Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila standardna. Je pa Gregi od treh naprej precej pridno spal - na mojih rokah Jaz skoraj nisem spala - vzrok: obupna migrena Niti Imigran ni pomagal, zato sem se zjutraj po enournem razmisleku "zadela" s tableto Zaldiar in je zdaj veliko bolje, me skoraj nič ne boli, tudi če se uščipnem. Kot blaga narkoza pri vas pa res ni ne konca ne kraja tem težavam. Upam, da boš čim prej bolje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Če boš imela ju3 čas, a boš napisala kaj naj bi bil vzrok taki nespećnosti. Dr. je povedal, da se pri občutljivih ljudeh zna po cepljenju sesut ves imunski sistem. Ko sem mu povedala, da je bil konec julija cepljen proti rotavirusu, konec avgusta pa ga je začelo vse matrat, je rekel, da to popolnoma sovpada, ker traja cca. 1 mesec, da se pokažejo posledice... Z vsakim nadaljnjim cepljenjem je šlo pa samo še navzdol, kar smo tudi sami opazili, ampak naša P se je le smejala... Poleg tega, da se ga vsak virus takoj "prime", je nespečnost samo še dodatna posledica tega, da je v organizmu porušeno ravnovesje. Tako, da se mora mali zdaj nazaj "naštelat", se imunsko okrepit, šele potem dr. priporoča naslednje cepljenje. No končno so pogruntali nekaj uporabnega!!! Soncnica Sandra ***, ojej, tudi pri vas huda noč Če jo primerjam s tvojo oziroma vašo, je bila naša mačji kašelj, glede na tvojo migreno Dodajam še eno izkušnjo z razgovora za službo pred nekaj leti. Vse je bilo super in fajn, odlično sem opravila vse preizkuse: angleščina, nemščina, računalnik,... Potem pa vprašam za delovni čas. In odgovor? Še zdaj ga slišim v ušesih: pri nas začnemo ob 8h, uradni delovni čas je do štirih. Ponavadi sicer traja do petih, ampak naše punce rade potegnejo do šestih, da vse opravijo... Moje vprašanje: kolikokrat na teden pa bi bilo treba ostati do 6h? Odgovor: no, razen petka kar vsak dan... Ja valda, najbolje, da človek kar posteljo pelje s sabo na šiht, da mu še potnih stroškov ne bo treba plačevati
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|