|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 12:09:55   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

sm zdele še za mojga prpravla pire krompirček pa pohan piščanček.....njemu bo to bl odgovarjal k pa golaž.....sm mela prej Mašo v naročju pa mi je vse zbrisala.....zdej pa gleda reklame k jih je poštar prnesu....in ful cvil....user posted image user posted image
hvala za mail-pravi cukerčekuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.12.2008 12:10:27   
KOKICA32
Evo mojega fantka:

user posted image

in..še tukaj, ko se smejčka...

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.12.2008 12:11:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Evo mojega fantka:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.12.2008 12:12:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. user posted image

KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega user posted image user posted image ?

spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka?
ne vem al težko al lahkouser posted image user posted image user posted image

punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas.

ja, če bodo obrazložili kot višek..spet zaradi gospodarske krize...bilim, da lahko! Samo TI SI NOSEČA!!! Zate to ne velja!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.12.2008 12:13:09   
MalaČebelica
he he... koja fora je toti moj gin.

ma pri meni je ful različno - včasih je ful redkobeseden - se mi zdi prav živčen, če ma več kot dva pacienta v čakalnici. ampak na nuhalni (ki jo je pač naredil izven delovnega časa) pa si je ful vzel čas in je kar nekaj govoril.... no mogoče je to povezano tudi z ojri ne samo z gužvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.12.2008 12:14:02   
KOKICA32

Evo mojega fantka:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben?user posted image

To je bilo heca včeraj....user posted image Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.12.2008 12:16:12   
MalaČebelica

Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. user posted image

punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas.

mislim da si zaščitena in te ne smejo, če vejo da si noseča in potem še tri leta po prihodu iz porodniške. sem pa slišala, da imajo razne finte... če si kao višek - da se tvoje delovno mesto ukine, potem te lahko, če res ni nobenega delovnega mesta, kamor bi te lahko prerazporedili. ampak potem jih baje veže zakon o del. razmejih in ne smejo ne vem koliko časa vzet nobenega novega, ker bi morali v bistvu tebe na ono mesto dat, kamor bi novega vzeli.... ne vem pa kje to piše, niti če je ziher tak - to sem slišala....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.12.2008 12:16:32   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

he he... koja fora je toti moj gin.

ma pri meni je ful različno - včasih je ful redkobeseden - se mi zdi prav živčen, če ma več kot dva pacienta v čakalnici. ampak na nuhalni (ki jo je pač naredil izven delovnega časa) pa si je ful vzel čas in je kar nekaj govoril.... no mogoče je to povezano tudi z ojri ne samo z gužvo user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem bila naročena izven delovnega časa...ob 17.30h..pa ni bilo nikogar v čakalnici..pa si je očitno za to vzel čas in si razvezal jezik, da je lahko toliko povedal..user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.12.2008 12:19:31   
helimaša

Evo mojega fantka:

user posted image

user posted image

To je bilo heca včeraj....user posted image Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima! user posted image

ej ful dobruser posted image user posted image user posted image ......a ti se hecaš al se res vse vidi

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.12.2008 12:19:59   
MalaČebelica
kokica toti tvoj mali je taaaaak luškan....

joj kake lušte mi ti zdaj delaš s tem 3d... pa sem že skoooooraj mislila, da ne bi šla na to.... he he - bogi moj, ko si vsaki dan 3x premislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.12.2008 12:21:29   
Najaa

Če si za nedoločen čas, si zaščitena, sploh če si na bolniški, ti ne morejo prekint. V porodniški pa tudi ne. Ko boš prišla s porodniške, je pa druga pesem. Lahko najdejo luknje.
Bom poslala sliko, nisem se še odločla al lahko al težko, bom pa tekom dneva. user posted image

KOKICA, zelo lepe slikce! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.12.2008 12:21:50   
KOKICA32

Evo mojega fantka:

user posted image

user posted image

ej ful dobruser posted image user posted image user posted image ......a ti se hecaš al se res vse vidi

Pa ja....res se vidi..zato sem tak navdušena...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.12.2008 12:24:52   
KOKICA32

kokica toti tvoj mali je taaaaak luškan....

joj kake lušte mi ti zdaj delaš s tem 3d... pa sem že skoooooraj mislila, da ne bi šla na to.... he he - bogi moj, ko si vsaki dan 3x premislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala!!! user posted image user posted image user posted image Moj odgovor pa tak poznaš!

Kak sta le bodoča dedek in babica včeraj gledala posnetke in slikice..Ful ganljivo!user posted image user posted image   Bosta namreč 1. stara starša..ker je moj user posted image edinček!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.12.2008 12:25:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.12.2008 12:26:35   
KOKICA32

Hvala tudi tebi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.12.2008 12:28:09   
helimaša
vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenčekuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.12.2008 12:32:15   
spps

Evo mojega fantka:

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image pol ste pa imeli pestrouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.12.2008 12:32:41   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Ojla imam eno vprašanje.

A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom?

meni se je to tudi zdelo. ampak se mi je zdelo, kot da mam skoraj nonstop trdi trebuh zgoraj - sploh ko stojim. dokler mi ni enkrat zares otrdel in to ful (do zdaj mi je samo 2x na tak način). sem se kar malo vstrašila. pa je blo res kot je ena napisala - kot da maš žogo v trebuhu in točno čutiš, kje je maternica... pa je bilo pod popokom in ob straneh pa malo tudi nad popkom... in pol sem si nekak zamislila, da je tisto kar ponavadi čutim verjetno raztegovanje mišic, kar čutim nad popkom - dostikrat mam taki občutek kot da bi me vleklo ob straneh in visoko nad popkom - kot da mi trebuh hoče it ven, neke vezi pa ga vlečejo nazaj... ne vem bolje razložit user posted image user posted image user posted image

drugače pa mislim o tem jutri z gin. govorit, če se bom spomnila (si bom po moje kar kaki listek napisala, ker drugače začne on nekaj drugega govorit in pozabim...) pa bom poročala...

čebeica me veseli da si si zapomnila moje besede tako dobesednouser posted image user posted image user posted image to pomeni da sem res dobro opisala user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.12.2008 12:33:05   
KOKICA32

vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenčekuser posted image user posted image

Zakaj tako misliš? Ker moj dragi edinček? Ne, on ni popolnoma nič razvajen...odstopa od tega stereotipa...user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.12.2008 12:36:54   
spps

Če si za nedoločen čas, si zaščitena, sploh če si na bolniški, ti ne morejo prekint. V porodniški pa tudi ne. Ko boš prišla s porodniške, je pa druga pesem. Lahko najdejo luknje.
Bom poslala sliko, nisem se še odločla al lahko al težko, bom pa tekom dneva. user posted image

bom pa še enkrat zanoslauser posted image user posted image user posted image user posted image  bomo že...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.12.2008 12:37:06   
helimaša

Zakaj tako misliš? Ker moj dragi edinček? Ne, on ni popolnoma nič razvajen...odstopa od tega stereotipa...user posted image

ah kje....mal se hecam.....poznam še kšnga edinca k ni razvajen....tko da nism nč slabga mislna....drgač pa bojo user posted image sigurn razvajal.....tko da nč bat.....mal ti bo pasal

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.12.2008 12:48:02   
KOKICA32

ah kje....mal se hecam.....poznam še kšnga edinca k ni razvajen....tko da nism nč slabga mislna....drgač pa bojo user posted image sigurn razvajal.....tko da nč bat.....mal ti bo pasal

saj sem vedela, da si se hecala...user posted image ja, malo ba ga kar naj razvajajo...

Mi je ravno včeraj tast rekel, kak je to zdaj s plenicami..da je on razmišljal user posted image , da bi vsakič, ko gre v trgovino en paket kupil..pa sem se mu samo nasmejala in pojasnila, da za začetek bom kupila le kakšna dva paketa najmanjših Pampersk (newborn al kak že user posted image )..ostalo pa sproti...Pa je dejal..AJA...
Ja, sploh ne vem kaki se bo mali rodil, pa če mu bodo določene sploh pasale..kaj te naj imam zalogo??user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.12.2008 12:50:05   
dolči
Pozdravček!

Joj sedaj sem se pa čisto navdušila na tem 3D UZ-jem. Kakšne lepe slikice. Ne morem verjet.
V ponedeljek imam UZ pri moji ginekologinji in moram preverit, če dela tudi 3D oz. kdo ga dela pri nas.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.12.2008 12:51:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: dolči

Pozdravček!

Joj sedaj sem se pa čisto navdušila na tem 3D UZ-jem. Kakšne lepe slikice. Ne morem verjet.
V ponedeljek imam UZ pri moji ginekologinji in moram preverit, če dela tudi 3D oz. kdo ga dela pri nas.

se mi je zdelo, da bom nekatere zastrupila...user posted image user posted image user posted image Če imaš možnost POJDI!user posted image

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.12.2008 12:54:34   
KOKICA32
Te pa še malo:

p.s. Pa da ne bo katera mislila, da imam kakšne veze pri dohtarjih, ki delajo 3D!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

in še nogica:
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.12.2008 12:55:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Ojla imam eno vprašanje.

A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom?

meni se je to tudi zdelo. ampak se mi je zdelo, kot da mam skoraj nonstop trdi trebuh zgoraj - sploh ko stojim. dokler mi ni enkrat zares otrdel in to ful (do zdaj mi je samo 2x na tak način). sem se kar malo vstrašila. pa je blo res kot je ena napisala - kot da maš žogo v trebuhu in točno čutiš, kje je maternica... pa je bilo pod popokom in ob straneh pa malo tudi nad popkom... in pol sem si nekak zamislila, da je tisto kar ponavadi čutim verjetno raztegovanje mišic, kar čutim nad popkom - dostikrat mam taki občutek kot da bi me vleklo ob straneh in visoko nad popkom - kot da mi trebuh hoče it ven, neke vezi pa ga vlečejo nazaj... ne vem bolje razložit user posted image user posted image user posted image

drugače pa mislim o tem jutri z gin. govorit, če se bom spomnila (si bom po moje kar kaki listek napisala, ker drugače začne on nekaj drugega govorit in pozabim...) pa bom poročala...

čebeica me veseli da si si zapomnila moje besede tako dobesednouser posted image user posted image user posted image to pomeni da sem res dobro opisala user posted image

a ti si to napisala. no, nisem vedela, katera je bla - sem si pa vzela k srcu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......