Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:39:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da sm dones jst na straži Jaz sem še tu, samo malega sem mogla na futrat, sedaj pa se krega s pametnim kužekom. mu saj dolgčas ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:43:32
|
|
|
|
mafi
|
Forum > [Dojenček] > Starši čvekamo > RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi baje je tko 2x in ta 3 te morjo vzet ali fliknt, sam jst sem že za 8let pa mi klici skoz podalšujejo, samo naziv mi spreminjajo Meni so ga tudi hoteli, pa jaz nisem pustila. Tako, da tretja pogodba je bila za nedoločen čas. V bistvu nimaš kaj storit, ker ti spreminjajo naziv. ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:43:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da sm dones jst na straži Jaz sem še tu, samo malega sem mogla na futrat, sedaj pa se krega s pametnim kužekom. mu saj dolgčas ni Moji ga bo božiček prinesel. Se je z njim pogovarjala v trgovini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:44:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da sm dones jst na straži Jaz sem še tu, samo malega sem mogla na futrat, sedaj pa se krega s pametnim kužekom. mu saj dolgčas ni Moji ga bo božiček prinesel. Se je z njim pogovarjala v trgovini. a jih je fajn gledat ko se zapičjo v kako stvar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:45:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7. Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... Imam občutek, da bomo na koncu kar za mojo mizo pristale pa še tam se bomo lahko razkomotile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:46:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:47:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a jih je fajn gledat ko se zapičjo v kako stvar Res so luštni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:47:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila. A babe bolane lahko mirkamo otroke, dedci pa ne ma zaradi mene lahko vsi zbolijo, jaz pridem, ma magari po vseh štirih ...briga me, naj se znajdejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:49:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas Varji se pametni kužek ne zdi kaj ekstra zanimiv, zato se pa ta večja dva trgata zanj Mislim, da je 2 oz. male firme s.p. 3 leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:49:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo? vem, da bi lahko .sem glih včeri podpisala še za en let pol pa če rabiš kakšen kredit ti ga pa ne odobrijo, tko da sem šla edino na te variante kot je hitri kredit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:49:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila. A babe bolane lahko mirkamo otroke, dedci pa ne ma zaradi mene lahko vsi zbolijo, jaz pridem, ma magari po vseh štirih ...briga me, naj se znajdejo. se strinjam. A se čudiš, da so koncentracijska taborišča v večini ženske preživele?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:50:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas Varji se pametni kužek ne zdi kaj ekstra zanimiv, zato se pa ta večja dva trgata zanj Mislim, da je 2 oz. male firme s.p. 3 leta Vsaj nekomu je kuža zanimiv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:51:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila. A babe bolane lahko mirkamo otroke, dedci pa ne ma zaradi mene lahko vsi zbolijo, jaz pridem, ma magari po vseh štirih ...briga me, naj se znajdejo. tko se govori evo ene odločne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:51:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo? vem, da bi lahko .sem glih včeri podpisala še za en let pol pa če rabiš kakšen kredit ti ga pa ne odobrijo, tko da sem šla edino na te variante kot je hitri kredit Vem ja, kako je s krediti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila. A babe bolane lahko mirkamo otroke, dedci pa ne ma zaradi mene lahko vsi zbolijo, jaz pridem, ma magari po vseh štirih ...briga me, naj se znajdejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:53:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Imam občutek, da bomo na koncu kar za mojo mizo pristale pa še tam se bomo lahko razkomotile No, vsaj za 17 sem kar prepričana, da bomo prišle, razen če pride do kakšne višje sile. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 Čmrlika narava (najbrž)
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.12.2008 12:54:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas aha no pametnega kužka danes prinese drugi dedek mraz hmm pogodba: meni so dali najprej za eno leto, ko je to preteklo so mi želeli, dat spet za eno leto, pa sem jih prosila če mi lahko dajo za nedoločen čas, da dobim kredit in so mi dali (plačo povišali), še v istem mescu sem zanosila in šla takoj na bolovanje Kaj me čaka ko pridem nazaj pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Imam občutek, da bomo na koncu kar za mojo mizo pristale pa še tam se bomo lahko razkomotile No, vsaj za 17 sem kar prepričana, da bomo prišle, razen če pride do kakšne višje sile. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 Čmrlika narava (najbrž) ahaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:55:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sam bom šla en dan k bom pri volju najdet vse pogodbe in preverit nazive. pri meni je blo celo tako,da so se bal da jim bom ušla, ker so kao full zadovolni z mano ko sem pa omenila naj mi dajo za nedoločen, so mi pa rekl da tega ne morjo (baje nobenga) ma sam nategujejo folk Če bi hoteli, bi ti lahko dali pogodbo za nedoločen čas. Ker pa imaš za določen čas, se te pa lahko znebijo kadarkoli ti poteče. Za koliko časa pa ti jo dajo? vem, da bi lahko .sem glih včeri podpisala še za en let pol pa če rabiš kakšen kredit ti ga pa ne odobrijo, tko da sem šla edino na te variante kot je hitri kredit Vem ja, kako je s krediti. ma sam krade banda, zdej je hotu en moj kolega pač v nakup stanovanja in mu manka pe 40.oooEUR, so mu pa rekli da mora dati za odobritev 6.oooEUR (alo), za ta dnar bi si lahko kupil kaki avtek, mal pretiravajo te banke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:57:21
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, v katero od tehle dvomiš? Pošteno povej edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:58:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi moja tečkica končnooo omagala O čem teče debata o pametnem kužku in pogodbah za nedoločen čas aha no pametnega kužka danes prinese drugi dedek mraz hmm pogodba: meni so dali najprej za eno leto, ko je to preteklo so mi želeli, dat spet za eno leto, pa sem jih prosila če mi lahko dajo za nedoločen čas, da dobim kredit in so mi dali (plačo povišali), še v istem mescu sem zanosila in šla takoj na bolovanje Kaj me čaka ko pridem nazaj pa nimam pojma pol si mela pa srečo. ker ko sem jih jst prosila in še razložila da rabim kredit za stanovanje sploh niso reagiral, češ kako znajdi se, do zdej so mi 2x podalšal za 2leti in sem zmeri zginla na porodniško , saj to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:00:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, v katero od tehle dvomiš? Pošteno povej edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 ti si pa čist not padla v ta seznam , a si kej bol???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 13:01:41
|
|
|
|
mafi
|
se pozna da filip še spi, sam klofam to tipkovnici no pa kako črko znam pa tud spustit k tolk hitim in si mislim zdej se bo zbudu. ne morem verjet da še kar kinka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?