Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:26:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje je pa danes Aurea????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:27:35
|
|
|
|
buccka
|
Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:29:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno. MI2 tudi Joj boga, se mi prav smilta. Ma midva mava 600E z samo njegovo plačo, sej ko js dobim delo bo velik bolje. Sam kaj ko ne vem kok bo z delom? Ja mislim, da so taki časi, da kolikor imaš je premalo. Mi2 imava 2 plači, pa ni lahko s takim kreditom Samo je tako, več kot imaš, več porsabiš in si na istem kot tist, ki ima manj, le da mogoče kupiš malo dražje stavri. Kako je pa na novem forumu sonček al kam ste se selile??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:31:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:33:08
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno. MI2 tudi Joj boga, se mi prav smilta. Ma midva mava 600E z samo njegovo plačo, sej ko js dobim delo bo velik bolje. Sam kaj ko ne vem kok bo z delom? Ja mislim, da so taki časi, da kolikor imaš je premalo. Mi2 imava 2 plači, pa ni lahko s takim kreditom Samo je tako, več kot imaš, več porsabiš in si na istem kot tist, ki ima manj, le da mogoče kupiš malo dražje stavri. Kako je pa na novem forumu sonček al kam ste se selile?? Ja forum je boljši kot mamina čveka, čeprav je mal tuga. Mi je pa bolj preglden kot tale, zato nisem velik bila tu, ker se nisem znajdla. Počas se privajam,sam tle načvekaste obupno strani na dan, pa ne utegnem vsega prebrat. Če ne pa ste tu super punce, vas je sesil zmer hvalila, in vidim da ima prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:34:14
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo Pol pa se bote mele fanj, paše mal sprostitve, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:37:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Sam to je pa kr cela plača. Vem kok to zgleda, čeprav ne plačujeva položnic imava pa kredit skor 600E mesečno. MI2 tudi Joj boga, se mi prav smilta. Ma midva mava 600E z samo njegovo plačo, sej ko js dobim delo bo velik bolje. Sam kaj ko ne vem kok bo z delom? Ja mislim, da so taki časi, da kolikor imaš je premalo. Mi2 imava 2 plači, pa ni lahko s takim kreditom Samo je tako, več kot imaš, več porsabiš in si na istem kot tist, ki ima manj, le da mogoče kupiš malo dražje stavri. Kako je pa na novem forumu sonček al kam ste se selile?? Ja forum je boljši kot mamina čveka, čeprav je mal tuga. Mi je pa bolj preglden kot tale, zato nisem velik bila tu, ker se nisem znajdla. Počas se privajam,sam tle načvekaste obupno strani na dan, pa ne utegnem vsega prebrat. Če ne pa ste tu super punce, vas je sesil zmer hvalila, in vidim da ima prav Ja res je, da se ene oblike navadiš. Meni je bil mama totalen bav bav Ampak, drugače s časom vse zapopadeš in potem zalavfa. Jaz vztrajam na forumu ravno zaradi babnc, ki sem jih spoznala in so res 1A punce. Sem ravno razmišljala, da se že več kot 15 mesecev družimo virtualno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:37:48
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:38:29
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja res je, da se ene oblike navadiš. Meni je bil mama totalen bav bav Ampak, drugače s časom vse zapopadeš in potem zalavfa. Jaz vztrajam na forumu ravno zaradi babnc, ki sem jih spoznala in so res 1A punce. Sem ravno razmišljala, da se že več kot 15 mesecev družimo virtualno A prej si bila tud kaj na mami?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:38:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo Pol pa se bote mele fanj, paše mal sprostitve, a ne? Mislim, da me ta stvar še ohranja pri življenju Joke, res se veselim malo začutit staro vzdušje, ko si samo ti pomemben in ti ni treba skoz gledat kaj fali malemu kričaču A ti poznaš Goyo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:40:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja res je, da se ene oblike navadiš. Meni je bil mama totalen bav bav Ampak, drugače s časom vse zapopadeš in potem zalavfa. Jaz vztrajam na forumu ravno zaradi babnc, ki sem jih spoznala in so res 1A punce. Sem ravno razmišljala, da se že več kot 15 mesecev družimo virtualno A prej si bila tud kaj na mami? Sem bila prijavljena(nimam pojma kak nick), sodelovala nisem nič v čveku, mislim, da sem enkrat nekaj vprašala in to je bilo vse. Včasih sem malo prebrala o čem se punce pogovarjajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:40:47
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo Pol pa se bote mele fanj, paše mal sprostitve, a ne? Mislim, da me ta stvar še ohranja pri življenju Joke, res se veselim malo začutit staro vzdušje, ko si samo ti pomemben in ti ni treba skoz gledat kaj fali malemu kričaču A ti poznaš Goyo?? Ne, kdo pa je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:42:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bili pri homeopatu, res si je vzel čas, vse izprašal, ni da ni. Potem je Gregi dobil zdravilo, zdaj pa srčno, srčno upam, da mu bo pomagalo. Dr. nas je opozoril, da se zna stanje v prihodnjih 24 ur poslabšati, potem pa gre rapidno na bolje. To je značilno za delovanje homeopatskih zdravil. No, kot se rekla: upam na najboljše Aja, pa prestavit moram januarsko cepljenje, da se mu telesno ravnovesje spet ne poruši, dokler se primerno ne utrdi. zdaj bo uspelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:42:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč. OK vsaj v nekaj vlagaš. Jaz nikamor.(razen v bajto ) Sem bila tak nejeverni Tomaž,da nisem upala sklenit nič v takem kontekstu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:42:38
|
|
|
|
buccka
|
Ja sej na mami je sotalo ful mal punc, na začetku je bil nek naval, sedaj pa je kakih 10 rednih, druge so se porazgubile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:43:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo Pol pa se bote mele fanj, paše mal sprostitve, a ne? Mislim, da me ta stvar še ohranja pri življenju Joke, res se veselim malo začutit staro vzdušje, ko si samo ti pomemben in ti ni treba skoz gledat kaj fali malemu kričaču A ti poznaš Goyo?? Ne, kdo pa je to? Tud Majčica, rodila je v PO dvojčke. Je doma bolj iz vašega konca. Sesil in kasso mislim, da jo poznata, pa sem mislila, da jo tudi ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:44:23
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč. OK vsaj v nekaj vlagaš. Jaz nikamor.(razen v bajto ) Sem bila tak nejeverni Tomaž,da nisem upala sklenit nič v takem kontekstu. A vi tud zidate? Al že živite notr? Sam hiša je pa jama brez dna-res ti vzame še zadnje cente, pa delo se nikol ne konča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:46:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Ja sej na mami je sotalo ful mal punc, na začetku je bil nek naval, sedaj pa je kakih 10 rednih, druge so se porazgubile. Tudi tu se jih je kar nekaj izgubilo od časa Samo še vedno jih je dovolj, da klofajo po 35 strani dnevno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:47:01
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sem zasledila da mate neko srečanje? Kje pa kdaj in kdo? Je prednovoletna večerja v LJ ( Kitajska restavracija) sobota ob 18h in brez mulcov!!!Smo že vse neučakane, da se malo odklopimo Pol pa se bote mele fanj, paše mal sprostitve, a ne? Mislim, da me ta stvar še ohranja pri življenju Joke, res se veselim malo začutit staro vzdušje, ko si samo ti pomemben in ti ni treba skoz gledat kaj fali malemu kričaču A ti poznaš Goyo?? Ne, kdo pa je to? Tud Majčica, rodila je v PO dvojčke. Je doma bolj iz vašega konca. Sesil in kasso mislim, da jo poznata, pa sem mislila, da jo tudi ti Se spomnem, da sem vidla v Po takrat dva dvojčka. Tok micena. Mogoče je pol ta Goyo bla njihova mami-sam je ne poznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:47:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč. OK vsaj v nekaj vlagaš. Jaz nikamor.(razen v bajto ) Sem bila tak nejeverni Tomaž,da nisem upala sklenit nič v takem kontekstu. A vi tud zidate? Al že živite notr? Sam hiša je pa jama brez dna-res ti vzame še zadnje cente, pa delo se nikol ne konča Mi smo se vselile konec aprila letos. Imamo klet zidano in zgoraj postavljeno montažno hišo. Ja denarja gre na tone in ga ni nikdar dovolj. Da o okolici ne govorim. Pri nas je še gradbišče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:49:38
|
|
|
|
Estrella*
|
Goya je rodila punčko in fantka, se pa ne spomnim točno kdaj A ti živiš bvlizu sesil??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:49:45
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč. OK vsaj v nekaj vlagaš. Jaz nikamor.(razen v bajto ) Sem bila tak nejeverni Tomaž,da nisem upala sklenit nič v takem kontekstu. A vi tud zidate? Al že živite notr? Sam hiša je pa jama brez dna-res ti vzame še zadnje cente, pa delo se nikol ne konča Mi smo se vselile konec aprila letos. Imamo klet zidano in zgoraj postavljeno montažno hišo. Ja denarja gre na tone in ga ni nikdar dovolj. Da o okolici ne govorim. Pri nas je še gradbišče Za okolico ni važno. Glavn da ste notr. Mi pa še dolgo ne bomo notr, ker je premal dinarčku. Mogoče nas reši kak loto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:51:44
|
|
|
|
Estrella*
|
buccka: a si se ti tu na RR mogla še enkrat prijavljat (si prej bila bučka??)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:51:58
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Goya je rodila punčko in fantka, se pa ne spomnim točno kdaj A ti živiš bvlizu sesil?? Kakih 15km stran, kar blizu. Mi smo tam iz Kozinskega konca-če kaj poznaš Je še kaka s tega konca razen sesil in kasso ter Goya? S kje pa si ti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 22:52:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč vsem odhajajočim! Jaz grem pa položnice plačevat, bo šlo 700 € pa še več , pa to sploh niso vse položnice. kako je to možno, to je tooooo much. Ja kje pa ti živiš??? 700eu????????? A sta v najemu?? Ne, pa tud krediti niso notri všteti, bi bila krepkoooo višja cifra. Je pa všteto tudi mercator pika in živ. zavarovanja, kar nanese polovico zneska. Ma men je res to čist preveč. OK vsaj v nekaj vlagaš. Jaz nikamor.(razen v bajto ) Sem bila tak nejeverni Tomaž,da nisem upala sklenit nič v takem kontekstu. A vi tud zidate? Al že živite notr? Sam hiša je pa jama brez dna-res ti vzame še zadnje cente, pa delo se nikol ne konča Mi smo se vselile konec aprila letos. Imamo klet zidano in zgoraj postavljeno montažno hišo. Ja denarja gre na tone in ga ni nikdar dovolj. Da o okolici ne govorim. Pri nas je še gradbišče Za okolico ni važno. Glavn da ste notr. Mi pa še dolgo ne bomo notr, ker je premal dinarčku. Mogoče nas reši kak loto Samo ga je treba špilat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?