pikatara
|
No končno ste se malo razpisale. Tako vreme je, da nimam nobene volje, sam prestavljam sem sem in tja. Tolk stvari je ko bi jih lahko počela, pa se mi nič ne da. Meni se ful pozna kadar nič ne migam. Po dežju se mi s psom ne da na sprehod, tako da sem skoz doma. bazenu pa že kar nekaj časa nisem bila, ker skoz boleham pol si pa ne upam tvegat. Ampak danes sem pa bolje pa grem, ker če ne bom že čist depresivna. Boste videle kako polna energije bom jutri. Dobro idejo ste mi dale s piškotki in sem jih par dni nazaj prvič sama spekla. So bili ful dobri, še moj ko ne mara sladkega je vse pojedel. Prej je skoz govoril, da je anjboljša kombinacija teran in pršut, sedaj pa da so to ti piškotki in teran. Kot ste že opazile se pri nas vse vrti okoli hrane in vinčka. A ima katera idejo za kakšno malenkost za darila pod smrekco, ki jih lahko sam narediš ali pa kajd rugega majhnega. V soboto pričakuje va ene 15 ljudi, bomo imeli florentina party (kilo mesa na osebo, pravega florentinca - en ogromen kotlet, ki ima skoraj 1 kg, od čist mladega bikca, zoren 3 tedne, meso je tako da se ti sam stopi v ustih), pa še baby žur vmes, pa bi rada kolegom kaj majhnega pod smrekco dala. Taškica nič imet slabe vesti. Pri nama se ful pozna recesija (katastrofa v delnicah) in sem tudi malo pojamrala pri sorodnikih. Pa je bil vsak nekaj pripravljen pomagat, so še bolj radodarni kot sva mislila. Moja dva bosta kupila posteljce, ampak od njiju sem vedela, da bosta sigurno nekaj kupila, njegova babica pa naju je presenetila z vozičkom, sva mislila, da bo le kakšna malenkost, ampak bosta pa to res le njena prva pravnuka. Moja babica pa je rekla da dobiva sto eur in naj kaj kupiva. Jaz sigurno ne bi komu derekt rekla, če ima kaj za posodit, moj je pa tem, ki so tako ali tako skoz pri nama (ker skoz kaj kuhamo) direkt rekel, da imava baby žur, če ima kdo kaj za posodit. Pa se kar pridno javljajo. So veseli, da se mu lahko vsaj malo zahvalijo za vse te kulinarike. Kot vse kaže bova dobila dve lupinici, pa kar nekaj oblekc. Previjalno in kar nekaj oblekc pa bova dobila na posodo od moje bivše svakinje, ki ima dva mala. Tako da punce ne šparat jezika, ker je miljon stvari ki jih bomo rabile in še več stroškov. otroci pa vse te stvari takoj prerastejo. Tašlica čestitam za dober nakup. Si pa pridna, da boš še sobico barvala. S pregledi so pa res smotani, če ti naredijo le dva ultrazvoka. To imam pa res srečo, da moja dela vedno. Monitor ima tako ali tako skoz vklopljen, saj je nje tudi lažje, če otroka vidi in vidi da je vse vredu, le malo več gela porabi. Tudi prej me je na preglede naročala vsako leto in vzela bris, ne le na tri leta kot bi mogla. tako vsaj vem da je vse vredu. Jaz imam pa namesto angel saunda moža, ki vsak dan posluša kako plavata. Jaz ima brcike on ju pa sliši. Ponoči ko je prišel s tenisa je priložil uhelj prvo k Patriku, pa ga je takoj brcnil. Ta mali se ga vedno ful razveseli. Karolina pa je spala ni nič ropotala po vodi, pa jo je poklical po imenu in se je takoj zbudila. Sta oba že sedaj čist nora na njega, tako kot sva tudi midve s psičko. Tari se zmeša ko ga vidi in je ful žalostna ko ga ni. Rm Maja v Ljubljani imaš Baby center v BTC-ju in v Šiški pri Mercatorju, na Rudniku pa Ruter in Pikapolonico. Chico v BTC in v centru nima vozičkov za dva, Ariel so zaprli. Je pa res Taškica najbolj pametno naredila, da je kupila rabljenega, pol pa eno marelo ko bosta malo večja. Kajti ti vozički zasedejo toliko prostora, da je groza. Sploh pri vama, ko imasta že od prej tri otroke. A si predstavljaš kako it na dopust. Midva bi že sedaj rabila kombi, sva šla za en etden na Korčulo, pa je bil karavan tako nabasan, da nič nisi mogel not dat, pa še kufer na strehi. Saj se boste smejale, ampak z nama je šlo pol kuhinje, pa še posušena vinska trta, ker je hrana z žara na trti boljša kot pri oglju. Ampak sedaj bo pa vse to ostalo doma. Idealen dopust za naju zgleda takole, zjutraj na trg po ribe in zelenjavo, pol par ur tenisa, se malo skopat, kaj dobrega skuhat, pol pa na ležalnik s kozarcem vina. Sedaj bo pa vse drugače, ampak lepše. Komaj čakava ta najina dva razgrajača. No pa sem se spet razpisala, mi kar paše malo počvekat z vami, saj se večino dnega pogovarjam le s psom in tamalima. Sedaj jima spet vrtim cd lovely baby, sta čist navdušena. Moja muzika, ali pa radijo jima pa ni tolk všeč.
|