|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
17.12.2008 10:40:39   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pupa, meni se tudi zdi dobra ideja. Mogoče jima zraven daš še kaken bon za intimno savno. user posted image

Jaz pa malicam melono. Sem jo odkrila v hladilniku. Hmmm, je fajn kdaj kaj pospravit bolj vzadaj. user posted image

hehe vidiš vidiš, še ena dobra ideja user posted image user posted image user posted image user posted image hvala najaa user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.12.2008 10:45:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro drage moje pupe,

no jaz se moram pohvalit oz pohvalit prijateljico (ena prvih v CH) včeraj sem namreč dobila darila za božička in nisem mogla ne pogledat seveda user posted image Cela vreča zadev user posted image skratka dobila sem vse potrebno od kozmetike za ta mičkenga plus flaške in termos torbico toplomer na bip in celo vrsto praktičnih zadev iz rok mamice, ki je preizkusila, kaj je dobro in kaj ne user posted image
Zdaj sem pa v dilemi, kaj naj ji kupim  jaz za božič (nisem vedela da se tu tako obdarujejo ... ) pri njih pa se dela na še enem novem članu, pa sem misnla, da bi kupla ene hude tangice pa kako dišeče olje pa dvojni paket clearblue... Se vam zdi to kul??

Zdaj pa grem po donat me nekaj matra prebava zadnje čase... user posted image

Meni se zdi ideja dobra! user posted image user posted image user posted image

Donat? Kaj se ga dobi pri vas ali ga imaš na zalogi???

hehe dona  je na zalogi v kuhni hahahahah sem ga dobila za darilo od poslovnih partnerjev iz slovenije user posted image user posted image user posted image

No, sedaj pa razumem.... Superca! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.12.2008 10:49:55   
Nina00
Najaa upam, da si danes ok. Da ti trebuh ne otrdeva več!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.12.2008 10:52:11   
Nina00
Pupa dobra ideja za darilo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.12.2008 10:54:01   
NoBady
Zdravo vsem... žal, nimam časa vas prebirat za nazaj...sicer se je pa že večkrat nrdil, da sem vas začela brat za nazaj, pol mi je pa že cajta zmankal da bi vam sploh kej napisala..ma js sm tko bl redkobesedna tule gor, kr nekak ne vem ka bi napisala, kr sm itak še čist na frišn gor, pa vas niti ne poznam, pol pa že ne vem kira je kej napisala in se čist zmedem...user posted image

no da grem k bistvu, sam povedat vam mislm, da me neki časa ne bo na forum, ker gre tale soba v prenovo zarad prihajajočega novega družinskega članauser posted image komi čakam, da se začne kej rihtat, kr nimam namreč še čist nč pripravljen in sm že kr zelo neučakana, čeprou vem da mam še neki časa...user posted image

lepo se mejte, velik čvekejte pa rade se mejteuser posted image

p.s. spps--dobiš na mail mojo fotko bušija za seznam.

čao bao mjauuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.12.2008 11:07:28   
Najaa

Jaz pa malicam melono. Sem jo odkrila v hladilniku. Hmmm, je fajn kdaj kaj pospravit bolj vzadaj. user posted image

user posted image Meni pa lušte delaš! user posted image Grem en ferrero pojest...

Sej če bi bila bližje, bi te povabila. Cela melona, veš da je to preveč samo za mene!
Ali pa tudi ne! user posted image user posted image

Nina, danes je trbušček "priden", sem pa tudi jaz na izi - za enkrat. Popoldan imam še nekaj letanja, ampak se bom kar z avtom vozakala okoli.

NoBady, nima veze, če nobene ne poznaš. Vmešaj se v pogovor, pa bo. Priporočam ti, da imaš odprt že tale list Odgovori tudi ko bereš za nazaj in potem sproti napišeš, kar želiš. Drugače verjamem, da do konca vse pozabiš.

Aja, meni so se pa začeli ponoči krči v nogah! prejšnjo noč v obeh nogah na enkrat. user posted image  Tako da sem začela pred spanjem pit magnesol.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.12.2008 11:08:54   
MalaČebelica
ojla babike.

jaz sem danes malo bolj dolgo spala. sem mislila samo malo poležat - pa me je kar zmanjkalo. no, samo je pasalo user posted image user posted image user posted image

zbudil pa me je poštar - sem dobila podaljšano bolniško od komisije user posted image user posted image user posted image sicer je samo do tega petka, ker imam pregled pri G jutri (spps in dali - tega ne rabita na seznamu popravljat - bom raje jutri povedala vse ažurne podatke in lahko takrat dopolnita seznam...) in zgleda, da so se bali, da mi ne bi dali kaki dan preveč bolniške al kaj jaz vem zakaj... potem pa morem spet nov list od G prinest in tako naprej - v nedogled user posted image user posted image user posted image oz. do porodniške user posted image user posted image user posted image

pupa - tiste ideje glede darila se mi zdijo ful ful dobre - no edino pri paketih clearblujev ne pretiravat.... kaj če že do takrat naredita otročka in kupita test, ki bo pozitiven pa tvojih testov več ne bosta rabila... no, sicer sem jaz tudi naredila dva preden sem se upala veselit.... user posted image user posted image user posted image pa še pol, ko sem že bla pri G in je že potrdil user posted image pa nisem še imela nobenih znakov nosečnosti, sem razmišljala, da bi še kakega naredila, ampak sem se nekako zadržala... user posted image

kokica - kam si ti šla na 3d? zanima me, pri kateremu gin. si bla - mogoče bi midva tudi šla... še ne vema, če bi al ne bi...

tasa - kaj je že kaj bolje glavica?

pišite kaj ker zunaj spet dežuje, da ne bo tak tečno

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.12.2008 11:10:58   
MalaČebelica

user posted image Meni pa lušte delaš! user posted image Grem en ferrero pojest...

Sej če bi bila bližje, bi te povabila. Cela melona, veš da je to preveč samo za mene!
Ali pa tudi ne! user posted image user posted image

Nina, danes je trbušček "priden", sem pa tudi jaz na izi - za enkrat. Popoldan imam še nekaj letanja, ampak se bom kar z avtom vozakala okoli.

NoBady, nima veze, če nobene ne poznaš. Vmešaj se v pogovor, pa bo. Priporočam ti, da imaš odprt že tale list Odgovori tudi ko bereš za nazaj in potem sproti napišeš, kar želiš. Drugače verjamem, da do konca vse pozabiš.

Aja, meni so se pa začeli ponoči krči v nogah! prejšnjo noč v obeh nogah na enkrat. user posted image  Tako da sem začela pred spanjem pit magnesol.

zelo dobra ideja.... kaj se te tega nisem prej spomnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.12.2008 11:15:25   
helimaša
ojla!

evo mene čist neprespano.....kaj bi dala zdele za dve uri spanncauser posted image user posted image .....k bi vsaj bil sonček zun da bi šla vn mal.....tamala itak nima več vročine....ma to je za znoret....ma sm vedla da bi jo mogla dat v vrtec....ker doma mi sam po živcih skače....pa čist nč ne morem narest.....ker sm k prlimana zravn nje.....
ena je zadnjič ene recepte gor limala.....nej mi še enkrat da tist link....ker jst tega ne najdem....pa morm kej začet pečt.....
kaj bote dons kej kuhale.....jst mam na srečo še golaž pa makarončke od včer.....tko da mi ne bo treba ful neki kuhat.....

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.12.2008 11:23:43   
helimaša
kje ste zdej vse....amak res.....zmer k pridm gor uidete

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.12.2008 11:23:55   
buksi
Ojla imam eno vprašanje.

A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.12.2008 11:31:09   
spps
alora!pa sem uspela prit domov,sem malo šla v šolo iskat,da sem jo peljala k zobozdravniku,potem pa nazaj v polo.dane pa še niste kaj dost zgovorneuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 17.12.2008 11:33:15 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.12.2008 11:34:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

kje si zda-ponavad imam jaz tako srečouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.12.2008 11:42:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Ojla imam eno vprašanje.

A ima katera podobne težavice, če bi lahko temu tako rekli. ALi ima katera občutek, da ji otrdeva samo zgornji del trebuha, nad popkom?

meni se je to tudi zdelo. ampak se mi je zdelo, kot da mam skoraj nonstop trdi trebuh zgoraj - sploh ko stojim. dokler mi ni enkrat zares otrdel in to ful (do zdaj mi je samo 2x na tak način). sem se kar malo vstrašila. pa je blo res kot je ena napisala - kot da maš žogo v trebuhu in točno čutiš, kje je maternica... pa je bilo pod popokom in ob straneh pa malo tudi nad popkom... in pol sem si nekak zamislila, da je tisto kar ponavadi čutim verjetno raztegovanje mišic, kar čutim nad popkom - dostikrat mam taki občutek kot da bi me vleklo ob straneh in visoko nad popkom - kot da mi trebuh hoče it ven, neke vezi pa ga vlečejo nazaj... ne vem bolje razložit user posted image user posted image user posted image

drugače pa mislim o tem jutri z gin. govorit, če se bom spomnila (si bom po moje kar kaki listek napisala, ker drugače začne on nekaj drugega govorit in pozabim...) pa bom poročala...

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.12.2008 11:44:10   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

jaz sem tuuuuu user posted image user posted image user posted image samo je res danes neko zatišje... mogoče se ravnamo po vremenu - in smo vse zaspane ker tak dolgo že dežuje - že več kot en teden user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.12.2008 11:46:51   
dana

Ojla imam eno vprašanje.

Meni včasih ko se preveč najem, ali pa kaj takega pojem kar napenja in imam trd trebuh kot kamen.

Me pa že 2 dni trebuh boli čisto spodaj. Ko vstanem se moram kar prijeti. Tak občutek kot da mi vse dol pritiska. Pa sedim v službi zato mi je čudno od kje te bolečine. A je možno da so od mehurja? Aja, tamali pa kljub bolečinam brcauser posted image .

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.12.2008 11:48:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla babike.

jaz sem danes malo bolj dolgo spala. sem mislila samo malo poležat - pa me je kar zmanjkalo. no, samo je pasalo user posted image user posted image user posted image

zbudil pa me je poštar - sem dobila podaljšano bolniško od komisije user posted image user posted image user posted image sicer je samo do tega petka, ker imam pregled pri G jutri (spps in dali - tega ne rabita na seznamu popravljat - bom raje jutri povedala vse ažurne podatke in lahko takrat dopolnita seznam...) in zgleda, da so se bali, da mi ne bi dali kaki dan preveč bolniške al kaj jaz vem zakaj... potem pa morem spet nov list od G prinest in tako naprej - v nedogled user posted image user posted image user posted image oz. do porodniške user posted image user posted image user posted image

pupa - tiste ideje glede darila se mi zdijo ful ful dobre - no edino pri paketih clearblujev ne pretiravat.... kaj če že do takrat naredita otročka in kupita test, ki bo pozitiven pa tvojih testov več ne bosta rabila... no, sicer sem jaz tudi naredila dva preden sem se upala veselit.... user posted image user posted image user posted image pa še pol, ko sem že bla pri G in je že potrdil user posted image pa nisem še imela nobenih znakov nosečnosti, sem razmišljala, da bi še kakega naredila, ampak sem se nekako zadržala... user posted image

kokica - kam si ti šla na 3d? zanima me, pri kateremu gin. si bla - mogoče bi midva tudi šla... še ne vema, če bi al ne bi...

tasa - kaj je že kaj bolje glavica?

pišite kaj ker zunaj spet dežuje, da ne bo tak tečno

user posted image user posted image user posted image za bolniško, pa tudi, če je le do petka...!

Na 3D UZ pa sva bila na Ptuju pri dr. Lukmanu. Jaz ta UZ res vsem toplo priporočam!!!! ŠE danes sem čisto OUT!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.12.2008 11:50:42   
KOKICA32
Meni tudi moj mali, se mi zdi na mehurju, sedi, oz. ima tam glavico..sem včeraj na UZ videla...me skoz tak na WC tišči...user posted image Pa bolj bolj proti koncu dneva...Zaenkrat mi trebuh še ne otrdeva..mora pa biti to zelo neugodno...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.12.2008 11:52:32   
Pupa7

Ojla imam eno vprašanje.

to ni panike, vzrok je prebava... je bil odgovor mojega G ... user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.12.2008 11:53:01   
Najaa
Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. user posted image

KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega user posted image user posted image ?

spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.12.2008 11:54:39   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image za bolniško, pa tudi, če je le do petka...!

Na 3D UZ pa sva bila na Ptuju pri dr. Lukmanu. Jaz ta UZ res vsem toplo priporočam!!!! ŠE danes sem čisto OUT!user posted image user posted image user posted image

hvala hvala za bolniško

ooooo to je pa moj ginekolog - lukman... he he. kaj on ti je računal 50 ejrov? nisem ga sicer nič vprašala, samo sem neki cenik zadnjič na steni videla in je blo 70... pa na enem forumu sem vidla, da ga je ena zašimfala - da ji ni hoto skoraj nič posnet... a ti si pa bla zadovoljna.... no super.

sicer jaz sem z njim fuuuul zadovoljna. vsja zaenkrat... samo sem nekak hotla, da če bi šla na 3d, da bi šla k komu drugemu, ker pri njem sem imela že vse do zdaj - nuhalno, morfologijo pa še zadnjič sem videla, da tudi CTG-je kar tam dela. ne rabiš drugam sploh mrdnit. kar je ful fajn po eni strani, po drugi pa bi rada, da me še kdo drugi pogleda, po tretji pa spet ne vem, ker mi je on pač ful fajn - če je potem potrebno, da me kdo drugi gleda....

he he he... kak kompliciram. se vidi, da sem že dolgo doma in da so se mi možgani že sfižili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.12.2008 12:04:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

hvala hvala za bolniško

ooooo to je pa moj ginekolog - lukman... he he. kaj on ti je računal 50 ejrov? nisem ga sicer nič vprašala, samo sem neki cenik zadnjič na steni videla in je blo 70... pa na enem forumu sem vidla, da ga je ena zašimfala - da ji ni hoto skoraj nič posnet... a ti si pa bla zadovoljna.... no super.

sicer jaz sem z njim fuuuul zadovoljna. vsja zaenkrat... samo sem nekak hotla, da če bi šla na 3d, da bi šla k komu drugemu, ker pri njem sem imela že vse do zdaj - nuhalno, morfologijo pa še zadnjič sem videla, da tudi CTG-je kar tam dela. ne rabiš drugam sploh mrdnit. kar je ful fajn po eni strani, po drugi pa bi rada, da me še kdo drugi pogleda, po tretji pa spet ne vem, ker mi je on pač ful fajn - če je potem potrebno, da me kdo drugi gleda....

he he he... kak kompliciram. se vidi, da sem že dolgo doma in da so se mi možgani že sfižili user posted image user posted image user posted image user posted image

a tako, ta je tvoj G! user posted image JAz sem že tudi slišala, da je redkobesen..ampak pri meni je bilo pravo nasprotje...pa z mojim sta debato o UZ dol vdarila...pa sem bila 1 uro noter...

Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.12.2008 12:04:57   
KOKICA32
aja..plačala pa sem 70,00 EUR...pa je vredno vsakega centa! 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.12.2008 12:05:40   
helimaša
sm zdele še za mojga prpravla pire krompirček pa pohan piščanček.....njemu bo to bl odgovarjal k pa golaž.....sm mela prej Mašo v naročju pa mi je vse zbrisala.....zdej pa gleda reklame k jih je poštar prnesu....in ful cvil....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.12.2008 12:08:33   
spps

Jaz sem končala s kuhanjem, zdaj pa moža čakam, da pohrustava dobrote. user posted image

KOKICA, boš pokazala kakšno fotko svojega user posted image user posted image ?

spps, ti lahko na mail pošljem novo sliko trebuščka?
ne vem al težko al lahkouser posted image user posted image user posted image

punce,dajte mi povedat, če katera slučajno ve-zaposlena sem za nedoločen čas,al me lahk,dol vržejo al sem zaščitena? ker so začeli devat odpovedi tud takim,ki so že za nedoločen čas.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......