Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 8:00:36
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro! Druga! Urška se je pa nekaj poboljšala....več piše na RR kot včasih. Si mi že lušte naredila z Manerjevimi srčki. Edini medenjaki, ki so mi super so Manerjevi. Neja zdaj zajtrkuje kosmiče, jaz pa zraven na RR visim. Tastar že mesari Zdaj pa razmišljam, če naj pečemo z Nejo kakšne piškote (brez jajc) ali raje ne. Vem, da bo prava packarija. Nekaj nama bo za počet. Bom še naše poklicala, če se bodo oglasili pri nama na kosilu, ker nisem skuhala ža njiju že skor eno leto. Ponavad smo mi povabljeni. Samo kaj naj skuham???
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 8:15:59
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Urška, jaz nosim Nextvo 8, imam pa 36 konfekcijsko. Tako, da bi mogla bit pomojem tebi 10, kot ulita. Če se pa bolj nagibaš 40, kot 38, potem pa ziher 12. Drugače je pa tako: 34 - 6 36 - 8 38 - 10 40 - 12 42 - 14 44 - 16 Hvala punce za dobre želje za Jakoba SIcer je danes ponoči samo 3x kakal, pa dobro, bolje kot poprej. Bilo smo pa na dveh infuzijah, upam, da nam ne bo potrebno nazaj, mali res se trudi in veliko pije
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 13.12.2008 8:16:50 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 8:33:28
|
|
|
|
Aja1
|
Zdaj grem pa še jaz malo pobrskat zase za kakšne Nextove hlače.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 8:51:28
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Zdaj grem pa še jaz malo pobrskat zase za kakšne Nextove hlače. Smo se zagrele za tale Next Pikapolonica hvala za obrazložitev mer. Sem si že neki ogledala zase Kako ti pa Jakob kaj je? Nč kaj preveč ne pazi na hrano, naj je kar mu paše. Pa fino, da pije. Drgač pa vem, kako se počutiš nemočno, ko mu ne moreš pomagati. Jest sem z Mihom na infekcijski prejokala še pa još, tok je bil bogi. Na srečo sva bila notri samo eno noč.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 11:11:19
|
|
|
|
Zamima
|
Jutro,... brez panike, ne bomo še zibali,... jaz mislim, da so kar KT krive, telo se očitno še navaja nanje.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 12:25:34
|
|
|
|
Aja1
|
O, Max, vidim te. Dobro jutro.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 12:54:38
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 O, Max, vidim te. Dobro jutro. Je že šla. Pa nič se nam ni javla. Zdaj grem pa Neji pomagat počivat.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 13:40:54
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Našla Aja, pa prosim, dejte mi še sporočit velikosti. Krfjolca, sem ti kljukala velikost 2-3, kako je pa velik Anže? Jakob ima 92cm in 13kg in mu je to kot ulito, hlače mogoče potrebujejo pas. Nekako kompatibilno z Zara 3y. Super :) Za Anžeta je 2-3 leta OK, je malo manjši od Jakoba, pa kako kilco več ima, tisti dekliški kompletek bi pa od 6-9 mesecev. Drugače sem pa danes spekla dvoje piškotke za božič, pri enih mi je pa Anže pomagal. Je tako z veseljem valjal in izrezoval z modelčki, da ga je bilo prav luštno gledati. Sicer estetsko niso kdovekaj, ampak so pa njegovi prvi piškotki
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 19:04:24
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Žurerke, dobr ga zažurajte. Pa da se ga ne boste napile. Danes sva bili z Nejo sami in tudi mide sva pekli piškote . Je zelo uživala, ko je delala odtise živalic, srčkov, rožic... Lušno. Polje bilo treba pa hitr probat. Čeprav so piškoti brez jajc, so dobri. Tastar je zdaj prišel domov in pravi, da vidi samo posteljo.... Bo šel kmalu spat. Meni se pa ne spi, ker sva popoldan z Nejo drnjohali skor dve uri . Bo kakšen čvek?
|
RE: November 2006 - 3. del 13.12.2008 23:31:30
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 O, Max, vidim te. Dobro jutro. dober večer...ja sem samo mal pošpegala, sva bila z mojim na bojni nogi, pa sva mela tiho mašo, pa sem bla posledično pol ful slabe volje in se mi ni dalo nič napisat zdej je pa v nočni, jest bom šla pa počas v mižule žurerke fajn se mejte
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 8:29:30
|
|
|
|
urška76
|
Dobro jutro! Madonca ste bile "glasne" včeraj. Še dobr, da se vam niso tipkovnice stopile Me smo se imele prav fletno. Lepo na toplem s kuhanim vinom v roki Je glih neki rosil, pa se nam ni dalo zuni stat. Za krfjolco nebi nihče rekel da je . Ma manjši trebušček kot jaz Zdej gremo pa otroško sobo pospravljat, da bomo ta malo smrekico postavili.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 10:47:33
|
|
|
|
max81
|
jutro...no ja sej smo že kr en lep čas pokonc žurerke sam da ste se mele fino čmrla je šla k mami v varstvo, tamal je zaspal, tastarga pa sploh še ni iz šihta, ker je mogu podalšat, ker je mel prometno ...jao juha se kuha. pa sploh ne vem kaj bomo zraven,pomoje kr kšn riž, meso iz juhe, pa mal zelenjave za prilogo, joj pa še stročji fižol mam u hladilniku ...evo kosilo bo zudejle pa šibam na podstrešno, da prulečem dol smrečico itak jo bomo v vežo postavl, za šipo, ker če ne bo že ta pru dan prevrnjena , pa še iz dnevne se jo bo lepo videlo joj pa še mojmu morem povedat kaj sem učer ušpičla ...sem šla mal lap topa spucat a ne..pa sem mal miško spucala pa tm okol tipk pr miški, pa se mi je zobotrebec odlomu, zdej pa ne vem kako bomo to ven dobil, ker se tipka sploh nikamor ne premakne...joj upam, da se to tipko da ven n uzet..ker če ne sem u riti
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 11:45:29
|
|
|
|
viv_
|
Dan... jutro... Včerej je bilo fletno, ja... mormo ponovit Pa tamalidve sta naju zjutraj pustili spat do pol 10, sta se samo zabavali... Danes gre pa Mirna prvič v kino. Gresta z atijem gledat Madagaskar
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 12:10:47
|
|
|
|
Aja1
|
Dan. Super, da ste uživale . Kakšna fotka? Naša tečka je zdaj zaspala. Je včeraj zvečer dve uri pela v postelji, zbudila se je pa ob normalni uri. Se ji je poznalo premalo spanja in je bila že od 10ih tečka. Popoldan gremo pa k tašči po koline (moj itak mora imet tlačenko ). Bo spet cel hladilnik smrdel. Max, uživajte ob krasenju jelke. Mi jo bomo verjetno postavili drug vikend. Kaj je tastar zrihtou miško?
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 12:38:14
|
|
|
|
urška76
|
Oj! Tako, maladva počivata, zdej moram dat še par minut mir, da trdno zaspita, pol grem pa ta drug del kosila rihtat. Smo mel prej preveč dela s pospravljanjem igrač in krašenjem ta male jelke. Mata zdej otroka svojo smrekico postavljeno, ta veliko bomo pa čez teden al pa za vikend postavili. Da ne bo prekmal gužve delala. Joj Viv jest sem pa že mislila, da je praznik danes, ker je šel Miha "šele" ob sedmih na stranišče, mala je pa še ene pol urce dlje potegnila. Poročaj kak se je zdel tvojima Madagaskar. Enka nam je vsem všeč (ok Špela še ni zdržala v kosu pres tv-jem). Aja1 kaka fotka, kje jke bil pa cajt na fotoaparat mislt. Nam je šel sam kuhanec po glavi Viv bomo ponovile definitivno, pa če se nam hoče kera prdružit al pa ne.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 13:27:56
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Dan. Super, da ste uživale . Kakšna fotka? Naša tečka je zdaj zaspala. Je včeraj zvečer dve uri pela v postelji, zbudila se je pa ob normalni uri. Se ji je poznalo premalo spanja in je bila že od 10ih tečka. Popoldan gremo pa k tašči po koline (moj itak mora imet tlačenko ). Bo spet cel hladilnik smrdel. Max, uživajte ob krasenju jelke. Mi jo bomo verjetno postavili drug vikend. Kaj je tastar zrihtou miško? ja evo jelka je okrašena...sem jo na željo od naška tastarga naredila FUL PREKMALU , ampak bom že prežvela tastar zrihtov miške še ni ker še sploh ne ve ...je pršu šele pred eno uro domov zdejle gremo pa dokonca pojest
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 16:28:47
|
|
|
|
urška76
|
Kok je pa dons turobn zuni. Spet! Se nam čisto nič ne da. No mala je neki risala, pa je začela pol barvice po tleh metat. Miha pa rešuje naloge v eni vadnici, ki jo je dobil za Miklavža od moje babi. Max si ta starega že razveselila z mišom? Se bo dala zrihtat? Najraj bi šla spat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 19:07:59
|
|
|
|
urška76
|
Madonca je živahno dons kle gor. A sem sam jest čudna, k smo bli not dons. V Lj mal rosi, pa se ulije, pa nč nepada,... K da bi bili aprila. Sem mislila, da bi ššli mogoče dans z otroki mal v center, pa bomo raj na malo lepše vreme počakali. Zdej pa otroc gledajo risanko (Božični dinozaver- lani ga je Miha do marca gledal , pol sem pa dvd skrila ). Zdej bo pa počasi čas za večerjo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 19:24:00
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Evo, tamala spi. Smo bili danes malo v zamudi s spanjem, ker smo se predolgo potepali. Pol ne bo nobene slikce?
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 19:29:01
|
|
|
|
Aja1
|
Jutri moram it pa po KT. Jih nisem šla sama iskat že eno leto. Ponavadi sem kar mojga poslala (dela v čist blizu te G). Nazadnje mu je pa rekla, da moram jaz priti, ker me mora zvagat, pa pritisk izmerit....ja, sem stopila na vago in imam 3 kile več kot pred letom. Danes sem že imela mini shujševalno . Potem se bomo šli pa še drsat. Jaz nisem še nkoli drsala, moj pa tudi ne. Ampak on pravi da si ne gre sramote delat... jaz bom pa probala, če ne bo prevelike gužve. Upam, da ne bom šla direkt po gips.
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 19:39:53
|
|
|
|
Aja1
|
Max, koliko snega imate?
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 21:23:24
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 ....ja, sem stopila na vago in imam 3 kile več kot pred letom. Danes sem že imela mini shujševalno . Ti se sekiraš? Jaz sem zadnje tedne prav zagrenjena, ker sem se od lani zredila za skoraj 10 kil , ki mi jih nikakor ne uspe spraviti dol. Drugače pa se opravičujem, ker se zadnje dni bolj poredko oglašam, sem neka čudna in se mi nič ne da. Vas pa sproti berem.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.12.2008 21:53:57
|
|
|
|
max81
|
dober večer ha miška še ne vemo al se bo dala zrihtat al ne...baje da bo treba mal računalnik razmontirat, sam ne vem kdaj snega mamo za en drekec pekec, rateče pa kranjska gora pa baje da več kt meter , tko, da če boodo ceste ok, gremo čez vikend mal v tiste konce pogledat joj tole naše spanje že par dni je pa obup, mala skače ven iz postle, pa po hodniku, pol pa še tamalga vmes zbudi in pol on veselo stoji in cvil v postl koka pa dirka po bajt na pa se mali spet neki oglaša...tole je pa pr nas zgleda zakasnela luna
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 8:34:37
|
|
|
|
Žiga
|
Tole moram pa jest povedat... Kaj ga je ponoči tamala srala... Ob pol 1h se je začelo z jamranjem, pa cviljenjem pa dretjem. Sva se menjala... tudi okreganje ni pomagalo kot ponavadi. No in ob pol 2h, začne tamala prav milo klicat "mamiiii... mamiii". Jest, poln kufer vsega sem že imel, vstanem, da jo spravim v postlo... in ta mali , stoji v postelji, pazi to, popolnoma NAGA!!! Slekla se je in potem klicala... Ob pol 2h... GGRRRRRRRR... Se je polulala in jo očitno moti... kar naenkrat... LP Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.12.2008 9:26:02
|
|
|
|
Zamima
|
Ojej,ste imeli pa dogodivščine ponoči , sej vem, da ni smešno, samo napisano je pa originalno, bravo Žiga ... naša pa včeraj na srečo zaspala pred 20.00 brez večjih težav, danes sem jo pa morala buditi za vrtec , zgleda je vreme tako...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?