Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 živjo, babnice, no, moj prvi delovni dan ta teden je bil spet kar pester, sploh ker moram jutri eno punco odpustiti... joj, meni je to takšen stres, čisto nič fino v nosečnosti... najraje bi na koga prevalila to odgovornost, pa mislim, da ni prostovoljcev... Grahec, čestitke za nečakinjo, povej nam še kaj več! Lolita, jaz sem na BC že kar nekaj stvari kupila preko dnevnih internetnih akcij, voziček, lupinico, 2 blazini za dojenje in pri tem precej prihranila. V približno 3 dneh ti blago dostavijo, plačaš na pošti po povzetju. Ne samo, da ti ni treba v trgovino, še poštnino imaš plačano. Skratka, jaz imam dobre izkušnje. Pri lupinici pa pazi (kot je že ena druga opozorila), če želiš lupinico Maxi Cosi, ki se v avto namesti na Easy fix (torej na klik, da ne privezuješ vsakič s pasom), mora biti lupinica z oznako Cabriofix. Zdajle pa čakam možeka, ki pripelje novo posteljo. Se je sicer z mizarjem zmenil, da jo bomo sami sestavili, tako da ne verjamem, da bi danes že spala v novi postelji, ampak jutri pa zagotovo. Zdaj sva imela kar jogi na tleh in pri naši anatomiji je zjutraj cel podvig, da vstaneš s tako nizkega Živjo!!! A v tem je razlika, da uno navadno pač vedno zapasaš, to cabriofix, pa na tist nastavek daš??Če sem prav razumela!!!
|