezika . Midva sva se danes dojila samo 3 krat in prejle me je ziza tako bolela, da sem imela otekline ob straneh, tamali pa po obilni večerji ni hotel piti. Sem šla v kopalnico in si dojko pomasirala in iztisnila kar dosti mleka, ker kar špricalo , ampak hvalabogu ni več pritiska. Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:21:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več Moja je pa sploh ne išče. Ja bodi srečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:22:04
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:22:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več dej mi povej a si črpaš ? mene ful bolijo. al kaj naj naredim Nič več, mleko mi samo počasi ponoči odteka, ker imam zjutraj fleke po majici. Če te boli samo toliko počrpaj, da mine pritisk.V 2 dneh bi ti mogla količina začet usihat. Pa kar hitro usahne, če ne dojiš redno. ampak pazi da ne fašeš kakšnega mastitisa. se zelo rado pojavi ko končuješ z dojenjem. Mislim, da glede na to, da sem postopno končevala, ni panike. Joške ratujejo spet normalne, jeeeehhhhhhhhh Jaz Hb ne vem kako zgleda mastitis in tudi nikoli ne bom. Sem imela ogrommmnnnooo mleka in ni bilo nikoli težav. Pa tudi dokaj posotpno sem jo odstavila in je mleko skoraj presahnilo brez večji problemov. Bolelo me je 2x od takrat pa mir. Sem samo pritisk popustila in je začelo presihat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:23:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana vzela si mi vprašanje z jezika . Midva sva se danes dojila samo 3 krat in prejle me je ziza tako bolela, da sem imela otekline ob straneh, tamali pa po obilni večerji ni hotel piti. Sem šla v kopalnico in si dojko pomasirala in iztisnila kar dosti mleka, ker kar špricalo , ampak hvalabogu ni več pritiska. Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico? Dovolj česa? Da zadosti potrebe po mlečnih belakovinah ja, samo tekočine mora zraven dodatno nekaj popit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:24:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko. Veš kako je carsko ko začnejo hodit, pa govorit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:24:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spat vidim da že spiš džanki rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:25:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko. Veš kako je carsko ko začnejo hodit, pa govorit. verjamem da se dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:25:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa razmišljala, kdaj se tolko zaveda, da mu je joška res cartanje, ne pa pitje in pol se noče odstavit in teži...sej veste uno ko mamicam dvigujejo majice. po moje se bodo kr kamlu začeli zavedati, Nejc je prej kr iskal zizo, sem vedla da je lačen, pa sem naredila AM Naša še parkrat na dan išče zizo pa se že 10 dni ne dojive več Moja je pa sploh ne išče. Ja bodi srečna Saj sem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:26:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko. Ja jaz sem že skusila čar, ko začne hodit, pa ko gre ven s plenic, pa ko pove, da bi jedel(ne da se dere), da ni treba cele punkle sabo nosti, če se kam odpraviš, ni treba posebej pripravljat hrane in še in še bi lahko naštevala. To je zame luxuz in takrat bom jaz spet ta prava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:26:43
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana vzela si mi vprašanje z jezika . Midva sva se danes dojila samo 3 krat in prejle me je ziza tako bolela, da sem imela otekline ob straneh, tamali pa po obilni večerji ni hotel piti. Sem šla v kopalnico in si dojko pomasirala in iztisnila kar dosti mleka, ker kar špricalo , ampak hvalabogu ni več pritiska. Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico? Dovolj česa? Da zadosti potrebe po mlečnih belakovinah ja, samo tekočine mora zraven dodatno nekaj popit V mislih sem imela beljakovin, ja, sam kaj pa če noče piti čaja, ker Gal je danes popil samo 50 ml čaja, je pa res, da sva se 3 krat dojila in vso noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:26:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana vzela si mi vprašanje z jezika . Midva sva se danes dojila samo 3 krat in prejle me je ziza tako bolela, da sem imela otekline ob straneh, tamali pa po obilni večerji ni hotel piti. Sem šla v kopalnico in si dojko pomasirala in iztisnila kar dosti mleka, ker kar špricalo , ampak hvalabogu ni več pritiska. Povejte mi, če ne dojiš več in otrok zavraža flaško z AM, a je dovolj če je samo mlečne izdelke na žlico? ja verjetno je, špelina bi bila pravi naslov, ker kolker vem Gregi noče AM.. aurora kaj vidva se čez dan še dojita?? midva se že kak mesec čez dan ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:27:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko. Veš kako je carsko ko začnejo hodit, pa govorit. ej si me pa pihnila, jaz sem isto pisala Noro, zato jaz čakam 3 RD
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?