Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:09:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sm zdele še za mojga prpravla pire krompirček pa pohan piščanček.....njemu bo to bl odgovarjal k pa golaž.....sm mela prej Mašo v naročju pa mi je vse zbrisala.....zdej pa gleda reklame k jih je poštar prnesu....in ful cvil.... hvala za mail-pravi cukerček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:10:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:11:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka... sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:12:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega ? spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka? ne vem al težko al lahko punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas. ja, če bodo obrazložili kot višek..spet zaradi gospodarske krize...bilim, da lahko! Samo TI SI NOSEČA!!! Zate to ne velja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:13:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
he he... koja fora je toti moj gin. ma pri meni je ful različno - včasih je ful redkobeseden - se mi zdi prav živčen, če ma več kot dva pacienta v čakalnici. ampak na nuhalni (ki jo je pač naredil izven delovnega časa) pa si je ful vzel čas in je kar nekaj govoril.... no mogoče je to povezano tudi z ojri ne samo z gužvo
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:14:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka... sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben? To je bilo heca včeraj.... Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:16:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega ? spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka? ne vem al težko al lahko punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas. mislim da si zaščitena in te ne smejo, če vejo da si noseča in potem še tri leta po prihodu iz porodniške. sem pa slišala, da imajo razne finte... če si kao višek - da se tvoje delovno mesto ukine, potem te lahko, če res ni nobenega delovnega mesta, kamor bi te lahko prerazporedili. ampak potem jih baje veže zakon o del. razmejih in ne smejo ne vem koliko časa vzet nobenega novega, ker bi morali v bistvu tebe na ono mesto dat, kamor bi novega vzeli.... ne vem pa kje to piše, niti če je ziher tak - to sem slišala....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:16:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica he he... koja fora je toti moj gin. ma pri meni je ful različno - včasih je ful redkobeseden - se mi zdi prav živčen, če ma več kot dva pacienta v čakalnici. ampak na nuhalni (ki jo je pač naredil izven delovnega časa) pa si je ful vzel čas in je kar nekaj govoril.... no mogoče je to povezano tudi z ojri ne samo z gužvo Tudi jaz sem bila naročena izven delovnega časa...ob 17.30h..pa ni bilo nikogar v čakalnici..pa si je očitno za to vzel čas in si razvezal jezik, da je lahko toliko povedal..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:19:31
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka... sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben? To je bilo heca včeraj.... Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima! ej ful dobr ......a ti se hecaš al se res vse vidi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:19:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kokica toti tvoj mali je taaaaak luškan.... joj kake lušte mi ti zdaj delaš s tem 3d... pa sem že skoooooraj mislila, da ne bi šla na to.... he he - bogi moj, ko si vsaki dan 3x premislim
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:21:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega ? spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka? ne vem al težko al lahko punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas. Če si za nedoločen čas, si zaščitena, sploh če si na bolniški, ti ne morejo prekint. V porodniški pa tudi ne. Ko boš prišla s porodniške, je pa druga pesem. Lahko najdejo luknje. Bom poslala sliko, nisem se še odločla al lahko al težko, bom pa tekom dneva. KOKICA, zelo lepe slikce!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:21:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka... sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben? To je bilo heca včeraj.... Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima! ej ful dobr ......a ti se hecaš al se res vse vidi Pa ja....res se vidi..zato sem tak navdušena...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:24:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica toti tvoj mali je taaaaak luškan.... joj kake lušte mi ti zdaj delaš s tem 3d... pa sem že skoooooraj mislila, da ne bi šla na to.... he he - bogi moj, ko si vsaki dan 3x premislim Hvala, hvala!!! Moj odgovor pa tak poznaš! Kak sta le bodoča dedek in babica včeraj gledala posnetke in slikice..Ful ganljivo! Bosta namreč 1. stara starša..ker je moj edinček!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 17.12.2008 12:25:36 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:26:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, zelo lepe slikce! Hvala tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:28:09
|
|
|
|
helimaša
|
vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:32:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo mojega fantka: in..še tukaj, ko se smejčka... sta že ugotavljala s tvojim,komu je bolj podoben? To je bilo heca včeraj.... Ja, nos je njegov, pa dolge trpalnice...na nogicah pa ima drugi prst daljši od palca..to pa ima po meni...je kar dedno to..po mojem očetu..tudi nečakinja ga ima! pol ste pa imeli pestro
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:32:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ojla imam eno vprašanje. A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom? meni se je to tudi zdelo. ampak se mi je zdelo, kot da mam skoraj nonstop trdi trebuh zgoraj - sploh ko stojim. dokler mi ni enkrat zares otrdel in to ful (do zdaj mi je samo 2x na tak način). sem se kar malo vstrašila. pa je blo res kot je ena napisala - kot da maš žogo v trebuhu in točno čutiš, kje je maternica... pa je bilo pod popokom in ob straneh pa malo tudi nad popkom... in pol sem si nekak zamislila, da je tisto kar ponavadi čutim verjetno raztegovanje mišic, kar čutim nad popkom - dostikrat mam taki občutek kot da bi me vleklo ob straneh in visoko nad popkom - kot da mi trebuh hoče it ven, neke vezi pa ga vlečejo nazaj... ne vem bolje razložit drugače pa mislim o tem jutri z gin. govorit, če se bom spomnila (si bom po moje kar kaki listek napisala, ker drugače začne on nekaj drugega govorit in pozabim...) pa bom poročala... čebeica me veseli da si si zapomnila moje besede tako dobesedno to pomeni da sem res dobro opisala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:33:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenček Zakaj tako misliš? Ker moj dragi edinček? Ne, on ni popolnoma nič razvajen...odstopa od tega stereotipa...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:36:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega ? spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka? ne vem al težko al lahko punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas. Če si za nedoločen čas, si zaščitena, sploh če si na bolniški, ti ne morejo prekint. V porodniški pa tudi ne. Ko boš prišla s porodniške, je pa druga pesem. Lahko najdejo luknje. Bom poslala sliko, nisem se še odločla al lahko al težko, bom pa tekom dneva. KOKICA, zelo lepe slikce! bom pa še enkrat zanosla bomo že...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:37:06
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenček Zakaj tako misliš? Ker moj dragi edinček? Ne, on ni popolnoma nič razvajen...odstopa od tega stereotipa... ah kje....mal se hecam.....poznam še kšnga edinca k ni razvajen....tko da nism nč slabga mislna....drgač pa bojo sigurn razvajal.....tko da nč bat.....mal ti bo pasal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:48:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidiš kokica to je pa res lepo.....sigurn bo mali razvajenček Zakaj tako misliš? Ker moj dragi edinček? Ne, on ni popolnoma nič razvajen...odstopa od tega stereotipa... ah kje....mal se hecam.....poznam še kšnga edinca k ni razvajen....tko da nism nč slabga mislna....drgač pa bojo sigurn razvajal.....tko da nč bat.....mal ti bo pasal saj sem vedela, da si se hecala... ja, malo ba ga kar naj razvajajo... Mi je ravno včeraj tast rekel, kak je to zdaj s plenicami..da je on razmišljal , da bi vsakič, ko gre v trgovino en paket kupil..pa sem se mu samo nasmejala in pojasnila, da za začetek bom kupila le kakšna dva paketa najmanjših Pampersk (newborn al kak že )..ostalo pa sproti...Pa je dejal..AJA... Ja, sploh ne vem kaki se bo mali rodil, pa če mu bodo določene sploh pasale..kaj te naj imam zalogo??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:50:05
|
|
|
|
dolči
|
Pozdravček! Joj sedaj sem se pa čisto navdušila na tem 3D UZ-jem. Kakšne lepe slikice. Ne morem verjet. V ponedeljek imam UZ pri moji ginekologinji in moram preverit, če dela tudi 3D oz. kdo ga dela pri nas.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:51:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Pozdravček! Joj sedaj sem se pa čisto navdušila na tem 3D UZ-jem. Kakšne lepe slikice. Ne morem verjet. V ponedeljek imam UZ pri moji ginekologinji in moram preverit, če dela tudi 3D oz. kdo ga dela pri nas. se mi je zdelo, da bom nekatere zastrupila... Če imaš možnost POJDI!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:54:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Te pa še malo: p.s. Pa da ne bo katera mislila, da imam kakšne veze pri dohtarjih, ki delajo 3D!!! in še nogica:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 17.12.2008 12:55:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ojla imam eno vprašanje. A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom? meni se je to tudi zdelo. ampak se mi je zdelo, kot da mam skoraj nonstop trdi trebuh zgoraj - sploh ko stojim. dokler mi ni enkrat zares otrdel in to ful (do zdaj mi je samo 2x na tak način). sem se kar malo vstrašila. pa je blo res kot je ena napisala - kot da maš žogo v trebuhu in točno čutiš, kje je maternica... pa je bilo pod popokom in ob straneh pa malo tudi nad popkom... in pol sem si nekak zamislila, da je tisto kar ponavadi čutim verjetno raztegovanje mišic, kar čutim nad popkom - dostikrat mam taki občutek kot da bi me vleklo ob straneh in visoko nad popkom - kot da mi trebuh hoče it ven, neke vezi pa ga vlečejo nazaj... ne vem bolje razložit drugače pa mislim o tem jutri z gin. govorit, če se bom spomnila (si bom po moje kar kaki listek napisala, ker drugače začne on nekaj drugega govorit in pozabim...) pa bom poročala... čebeica me veseli da si si zapomnila moje besede tako dobesedno to pomeni da sem res dobro opisala a ti si to napisala. no, nisem vedela, katera je bla - sem si pa vzela k srcu
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......