pikatara
|
Rm Maja fajn da imate pravi direndaj. Moja dva sta ob lunah dva dni ful divja in brcata, sploh Patrik, pol pa cel teden nič. Bo pa tamali čisti očka, ful komplicira pri hrani, pa na vsakega, ki se sotakne trebuščka reagira. Sploh na očija. Če ju pa jaz pobožam, se pa oba takoj pomirita in nehata brcat. Ju bom lahko vsaj uspavala . Lara se strinjam s tabo, da je najhuje v tem času po nakupovalnih centrih hodit. Midva še sploh nič nisva razmišljala o praznikih, bo moj sproti nakupil kaj bova rabila, saj so to le ribe, meso in zelenjava. Pa še za to ima svojega v ribarnici, ki mu kar do službe pripelje, zelenjavar je blizu in skoz dela, mesar pa an poti iz službe. Pa tudi, če en mesec ne bi šla v trgovino, nama ne bi zmanjkalo hrane. Imava vojne zaloge. Taškica glede vremena te čist razumem. Odkar sem noseča imam tako nizek pritisk, da se mi dostkrat vrti. Mi je ginekologinja naročila vsak dan deci rdečega po kosilu. V četrtek se mi je tako vrtelo, da se iz stola nisem upala vstat. Pa me je moj prepričal, da sem že ob 11. deci terana spila, pa je bilo takoj vredu. Ga par dni nisem in mi je ful padel pritisk. Kava pa nič ne pomaga. Kar se pa prezgodnjega poroda tiče, se pa ne obremenjuj preveč s tem, ker pol lahko še res prej rodiš. Bodi pozitivna. Jaz sem se odločila, da bom rodila 23.3. in nič prej, bom pa imela že konec januarja že večino pripravljeno, da bom bolj mirna. Na večerji se pa lepo imejta. Za zlikat pa lahko meni prineseš, jaz uživam v likanju, sploh ker imam tako dober likalnik, da je likanje res užitek, za eno srajco porabim 3 min. Je pa res, da samo srajce likam, pa kakšne hlače in kavbojke ter polo majice. Ostalo pa samo zložim. Lara tvoje brcike še bodo, naj te potolažim, da tudi moje dva štrajkata. Dva dni ja, pol pa 5 ne, da sem že čist panična kdaj. Pol mora pa moj poslušat, če plavata po trebuščku. Ko ti bo ginekologinja naslednjič pisala list za ZZZS, jo prosi, da ti napiše sprehode. Moja prva odločba je bila mirovanje, pol je pa to napisala, pa imam dovoljeno gibanje v kranju bivanja. Sunčica moja ginekologinaj pravi 37. teden. Joj ta naša kuža. Ko je skoz lačna. Že pet minut cvili in me nakj prosi, saj vem da hoče spet jest. Sem se je usmilila in sem ji rekla, naj pokaže kaj hoče in je že bila pri omari z njenimi piškoti. Sem že malo okorna in mi je padla vrečka na tla in se je vse razsulo. tako je hitela jest, da ji ja ne bi vsega pobrala. Tako rada je, da je še brokli in cvetačo. Punce, poslikala se vam voziček, slike sem dala v album http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12282&hash=8c5263db6c18c8ef907963304737e3f5 pa še moj trebušček in smrekco, ki sem jo danes postavila. Imejte se lepo in bodite bolj zdrave, kot sem jaz. Že tri dni samo ležim in jem, bezgavke imam otečene, uhlji me bolijo in nos toči.
|