|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 11:05:31   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
17.12.2008 11:06:30   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tudi mi smo ga spoznali

user posted image

Da vidim, kaj si mi prinesel

user posted image

Brado imaš pa kar fajn

user posted image

Sonček mali, kok je lepauser posted image user posted image user posted image

hvala tally

mala je uživala 100 na urouser posted image user posted image user posted image

Ful dobruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
17.12.2008 11:06:53   
jana81
edina AT je res cukerček mali, kr za pojest..naš gre v torek na Božička v tašči v službo.

SS Manca se pa mal razvadla tkole po rokah, ali jo kaj matra ? Sicer je pa ja cel dan pridna, ga pa ja more mal ponoč svirat.

barbaw da ne bi zbolela, ker te bomo našopale z lekadoli , mdekom, čajčkom, septoletami.... sobota se bliža.user posted image

TIA IN LIA ter SKYE
user posted image  za 7 MESECEV

< Sporočilo je popravil jana81 -- 17.12.2008 11:08:23 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
17.12.2008 11:07:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moja mala sitnobica je končno zaspala.

Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj?

Včeraj ni nič rekla, jaz tupa pa se tudi nisem spomnila. Jaz sem razmišljlala, če bi ti pobrala Čmrliko in prišla do mene, pa menjamo avte in gremo ali pa pridem po vaju. Poberem eno pa potem še drugo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.12.2008 11:07:09   
tally
Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala  - 100guser posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.12.2008 11:08:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printalauser posted image

Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajamuser posted image

špelin@, ne sfolgam narest nič, ...zdaj sem imela zav. agenta....iz sušilca spravila cunje, ..zdaj pride soseda nekaj iskat....Še posodo imam nekaj za pomit....se pozna, da sem vsako popoldne v akciji...danes ima tast RD, jutri spet plavanje, v petek pa bom doma...no, upam,user posted image ...sobot ap akcijauser posted image

Drugače pa moje počutje super, samo malo me matrajo prsa, a to je mala malcauser posted image

Bom prišla še kaj pokukat gor.

Aja, še to vam povem, da se je danes Varja zbudila le 1x, pojedla in zaspala nazaj, tako da sem tudi jaz okuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.12.2008 11:08:33   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucatuser posted image .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo.
me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripraviuser posted image .

Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne?
Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala.
Samo če sem dobila ves regres, potem mislim da je tudi dopust ves.

zdej bi ti pa prov fajn pršlo k maš stroške še z avto

user posted image user posted image user posted image za paket. Meni vem da pripada oz sem ga že skoristila ker mi G ni dala bolniškeuser posted image , regres pa sem dobila samo polovico oz. minimalca, naj bi dobila decembra še drugo polovico, samo do sedaj ni bilo še ničuser posted image .

Po zakonu bi mogla dobiti regres do konca novembra, če si dobila pol. Zdaj če imajo izplačila za november okrog 15. ali 20. bi mogla dobit ta mesec.

Ma jaz sem bila letos že presenečena ko smo ga dobili konec junija, ponavadi smo dobili avgusta celega. Potem sem srečala eno sodelavko pa mi je rekla da bomo decembra dobili drugo polovico. Potem pa ni bilo nič.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.12.2008 11:08:40   
barbaw

Pa še to sem pozabila povedat. Sem se tehtala in je tehtnica po enem tednu pokazala  - 100guser posted image .

Jaz sem se včeraj iz žalosti spravila na sir. user posted image  Ne upam na vago.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.12.2008 11:08:43   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

TIA IN LIA ter SKYE
user posted image  za 7 MESECEV

Se pridružujemo čestitkam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.12.2008 11:08:46   
Anitka
Dan!

Pri nas pa spet dežuje - bom znoreeeeeeeeeelauser posted image user posted image user posted image .

Spanje + dojenje je potekalo takole: prvo dojenje ponoči je bilo že ob enajstihuser posted image user posted image , potem se je zbudil ob enih in ga je ati malo nosil, da je zaspal nazaj do treh, ko sva se spet dojila, pa je spet zaspal do 5.45, ko je bilo na sporedu že eno dojenje, nakar sva spala do devetih.
Prej sva pa jedla vanilijive jogurt z banano - pojedel je le slabo polovico user posted image in pa en piškotek. Sedaj pa že tečnari in bova šla počasi spat.

Bom prebrala in pokomentirala za nazaj, ko ga uspavam.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.12.2008 11:10:07   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Tudi mi smo ga spoznali

user posted image

Da vidim, kaj si mi prinesel

user posted image

Brado imaš pa kar fajn

user posted image

Sonček mali, kok je lepauser posted image user posted image user posted image

hvala tally

mala je uživala 100 na urouser posted image user posted image user posted image

Ful dobruser posted image

edinaos, user posted image user posted image user posted image za pogumno Anjo-Tio

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.12.2008 11:10:14   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Jaz grem na pošto po rumeno kartušo, da bom lahko printalauser posted image

špelin@, ne sfolgam narest nič, ...zdaj sem imela zav. agenta....iz sušilca spravila cunje, ..zdaj pride soseda nekaj iskat....Še posodo imam nekaj za pomit....se pozna, da sem vsako popoldne v akciji...danes ima tast RD, jutri spet plavanje, v petek pa bom doma...no, upam,user posted image ...sobot ap akcijauser posted image

Drugače pa moje počutje super, samo malo me matrajo prsa, a to je mala malcauser posted image

Bom prišla še kaj pokukat gor.

Aja, še to vam povem, da se je danes Varja zbudila le 1x, pojedla in zaspala nazaj, tako da sem tudi jaz okuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za Varjo. user posted image user posted image user posted image user posted image  tole je pa zate

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.12.2008 11:10:38   
hijenca

Barbaw kje se boma dobili v soboto??? KAj pa Čmrlika, a bo šla, ti je rekla zadnjič kaj?

Včeraj ni nič rekla, jaz tupa pa se tudi nisem spomnila. Jaz sem razmišljlala, če bi ti pobrala Čmrliko in prišla do mene, pa menjamo avte in gremo ali pa pridem po vaju. Poberem eno pa potem še drugo.

Jaz še ne vem, kako bom z avtom. Če bo že popravljen. Malo časa še imamo, da se zmenimo. Bom jaz čmrliki sms poslala, pa malo potipala, če bo šla. Jutri me pa ne bo na RR, ker grem zjutraj z mojim v LJ, boma pri njegovi teti čakala, da bo končal s službo, potem pa ima božička v službi, po tistem pa ima službeno čago in midva grema zopet k teti spat. V petek pa komaj prilezem domov.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.12.2008 11:12:13   
Estrella*

S Tilnom sva se šla vseeno pokazat malo na šiht, da ne bodo imeli kakšnih neprimernih komentarjev.Moram pa še enkrat letos priti,saj dobim še en paket v vrednosti 50 eur.Lani je bilo vino,pa pomaranče,suha salama, suha šunka, vglavnem vse za ponucatuser posted image .Prejšnja šefinja je dajal bone, ta pa rajši naštima pakete.Pa še srečelov je vsako leto,pa bo spet kaj padlo.
me je šefinja spraševala, če imam namen delati po 4 ure in sem ji pritrdila, da se že sedaj pripraviuser posted image .

Me pa nekaj zanima:ali mi pripada cel letošnji dopust,glede na to,da sem v celem letu delala 3 tedne?
Šefinja že nekaj muti,da mi pripada samo sorazmerni delež,da pa se bo pozanimala.

Ker si delala manj kot 6mesecev, ti odbijejo mislim da 10 dni stran od celga dopusta, če si zaposlena za nedoločen čas, ker cel dopust ne moreš prenest v letošnje leto, če bi pa delala več kot 6m, ga pa lahko. Ne vem od kod jim ta logika. Jaz sem popristila skoraj celga, samo 3 dni sem si pustila in ga bom ponucala po koncu porodniške.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.12.2008 11:12:14   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

no fajn...jst mam lexmarka X1250 tule pr seb, pa mam nove kartuše in mi vse rumeno printa... amš za te tud, bi mela obe, črno in barbo, ker ne vem katera je hin.
Bom pa še mamci rekla, ko bo dol za pisarno rabla zate, da ti mal prometa nardimo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.12.2008 11:12:20   
jana81

pa si se tehtala ob isti uri ?... Drgač pa men nikol po enem tednu ne pokaže manj, kvečjemu več, šele po 14 dneh mi pokaže če sem kaj zgubila.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.12.2008 11:12:25   
jana81

user posted image

Tale vreča je ziher za v naš dimnikuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.12.2008 11:14:05   
hijenca

user posted image

Ne ne, tak dimnik imamo mi. Jaz sem že letela vodo vlit nad ogenj, da bo lahko noter prišel user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.12.2008 11:15:51   
jana81

user posted image

Ne ne, tak dimnik imamo mi. Jaz sem že letela vodo vlit nad ogenj, da bo lahko noter prišel user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.12.2008 11:16:36   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, eno vprašanje: a ima mogoče kdo doma "žirafo"?? Ali pozna koga, ki to izposoja po ugodni ceni? Ponavadi stanejo izposoje te "mašince" 50-60 EUR na dan.
Za vse, ki ne veste, kaj to je: KLIK

Prvič slišim, da je to žirafa. Pr nas rečemo žirafa posodi ( 6 l ) k se not pir natoči pol si pa v kozarce sam točiš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.12.2008 11:17:06   
buccka

Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). user posted image user posted image user posted image

To sem jaz dobila po CR. To pa te zadaneuser posted image

Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila)user posted image samo to pa res zadeneuser posted image user posted image

Te sem tud js po porodu dobila, sam so pa špica. Res pomagajo za bolečine. Pol sem pa imela eno škatlico doma od očeta in sem spila še par tabletk, dokler ni prišla soseda ki je medicinska sestra in mi mal šole naredila. user posted image

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.12.2008 11:17:15   
tilči

Ker si delala manj kot 6mesecev, ti odbijejo mislim da 10 dni stran od celga dopusta, če si zaposlena za nedoločen čas, ker cel dopust ne moreš prenest v letošnje leto, če bi pa delala več kot 6m, ga pa lahko. Ne vem od kod jim ta logika. Jaz sem popristila skoraj celga, samo 3 dni sem si pustila in ga bom ponucala po koncu porodniške.

Najlepša hvala za informacijouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.12.2008 11:17:16   
barbaw

Jaz še ne vem, kako bom z avtom. Če bo že popravljen. Malo časa še imamo, da se zmenimo. Bom jaz čmrliki sms poslala, pa malo potipala, če bo šla. Jutri me pa ne bo na RR, ker grem zjutraj z mojim v LJ, boma pri njegovi teti čakala, da bo končal s službo, potem pa ima božička v službi, po tistem pa ima službeno čago in midva grema zopet k teti spat. V petek pa komaj prilezem domov.

Joj, pozabila sem na tvoj avto. Bom prišla pote. Boš dala naslov, pa me bo navigacija že napotila do tebe. user posted image  Boš povedala kdaj naj pridem pa priletim.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.12.2008 11:17:46   
Estrella*
kasso sem jo šla iskat na pošto, ker so m jo poslali iz CE. Imam pa HP Photosmart C6280 All in one.

Mala je pojedla sadje in sem jo dala spat, ker je že komaj gledala.

tally: Meni je katina rekla, da gre. Bom jo dans še enkrat vprašalauser posted image Grem na zaslužen zajtrk

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.12.2008 11:17:59   
tally

pa si se tehtala ob isti uri ?... Drgač pa men nikol po enem tednu ne pokaže manj, kvečjemu več, šele po 14 dneh mi pokaže če sem kaj zgubila.

Ma jaz se tehtam enkrat na teden in do sedaj mi je prvi teden pokazalo -1kg (ok to je voda) drug teden - 600g zdej pa  takole, pa nise nič grešilauser posted image . Približno se pa tehtam ob isti uri zjutraj na tešče.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?