|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 15:51:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
katy kdaj pa greš lučke gledat? Mi smo se odločili, da gremo v Ljubljano enkrat po 27., ko bo vsak večer sprevod dedka mraza user posted image .

Naty jst sem mislila po večerji v soboto čeprav iz srečanj vem da bo težka ker se bomo najbrž začvekaleuser posted image user posted image

U ja, ta bo pa težka user posted image user posted image user posted image . Glede na to, kake čveke smo, bojo verjetn celo lučke ugasnil, preden bomo me končale user posted image user posted image user posted image !

Pa še res je user posted image user posted image

Slabost je pa pri meni sestavni del migrene - če mi Imigran ne prime, potem vedno bruham user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
17.12.2008 15:55:38   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

katy kdaj pa greš lučke gledat? Mi smo se odločili, da gremo v Ljubljano enkrat po 27., ko bo vsak večer sprevod dedka mraza user posted image .

Naty jst sem mislila po večerji v soboto čeprav iz srečanj vem da bo težka ker se bomo najbrž začvekaleuser posted image user posted image

U ja, ta bo pa težka user posted image user posted image user posted image . Glede na to, kake čveke smo, bojo verjetn celo lučke ugasnil, preden bomo me končale user posted image user posted image user posted image !

Slabost je pa pri meni sestavni del migrene - če mi Imigran ne prime, potem vedno bruham user posted image

A boga mačkica ma pol mora bit pa res hudo,sam hotla sem ti napisat da tud vsa zdravila ki imajo dodan tramal oz tadol povzročajo slabost.
A je juhica pasala?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
17.12.2008 15:57:56   
špelin@
A boga mačkica ma pol mora bit pa res hudo,sam hotla sem ti napisat da tud vsa zdravila ki imajo dodan tramal oz tadol povzročajo slabost.
A je juhica pasala?

Hvala ti user posted image  Juhico pa ravno zdajle jem in uživam user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
17.12.2008 16:28:35   
Naty*

Aja migreno si melauser posted image , o boga! Ja tud pri men je slabost sestavni del, če ne vzamem taprav cajt nalgesina. Sploh ne govori o migreni, HB je nisem mela že kr neki časa (trkam!!!!)

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
17.12.2008 16:29:13   
Estrella*

A je juhica pasala?

Hvala ti user posted image  Juhico pa ravno zdajle jem in uživam user posted image

Mami je imela tramal kapljice in ji je šlo kar na bruhanje. Po zaldiarju ne, ker je toliko manj tramala.

Malo sem dala spat. Sem si nekako zastavla cilj, da bi dopoldnska in popoldanska malica bile manj obilne. Dopoldan dobi sadje, popoldan mleko in kaj se zgodi? Naši frači ni več dovolj 100-120g sadja, ona ga zmaže vsaj 200g, sedaj pa je spila le 130AM, pa je hotla še nekaj jest in sem ji dala še 100g sojinga sadnega jogurta in je mula vse zmazalauser posted image Sploh je ne zastopim več odkdar sva uvedle GH, je nenormalno več kot prej ko je samo zizala. Saj ne, da se pritožujem, je prav fajn ko odpira kljun kot lačen ptičekuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
17.12.2008 16:30:28   
Naty*
evo je že prilezu do mene... nč bolš, da grem js na puzle z njim, kokr da je on na mrzlem laminatu ane user posted image

papa

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
17.12.2008 16:32:43   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A je juhica pasala?

Mami je imela tramal kapljice in ji je šlo kar na bruhanje. Po zaldiarju ne, ker je toliko manj tramala.

Malo sem dala spat. Sem si nekako zastavla cilj, da bi dopoldnska in popoldanska malica bile manj obilne. Dopoldan dobi sadje, popoldan mleko in kaj se zgodi? Naši frači ni več dovolj 100-120g sadja, ona ga zmaže vsaj 200g, sedaj pa je spila le 130AM, pa je hotla še nekaj jest in sem ji dala še 100g sojinga sadnega jogurta in je mula vse zmazalauser posted image Sploh je ne zastopim več odkdar sva uvedle GH, je nenormalno več kot prej ko je samo zizala. Saj ne, da se pritožujem, je prav fajn ko odpira kljun kot lačen ptičekuser posted image

user posted image user posted image Alja je sam na gosto papico čakala, ti povem!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
17.12.2008 16:41:10   
hijenca
Kje ste sedaj čveke. Malo še imam časa, ker Videk celo spi, potem pa moram it pakirat, ker gremo jutri v LJ, pa nas do petka ni. Jutri pa ne bom mela od kje čvekat user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
17.12.2008 17:31:10   
hijenca
Zdaj sem se pa že naveličala čakat, pa se grem mulit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
17.12.2008 18:38:00   
Anitka
Da ne bomo padle na drugo stran moram nekaj napisatuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
17.12.2008 18:40:43   
Anitka
Estrella čakam na receptuser posted image

Jaz sem pa prej šla in sem letos po doooooooooolgem času voščilnice kar kupila, ker res nimam časa za izdelovanje le-tehuser posted image . Bomo pa drugo leto kaj ustvarjali.

Špelin@ upam, da si bolje.user posted image user posted image user posted image

Naty ja res upam in si želim, da bo odstvaljanje čimmanj boleče za mojega sončka in pa da mi sprejme ta AM.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
17.12.2008 18:41:18   
Anitka
Kaj a ve ste še kar na kolektivnem dopustuuser posted image user posted image user posted image ?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
17.12.2008 18:44:17   
Anitka
No pa še eno vprašanje - ima katera tole doma: http://www.topshop.si/winsor_pilates_dvd-10606-p.html?med=em&typ=ed&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctyp=ad&ctn=si&vir=no&referrer=ringaraja&src=ringaraja_ban-em_ny-winsor

Sem dobila ponudbo na mail od RR-je pa me zanima, če je kaj vredno tole.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
17.12.2008 18:44:55   
Anitka
Tak zdaj grem pa na drevo....user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
17.12.2008 18:47:48   
barbaw
Dober večer!

Jaz sem ful utrujena od vsega. Bili smo na firmi, kjer je bila predstava in namesto božička je prišla babica Mraz. user posted image
Potem pa nam je uspelo priti še v vrtec pravočasno, tako da je Jaka palčkoval in smo Dedku Mrazu pokazali pot.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
17.12.2008 18:53:47   
Soncnica Sandra ***
hello hello

evo mene user posted image

nova kot rožca user posted image

ostrižena in mal pobarvana user posted image

zdej sem pa važna user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 17.12.2008 18:54:29 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
17.12.2008 18:55:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Aja, še poročilo o našem spanju:

20.00 zaspi, utrujena, saj je imela plavanje
20.30 prvič alarm, uspava ati
21.05 drugič alarm, uspava ati
21.55 tretjič alarm najprej uspava ati, potem poseže vmes mami, a niti dojenje ne zaleže - mala čukica je budna in pripravljena na "galamo"
22.00 - 0.55 - žurka 100 na uro, smejemo se, telovadimo, vstajamo na nogice, plazimo...
0.55 - mami upa, da bo šla lahko malo spat, a princeska se še ne da
1.00 - 2.00 skupaj izdelujeva novoletne čestitke, pojeva "zimske" pesmice...
2.00 - princeska zaspana, zaspi ob dojenju v naslanjaču

Epilog: spali sva do 11h dopoldne.

o madonca vi ste imeli pa pestro in ustvarjalno noč user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
17.12.2008 18:58:07   
Soncnica Sandra ***

Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje.

Nobena ne misli it z mano lučk gledat?

jz bi šla, če to ne bo šele proti jutru user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3243
17.12.2008 18:58:39   
Soncnica Sandra ***

ss: a imaš sorodnico Auree na sumu???

hm.... kdo pa je to?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3244
17.12.2008 19:01:16   
Soncnica Sandra ***
Tilči: imaš ZS user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3245
17.12.2008 19:03:32   
špelin@
hijenca, res je bilo tule gor puščobno...

Anitka, tudi jaz letos enostavno ne sfolgam narediti voščilnic, čeprav je to moj hobi in sem kar žalostna user posted image
Malo bolje je, nisem pa še ok. Počutim se, kot bi me 3 dni skupaj nekdo metal ob tla user posted image

barbaw, super, da ste vse uspeli poštimat user posted image

Soncnica Sandra ***, bomo videli frizurco v soboto user posted image  Od mene ne pričakujte drugega kot to, da si bom oprala lase... Do barvanja narastka ne pridem user posted image

Mož je zdajle šel v trgovino z vsem tremi otroki in imam mir, da lahko spijem svoj čajček.

Neposredna povezava do sporočila: 3246
17.12.2008 19:11:35   
barbaw

Anitka, barbaw: -96user posted image user posted image še malo pa bo tromesta cifrauser posted image

Opla. user posted image user posted image user posted image user posted image  februarčice so vrgle puško v koruzo.

Neposredna povezava do sporočila: 3247
17.12.2008 19:11:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, a si že probala kaj flaško?
jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru user posted image  (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki user posted image  user posted image  user posted image  ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila user posted image  user posted image  

No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah user posted image  Ker aventove ji sploh niso ustrezale.  

Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejeluser posted image user posted image user posted image . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je jojuser posted image user posted image user posted image Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala.

Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
17.12.2008 19:12:00   
barbaw

A veste, da sem kar žalostna, da vas še vedno ne morem spoznati v živo in kar s težkim srcem berem te seznameuser posted image . Upam, da vas bom tudi imela kdaj priliko spoznati.

Tudi ti boš prišla enkrat na svoj račun. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
17.12.2008 19:12:03   
barbaw

No pa še eno vprašanje - ima katera tole doma: http://www.topshop.si/winsor_pilates_dvd-10606-p.html?med=em&typ=ed&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctyp=ad&ctn=si&vir=no&referrer=ringaraja&src=ringaraja_ban-em_ny-winsor

Sem dobila ponudbo na mail od RR-je pa me zanima, če je kaj vredno tole.

Meni je bilo ful dobro, samo si moraš vzet čas, da telovadiš. Jaz sem z neta potegnila dvd-je.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?