Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:04:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:04:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, v katero od tehle dvomiš? Pošteno povej edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 v nobeno konkretno ne dvomim (v tebe pa najmanj ), pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:10:53
|
|
|
|
hijenca
|
.
< Sporočilo je popravil hijenca -- 17.12.2008 13:12:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:11:26
|
|
|
|
sesil
|
edinaos, vsaj ponoči spiš.... zdej grem pa jaz z vozičkom en džiro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:11:31
|
|
|
|
jana81
|
kok mam jst pridnega otroka ...pravkar se mi je smejal ko sem mu nohtke strigla na roki...mislim kot da se mu dopade... no na nogi je druga pesem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:12:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca verjamem, da si čist popizila, sve pol na istem z uspavanjem. nosem da okol k ena budala un zakinka za 10 minut pa fertik. še mal pa bom mela roke k šimpanza do tal od tega nošenja . ti pošiljam , in te potolažim da bo mogoča nalednja runda spanca dalša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:12:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca kako pa kaj hojica pr vas laufa ?...naš ima dirke po dnevni.. sam da je noter, pa je lahk ne vem kok tečen prej, ko ga dam noter se smeje in dirka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:13:26
|
|
|
|
hijenca
|
Ups, napaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:14:04
|
|
|
|
hijenca
|
Sedaj pa bo, tako je moj Videk vesel, ko poslušama Katy Perry
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:14:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi verjamem, da si čist popizila, sve pol na istem z uspavanjem. nosem da okol k ena budala un zakinka za 10 minut pa fertik. še mal pa bom mela roke k šimpanza do tal od tega nošenja . ti pošiljam , in te potolažim da bo mogoča nalednja runda spanca dalša jst po novem prakticiram flašo laja v usta , na kavč, pa ga po ritki trepljam, pa včasih rata , včasih pa je treba še za 2 minutke na roke in mrkne za pol ure dopoldan, popoldan pa za urco. Nejc ima že čez 9 kil in ga res ne morem več nosit skos, kdaj pa kdaj že gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:15:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca kaka lepa bunkica je.polne ličke, to mi je všeč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:15:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro nas je včeraj Dedek mrazonja zasudil z darili, da tudi do računalnika nisem več mogla . Včeraj smo imela 2 DM in danes še enga, potem smo mirni do naslednjega leta. Lahko povem, da se je od mojga šef res izkazal , najprej smo imeli predstavo (superca je bila Anja je kar kričala od veselja ), potem je prišel Dededk Mraz z velikooooo darili, potem smo imeli še pogostijo, s tem da je obljubil še bogato božičnico . Je pa Anji in atiju zašepetal na uho, da naslednjo leto ima da kar dva pripeljemo, in to je izjavil pred vsemi . No mi smo spali krasno (20h-6h, se najedli in potem do 8h), punce lahko vam povem, da mi je žal da nisem že prej nehala dojit Zdaj bom pa pokazala, kako pogumna je bila Anja v naročju Dedka Mraza (BTW bila je edina, ki ni jokala pa za brado ga je tako pocukala, da mu jo je skoraj snela ), potem pa ko Anja zaspi, bom mal prebrala za nazaj Bravo za pridne DM, ki vas zasipavajo z darili in pa seveda za vaše spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:16:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas aha no pametnega kužka danes prinese drugi dedek mraz hmm pogodba: meni so dali najprej za eno leto, ko je to preteklo so mi želeli, dat spet za eno leto, pa sem jih prosila če mi lahko dajo za nedoločen čas, da dobim kredit in so mi dali (plačo povišali), še v istem mescu sem zanosila in šla takoj na bolovanje Kaj me čaka ko pridem nazaj pa nimam pojma So bili pa fleksibilni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:16:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo? vem, da bi lahko .sem glih včeri podpisala še za en let pol pa če rabiš kakšen kredit ti ga pa ne odobrijo, tko da sem šla edino na te variante kot je hitri kredit Vem ja, kako je s krediti. ma sam krade banda, zdej je hotu en moj kolega pač v nakup stanovanja in mu manka pe 40.oooEUR, so mu pa rekli da mora dati za odobritev 6.oooEUR (alo), za ta dnar bi si lahko kupil kaki avtek, mal pretiravajo te banke To je pa čisto odvisno od banke, referenta, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:16:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj pa bo, tako je moj Videk vesel, ko poslušama Katy Perry
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:16:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi mi smo ga spoznali Da vidim, kaj si mi prinesel Brado imaš pa kar fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:17:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kok mam jst pridnega otroka ...pravkar se mi je smejal ko sem mu nohtke strigla na roki...mislim kot da se mu dopade... no na nogi je druga pesem... a ga je žgečkalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:17:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca jaz sem to včeraj opustila in tudi tašči ne dovolim več, ker jih tako razvade...potem se pa ja doma zajebavam se vsedem, poležem na rokah...ampak gor in dol pa se ne grem več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:17:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi verjamem, da si čist popizila, sve pol na istem z uspavanjem. nosem da okol k ena budala un zakinka za 10 minut pa fertik. še mal pa bom mela roke k šimpanza do tal od tega nošenja . ti pošiljam , in te potolažim da bo mogoča nalednja runda spanca dalša jst po novem prakticiram flašo laja v usta , na kavč, pa ga po ritki trepljam, pa včasih rata , včasih pa je treba še za 2 minutke na roke in mrkne za pol ure dopoldan, popoldan pa za urco. Nejc ima že čez 9 kil in ga res ne morem več nosit skos, kdaj pa kdaj že gre. ma moj je mel pred mescem 10400, pomoje ma zdej že 11kg. A kaj naj naredim če pa sploh noče pi ne čaja vode, zdej ko mu zjurti še mlek ponudi mu gre na bruhanje, zgleda da bi sam še na žlico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:17:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata spala 11 min ma si se glih dobr vsedla pa že alarm jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca Boš mogla drug način uspavanja upeljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:18:19
|
|
|
|
tilči
|
SS...imaš ZS Tally..Lahko te poberem.Kje se pa dobimo in kdaj?Me boš malo usmerjala,če ne bom znala do tja priti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:18:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj pa bo, tako je moj Videk vesel, ko poslušama Katy Perry prov faj zgleda pa še full las ma. zgleda da je sam moj bl med plešatimi , no neki je začel poganjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:19:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo? vem, da bi lahko .sem glih včeri podpisala še za en let pol pa če rabiš kakšen kredit ti ga pa ne odobrijo, tko da sem šla edino na te variante kot je hitri kredit Vem ja, kako je s krediti. ma sam krade banda, zdej je hotu en moj kolega pač v nakup stanovanja in mu manka pe 40.oooEUR, so mu pa rekli da mora dati za odobritev 6.oooEUR (alo), za ta dnar bi si lahko kupil kaki avtek, mal pretiravajo te banke To je pa čisto odvisno od banke, referenta, .... se strinjam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?