|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
13.12.2008 8:00:36   
Aja1
Jutro! Druga! user posted image user posted image user posted image

Urška se je pa nekaj poboljšala....več piše na RR kot včasih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si mi že lušte naredila z Manerjevimi srčki. user posted image  Edini medenjaki, ki so mi super so Manerjevi. 
Neja zdaj zajtrkuje kosmiče, jaz pa zraven na RR visim. Tastar že mesari user posted image
Zdaj pa razmišljam, če naj pečemo z Nejo kakšne piškote (brez jajc) ali raje ne. Vem, da bo prava packarija. user posted image  Nekaj nama bo za počet. Bom še naše poklicala, če se bodo oglasili pri nama na kosilu, ker nisem skuhala ža njiju že skor eno leto. Ponavad smo mi povabljeni. user posted image  Samo kaj naj skuham???  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.12.2008 8:15:59   
Pikapolonica_
Urška, jaz nosim Nextvo 8, imam pa 36 konfekcijsko. Tako, da bi mogla bit pomojem tebi 10, kot ulita. Če se pa bolj nagibaš 40, kot 38, potem pa ziher 12.
Drugače je pa tako:
34 - 6
36 - 8
38 - 10
40 - 12
42 - 14
44 - 16

Hvala punce za dobre želje za Jakobauser posted image SIcer je danes ponoči samo 3x kakal, pa dobro, bolje kot poprej. Bilo smo pa na dveh infuzijah, upam, da nam ne bo potrebno nazaj, mali res se trudi in veliko pijeuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 13.12.2008 8:16:50 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
13.12.2008 8:33:28   
Aja1
Zdaj grem pa še jaz malo pobrskat zase za kakšne Nextove hlače.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.12.2008 8:51:28   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zdaj grem pa še jaz malo pobrskat zase za kakšne Nextove hlače.

Smo se zagrele za tale Next user posted image
Pikapolonica hvala za obrazložitev mer. Sem si že neki ogledala zase user posted image
Kako ti pa Jakob kaj je? Nč kaj preveč ne pazi na hrano, naj je kar mu paše. Pa fino, da pije. Drgač pa vem, kako se počutiš nemočno, ko mu ne moreš pomagati. Jest sem z Mihom na infekcijski prejokala še pa još, tok je bil bogi. Na srečo sva bila notri samo eno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.12.2008 11:11:19   
Zamima
Jutro,...

brez panike, ne bomo še zibali,... jaz mislim, da so kar KT krive, telo se očitno še navaja nanje.
user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.12.2008 12:25:34   
Aja1
O, Max, vidim te. Dobro jutro. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.12.2008 12:54:38   
Aja1

Je že šla. Pa nič se nam ni javla. user posted image

Zdaj grem pa Neji pomagat počivat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.12.2008 13:40:54   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Našla user posted image

Aja, pa prosim, dejte mi še sporočit velikosti. Krfjolca, sem ti kljukala velikost 2-3, kako je pa velik Anže? Jakob ima 92cm in 13kg in mu je to kot ulito, hlače mogoče potrebujejo pas. Nekako kompatibilno z Zara 3y.

Super :)
Za Anžeta je 2-3 leta OK, je malo manjši od Jakoba, pa kako kilco več ima, tisti dekliški kompletek bi pa od 6-9 mesecev.

Drugače sem pa danes spekla dvoje piškotke za božič, pri enih mi je pa Anže pomagal. Je tako z veseljem valjal in izrezoval z modelčki, da ga je bilo prav luštno gledati. Sicer estetsko niso kdovekaj, ampak so pa njegovi prvi piškotki user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.12.2008 19:04:24   
Aja1
Dober večer.

Žurerke, dobr ga zažurajte. Pa da se ga ne boste napile. user posted image  

Danes sva bili z Nejo sami in tudi mide sva pekli piškote user posted image . Je zelo uživala, ko je delala odtise živalic, srčkov, rožic... Lušno. Polje bilo treba pa hitr probat. user posted image  Čeprav so piškoti brez jajc, so dobri.

Tastar je zdaj prišel domov in pravi, da vidi samo posteljo.... Bo šel kmalu spat. Meni se pa ne spi, ker sva popoldan z Nejo drnjohali skor dve uri user posted image . Bo kakšen čvek?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.12.2008 23:31:30   
max81

user posted image user posted image user posted image user posted image

dober večer...ja sem samo mal pošpegala, sva bila z mojim na bojni nogi, pa sva mela tiho mašo, pa sem bla posledično pol ful slabe volje in se mi ni dalo nič napisatuser posted image

zdej je pa v nočni, jest bom šla pa počas v mižule

žurerke fajn se mejteuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.12.2008 8:29:30   
urška76
Dobro jutro!
Madonca ste bile "glasne" včeraj. Še dobr, da se vam niso tipkovnice stopile user posted image
Me smo se imele prav fletno. Lepo na toplem s kuhanim vinom v roki user posted image  Je glih neki rosil, pa se nam ni dalo zuni stat. Za krfjolco nebi nihče rekel da je user posted image . Ma manjši trebušček kot jaz user posted image
Zdej gremo pa otroško sobo pospravljat, da bomo ta malo smrekico postavili.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.12.2008 10:47:33   
max81
jutro...no ja sej smo že kr en lep čas pokoncuser posted image

žurerke sam da ste se mele finouser posted image user posted image user posted image

čmrla je šla k mami v varstvo, tamal je zaspal, tastarga pa sploh še ni iz šihta, ker je mogu podalšat, ker je mel prometnouser posted image ...jao

juha se kuha. pa sploh ne vem kaj bomo zraven,pomoje kr kšn riž, meso iz juhe, pa mal zelenjave za prilogo, joj pa še stročji fižol mam u hladilnikuuser posted image ...evo kosilo bouser posted image

zudejle pa šibam na podstrešno, da prulečem dol smrečico itak jo bomo v vežo postavl, za šipo, ker če ne bo že ta pru dan prevrnjenauser posted image , pa še iz dnevne se jo bo lepo videlouser posted image

joj pa še mojmu morem povedat kaj sem učer ušpičlauser posted image ...sem šla mal lap topa spucat a ne..pa sem mal miško spucala  pa tm okol tipk pr miški, pa se mi je zobotrebec odlomu, zdej pa ne vem kako bomo to ven dobil, ker se tipka sploh nikamor ne premakne...joj upam, da se to tipko da ven n uzet..ker če ne sem u ritiuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.12.2008 11:45:29   
viv_
Dan... jutro...

Včerej je bilo fletno, ja... mormo ponovit user posted image

Pa tamalidve sta naju zjutraj pustili spat do pol 10, sta se samo zabavali...

Danes gre pa Mirna prvič v kino. Gresta z atijem gledat Madagaskar user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.12.2008 12:10:47   
Aja1
Dan.
Super, da ste uživale user posted image . Kakšna fotka?

Naša tečka je zdaj zaspala. Je včeraj zvečer dve uri pela v postelji, zbudila se je pa ob normalni uri. Se ji je poznalo premalo spanja in je bila že od 10ih tečka. Popoldan gremo pa k tašči po koline (moj itak mora imet tlačenko  user posted image ). Bo spet cel hladilnik smrdel.

Max, uživajte ob krasenju jelke. Mi jo bomo verjetno postavili drug vikend.
Kaj je tastar zrihtou miško?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.12.2008 12:38:14   
urška76
Oj!
Tako, maladva počivata, zdej moram dat še par minut mir, da trdno zaspita, pol grem pa ta drug del kosila rihtat. user posted image  Smo mel prej preveč dela s pospravljanjem igrač in krašenjem ta male jelke. Mata zdej otroka svojo smrekico postavljeno, ta veliko bomo pa čez teden al pa za vikend postavili. Da ne bo prekmal gužve delala.
Joj Viv jest sem pa že mislila, da je praznik danes, ker je šel Miha "šele" ob sedmih na stranišče, mala je pa še ene pol urce dlje potegnila. user posted image  Poročaj kak se je zdel tvojima Madagaskar. Enka nam je vsem všeč (ok Špela še ni zdržala v kosu pres tv-jem).
Aja1 kaka fotka, kje jke bil pa cajt na fotoaparat mislt. user posted image  Nam je šel sam kuhanec po glavi user posted image  
Viv bomo ponovile definitivno, pa če se nam hoče kera prdružit al pa ne. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.12.2008 13:27:56   
max81

Dan.
Super, da ste uživale user posted image . Kakšna fotka?

Naša tečka je zdaj zaspala. Je včeraj zvečer dve uri pela v postelji, zbudila se je pa ob normalni uri. Se ji je poznalo premalo spanja in je bila že od 10ih tečka. Popoldan gremo pa k tašči po koline (moj itak mora imet tlačenko  user posted image ). Bo spet cel hladilnik smrdel.

Max, uživajte ob krasenju jelke. Mi jo bomo verjetno postavili drug vikend.
Kaj je tastar zrihtou miško?

ja evo jelka je okrašena...sem jo na željo od naška tastarga naredila FUL PREKMALUuser posted image , ampak bom že prežvelauser posted image

tastar zrihtov miške še ni ker še sploh ne veuser posted image ...je pršu šele pred eno uro domovuser posted image

zdejle gremo pa dokonca pojest

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.12.2008 16:28:47   
urška76
Kok je pa dons turobn zuni. Spet!
Se nam čisto nič ne da. No mala je neki risala, pa je začela pol barvice po tleh metat. Miha pa rešuje naloge v eni vadnici, ki jo je dobil za Miklavža od moje babi.
Max si ta starega že razveselila z mišom? Se bo dala zrihtat?
Najraj bi šla spat. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
14.12.2008 19:07:59   
urška76
Madonca je živahno dons kle gor. A sem sam jest čudna, k smo bli not dons. V Lj mal rosi, pa se ulije, pa nč nepada,... K da bi bili aprila. Sem mislila, da bi ššli mogoče dans z otroki mal v center, pa bomo raj na malo lepše vreme počakali.
Zdej pa otroc gledajo risanko (Božični dinozaver- lani ga je Miha do marca gledal user posted image , pol sem pa dvd skrila user posted image ).
Zdej bo pa počasi čas za večerjo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.12.2008 19:24:00   
Aja1
Dober večer.

Evo, tamala spi. Smo bili danes malo v zamudi s spanjem, ker smo se predolgo potepali. user posted image

Pol ne bo nobene slikce?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.12.2008 19:29:01   
Aja1
Jutri moram it pa po KT. Jih nisem šla sama iskat že eno leto. Ponavadi sem kar mojga poslala (dela v čist blizu te G). Nazadnje mu je pa rekla, da moram jaz priti, ker me mora zvagat, pa pritisk izmerit....ja, sem stopila na vago in imam 3 kile več kot pred letom. user posted image user posted image user posted image  Danes sem že imela mini shujševalno user posted image .
Potem se bomo šli pa še drsat. user posted image  Jaz nisem še nkoli drsala, moj pa tudi ne. Ampak on pravi da si ne gre sramote delat... jaz bom pa probala, če ne bo prevelike gužve. Upam, da ne bom šla direkt po gips.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.12.2008 19:39:53   
Aja1
Max, koliko snega imate?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.12.2008 21:23:24   
Nogavica

....ja, sem stopila na vago in imam 3 kile več kot pred letom. user posted image user posted image user posted image  Danes sem že imela mini shujševalno user posted image .

Ti se sekiraš? Jaz sem zadnje tedne prav zagrenjena, ker sem se od lani zredila za skoraj 10 kil user posted image user posted image user posted image , ki mi jih nikakor ne uspe spraviti dol. user posted image

Drugače pa se opravičujem, ker se zadnje dni bolj poredko oglašam, sem neka čudna in se mi nič ne da. Vas pa sproti berem. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
14.12.2008 21:53:57   
max81
dober večer

ha miška še ne vemo al se bo dala zrihtat al ne...baje da bo treba mal računalnik razmontirat, sam ne vem kdajuser posted image

snega mamo za en drekec pekec, rateče pa kranjska gora pa baje da več kt meteruser posted image user posted image user posted image user posted image , tko, da če boodo ceste ok, gremo čez vikend mal v tiste konce pogledat

joj tole naše spanje že par  dni je pa obup, mala skače ven iz postle, pa po hodniku, pol pa še tamalga vmes zbudi in pol on veselo stoji in cvil v postl koka pa dirka po bajtuser posted image user posted image user posted image user posted image

na pa se mali spet neki oglaša...tole je pa pr nas zgleda zakasnela lunauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.12.2008 8:34:37   
Žiga
Tole moram pa jest povedat... Kaj ga je ponoči tamala srala... user posted image

Ob pol 1h se je začelo z jamranjem, pa cviljenjem pa dretjem. Sva se menjala... tudi okreganje ni pomagalo kot ponavadi.user posted image
No in ob pol 2h, začne tamala prav milo klicat "mamiiii... mamiii". Jest, poln kufer vsega sem že imel, vstanem, da jo spravim v postlo... in ta mali user posted image , stoji v postelji, pazi to, popolnoma NAGA!!! user posted image user posted image user posted image Slekla se je in potem klicala... Ob pol 2h... GGRRRRRRRR...
Se je polulala in jo očitno moti... kar naenkrat...

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
15.12.2008 9:26:02   
Zamima
Ojej,ste imeli pa dogodivščine ponoči user posted image , sej vem, da ni smešno, samo napisano je pa originalno, bravo Žiga user posted image user posted image

... naša pa včeraj na srečo zaspala pred 20.00 brez večjih težav, danes sem jo pa morala buditi za vrtec user posted image , zgleda je vreme tako...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?