Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:19:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Je pa ena sestra vsak dan hodila in spraševala, če katera kaj rabi (tiste, ki smo bile šivane). Jih je imela pa kar v žepu in narezane tako na poamezne kose, se mi je zdela kot ena "švercerka" Meni je bila ful faca ta sestra Imaš ZS men je bla pa ta sestra ful smotana prvi večer ko me je gor peljala, sam sva se pa ful dobro zastopile pa veliko koristnega mi je povedala imaš ZS
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:19:14
|
|
|
|
barbaw
|
Jana in Hijenca, da se ne bosta kregali naj ima tistega na dimniku ena pa tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:20:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... hvala enako imam pa na sumu že določene, da jih ne bo bom v soboto videla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:20:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično. Tega ne bomo NIKOLI dočakali iz najmanj dveh razlogov: 1. Le redki se upajo/upamo postaviti po robu in javno s svojim imenom in priimkom zagovarjati svoje stališče 2. Ogromno je Slovencev, ki delujejo po načelu: "Kar naj mi crkne krava. Glavno, da bosta sosedu dve." evo sem spet uzkočila se komi uspavala tamagla, dons je prov siten. se strinam z obe, premal je takih, no jest sem včeri mal poklicala na inšpekcijo in se pozanimala glede tega če si za določen čas in kolikokrat ti lahko podalšajo-no ampak zvedla nisem čist nč novga, lahko bi šla na riziko. ampak kaj če si sam vsi otali pa per med noge , žalost je to da pol vsak hodi po teb pa noben nč ne reče, a vsi se neki bunijo a noben nč ne naredi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:20:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... hvala enako imam pa na sumu že določene, da jih ne bo bom v soboto videla Koga pa?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:21:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo zdele je ravno do mojih nog pripuzala in bi mi rada copat vzela, pa se krega, ker ga ji ne pustim kok mi je to znano, al se pa krega z mojimi zajci na nogah(copati) men pa kdaj copat dol potegne pol me pa za palec ugrizne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:21:21
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, potem je takole: edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar natasa34 MARTINA25 narava (najbrž)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:21:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... hvala enako imam pa na sumu že določene, da jih ne bo bom v soboto videla Koga pa? ti bom v soboto povedala če je ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:21:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana in Hijenca, da se ne bosta kregali naj ima tistega na dimniku ena pa tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:21:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično. Tega ne bomo NIKOLI dočakali iz najmanj dveh razlogov: 1. Le redki se upajo/upamo postaviti po robu in javno s svojim imenom in priimkom zagovarjati svoje stališče 2. Ogromno je Slovencev, ki delujejo po načelu: "Kar naj mi crkne krava. Glavno, da bosta sosedu dve." evo sem spet uzkočila se komi uspavala tamagla, dons je prov siten. se strinam z obe, premal je takih, no jest sem včeri mal poklicala na inšpekcijo in se pozanimala glede tega če si za določen čas in kolikokrat ti lahko podalšajo-no ampak zvedla nisem čist nč novga, lahko bi šla na riziko. ampak kaj če si sam vsi otali pa per med noge , žalost je to da pol vsak hodi po teb pa noben nč ne reče, a vsi se neki bunijo a noben nč ne naredi. A je še vedno tako, da 2x do max 2 leti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:22:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... hvala enako imam pa na sumu že določene, da jih ne bo bom v soboto videla Koga pa? ti bom v soboto povedala če je ne bo Samo ena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:22:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo zdele je ravno do mojih nog pripuzala in bi mi rada copat vzela, pa se krega, ker ga ji ne pustim kok mi je to znano, al se pa krega z mojimi zajci na nogah(copati) men pa kdaj copat dol potegne pol me pa za palec ugrizne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:22:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tole sem našla še na 6.delu edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 - mislim da pride CatJa - mislim da ne pride MARTINA25 - mislim da pride narava -baje pride Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Tiana-NE pride Svojeglava-NE pride mya26-kolikor se spomnim ne pride tana- zanje pa ne vem vas pa je kar neki, a se vse poznate med sabo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:23:08
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz imam občutek, da Čmrlike ne bo, ker je njen še vedno bolan. Bomo videli, kaj bo odgovorila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:23:09
|
|
|
|
hijenca
|
Punce sedaj pa mi prosim povejte, če je vsepovsod tako temno zunaj. Pri nas je zunaj tako temno, kot da je ura 16 in se mrači. Prav temno je zunaj. Se pa je moj pikec pred 15 minutami zbudil. Bil je v kinderpetu, skoz je nekaj šušljalo, pa preveč priden je bil. In gre mama gledat kaj se dogaja. In malemu je uspelo nekak iz zidu potegnit medveda iz mosgumija, in se je z njim igral. Je pa bil prilepljen enih 15 - 20 cm, nad robom kinderpeta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:24:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce sedaj pa mi prosim povejte, če je vsepovsod tako temno zunaj. Pri nas je zunaj tako temno, kot da je ura 16 in se mrači. Prav temno je zunaj. Se pa je moj pikec pred 15 minutami zbudil. Bil je v kinderpetu, skoz je nekaj šušljalo, pa preveč priden je bil. In gre mama gledat kaj se dogaja. In malemu je uspelo nekak iz zidu potegnit medveda iz mosgumija, in se je z njim igral. Je pa bil prilepljen enih 15 - 20 cm, nad robom kinderpeta. Pri nas ni tako temno. je pa spreten tale tvoj Vid.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:24:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi vas pa je kar neki, a se vse poznate med sabo??? Ne, vse še ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:24:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tole sem našla še na 6.delu edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 - mislim da pride CatJa - mislim da ne pride MARTINA25 - mislim da pride narava -baje pride Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Tiana-NE pride Svojeglava-NE pride mya26-kolikor se spomnim ne pride tana- zanje pa ne vem vas pa je kar neki, a se vse poznate med sabo??? Ne, pa nič zato.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:27:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo tole sem našla še na 6.delu edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 - mislim da pride CatJa - mislim da ne pride MARTINA25 - mislim da pride narava -baje pride Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Tiana-NE pride Svojeglava-NE pride mya26-kolikor se spomnim ne pride tana- zanje pa ne vem vas pa je kar neki, a se vse poznate med sabo??? Ne, pa nič zato. no se boste pa v soboto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:31:48
|
|
|
|
mafi
|
zdej pa pa kr vse zginle, moj maleni pa spi že 10min in upam da bo saj še dvakrat tolk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:32:24
|
|
|
|
mafi
|
nč zgleda ba bom mela samogovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:34:44
|
|
|
|
mafi
|
zgleda da sm dones jst na straži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:38:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično. Tega ne bomo NIKOLI dočakali iz najmanj dveh razlogov: 1. Le redki se upajo/upamo postaviti po robu in javno s svojim imenom in priimkom zagovarjati svoje stališče 2. Ogromno je Slovencev, ki delujejo po načelu: "Kar naj mi crkne krava. Glavno, da bosta sosedu dve." evo sem spet uzkočila se komi uspavala tamagla, dons je prov siten. se strinam z obe, premal je takih, no jest sem včeri mal poklicala na inšpekcijo in se pozanimala glede tega če si za določen čas in kolikokrat ti lahko podalšajo-no ampak zvedla nisem čist nč novga, lahko bi šla na riziko. ampak kaj če si sam vsi otali pa per med noge , žalost je to da pol vsak hodi po teb pa noben nč ne reče, a vsi se neki bunijo a noben nč ne naredi. A je še vedno tako, da 2x do max 2 leti? baje je tko 2x in ta 3 te morjo vzet ali fliknt, sam jst sem že za 8let pa mi klici skoz podalšujejo, samo naziv mi spreminjajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:38:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zgleda da sm dones jst na straži Jaz sem še tu, samo malega sem mogla na futrat, sedaj pa se krega s pametnim kužekom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:39:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi baje je tko 2x in ta 3 te morjo vzet ali fliknt, sam jst sem že za 8let pa mi klici skoz podalšujejo, samo naziv mi spreminjajo Meni so ga tudi hoteli, pa jaz nisem pustila. Tako, da tretja pogodba je bila za nedoločen čas. V bistvu nimaš kaj storit, ker ti spreminjajo naziv.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?