|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 8:43:24   
spps
javite nove podatke

1.  hedviga
  2. mihaela20
  3. dushka
  4. Linda25
  5. Steffi
  6. an_angel
  7. *Tejči*
  8. Skorpija
  9. sahary
  10. škratka
  11. babyg
  12. urška13
  13. nina3
  14. pikapoka12345
  15. mamica00
  16. Zasanjana
  17. majabh
  18. MONIQ
  19. SRCCEK
  20. novo
  21. suncicica
  22. mkkl
  23. Irena83

dajte,javit podatkeuser posted image

Nekaterim manjkajo osnovni podatki,tiste ,ki pa ste imele že v decembru preglede,pa se javite,ker bo po praznikih zbrkauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
17.12.2008 8:45:31   
_andreja_
a že katera kej razmišlja, da bo treba počasi tele vloge za porodniško izpolnit, jaz bom po novem letu stopila v akcijo in se en dan spravljam v knjižnico, da jih bom naprintala, pa tiste k mate v začetku marca bi blo fajn da bi že ta mesec jin nesle,če upoštevamo rok za oddajo to je 60 dni pred PDP-jem, sam kolikor se spomnim, sem jaz v prvo nesla mesec pred datumom poroda, pa ni ravno komplicirala...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
17.12.2008 8:45:40   
spps
ojla andreja!
a mi lahk napišeš kdaj imaš naslednji pregled?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
17.12.2008 8:47:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

a že katera kej razmišlja, da bo treba počasi tele vloge za porodniško izpolnit, jaz bom po novem letu stopila v akcijo in se en dan spravljam v knjižnico, da jih bom naprintala, pa tiste k mate v začetku marca bi blo fajn da bi že ta mesec jin nesle,če upoštevamo rok za oddajo to je 60 dni pred PDP-jem, sam kolikor se spomnim, sem jaz v prvo nesla mesec pred datumom poroda, pa ni ravno komplicirala...
jaz bom to rihtala po novem letu ,ko bom dobila potrdilo od Guser posted image  jaz sem tud prvič nesla en mesec prej pred rokom-mislim pa,da je že bila debata na to temouser posted image   lahk neseš 60 dni prej,ne vem kdaj pa je tist zadnji termin za oddajo papirjev

< Sporočilo je popravil spps -- 17.12.2008 8:49:52 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1729
17.12.2008 8:48:21   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla andreja!

seveda, 23.12 sam to ni čist ziher, ker mi je rekla, da naj pej pokličem in vprašam, če bo delalauser posted image  (sej razumemo, prazniki so tukaj) pa že tko samo enkrat tedensko dela

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
17.12.2008 8:50:10   
_andreja_

jaz bom to rihtala po novem letuuser posted image  jaz sem tud prvič nesla en mesec prej pred rokom-mislim pa,da je že bila debata na to temouser posted image
  verjetno user posted image  jaz tko zamudim vse, ker vsakih par dni mal pokukam, in pol ugotovim da ste natipkale samo kakšnih 80 strani na novo in jaz vse to lepo preskočim....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
17.12.2008 8:51:24   
spps

ojla andreja!

seveda, 23.12 sam to ni čist ziher, ker mi je rekla, da naj pej pokličem in vprašam, če bo delalauser posted image  (sej razumemo, prazniki so tukaj) pa že tko samo enkrat tedensko dela
kak to,da pa dela sam enkrat na teden? kriza...
hvala,sem si označla.pa,ko bom rihtala seznam,da bom takoj najdlauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1732
17.12.2008 8:52:48   
spps

jaz bom to rihtala po novem letuuser posted image  jaz sem tud prvič nesla en mesec prej pred rokom-mislim pa,da je že bila debata na to temouser posted image
  verjetno user posted image  jaz tko zamudim vse, ker vsakih par dni mal pokukam, in pol ugotovim da ste natipkale samo kakšnih 80 strani na novo in jaz vse to lepo preskočim....user posted image
user posted image user posted image user posted image jp,v parih dneh pa zraven nas lahko res dost zamudišuser posted image user posted image -sam čist odvisno od razpoloženjauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1733
17.12.2008 9:04:07   
tasa_m

ma ki pa so ostale marčevke? a danes nebo nobene na spregled la kak? kaj se vse cartate, ko je tako vreme??
user posted image
BRŽ izpod odeje.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
17.12.2008 9:08:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ma ki pa so ostale marčevke? a danes nebo nobene na spregled la kak? kaj se vse cartate, ko je tako vreme??
user posted image

sej bodo prišle,ko se bom jaz skrila
hehe-še 15min user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
17.12.2008 9:17:02   
Lolita23
Živjo!!!!

No ne bom reklo dobro jutro, ker ko pogledam ven ni v njem nič dobrega.user posted image

spps ta Urška13 se javlja na forumu Celjanke z okolico in je pustila, tam vse podatke.Mogoč jo moramo mal na ta forum še usmerit.user posted image user posted image

Danes mi ni treba kuhat, ker greva ven.Jaz vam povem po resnic, da nimam več idej kaj naj naredim za jest.Če bi jaz jedla nekaj brez mesa, moj mesojedec čist bled rata, enkrat na teden še gre čez, več pa ne.Počasi bom morala knjige odpret.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
17.12.2008 9:21:39   
tasa_m

user posted image

pa kaj zdaj to..
a se morava midve s spps skrit, da boste druge kaj napisale?? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
17.12.2008 9:24:03   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Danes mi ni treba kuhat, ker greva ven.Jaz vam povem po resnic, da nimam več idej kaj naj naredim za jest.Če bi jaz jedla nekaj brez mesa, moj mesojedec čist bled rata, enkrat na teden še gre čez, več pa ne.Počasi bom morala knjige odpret.

user posted image user posted image pol pa je enak kot moj. ampak jaz se ne damuser posted image , če mu kaj ni prav ima hladilnik vedno odprt in si naj sam kaj skuha. Men pa gre meso pri ušesih že ven.. user posted image in mi kdaj paše sam kakšna zelenjavna juhca brez mesa v bližini..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
17.12.2008 9:25:40   
Nina00

user posted image

pa kaj zdaj to..

Zgleda user posted image user posted image user posted image

Pa, da se ne bi res! po moje je samo tak bolj zaspan dan.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
17.12.2008 9:30:52   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

user posted image

pa kaj zdaj to..

Zgleda user posted image user posted image user posted image

Pa, da se ne bi res! po moje je samo tak bolj zaspan dan.

user posted image user posted image ja in še vse poležavajo.
Saj jaz bom tud mogla zdaj počasi na pošto in na CSD nekaj uredit. Sem bla že na pošti in moram čez pol urce nazaj, da dobijo faks iz Mb. Če bi šla z avtom v Mb. bi prej prišla kot pa preko faksa. Ampak kaj ko mi ni v takem za vozit user posted image , pol pa raje počakam urco in je to to..
Samo si predstavljaj kak mi je ko moram čakat in grem po stopnicah v 5 nadstropje...saj je "samo" 82 stopnic. user posted image Sopiham kot stara lokomotiva..user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
17.12.2008 9:41:15   
Najaa
Dobro jutro. user posted image

Danes sem se lepo naspala. Včeraj sva bila z mojim potem v šopingu in mi je zvečer ful otrdeval trebuh. user posted image  Sem počivala, ampak ko sem vstala in šla na wc, je spet postal trd. Prav ustrašila sem se. user posted image

Hvala vsem za recepte včeraj. Na koncu sem si sir stopila in ga samo prelila po špagetih. user posted image  Sem si pa zapisala vse vaše zanimive variante za drugič. user posted image  Zdaj imam tudi malo bolj poln hladilnik po včerajšnji nabavi.

KOKICA super za UZ. Si dobila kakšne slike ali filmček?

Spol -  meni se tud zdi barva oblačil še najmanjši problem. Kot pravi felix7, sem tudi sama že slišala za primere, ko ženske zarad drugega spola sploh niso hotle videt otroka, ko se je rodil. user posted image  Jaz vem, da če bo user posted image  bom pa barvala oblačila. user posted image  Roza v modro ali rjavo ali rumeno ali bež ne bi smel bit tak problem.

spps, ti kar briši. Če bodo hotele, bodo pa na novo javile podatke. Res je brezveze imet tako dolgo kačo s starimi podatki.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
17.12.2008 9:47:23   
peugeot
jaz javljam podatek - pregled je že bil-z malčkom vse ok.
naslednji pregled imam 12.01.2009.....pa + 2 kg

sicer pa vidim da ste ekstremno aktivne - že 3 stran - ufuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
17.12.2008 10:02:10   
_andreja_

ojla andreja!

kak to,da pa dela sam enkrat na teden? kriza...
hvala,sem si označla.pa,ko bom rihtala seznam,da bom takoj najdlauser posted image user posted image
ni glih veliko žensk v tem kraju(no ženske so samo po večini vse hodijo drugam) in zadošča da dela samo enkrat tedensko, ...no sej če po pravici povem tudi jaz že razmišljam, da bi šla drugam...pol enkrt k bom rodila...user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
17.12.2008 10:12:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA super za UZ. Si dobila kakšne slike ali filmček?

Spol -  meni se tud zdi barva oblačil še najmanjši problem. Kot pravi felix7, sem tudi sama že slišala za primere, ko ženske zarad drugega spola sploh niso hotle videt otroka, ko se je rodil. user posted image  Jaz vem, da če bo user posted image  bom pa barvala oblačila. user posted image  Roza v modro ali rjavo ali rumeno ali bež ne bi smel bit tak problem.

spps, ti kar briši. Če bodo hotele, bodo pa na novo javile podatke. Res je brezveze imet tako dolgo kačo s starimi podatki.

ja, Najaa..na ključek mi je posnel kakšnih 35 slik in kar nekaj filmčkov, pa bitje srčka...etc...Vsega je za cca 300 MB!

Tudi jaz ne vidim problema glede barv. Zakaj pa fantek ne more imeti npr. rdečih hlač??? user posted image Meni se ločevanje spola po barvah zdi zastarelo! user posted image Ne vem, pač moje mnenje.

Sedaj me je klicala gospa iz Varne prihodnost-i. Sem odgovarjala na anketo in ostala vprašanja..drugi teden pa dobim paket. Pa ve? Ste ga že dobile? Me malo muči radovednost, kaj je v paketu?user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
17.12.2008 10:15:50   
Pupa7
dobro jutro drage moje pupe,

no jaz se moram pohvalit oz pohvalit prijateljico (ena prvih v CH) včeraj sem namreč dobila darila za božička in nisem mogla ne pogledat seveda user posted image Cela vreča zadev user posted image skratka dobila sem vse potrebno od kozmetike za ta mičkenga plus flaške in termos torbico toplomer na bip in celo vrsto praktičnih zadev iz rok mamice, ki je preizkusila, kaj je dobro in kaj ne user posted image
Zdaj sem pa v dilemi, kaj naj ji kupim  jaz za božič (nisem vedela da se tu tako obdarujejo ... ) pri njih pa se dela na še enem novem članu, pa sem misnla, da bi kupla ene hude tangice pa kako dišeče olje pa dvojni paket clearblue... Se vam zdi to kul??

Zdaj pa grem po donat me nekaj matra prebava zadnje čase... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1745
17.12.2008 10:20:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no jaz se moram pohvalit oz pohvalit prijateljico (ena prvih v CH) včeraj sem namreč dobila darila za božička in nisem mogla ne pogledat seveda user posted image Cela vreča zadev user posted image skratka dobila sem vse potrebno od kozmetike za ta mičkenga plus flaške in termos torbico toplomer na bip in celo vrsto praktičnih zadev iz rok mamice, ki je preizkusila, kaj je dobro in kaj ne user posted image
Zdaj sem pa v dilemi, kaj naj ji kupim  jaz za božič (nisem vedela da se tu tako obdarujejo ... ) pri njih pa se dela na še enem novem članu, pa sem misnla, da bi kupla ene hude tangice pa kako dišeče olje pa dvojni paket clearblue... Se vam zdi to kul??

Meni se zdi ideja dobra! user posted image user posted image user posted image

Donat? Kaj se ga dobi pri vas ali ga imaš na zalogi???

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
17.12.2008 10:23:37   
Najaa
Pupa, meni se tudi zdi dobra ideja. Mogoče jima zraven daš še kaken bon za intimno savno. user posted image

Jaz pa malicam melono. Sem jo odkrila v hladilniku. Hmmm, je fajn kdaj kaj pospravit bolj vzadaj. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
17.12.2008 10:29:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Jaz pa malicam melono. Sem jo odkrila v hladilniku. Hmmm, je fajn kdaj kaj pospravit bolj vzadaj. user posted image

user posted image Meni pa lušte delaš! user posted image Grem en ferrero pojest...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
17.12.2008 10:36:38   
Dan,

na hitro se javim noč slaba naša mala pikica se je kr naprej premetavala kakor koli sem se obrnala me je brala sedaj pa spi jaz bi tudi in ne vem če ne bom šla ninat sem sama doma moj dea Laura v šoli pa mami gre počivat sem že iz kofetka zajtrk že imela kuham pa danes nč kk fajnuser posted image user posted image user posted image ...

Grahec čestitke za sestrco in seveda za ponosno tetouser posted image user posted image user posted image

No grem počivat pol po Lauro v šolo potem po mojega v službo pa šibamo v Celje pa se javim kaj zvečer če bo le čas ker se imamo kr nekaj za učit pišejo v petek slovenščino in jaz šele včeraj izvem krizaaaauser posted image

No šibam uživajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
17.12.2008 10:39:41   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Meni se zdi ideja dobra! user posted image user posted image user posted image

Donat? Kaj se ga dobi pri vas ali ga imaš na zalogi???

hehe dona  je na zalogi v kuhni hahahahah sem ga dobila za darilo od poslovnih partnerjev iz slovenije user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......