|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
17.12.2008 9:26:39   
RAČKAPK
"vprašala, ki ima starejše user posted image  in so jih ne vem, pri 1 letu dajali v svojo sobico je bil cel haloooo.¨"

to je čist različno
eni z lahkoto sprejmejo spremembo ali pa novo "disciplino"
eni pa tam do pubertete lezejo k staršem v posteljo
tko da,......ne vem..... po mojem nima smisla....čim več jih cartkajmo in imejmo ob sebi....
še prehitro bodo šli od nas......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
17.12.2008 9:27:48   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                                 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.12.2008 9:29:28   
RAČKAPK
glih kar so me klicali iz šole, da naj pridem po Gregija (ta mali)
da mu je slabo in bruha

se tipkamo čaw

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.12.2008 9:35:52   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

da mu je slabo in bruha

se tipkamo čaw

user posted image user posted image user posted image .................naj se čim prej pozdravi..........

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 929
17.12.2008 9:37:01   
gold fish

kaj bomo danes kuhaleuser posted image ...?   Ideje na planouser posted image

jst sm že včeraj lepo očistila motovilec

moj dragi pa si je zaželel dunajske in ponfri zraven

njamiuser posted image ...pol pa jaz nabašem malega v avto in via do vasuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.12.2008 9:38:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

da mu je slabo in bruha

se tipkamo čaw

user posted image user posted image user posted image .................naj se čim prej pozdravi..........

user posted image  ...da nima on tud tega 2 dnevnega virusa

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 931
17.12.2008 9:41:21   
gold fish
...naše dete pa še danes sploh ni prišlo iz spalnice....ob 7.30 je jedel, zdaj je pa še vedno v najini postelji ....user posted image ....user posted image

račkapk - sem si naročila tiste hlače, ko sma govorile po tel. , sem si jih probala, pa so mi user posted image ......  Imam pa enih 5 različnih modelov zdaj doma in probavamuser posted image , eno so izbrane...se odločam če bi še katere...

...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 932
17.12.2008 9:41:45   
gold fish
...eto alarmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 933
17.12.2008 9:43:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mi2 sva sami, ati šel na fešto, zato bomo kar ponucali včerajšne kosilo...............bolonjske špagete in motovilec.

Neposredna povezava do sporočila: 934
17.12.2008 9:44:02   
ključek

račkapk - sem si naročila tiste hlače, ko sma govorile po tel. , sem si jih probala, pa so mi user posted image ......  Imam pa enih 5 različnih modelov zdaj doma in probavamuser posted image , eno so izbrane...se odločam če bi še katere...

...

maš to kakšne hlače, ki skrijejo kile???takšne jaz rabim..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 935
17.12.2008 9:45:27   
ključek
danes je spet dež.............pa to je že adijo pamet.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 936
17.12.2008 9:49:30   
pf
RačkaPK naj se Gregor čimprej pozdravi.
Me to you  naši starši so govorili, da mora biti otroček do drugega leta v spalnici. Da ga vidiš, če je kaj narobe. Mi bomo marca naredili sobico za Lano in so me glih zadnjič napadli domači, pa ne da bo kje sama spala že drugo leto. Pa sem bila raje tiho in sem kar rekla, da o tem ne razmišljamo še. Ampak bom poskusila jo počasi uvajat, ko bo stara eno leto, približno takrat ko grem v službo nazaj. Saj če greš malo pogledati otročka je vredu po moje, če je v drugi sobici. Baby phone si narediš in itak slišiš. Eni tak spijo starši v spalnici močno, da ne čujejo otročka, da jim zraven uhe joka, eni pa slišijo čez pet sten. Sem definitivno bolj pristaš hitrega uvajanja sobice, kot pa spanje na zakonski posteljici z otročkom. Čez celo noč mislim, cartanje je druga zadeva, ali pa da ga hitro zjutraj daš malo k sebi in še dremuckata oba. Koliko je staršev, ki imajo še pri treh, štirih letih potem otročke na sredini v postelji. To je pa kriza potem. Verjetno tak imate spalne prostore kje bolj skupaj. Vrata pusti odprta in baby phone vklopi pa bo. Meta tudi pravi, da se je Lovro lepo navadil in spi kot velik.
Jabolčni zavitek pečem, zdaj grem pa pripraviti še kosilo. Danes bom skuhala juho iz piščančjega fileja, krompirja in  korenčka. Naša baba spet spi že od pol desetih. To vreme je očitno uspava, en čas me je gledala, ko sem ribala jabolka, potem pa je revco spanec vzel. Pa saj prav, naj počiva. Mi je rekla pediatrinja, da otročki med spanjem rastejo. Tak da naša Lana zadnje čase kar precej raste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 937
17.12.2008 9:51:35   
gold fish

maš to kakšne hlače, ki skrijejo kile???takšne jaz rabim..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo že..... bolj pa trebuh stisnejo.....za po CRuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 938
17.12.2008 9:51:57   
gold fish
Mi pa mamo danes 4 mesece

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 939
17.12.2008 9:52:50   
pf
Jaz bi tudi rabila take hlače, ki kile skrijejo. Gold fish malo več informacij. O kakih hlačah je govora.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 940
17.12.2008 9:53:56   
pf
Jaka čestitke za četrto obmesečnico. user posted image  user posted image  user posted image Gold fish malo se bomo še obrnili okrog, pa bomo morale v službo nazaj. Kak hitro gre.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 941
17.12.2008 9:55:46   
KAHLO
HALLO babike !!

Po dolgem cajtu se spet malo oglašam.....vidim da ste čist pridne, čestiam za nadaljevanjeuser posted image user posted image user posted image

Midvi z pupiko sva spet na štajerju na počitnicah....in je super le vremem malo nagaja, no včeraj sva bili vseeno zunaj, ker ko sem prišla ven je lih začelo deževat, in pol mi ni blo spet it nazaj not, sem kr tisto vrečo proti dežju čez voz potegnila in že sva šibale naokrog in to tako dolgo da je celo nehalo deževatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to ždenje not v stanovanju mi nič ne diši, pa še bebek moj mali je tečen.
Naša pupa je malo pretežka pa nama je pediatrinja odredila da se morema zdaj hraniti na 4 ure, mala je velika 64 cm in tećka 7220g...user posted image user posted image zgleda da ima to požrešnost od mamiceuser posted image user posted image user posted image no skratka na sprehodu jo še nekek zamotim da ne teži za hrano, doma pa težko!!! tako da se bova danes malo borile če ne bova mogli ven.
Drgače pa naša že tri noči ne spi kot ponavadi (nikoli se še ni ponoči jokala), zdaj se pa vsako noč vsaj enkrat zajoka.....pa pojma nimam kaj bi ji lahko blo....no danes že predvidevam da ji je mogoče prevroče, ker tu kurijo k pr norcih, pa nosek ma malo zabasan pa še pokašluje......upam da je samo prehlad....a ma mogoče katera kakšno idejo kako ji ta prehlad hitro preženem????

no zdaj pa že joka.....pridem nazaj...je čas za njen dopoldanski spanček!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 942
17.12.2008 9:58:33   
ključek
Danes praznuje..............

user posted image  Jaka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 943
17.12.2008 9:59:30   
ključek

kaj sem čorava............pa sem 2x pogledala na seznam..................user posted image user posted image user posted image

rabim nova očala, očitno............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
17.12.2008 10:02:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

HALLO babike !!

Po dolgem cajtu se spet malo oglašam.....vidim da ste čist pridne, čestiam za nadaljevanjeuser posted image user posted image user posted image

Midvi z pupiko sva spet na štajerju na počitnicah....in je super le vremem malo nagaja, no včeraj sva bili vseeno zunaj, ker ko sem prišla ven je lih začelo deževat, in pol mi ni blo spet it nazaj not, sem kr tisto vrečo proti dežju čez voz potegnila in že sva šibale naokrog in to tako dolgo da je celo nehalo deževatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to ždenje not v stanovanju mi nič ne diši, pa še bebek moj mali je tečen.
Naša pupa je malo pretežka pa nama je pediatrinja odredila da se morema zdaj hraniti na 4 ure, mala je velika 64 cm in tećka 7220g...user posted image user posted image zgleda da ima to požrešnost od mamiceuser posted image user posted image user posted image no skratka na sprehodu jo še nekek zamotim da ne teži za hrano, doma pa težko!!! tako da se bova danes malo borile če ne bova mogli ven.
Drgače pa naša že tri noči ne spi kot ponavadi (nikoli se še ni ponoči jokala), zdaj se pa vsako noč vsaj enkrat zajoka.....pa pojma nimam kaj bi ji lahko blo....no danes že predvidevam da ji je mogoče prevroče, ker tu kurijo k pr norcih, pa nosek ma malo zabasan pa še pokašluje......upam da je samo prehlad....a ma mogoče katera kakšno idejo kako ji ta prehlad hitro preženem????

no zdaj pa že joka.....pridem nazaj...je čas za njen dopoldanski spanček!

ja dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
te ful pogrešam!!! berem, da uživate!! super.

KAHLO, je pa Ronja res ornk babnica!!!user posted image user posted image user posted image

kar se prehlada tiče............jaz uporabljam kremo materina dušica od justa in ful pomaga.

uživajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 945
17.12.2008 10:03:44   
ključek
lana neja še vedno spi....................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
17.12.2008 10:06:28   
gold fish

kaj sem čorava............pa sem 2x pogledala na seznam..................user posted image user posted image user posted image

rabim nova očala, očitno............user posted image

user posted image ...meni so všeč ta,  ki jih imašuser posted image ...zdaj če pa na njih ne vidiš je pa druga zgodbauser posted image ......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 947
17.12.2008 10:07:59   
pf
Kahlo pozdravljena. Lepo da z Ronjo uživata na Štajerskem. Jaz se tudi več ne oziram tak na dež. Midve sva že tudi bile parkrat na sprehodu, ko ni tak fejst deževalo. Ker drugače bi tak bile cel mesec noter, ker ga že sračka od konec novembra vreme. Itak pa da fejst boljše ne bo. Spomladi mogoče. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 948
17.12.2008 10:09:54   
pf
Kahlo je pa Ronja res ornk babika. user posted image  user posted image  user posted image Boljše, da bolj papa, kot pa take švinte ko sva midve imele, ko mi je nekaj štrajkala dvakrat. No saj zdaj je ok. Upam, da bo tak tudi ostalo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 949
17.12.2008 10:12:03   
arabela*

prebranec s pečeno slanino in sirom

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......