yania
|
BOLNIŠKA- jaz sem bila ravno danes pri OZ, sem ji nesla potrdilo G, kjer piše-grozeč prezgodnji porod. Pa napisano je 1-2 meseca,,,pa pravi moja ZDR,aha, do konca, bp sestra zračunala 28 kateri datum je to pred PDP....no do 18.12,pa imam bolniško preko firme....koliko je to denarja? Pojma nimam, mislim da najprej preko firme 90 % plače, potem pa 80% ko si preko komisije, al kak že...bomo videli...gre pa itak na povprečje 12 ih mesecev plače za nazaj, a ne? No tako da mi je rekla, da naj pridem dvignit bolniški list 29.12. dopoldan, da takrat še delajo, in potem to hitro nesem v službo....sem pa vprašala mojo zdr.če je zdej res le 28 dni prej, in ne 42, pa je rekla, ja ne vem, jaz vsem dam 28 dni prej...to bi bilo res super, glede na to da nimam več dopusta zdej za koristit (šolstvo...itak...), dopust ki bo vnaprej, pa ga bom koristila po porodniški... Ali ste kaj razmišljale o 4 urnem delavniku po porodniški, ko ti pripada? Jooj, jaz ko bom imela že dva miškolinčka, me kar mika tole...bo treba razmislit...alipa vsaj minimalno ur bi vzela na šoli,,,22 je za polni delovni čas,,,lahko jih fašeš tudi 25, jaz bi kar 19...to je minimalno za polni čas...ja se pozna, ko imam pouk popoldan (ponavadi od 14.30 do 19.00)....pa moja mala bo ravno šla v 1.razred...mah..ej, bolj ko razmišljam, bolj me tole prepričuje, in tako je : zdaj te otrok rabi, ne pol ko odraste...no tudi seveda...samo zdaj najbolj... OGLASI dajte mi povedat kje na netu še lahko pobrskam, če je slučajno kje moj voziček , ki si ga želim....meni je vseeno tudi rabljenega bi vzela...zdaj čakam da bo babycenter imel kako akcijo... Danes sem pa samaaaaa .,.,,košarkaaaaaaaa...nene,, sej prav, naj ima malo frej... pišite kaj....
|