Skorpija
|
Helou punce, sem v službi pa imam čas pisat, ker se nič ne dogaja Najprej mere za hedvigo, evo 25 6/7 teden: A glavica: 235,34, trebuh 242,92, femur 46,31, 1008 g B glavica: 239,45, trebuh 219,40, femur 47,26, 894 g Fanta sta baje normalna, nič blesteče prevelika za svojo starost, niti majhna, pač po propisima, edin različna sta si pa fejst. No, v Ikei je bilo super, kupila sva poln prtljažnik robe za tamalčka, res se splača jit! Tja sva šla čez karavanški tunel, nazaj pa čez Ljubelj, ampak tisti denar za vinjeto, tunel in bencin imaš takoj noter - kupila sem pa kovtrčke, blazine, flis deke, posteljnino, rjuhe, tetra pleničke, brisačke, brisače s kapuco, potovalno previjalno podlogo, podlogo za jogije, luč za v sobo, tepih za v sobo, škatle za oblekice, koš za plenice (potem bo za igrače), lesene okvirčke za slike, pa še par drobnarij za kuhinjo in novoletna darilca in je bilo vse skupaj mal čez 200 evrčkov. Včeraj sva potem belila otroško sobo - celo čepim še lahko, ko sem barvala pod radiatorjem, sem se pa kar ulegla na tla in penzlala, mojega moža je skoraj kap od smeha. Me je pošiljal na kavč, ampak sem mogla bit zraven in delat gužvo, danes pa mi je obljubil, da bo pobarval še strop in počistil sobo, da lahko začnem v miru gnezdit. Komaj čakam Take stvari bi rada naredila že sedaj, da me ne bo po novem letu kaj presenetilo, bojl v smislu, da ne bom več premična, z rojevanjem pa upam, da bomo počakali do februarja. Meni zaenkrat moja G ni nič omenjala predčasnega poroda, rekla mi je samo, naj greva v materinsko januarja za vsak primer, ker bi znala biti konec februarja rojena in ne sredi marca. Klanjam se obema nosečkama, ki imata doma že 2 lumpka, dobri stam res da vse rihtata in še dva nosita. Jaz že samo sebe bolj počasi uštimam, doma vse delava sto let, ker imam tempo polža, v službo se mi pa tudi da vsak dan manj, sicer imam pa itak samo še tri tedne...