|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 20:13:12   
jadrnica
ja nekaj temnega bo, kot se na BC novičkah vidi, ampak nisem zihr katera barva...

felix7
fajn odpuščaj jutri...jao kakšen črni humor me daje danes :) upam ,da boš milostna, vsaj pri razogih.....res ti ne zavidam tega opravila...dobr opravi, kolikor se to sploh da dobro opraviti.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.12.2008 20:28:57   
yania
BOLNIŠKA- jaz sem bila ravno danes pri OZ, sem ji nesla potrdilo G, kjer piše-grozeč prezgodnji porod. Pa napisano je 1-2 meseca,,,pa pravi moja ZDR,aha, do konca, bp sestra zračunala 28 kateri datum je to pred PDP....no do 18.12,pa imam bolniško preko firme....koliko je to denarja? Pojma nimam, mislim da najprej preko firme 90 % plače, potem pa 80% ko si preko komisije, al kak že...bomo videli...gre pa itak na povprečje 12 ih mesecev plače za nazaj, a ne?
No tako da mi je rekla, da naj pridem dvignit bolniški list 29.12. dopoldan, da takrat še delajo, in potem to hitro nesem v službo....sem pa vprašala mojo zdr.če je zdej res le 28 dni prej, in ne 42, pa je rekla, ja ne vem, jaz vsem dam 28 dni prej...to bi bilo res super, glede na to da nimam več dopusta zdej za koristit (šolstvo...itak...), dopust ki bo vnaprej, pa ga bom koristila po porodniški...
Ali ste kaj razmišljale o 4 urnem delavniku po porodniški, ko ti pripada? Jooj, jaz ko bom imela že dva miškolinčka, me kar mika tole...bo treba razmislit...alipa vsaj  minimalno ur bi vzela na šoli,,,22 je za polni delovni čas,,,lahko jih fašeš tudi 25, jaz bi kar 19...to je minimalno za polni čas...ja se pozna, ko imam pouk popoldan (ponavadi od 14.30 do 19.00)....pa moja mala bo ravno šla v 1.razred...mah..ej, bolj ko razmišljam, bolj me tole prepričuje, in tako je : zdaj te otrok rabi, ne pol ko odraste...no tudi seveda...samo zdaj najbolj...

OGLASI dajte mi povedat kje na netu še lahko pobrskam, če je slučajno kje moj voziček , ki si ga želim....meni je vseeno tudi rabljenega bi vzela...zdaj čakam da bo babycenter imel kako akcijo...

Danes sem pa samaaaaauser posted image .,.,,košarkaaaaaaaa...nene,, sej prav, naj ima malo frej...

pišite kaj....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.12.2008 20:46:42   
tasa_m
yania kakšen voziček pa si želiš?? 

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.12.2008 21:00:54   
drevozivljenja
alo čveke...kako ste kaj??kako vašiuser posted image ?moja je danes čez dan kar mirna,ponoči so žurke(ne pretirane)....a greste za novo leto na ognjemet?mi še ne vemo...naš 4 letnik bo mogoče v varstvu-ta v trebuhu pa bo na varnem-upam da se ne prestraši tega pokanjauser posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.12.2008 21:05:41   
yania
tasa-m    vozilek Queeny speedy sx...mislim da je takšna oznaka, ravno sem nekaj našlja na netu, pa poklicala, in ga še imajo...nov je 330 E, ta je 175, pa je rekel, da bi še spustili....ma moram prespati, pa user posted image  pokazat, kaj misli...

grem mojo malo pocrkljat, da zaspi....danes ve da očija ni, in da lahko zaspi na moji postelji...haha..

pridem nazaj, potem...

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.12.2008 21:07:36   
yania
drugače imam dober voziček že od moje male, samo ima mala koleščka, jaz bi trikolesnika, da lahko normalno greš na sprehod,ne samo na asfalt..pa na morju bi bil problem, kak makedam...pa košaro zimsko bi dobila in lupinico za gor...od bratrančkov...tako da se mi izplača...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.12.2008 21:08:24   
KOKICA32
Ojal, pupe

sem bila na 3D UZ in sem zeloooo zadovoljna. Res mi ni žal....Moj user posted image je tudi zelooo zadovoljen, da ga je bo dolgem času spet v živo videl. Še enkrat je potrjeno, da je user posted image ! Težek je natančno 1000 g, dolg cca 34 cm. PDP ostaja enak. Dobila sem cca 34 slikic in cca 15 posnetkov (video). Srček lepo bije, zfravnik je bil zeloo zadovoljen. Malo nam je nagajala popkovnica, ki jo user posted image ima tik pred obrazekom a se jo je dalo zbrisati z računalnikom in se je obrazek zeloo lepo videl..celo nasmehnil se je parkrat. user posted image Enkratno doživetje, res!

Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.12.2008 21:19:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojal, pupe

sem bila na 3D UZ in sem zeloooo zadovoljna. Res mi ni žal....Moj user posted image je tudi zelooo zadovoljen, da ga je bo dolgem času spet v živo videl. Še enkrat je potrjeno, da je user posted image ! Težek je natančno 1000 g, dolg cca 34 cm. PDP ostaja enak. Dobila sem cca 34 slikic in cca 15 posnetkov (video). Srček lepo bije, zfravnik je bil zeloo zadovoljen. Malo nam je nagajala popkovnica, ki jo user posted image ima tik pred obrazekom a se jo je dalo zbrisati z računalnikom in se je obrazek zeloo lepo videl..celo nasmehnil se je parkrat. user posted image Enkratno doživetje, res!

kokica super user posted image sem vesela zate in za tvojega moža, da sta vse lepo videla..
Pol pa je zdaj res zagotovo user posted image in nebo user posted image   user posted image
lepo, lepo..

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.12.2008 21:24:57   
MalaČebelica
ojla.

evo mene iz MŠ. danes je pa bilo zelo zanimivo. smo gledali filem o porodu. malo bljak, ampak zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kokica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 3d. midva sma se že skoraj odločila da ne boma šla... zdaj si nama pa taaake lušte naredila. hmmmm.... mogoče si še pa premislima user posted image

aja, mediuhčeva pa mi je pobegnila danes in je nisem uspela vprašat za v petek. upam, da jo bom jutri al pa v četrtek lahko...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.12.2008 21:30:29   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ojal, pupe

čestitke user posted image user posted image user posted image

no, ne boste verjele, postelja je že zmonitranaaaaaaaaaaa user posted image  to pomeni, da mi že danes ne bo treba več na tleh na jogiju spat in da zjutraj ne bo problemov, kako se skobacati iz postelje user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.12.2008 21:31:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla.

evo mene iz MŠ. danes je pa bilo zelo zanimivo. smo gledali filem o porodu. malo bljak, ampak zanimivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a so pokazal v detajle?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
16.12.2008 21:33:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

no, ne boste verjele, postelja je že zmonitranaaaaaaaaaaa user posted image  to pomeni, da mi že danes ne bo treba več na tleh na jogiju spat in da zjutraj ne bo problemov, kako se skobacati iz postelje user posted image

ja super felix pol pa imaš res prava mojstra doma..user posted image user posted image

nič babnice, grem spat, ker sem čist na dnu z živci in vsem..user posted image

Pridne bodite,..

NOČKA..

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.12.2008 21:35:07   
felix7
ja, tasa, kaj pa tebe zivcki matrajo? ne smeš se sekirat!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
16.12.2008 21:37:02   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla.

a so pokazal v detajle?

jap. v zelo detajlne detajle user posted image user posted image user posted image zelo smešno vseskup zgleda. moram priznat, da si nisem tak predstavljala. mali zgleda kot da je celi gumijasti ko pride ven user posted image

no ampak je bila ena ful dobra predavateljica, ki je res ful dobro govorila. tak da je blo kar fajn danes.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
16.12.2008 21:37:55   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja super felix pol pa imaš res prava mojstra doma..user posted image user posted image

nič babnice, grem spat, ker sem čist na dnu z živci in vsem..user posted image

Pridne bodite,..

NOČKA..

kaj pa je narobe? sem kaj zamudila? se je kaj takega zgodilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.12.2008 22:01:32   
MalaČebelica
vidim da nobeden nič ne napiše....

zdaj pa grem spat.
čao

Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.12.2008 22:17:11   
felix7
to je pa res čudno, torek, pa tako zatišje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.12.2008 22:22:20   
jjasna85
Je kira tle?? ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.12.2008 22:29:05   
felix7
no, vsaj ena še ne spi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.12.2008 22:38:17   
drevozivljenja
koliko so vam napovedaliuser posted image ??a so se zmotili?jaz sem prvo gledala po kitajskem in mi je kazalo user posted image ...in že 2krat mi je g to potrdil,pa me zanima če se lahko zmoti...in pokazal mi je spolovilo ki je zgledalo kot pupa...zanima me predvsem zato da bom počasi začela oblačila zbirati.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.12.2008 22:48:48   
felix7
no ja, statistično gledano se lahko zdravniki vedno zmotijo. Ampak napačna barva oblačilc je še najmanjši problem. Slišala sem že, da so se ženske blazno poistovetile s prihajajočim članom oz. njegovim spolom, ko pa se je user posted image  rodil, je bil drugačnega spola, kot so pričakovale. In nekatere so potem imele velike težave, depresijo, zavračanje otroka, itn. To so seveda skrajni primeri. Jaz v vsakem primeru prisegam na nevtralna oblačilca, konec koncev si želim več kot le enega user posted image . In glede na to, da so ti že dvakrat napovedali deklico, GO FOR PINK user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.12.2008 23:36:37   
felix7
ja nič, če niste za stvar, grem pa še jaz spat user posted image  nočko

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.12.2008 1:27:25   
helimaša
hej!

sej k pa jst pridm gor pa vse zbežiteuser posted image user posted image .....sej vem da zdej že vse sladko spite.....jst sm pa ful znervirana ker Maša neki štrajka in ni hotla spat.....oziroma je že spala pa se je kr naenkrat zbudila in do enih ni hotla zaspat.....jst pa tud ne morem zdej.....me boki pečejo od ležanja in še zgaga mi nagaja....tko da sm bl za odpisuser posted image ......
drgač pa sm se mal pocajtala.....je pa itakmoj cel dan driskal tko da sm mogla itak za njega skrbet....joj kok so deci reveži k so bolčkaniuser posted image .....k sm pa jst pa to ni nč hudga.....
sicer sm pa vidla da kej dost nism v zaostanku za vami.....se dons ni kej preveč dogajal....
pa se tipkamo zjutri da ne bommela zdele samogovorov....
nočka

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.12.2008 6:17:07   
tasa_m
dobro jutro,... najprej ena user posted image za vse,..upam da ste se zdaj prebudile in ste pripravljene za čvek.. user posted image

Jaz sem bla vso noč gor, ni in ni šlo spat user posted image , slišala sem vsak šum doma, vsak avto, ki se je peljal mimo,..ah kar groza. Ko pa sem končno mislila, da bom mal zaspala pa je bila ura že 5,30 in so itak vsi po koncu in luči po celi bajti, ker si pač tamala dva za šolo morata zjutraj pripravljat in ne zvečer..user posted image

Sem si skuhala zdaj en čajček in upam, da bo boljše. Glavo pa bo mi tak razneslo,kak me boli.. Pa pravijo, da prazna glava nikol ne boli..user posted image user posted image

lepo bodite pupe,..se še tipkamo kaj..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
17.12.2008 6:35:40   
Irena83
Hej hej! Jaz še kar nekaj ne bom kupovala cunjic, ker se lahko zgodi, da se glede spola zmotijo. Meni so na nuhalni rekli, da bo fantek, to mi je tako suvereno rekla, da sem res verjela da bo. No na morf. mi je pa rekla da je punčka :) tko da po moje je najbolje kupovat bolj univerzalne cunjice. Potem pa ko se rodi, pa določene barve. Ker sem tudi že slišala za primer, ko so celo nosečnost govorili, da bo punčka in so potem temu primerno pobarvali tudi sobico, na koncu je bil pa fantek.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......