|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
17.12.2008 13:58:35   
kayica24
kaj pa kaki štumfki?

Kakšne pa si imela v mislih?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.12.2008 14:08:35   
claud
men se tud zdijo štumfi fajn ideja...kakšni topli z bremzami na podplatuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.12.2008 14:10:17   
kayica24
user posted image user posted image user posted image

Te štumfe z bremzami na podplatu sva že lani podarjala..Zdaj sem se spomnila...Hm...Tak da bo treba neka druga zadeva...

Najboljše bi blo: NIČ, PA OLJE GORuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.12.2008 14:15:54   
claud
al pa ena šalca, pa mogoče not čaj...tm kjer ti dajo na grame čaje je mislm da ena mala vrečka 1 euro........ to sm jst lani dobila in mi je blo ful ušeč.....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.12.2008 14:15:54   
Urša08
kayica sej očitno je res povsod drugače. Sem jaz tud na internetu brala, da lahko urediš kao 30dni prej, sam na socialni mi je pa rekla, da se to ureja po rojstvu otroka ker ti itak velja z dnem otrokovega rojstva in ne en mesec prej kot porodniška. No tako je meni povedala. Pa sej v končni fazi bomo dobili vsi nakazano šele po rojstvu, tako da bo moj odnesel papirje, ko bo šel rihtat očetovski dopust.

Ajvy kje si pa našla take lepe voščilnice? Jaz jih sedaj kar sama naredim.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.12.2008 14:17:16   
Urša08
Kayicy, Claud ima dobro idejo s čajčki. Lahko kupita kak poseben čajček na grame - res so super, jih imam kar nekaj, pa še kako lepo šalčko zraven. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.12.2008 14:18:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ajvi - ja, to se tudi meni dogaja. Ene so res tako lepe. Danes sem glih hotela eno kupit, ki je imela gor malo umetnega krzna na kapi od dedka mraza. Pa sem se prav zadržala, saj sem vedela, da bi potem ostala v moejm predalu.

joj...sme tavno prej gledla ....kako zalogo imam user posted image user posted image user posted image  jah..kaj čem...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.12.2008 14:19:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

user posted image user posted image user posted image

Te štumfe z bremzami na podplatu sva že lani podarjala..Zdaj sem se spomnila...Hm...Tak da bo treba neka druga zadeva...

Najboljše bi blo: NIČ, PA OLJE GORuser posted image user posted image user posted image

v Mullerju imajo take šampanjčke- kao...polne plastenke čokoladic....ne vem pa kolk so....je pa super za obejodvoje spolnikov user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.12.2008 14:19:45   
Urša08
Lahko pa kupita kako lepo skledčko pa notri data doma spečene piškotke.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.12.2008 14:21:06   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hm..jst kartice kupujem....v bistvu ne voščilnic...ker so mi predrage, če sem čist iskrena....sem jih pa našla...povsod malo....vsakič k kam gre...sem namreč frik na pisarniški material....user posted image user posted image user posted image

jst bi jih tudi sama delala, če bi imela kej žilice za to...sem pa tak kramp...da raje kupim..je bolj varno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.12.2008 14:21:40   
claud
Ma sj take malenkosti se da kr izvirno narest pa še uporabno je...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.12.2008 14:23:26   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

hm..jst kartice kupujem....v bistvu ne voščilnic...ker so mi predrage, če sem čist iskrena....sem jih pa našla...povsod malo....vsakič k kam gre...sem namreč frik na pisarniški material....user posted image user posted image user posted image

jst bi jih tudi sama delala, če bi imela kej žilice za to...sem pa tak kramp...da raje kupim..je bolj varno user posted image user posted image user posted image

Ajvy-kok samokritičnauser posted image user posted image user posted image   ane kok mi nč dobr ne nardimo , ko pa otroček sam odtis rokice pusti na papirju je pa to taka umetninauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.12.2008 14:24:57   
brkn83
Pozdravljene.

Js sem zdele iz materinske šole. No danes je bilo kr zanimivo je bilo govora o dojenju in otrokovih zobkih. Kr nekaj pametnih in novih informacij sem zvedla.

Zdej se bom pa počasi morala odpravit k frizerju, prej pa še skočim v Merkur. Aja pa nabavla sem si stvari, da bom lahko naredila novoletne voščilnice. Potem zvečer bom kak dober verz poiskala in nato se spravila delati.

Za nazaj vas nisem še nič prebrala, bom zdele mal.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.12.2008 14:25:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy-kok samokritičnauser posted image user posted image user posted image   ane kok mi nč dobr ne nardimo , ko pa otroček sam odtis rokice pusti na papirju je pa to taka umetninauser posted image

jah maš prav...to bomo naslednje leto izkoristili.....je pa res da je tudi publika manj zahtevna....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.12.2008 14:25:39   
Urša08
Ajvy sej jaz samo Nejca slikam  s primernim ozadjem v božičkovi opravi, potem pa dodam slikici Vesel Božič ter srečno 2009 , jih dam razvit in pošljem. Lani sem to prvič nardila in je blo vsem tako všeč, da sem rekla, da morm letos ponovit. Je bil pa lani slikan z božično zvezdo, letos sem ga pa kar na konjička posadila in je super ratalo.user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.12.2008 14:27:47   
zwer
ojla pupe sem že nazaj v pisarni .... sam sem porabila ko da bi šla do MBja in nazaj, da sem šla iz ene strani LJ na drugo ... vidim da se o darilcih pogovarjate ... jst sem se za letos odločila kr za pisane dišeče svečke s postavki, ki jih moram začet delat user posted image  pa kaj sladkega zraven

Love Zwer

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.12.2008 14:36:02   
akvalina
ola!

jaz sem dons že tolk štacun obletala da sem full user posted image , pa končno bomo belil otroško sobo ( vrjetn jutr), pa še iz harvey-ja so klical da je pršel naš kavč in nam ga pripeljejo v sobotouser posted image user posted image user posted image . To pomen da bomo končno lahko zrihtal še zadnje detajle v otr.sobici, sem se odločla da bomo nalimal na steno kar une deco nalepke medo pooh ker je že žan čist neumen na njihove junakeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.12.2008 14:44:02   
brkn83
katjuša - kje si pa zasledila, da so razprodaje 5.1., a niso bile vsako leto okoli 15.1. No sej še boljše če so prej. Ker js čakam na njih, bom še kupila kar bomo rabli od cot. Kej velik pa itak ne mislim.

pa hvala za zajtrk.

Balonchy - pašteta ti pa res nima kaj škodovati. Js jo ful velikokrat jem, ker mi paše, pa ni nič narobe. Upam, da si si jo privoščila za zajtrk.

Ajvy - po mojem se ti najbolj splača iti v Gradz, midva tudi greva v soboto po nakupih v Gradz. Tam je res ful velik trgovin v okolici in imaš res kaj videti pa tudi kupiti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.12.2008 14:45:08   
brkn83
mal na hitro sem vas prebrala, neki pokomentirala, ostale pa ne zamerit. Zdej pa res morn iti k frizerju.

Se beremo potem zvečer še kaj.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.12.2008 14:48:30   
sunny24
Punce, sm vas lih na hitrco prebrala, k morm šibnt dalje. mamo voziček doma in kar naenkrat malo prostora!user posted image  
Glede polovičnega del. časa je že maksi napisala-pa po zakonu ti pripada!

ajvy, taka razlika v ceni vrtca je zato, ker v ITA ne gledajo na dohodke ampak je cena za vse enaka, kar se mi zdi edino fer! Je pa to zamejski vrtec.

claud, sem govorila s stricem in torej: v LJ gremo malo pred 14h, to pomeni, da sm okoli 15h v LJ, morem pa bit spet na Viču ob 19h, ko končajo predavanja.
A pride še kira jutri? Zaenkrat smo claud, katjusa, birdy in jst...

Zdej pa grem, k grem peške do centra, pol pa v MŠ...

Lep dan še naprej, kaj več pa napišem pole!

čawčaw

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.12.2008 15:07:01   
zwer
sunny bi prišla jutri sam delam dlje ker bom danes šla celo ob 16ih ( vsaj upam)

Love Zwer

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.12.2008 15:11:20   
claud
sunny- no moj pa jutri ob 15h konča...tko da bo okol 15.30 doma in me prpelje...mam pa do viča ene 10-15minutk....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.12.2008 15:52:50   
birdy

Punce...dejte mi lepo prosim povedat....kam se mi najbolj splača it...v Celovec, v Graz...al v Villach....šla bi pa v Toys R us ( to je prioriteta), pa H&M, pa C&A, pa V Ikeo..pa MUllerja. če tam sploh obstaja..........

prosim pomagajte....

Vse to je v Celovcu. Toys... pa ca pa hm maš v enmu centru, čaki kva je že West al neki tazga (za hudiča ne morem se spomnt, tam sem bla pa trikrat). Ikea je tud zdej v Clovcu, edin za Mulerja pa ne vem če je tam.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.12.2008 15:56:22   
rebeka84
samo da se javim na brzino. prišla sem iz pregleda. zagotovo je fantek, so se vidla jajčkauser posted image , težek je 2100g, lepo napreduje, glavica je že tudi tam kjer more bit. naslednji pregled imam 16.01. takrat imam tudi prvi ctg. zdaj pa morem it... cao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
17.12.2008 17:42:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša - kje si pa zasledila, da so razprodaje 5.1., a niso bile vsako leto okoli 15.1. No sej še boljše če so prej. Ker js čakam na njih, bom še kupila kar bomo rabli od cot. Kej velik pa itak ne mislim.

moj je včlanjen v trgovsko zbornico in od njih prejema obvestila in sem prebrala pač pravilnik razprodaj in piše da se začno 1.5.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.