Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:20:33
|
|
|
|
Skye
|
Punce hvala za čestitke ob 7. obmesečnici mojih dveh princesk Vsaka si zasluži eno No jaz sem končno končala foto album...sem kar ponosna nase, saj je bilo kar nekaj dela napolniti 36 strani z najlepšimi slikicami in pripisati ustrezne komentarje (verze, reke, misli) Tako da z darili za božička in Novo leto sem jaz končala...moji dobijo koledarje in foto albume Še malo, še malo pa boste žurale a ne Ne glede koliko vas bo, verjamem da se boste imele mega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:23:14
|
|
|
|
jana81
|
no takole mi vsak dan papcamo kruh z margarino(kot da ne bi mel kej druga za jest )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:24:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... hvala enako imam pa na sumu že določene, da jih ne bo bom v soboto videla Koga pa? Če imaš mene na sisku, ti sporočam, da me lahko skineš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:24:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7. Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... Imam občutek, da bomo na koncu kar za mojo mizo pristale pa še tam se bomo lahko razkomotile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:24:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila. A babe bolane lahko mirkamo otroke, dedci pa ne ma zaradi mene lahko vsi zbolijo, jaz pridem, ma magari po vseh štirih ...briga me, naj se znajdejo. Podpišem!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:24:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj pa bo, tako je moj Videk vesel, ko poslušama Katy Perry Kako veselje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:25:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem kuhat, ker sem v zaostanku, pa še Alja še vedno spi(2,5h) Sem govorila s Katino (1h) po telefonu in pravi, da pride v soboto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:26:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takole mi vsak dan papcamo kruh z margarino(kot da ne bi mel kej druga za jest ) pridn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:28:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takole mi vsak dan papcamo kruh z margarino(kot da ne bi mel kej druga za jest ) pridn a ja še glede frizure, zgleda da jih k istemu frizerju vozive , moj ma tud glih ene tolk las
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:29:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takole mi vsak dan papcamo kruh z margarino(kot da ne bi mel kej druga za jest ) Tvoj je pa pravi jedec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:29:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem kuhat, ker sem v zaostanku, pa še Alja še vedno spi(2,5h) Sem govorila s Katino (1h) po telefonu in pravi, da pride v soboto. Tebe bo račun pokopal. koliko ga pa imaš, če ni skrivnost.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:29:57
|
|
|
|
Anitka
|
Punce jaz bom danes še pop....Gal tečkari sto na uro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:30:45
|
|
|
|
mafi
|
evo alam se je uklopil, letim pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:31:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce jaz bom danes še pop....Gal tečkari sto na uro Glede na to, da so skoraj vsi naši otroci sitni in .... je verjetno to vreme krivo. Jaz bom pop. ker lije ko pa bom mogla oba otroka vlečt na božička.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:31:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem kuhat, ker sem v zaostanku, pa še Alja še vedno spi(2,5h) Sem govorila s Katino (1h) po telefonu in pravi, da pride v soboto. Tebe bo račun pokopal. koliko ga pa imaš, če ni skrivnost. Po stacionarcu sva čvekale, ti povem naslednji mesec Evo moja madam se je zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:32:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Grem kuhat, ker sem v zaostanku, pa še Alja še vedno spi(2,5h) Sem govorila s Katino (1h) po telefonu in pravi, da pride v soboto. Tebe bo račun pokopal. koliko ga pa imaš, če ni skrivnost. Po stacionarcu sva čvekale, ti povem naslednji mesec Evo moja madam se je zbudila To sem predvidevala ja, samo pulzi .... Mene na kabelski ne pride toliko. Je kar poceni, pa če je sogovornik na kabelski je zastonj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:33:14
|
|
|
|
Aurea
|
živ živ ne bo mi uspelo vsega za nazaj brati, na hitro grem preletet samo zadnjih nekaj strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:33:39
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). To sem jaz dobila po CR. To pa te zadane Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Edina, a to so une 3 majhne, ki jih dobiš proti bolečini? No, zdaj mi bo pa še žal, da nisem nobene vzela in jih ob odhodu iz P pustila v predalniku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:33:51
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos slikce so ful dobre. Pa za šefa od tvojega, da je vse tako super zrihtal. Veš šef od mojega, je začel s Dedka mrazom pred 3 leti oz. od kar sta posvojila punčko iz Mekedonije (saj njegova žena nikakor ni mogla zanosit ), res super so se potrudili za šefa. sej je logično, če si je toliko prizadeval za otroka, se zdaj zaveda, kaj nam pomenijo naši sončki in se zna potruditi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:33:58
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hejla pr nas vse po starem glede spanja..zvečer spil 190 ml hippa recimo nekje ob 21.30, in ob 00. se je spet zbudil in spraznil celo zizo ...mi ne bomo verjetno nikoli spali vso noč. joj Nrjc mi teži na kjolenih, pa me ščipa, morem it Saj bo, boš videla, tudi našim hroščkom bo enkrat ratalo (tako se vsaj jaz tolažim )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:38:56
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi. Anitka, tudi Gal se bo navadil na kaj drugega kot le dojenje Držim pestke, da bodo homeopatska zdravila pomagala . Pa seveda tudi jaz upam, da bo GH pri nas stekla in prav tako AM. Špelin@, tudi jaz držim pesti, da se zrihta. Saj to je zelo logična diagnoza in smiselna. Res upam, da bo od sedaj v redu Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:39:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Anitka, barbaw: -96 še malo pa bo tromesta cifra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:49:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takole mi vsak dan papcamo kruh z margarino(kot da ne bi mel kej druga za jest ) pridn a ja še glede frizure, zgleda da jih k istemu frizerju vozive , moj ma tud glih ene tolk las ma zdej so mu začel rast, je prav hecn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:53:24
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil edinaos, vsaj ponoči spiš.... zdej grem pa jaz z vozičkom en džiro joj, jaz bi tudi šla s tabo... pri nas pa še vedno dežuje sploh ne štejem - 6 ali 7 dan non-stop? Katera ve?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:53:33
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca kaka lepa bunkica je.polne ličke, to mi je všeč facko mali!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?