ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa skrbi me, kak halo bo šele potem, ko bo sama spala v svoji sobici, če se že v postelji tok dere??? zadnjič, ko je prespala v svoji sobici, sem jo nesla tja, ko je že na pol spala, in sploh se ni zavedala, da ni pri nama. zakaj pa mora v svoji sobi spat,če noče Sori na vprašanju,samo me res zanima,saj nekje kasneje se jih že to navadi.Al potem nočejo sej zdej je problem postelja, se mi zdi. ker je razlika med koškom in posteljo, v velikosti.sem ji včeraj potem dala blazino za dojenje noter, pa dekco spodvila, je bilo malo boljše. ponoči se je zbudila okrog 5, sedaj pa še spi. ne vem kako je z temi sobicami, ampak kogar koli sem vprašala, ki ima starejše in so jih ne vem, pri 1 letu dajali v svojo sobico je bil cel haloooo. lej sej še sama ne vem, kaj je prav in kaj ne. eni mi skoz govorijo-bog ne daj, da jo daš v svojo sobo, drugi se čudijo-kaj, še vedno spi pri vama..................... ............ aja, pa dobro jutro želim vsem.................. NI PRAVILA!!!! Dojenčki so različni, starši smo različni. Tako kot vsak sebi zrihta je najbolj prav. Jest mam tud skoz nekje v glavi mnenja drugih pa sem včasih prav jezna sama nase. Tisti, ki je pameten, naj ti pride zvečer otroka spat dat pa eno noč naj zraven njega spi. Marsikatera pametna babica je tak že priznala, da ni mela prav jaz se počutim kot najslabša mami na svetu, ker želim, da začne počasi spati v svoji sobi. da ne pišem o tem, kok sem jih doma poslušala..... ............pa želim samo dobro-predvsem njej. mislim pa, da ni nič narobe, če spi v svoji sobi.
|