|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 22:54:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Goya je rodila punčko in fantka, se pa ne spomnim točno kdajuser posted image A ti živiš bvlizu sesil??

Kakih 15km stran, kar blizu. Mi smo tam iz Kozinskega konca-če kaj poznaš
Je še kaka s tega konca razen sesil in kasso ter Goya?
S kje pa si ti?

Jaz sem iz Godoviča, prej sem bila iz Medvod. Sem pa kartirala na vašem koncu in sicer za drugi tir železniške proge relacija DIVAČA KOZINA. Sva s kolegico crkavali na vročiniuser posted image user posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.12.2008 22:55:01   
buccka

buccka: a si se ti tu na RR mogla še enkrat prijavljat (si prej bila bučka??)

Ja maš pa dobr spomin. Takrat sem mal geslo pobrkala, pa mi ni več prijelo.

Pol pa sem se kot buccka prjavla in dala kar avtomatično prijavo, pol pa mi je net usulo pa mi ni hotlo več prijavt-pa nisem hotla spet novga nicka, zato sem vas sam občasno brala, nisem pa mogla nič pisat. Sedaj sem spet virus staklnla in vse na novo naložla in mi je v prvo prijela prijava. Bo

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.12.2008 22:57:06   
Estrella*
Sedaj grem tudi jaz pod tuš. MIRNO NOČKO VSEM HROŠČKOM IN BIS MORGEN!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.12.2008 22:58:42   
buccka

Sedaj grem tudi jaz pod tuš. MIRNO NOČKO VSEM HROŠČKOM IN BIS MORGEN!!!!

Nočko

Js grem tud počasi, moj dela nočno, tko da morem zjutraj sama odpravit tamalo.

Lepe sanje, in nočko vsem

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2779
17.12.2008 7:33:07   
tilči
Dobro jutro!

Noč je bila še kar sprejemljivauser posted image

Špelin@...upam,da se vam bo sedaj obrnilo na boljeuser posted image user posted image user posted image

Katy...mi smo z daktarinom mazali en teden zjutraj in zvečer in se je popravilo.Mislim pa da na navodilih piše, da lahko mažeš 1o-14 dni neprekinjeno.Se pa pokaže izboljšanje po parih dneh ne takoj.Probaj imet njeno ritko čim več na zraku, čimvečkrat previjat,pomaga tudi hrastovo lubje, ki ga dobiš v lekarni za umivanje ritke.

No,lakota kličeuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
17.12.2008 7:44:28   
Srčekgirll
Jutro!
Pr nas je blo tud za prespatuser posted image , ni blo večjih problemov.

user posted image

TIA, LIA & skye VSE NAJ, NAJ ZA 7 MESCEV.

user posted image

Vid obema malima princeskama pošilja vsaki 7 poljubčkov.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
17.12.2008 7:45:24   
Soncnica Sandra ***
Jutro user posted image

Tilči hvala za kofe, ga donc povrng nucam

Grem najprej si kofe skuhat pa neki pojest pol se pa privlečem nazaj do računalnika

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
17.12.2008 7:59:52   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Grem najprej si kofe skuhat pa neki pojest pol se pa privlečem nazaj do računalnika

Kaj pa je bilo ponoči?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
17.12.2008 8:04:11   
*Tiana*
Dobro jutro!

Danes smo pa mi super spali user posted image , do 5:30 brez prekinitev user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa je pomagalo da sem včeraj zasukala posteljo.

Zdaj pa spi že prvo rundo user posted image , tamala je že v vrtcu, jaz pa zajtrkujem.

SS a danes pa vaša noč ni bila mirna?

Tilči in Srčekgirl bravo za spanje

Se pridružujem čestitkam za Tio in Lio user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2784
17.12.2008 8:08:44   
*Tiana*
Mi gremo danes popoldan z vrtcem pogledat kranjske rove. Bova spet uživali s tamalo sami. user posted image

Ej punce, kaj pravite na 65 urni delavnik????

Men se zdi da se ga politiki vsi po vrsti drogirajo, da sploh kej tazga predlagajo. user posted image Pa to je tooo much. No upam da ne bo prišlo do tega. Jaz bi rada svoje otroke videla rasti.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
17.12.2008 8:26:56   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Mi gremo danes popoldan z vrtcem pogledat kranjske rove. Bova spet uživali s tamalo sami. user posted image

Men se zdi da se ga politiki vsi po vrsti drogirajo, da sploh kej tazga predlagajo. user posted image Pa to je tooo much. No upam da ne bo prišlo do tega. Jaz bi rada svoje otroke videla rasti.

Njim je lahko k nč ne delajo pa služjo mastne denarce. Jst bi tud tko tam čičala pa spala al pa cajtng brala pa na veliko služila. Bi jih dala delat v kakšno proizvodnjo za male pare pa bi vidla kako bi preživel pa še 65 h bi delal. user posted image 65 ur, pa saj niso normalni.user posted image Naj rajš bi enga zadavla.user posted image
Jst bi tud rada vidla svoje otroke rast, ne pa da bi cel dan delala. Uf,...sm jezna.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
17.12.2008 8:29:17   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Kaj pa je bilo ponoči?

vse ostalo, samo spanje ne

zvečer je lepo zaspala ob 20.30 kot ponavadi in je čisto mirno spala do polnoči.
1.uzbuna: jok v spanju, ki se je dal pomiriti z božanjem v cca.10ih minutah
2.uzbuna: joj, jok, dretje, .... ob 2.00, in potem ji ni bilo nič več prov. ne ležat, ne sedet, ne v svoji postelji, ne v moji, pa je že mal zadremala pa spet jovo na naovo. OK si mislim, mogoče je pa lačna, ker je ful mal pojedla čez dan. Ji naštimam polno flašo AM 260ml in je vse pojedla. Sem si rekla, ok, to je blo to, bo zdej spala naprej. Je vrajt, kdaj drugič. Sem jo dala v posteljico, ona pa začne: dan, dan, dan, ..... ata ata ata, seveda napol kričanje, ne normalno govorjenje. ..... sem jo tako pustila do 3.30 ampak nč bolje. SEm jo vzela k sebi, kjer je po cca. 10ih minutah zaspala. In tako je spala pri naju
ob 7.00 pa itak auf user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
17.12.2008 8:31:15   
Soncnica Sandra ***

Dobro jutro!
Dobro jutro user posted image

Danes smo pa mi super spali user posted image , do 5:30 brez prekinitev user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa je pomagalo da sem včeraj zasukala posteljo.
user posted image user posted image user posted image  za spanje!!!
Jaz bom posteljo mogla zgleda postavit na glavo, da bo kaj bolje user posted image

Zdaj pa spi že prvo rundo user posted image , tamala je že v vrtcu, jaz pa zajtrkujem.
Dober tek!

SS a danes pa vaša noč ni bila mirna?
Kot razburkano morje user posted image

Tilči in Srčekgirl bravo za spanje

Se pridružujem čestitkam za Tio in Lio user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
17.12.2008 8:33:51   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image  uživejta čim bolj z malo Tiano user posted image

Brez komentarja, ker lahko napišem kaj grdega, kar ni za na forum.
Samo nekaj mi ni jasno. Na eni strani odpuščajo na tisoče delavcev, po drugi strani pa podaljšujejo delovnik, to mi nekako ne gre skupaj

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
17.12.2008 8:37:56   
Estrella*

user posted image

LIA          user posted image

IN

user posted image           TIA

VSE NAJ NAJ ZA VAJINO
7 MESEČNICO!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2790
17.12.2008 8:40:23   
Estrella*
Jutro!

ss: user posted image za tvojo nočno razbojnico in zate.

Sva z Aljo šele vstale, samo se je gospa začela oglašat ob 5.11user posted image , tud mi smo štimal mlek, pa previl smo se, pol pa je HB zaspala do 8.30h

Jo grem porihtat.

Neposredna povezava do sporočila: 2791
17.12.2008 8:41:30   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila standardna. Je pa Gregi od treh naprej precej pridno spal - na mojih rokah user posted image  Jaz skoraj nisem spala - vzrok: obupna migrena user posted image  Niti Imigran ni pomagal, zato sem se zjutraj po enournem razmisleku "zadela" s tableto Zaldiar in je zdaj veliko bolje, me skoraj nič ne boli, tudi če se uščipnem. Kot blaga narkoza user posted image

Če boš imela ju3 čas, a boš napisala kaj naj bi bil vzrok taki nespećnosti.

Dr. je povedal, da se pri občutljivih ljudeh zna po cepljenju sesut ves imunski sistem. Ko sem mu povedala, da je bil konec julija cepljen proti rotavirusu, konec avgusta pa ga je začelo vse matrat, je rekel, da to popolnoma sovpada, ker traja cca. 1 mesec, da se pokažejo posledice... user posted image  Z vsakim nadaljnjim cepljenjem je šlo pa samo še navzdol, kar smo tudi sami opazili, ampak naša P se je le smejala... user posted image  Poleg tega, da se ga vsak virus takoj "prime", je nespečnost samo še dodatna posledica tega, da je v organizmu porušeno ravnovesje. Tako, da se mora mali zdaj nazaj "naštelat", se imunsko okrepit, šele potem dr. priporoča naslednje cepljenje.

TIA & LIA, vse najboljše ob obmesečnici!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image  za vse pridne spalčke user posted image

Soncnica Sandra ***, ojej, tudi pri vas huda noč user posted image  user posted image

*Tiana*, 65-urni delavnik... user posted image  Potem lahko kar izumremo, ker nihče več ne bo UTEGNIL skrbeti za otroke!!! Zase lahko povem, da v delu uživam, sploh v službi in v kolektivu, kjer se dobro počutim, ampak toliko ur - ni šans user posted image

Dodajam še eno izkušnjo z razgovora za službo pred nekaj leti. Vse je bilo super in fajn, odlično sem opravila vse preizkuse: angleščina, nemščina, računalnik,... Potem pa vprašam za delovni čas. In odgovor? Še zdaj ga slišim v ušesih: pri nas začnemo ob 8h, uradni delovni čas je do štirih. Ponavadi sicer traja do petih, ampak naše punce rade potegnejo do šestih, da vse opravijo... Moje vprašanje: kolikokrat na teden pa bi bilo treba ostati do 6h? Odgovor: no, razen petka kar vsak dan...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.12.2008 8:45:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2792
17.12.2008 8:44:27   
Estrella*
O 65h delavniku pa samo to: IZKORIŠČANJE!!!!!

Ko bi se plače izplačevale, dejansko po učinku in ne bi bilo toliko delovih mest precenjeno plačanih, sem sigurna, da ne bi bilo nobenega več junaka, ki bi pomislil na 65 urni delavnik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2793
17.12.2008 8:45:28   
Anonimen
Dobro jutro

nas je včeraj Dedek mrazonjauser posted image user posted image zasudil z darili, da tudi do računalnika nisem več moglauser posted image . Včeraj smo imela 2 DM in danes še enga, potem smo mirni do naslednjega leta. Lahko povem, da se je od mojga šef res izkazaluser posted image , najprej smo imeli predstavo (superca je bila Anja je kar kričala od veseljauser posted image ), potem je prišel Dededk Mraz z velikooooo darili, potem smo imeli še pogostijo, s tem da je obljubil še bogato božičnicouser posted image user posted image user posted image . Je pa Anji in atiju zašepetal na uho, da naslednjo leto ima da kar dvauser posted image pripeljemo, in to je izjavil pred vsemiuser posted image .

No mi smo spali krasno (20h-6h, se najedli in potem do 8h), punce lahko vam povem, da mi je žal da nisem že prej nehala dojituser posted image user posted image

Zdaj bom pa pokazala, kako pogumna je bila Anja v naročju Dedka Mraza (BTW bila je edina, ki ni jokalauser posted image pa za brado ga je tako pocukala, da mu jo je skoraj snelauser posted image ), potem pa ko Anja zaspi, bom mal prebrala za nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
17.12.2008 8:46:40   
Estrella*
Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
17.12.2008 8:49:38   
špelin@
O 65h delavniku pa samo to: IZKORIŠČANJE!!!!!

Ko bi se plače izplačevale, dejansko po učinku in ne bi bilo toliko delovih mest precenjeno plačanih, sem sigurna, da ne bi bilo nobenega več junaka, ki bi pomislil na 65 urni delavnik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpišem!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2796
17.12.2008 8:49:49   
Soncnica Sandra ***
TIA IN LIA VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8/12 SVEČKE

user posted image

MANCA IN TA SONČNA MAMI

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
17.12.2008 8:50:15   
špelin@
Zaldiar?????Pa to je 50% paracetamola in 50% tramala(opiat). user posted image user posted image user posted image

Ja, zakaj pa misliš, da sem zdaj zadeta user posted image

Ali to ali pa z glavo ob steno butat... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.12.2008 8:51:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2798
17.12.2008 8:51:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
nas je včeraj Dedek mrazonjauser posted image user posted image zasudil z darili, da tudi do računalnika nisem več moglauser posted image . Včeraj smo imela 2 DM in danes še enga, potem smo mirni do naslednjega leta. Lahko povem, da se je od mojga šef res izkazaluser posted image , najprej smo imeli predstavo (superca je bila Anja je kar kričala od veseljauser posted image ), potem je prišel Dededk Mraz z velikooooo darili, potem smo imeli še pogostijo, s tem da je obljubil še bogato božičnicouser posted image user posted image user posted image . Je pa Anji in atiju zašepetal na uho, da naslednjo leto ima da kar dvauser posted image pripeljemo, in to je izjavil pred vsemiuser posted image .

No mi smo spali krasno (20h-6h, se najedli in potem do 8h), punce lahko vam povem, da mi je žal da nisem že prej nehala dojituser posted image user posted image

Zdaj bom pa pokazala, kako pogumna je bila Anja v naročju Dedka Mraza (BTW bila je edina, ki ni jokalauser posted image pa za brado ga je tako pocukala, da mu jo je skoraj snelauser posted image ), potem pa ko Anja zaspi, bom mal prebrala za nazajuser posted image

user posted image  za Anjo-Tio, user posted image  za Dedka Mraza, user posted image  za šefa!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
17.12.2008 8:52:37   
Soncnica Sandra ***

Jutro!

ss: user posted image za tvojo nočno razbojnico in zate.
Hvala Estrella.
SEm mislila, da bo vsaj edaj malo prej šla na prvo rundo spanja. Oh kje pa, gospodična ima preveč opravit s svojo škatlo igrač

Sva z Aljo šele vstale, samo se je gospa začela oglašat ob 5.11user posted image , tud mi smo štimal mlek, pa previl smo se, pol pa je HB zaspala do 8.30h
No fino, da ste potem tako dolgo spali. Pri nas smo v vseh teh mesecih do sedaaj 1x spali do 8ih user posted image  Pa še to smo tisto nič imeli extra dolge žurke z Manco

Jo grem porihtat.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?