|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
16.12.2008 14:26:52   
MalaČebelica
tak. zaj pa grem jaz malo pospravlat pa kuhat. ker to ni več ničemer podobno....

uživajte.

danes imam še MŠ popoldne tepa se mogoče kaj zvečer javim... čaooooo

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.12.2008 14:30:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj zdaj pa so vse pobegnile....???user posted image
Buuuuuuuu, mene je strah.................user posted image

hehe, jaz sem še tu..
sem si mogla sladkor zmerit pa mam spet povišanega.. user posted image user posted image  Pa jaz se ne grem več. Sploh več ne vem kaj še lahko pa kaj ne smem jest da se mi ne poviša.. user posted image  

Boga, res se mi smiliš s totim cukrom....user posted image user posted image user posted image Jaz ne vem, kaj bi, če bi jaz imela povišanega...user posted image

p.s. Pa da nisi ki spet pijane neveste jedla..?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.12.2008 14:32:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tak. zaj pa grem jaz malo pospravlat pa kuhat. ker to ni več ničemer podobno....

uživajte.

Pridna bodi malo, ja! Tako kot jaz danes..ko še nisem tudi nič pametnega neredila....pa še v službi sem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.12.2008 14:33:07   
tasa_m

hehe, jaz sem še tu..
sem si mogla sladkor zmerit pa mam spet povišanega.. user posted image user posted image  Pa jaz se ne grem več. Sploh več ne vem kaj še lahko pa kaj ne smem jest da se mi ne poviša.. user posted image  

Boga, res se mi smiliš s totim cukrom....user posted image user posted image user posted image Jaz ne vem, kaj bi, če bi jaz imela povišanega...user posted image

nisem saj zato pravim da ne vem kaj še lahko in kaj neuser posted image . Pojedla nisem nič čokoladi podobnega kaj da bi še imelo okus sladkega user posted image .. Mogoče mi ni pomaranča pasala..nekaj zdaj mora bit krivo user posted image
Saj bom dala zdaj to ven, ko grem peš do mesta,..samo čakam da me sestra prej pokliče ker jo drugače stalno taak dolgo čakam, da prej mlade dobim kot pa ona pride 300m..user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.12.2008 14:33:43   
KOKICA32
Delam pa itak še samo 30 minut, grem danes malo prej domov, ker greva z user posted image bebeka na 3D UZ gledati... Komaj čakam, da ga spet malo pogledam...pa zmotim...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.12.2008 14:34:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

uživajte.

ja, idi malo delat. user posted image  da neboš samo zabušavala tu gor tak kot nekatere.. user posted image user posted image  (jaz na primer)..

samo preveč pa tud ne pospravit da nebo preveč sterilno..malo pa si že moraš za drugič pustit.. user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.12.2008 14:35:18   
KOKICA32

hehe, jaz sem še tu..

nisem saj zato pravim da ne vem kaj še lahko in kaj neuser posted image . Pojedla nisem nič čokoladi podobnega kaj da bi še imelo okus sladkega user posted image .. Mogoče mi ni pomaranča pasala..nekaj zdaj mora bit krivo user posted image
Saj bom dala zdaj to ven, ko grem peš do mesta,..samo čakam da me sestra prej pokliče ker jo drugače stalno taak dolgo čakam, da prej mlade dobim kot pa ona pride 300m..user posted image user posted image

Koliko krat na dan pa si ga moraš meriti?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.12.2008 14:36:06   
tasa_m

Delam pa itak še samo 30 minut, grem danes malo prej domov, ker greva z user posted image bebeka na 3D UZ gledati... Komaj čakam, da ga spet malo pogledam...pa zmotim...user posted image

no, super pol pa nam le poročaj..kaj si lepega zvedela. user posted image
Jaz pa zdaj grem me je sestra klicala,čao babnice moje...

Se tipkamo zvečer.. (upam, da bom do rač. prišla.. user posted image ).

kokica32 6krat oz. 7krat, sem včeraj komaj vidla da si ga moram še pred spanjem, tak da 7-krat. Pred obrokom in 2 uri po obroku in pred spanjem.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.12.2008 14:37:54   
KOKICA32

no, super pol pa nam le poročaj..kaj si lepega zvedela. user posted image
Jaz pa zdaj grem me je sestra klicala,čao babnice moje...

Se tipkamo zvečer.. (upam, da bom do rač. prišla.. user posted image ).

kokica32 6krat oz. 7krat, sem včeraj komaj vidla da si ga moram še pred spanjem, tak da 7-krat. Pred obrokom in 2 uri po obroku in pred spanjem.. user posted image

Ojoj...!

Seveda poročilo sledi...papa!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.12.2008 14:55:07   
mojčika
Tasa_m, če želiš, ti lahko dam kak nasvet za sladkorno, moj mož je sladkorni bolnik tipa 1 že 26 let in kot vestna žena, vem, kaj lahko je in kaj ne, važno je predvsem, da znaš preračunavati ogljikove hidrate, sladkor je torej vse iz moke in škroba (vse testenine in sploh krompir), žal res veliko stvari. Če rabiš pomoč, pa se javi na ZS.

Mi smo te dni dajali čez malo viroze, tudi mene se je prijela, tako da danes bolj posteljo peglam, možek je hvalabogu doma že na dopustu in mi prav paše.

Za seznam pa dodajam mere 8+kg in 98cm obseg, naslednji pregled 30. 12. v ambulanti za patološko nosečnost.

Pa ker sem te dni izpustila kar 60 strani, me zanima, če že ima katera info o delovniku zavoda za transfuzijo krvi.

No se še kaj danes oglasim, bodite lepo.

< Sporočilo je popravil mojčika -- 16.12.2008 14:56:45 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.12.2008 17:03:33   
PERSIDA
Zdravo bejbe !
Danes sem preveč crkjena ,da bi vas brala bom vam samo poročala kako je bilo danes pri g.Dobila sem inekcijo v rit.G. mi je tudi naredil pregled.Sem zaprta ,čeprav mala dva že kar fajn pritiskata navzdol.Je rekel g. , da jih mi ne bomo mogli preobrnit.Tak ,da se skupaj držita ko kleša upam ,da se bosta kasneje tud imela tako rada.V glavnem je rekel ,da naj počivam vplivat ,pa drugače ne moremo nič.Kako bo,bo.vprašala sem ga tudi zaradi zatekanja,ker normalno odvajam vodo ,pa kljub temu imam noge ko buhtle.Pa je rekel ,da naj me ne skrbi ,ker moram zatekat in mi je res na dolgo in široko razložil zakaj je to dobro.Omenila sem mu tudi,da si doma merim pritisk,da je z njim vse v redu ampak me skrbi ,da imam povišan srčni utrip.In mi je napisal napotnico za ekg in sem tudi to opravila danes in šla k njemu nazaj in potrdil ,da je vse v najlepšem redu.Tako ,da v celoti gledano je vse v redu sam počivat bo pa treba ,da zguramo do februarja.Edino vam moram povedat ,da je tehtnico danes skoraj ftrgalo.Sicer ne vem od kod ker vedno manj jem zraven tega ,pa še dostikrat hrano izbruham.Za tabelo še podatki:
-od začetka nosečnosti do danes +12 kg
-naslednji pregled 29.12.
-trebuh si izmerim drugič

Lepo se imejte vas drugič preberem.Dijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
16.12.2008 17:24:33   
Pupa7
ciao pupe moje,

jaz sem skoraj pregorela user posted image user posted image user posted image sem zadnji moment zrihtala darila, pa jih po škatlah dala pa vse napisala, tak da bodo za ziher do božiča v Sloveniji (so mi garantirali na pošti) tako da uhhhhh... zdaj malo počivam user posted image user posted image

tasi, ne bit slabe volje, vse bo še vredu, pojej malo sadja pa kak jogurt, pa malo mleka čez pa bo user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
16.12.2008 17:37:37   
trezika
Čer!
Tako, meni je končno uspelo vse spečtuser posted image user posted image  madonca je hitro minil popoldan...kifeljci so uspeli, so že bli pohvaljeni...torta pa tut lepo zgleda...kakšnega je okusa bomo pa jutri videliuser posted image
Aja, jutri mam pregleduser posted image user posted image  samo vam ne bom mogla prej kot pa zvečer poročat...po pregledu šibam v mb kr mam na faksu še nekaj opravkov...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
16.12.2008 17:43:58   
mama_milchy
Ojla,

evo da se javim; mi smo bili brez elekrtike od 11:30 pa vse do 16-te ure user posted image user posted image user posted image  so se neke žice nekje skurle in je bla cela vas brez elektrike.
Sem pa bla pridna in skuhala kosilo; aja, Najaa, jaz ponavadi ko nimam kakšne zelenjav nardim takole da prepražim česen, dodam šampinjone iz konzerve in to podušim; posebej pa nardim gosto gobovo juho kar iz vrečke in jo prilijem čez pražene gobice, dodam mal ztačimb pa peteršilj in kosilce v 20minutkah končano

Agrarija v Kopru se nahaja v bistvu ko greš proti Elektru oziroma Kruhu; če greš iz Kopra proti Olmu, tam na semaforju pri Inde zaviješ desno in zatem spet desno in jo imaš na levi strani za trgovino; zraven je pa Hobby trgovina z lesnimi izdelki.

Grahec; čestitke teta za pupiko user posted image user posted image user posted image

Aja, ena me je spraševala, da če je Žigec še tako temen kot je bil; ni več, zdaj je tak rjavkastuser posted image .

No, lepo se imejte; jaz se grem zrihtat, ker gremo h prijatlu, ki je včiraj dobil sinčka, ja moramo nazdravit, ni kej.

Se beremo jutri,

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
16.12.2008 18:06:44   
Pupa7
madonca, ste se pa skrile user posted image se vid kdaj pridejo moški domov user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
16.12.2008 18:10:31   
felix7
živjo, babnice,

no, moj prvi delovni dan ta teden je bil spet kar pester, sploh ker moram jutri eno punco odpustiti... joj, meni je to takšen stres, čisto nič fino v nosečnosti... najraje bi na koga prevalila to odgovornost, pa mislim, da ni prostovoljcev...

Grahec, čestitke za nečakinjo, povej nam še kaj več! user posted image user posted image user posted image

Lolita, jaz sem na BC že kar nekaj stvari kupila preko dnevnih internetnih akcij, voziček, lupinico, 2 blazini za dojenje in pri tem precej prihranila. V približno 3 dneh ti blago dostavijo, plačaš na pošti po povzetju. Ne samo, da ti ni treba v trgovino, še poštnino imaš plačano. Skratka, jaz imam dobre izkušnje. Pri lupinici pa pazi (kot je že ena druga opozorila), če želiš lupinico Maxi Cosi, ki se v avto namesti na Easy fix (torej na klik, da ne privezuješ vsakič s pasom), mora biti lupinica z oznako Cabriofix.

Zdajle pa čakam možeka, ki pripelje novo posteljo. Se je sicer z mizarjem zmenil, da jo bomo sami sestavili, tako da ne verjamem, da bi danes že spala v novi postelji, ampak jutri pa zagotovo. Zdaj sva imela kar jogi na tleh in pri naši anatomiji je zjutraj cel podvig, da vstaneš s tako nizkega user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
16.12.2008 18:34:42   
tasa_m

hei punce, kako ste? jaz sem že v lenartu user posted image , grem čez 10 min. od doma, grem mami nasproti, ko še dela..da mi nebo sama v temi okol hodla..user posted image
sem šla mal po trgovinah pogledat, ko sem imela čas pa vam rečem da so nabito polne..in pol pravijo da je kriza?? Blagajne polne in noben ni imel v roki manj kot pa za 40e stvari..user posted image kriza ja,..pa kaj še.. sem se prav revež počutla, ko sem seki sam kapo kupla, ker si jo je zaželela..pa še znižana je bla na 2e v H&M-u.. user posted image

Mojemu pa bom kupla kar jopo..je tudi znižana. Hvala bogu da ima xl številke in te ostanejo..user posted image

nič, grem še mal pogledat kaj se po svetu dogaja.. (to pomeni na RRuser posted image ).

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
16.12.2008 18:42:35   
felix7
noooooo, vsaj tasa se je zbudila user posted image  mi je blo res že fino dolgčas, zdej pa hitr preber, da ne bo spet monologov z moje strani

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.12.2008 18:47:04   
Pupa7

hei punce, kako ste? jaz sem že v lenartu user posted image , grem čez 10 min. od doma, grem mami nasproti, ko še dela..da mi nebo sama v temi okol hodla..user posted image
sem šla mal po trgovinah pogledat, ko sem imela čas pa vam rečem da so nabito polne..in pol pravijo da je kriza?? Blagajne polne in noben ni imel v roki manj kot pa za 40e stvari..user posted image kriza ja,..pa kaj še.. sem se prav revež počutla, ko sem seki sam kapo kupla, ker si jo je zaželela..pa še znižana je bla na 2e v H&M-u.. user posted image

Mojemu pa bom kupla kar jopo..je tudi znižana. Hvala bogu da ima xl številke in te ostanejo..user posted image

nič, grem še mal pogledat kaj se po svetu dogaja.. (to pomeni na RRuser posted image ).

kaj zdej do kdaj so ti dal bolniško??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.12.2008 19:12:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7
kaj zdej do kdaj so ti dal bolniško??

aja, to sem pozabla napisat ja. Bolniško so mi podaljšali do 7.01 2009 user posted image user posted image

Punce katere ste že dlje časa na bolniški, dajte mi povedat koliko % plače, ti zavod plača bolniške? 70% ali več??
Mi ne gre nekajskup pri plači pa me zanima, če bom mogla šefu spet zatežit..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
16.12.2008 19:48:23   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

živjo, babnice,

no, moj prvi delovni dan ta teden je bil spet kar pester, sploh ker moram jutri eno punco odpustiti... joj, meni je to takšen stres, čisto nič fino v nosečnosti... najraje bi na koga prevalila to odgovornost, pa mislim, da ni prostovoljcev...

Grahec, čestitke za nečakinjo, povej nam še kaj več! user posted image user posted image user posted image

Lolita, jaz sem na BC že kar nekaj stvari kupila preko dnevnih internetnih akcij, voziček, lupinico, 2 blazini za dojenje in pri tem precej prihranila. V približno 3 dneh ti blago dostavijo, plačaš na pošti po povzetju. Ne samo, da ti ni treba v trgovino, še poštnino imaš plačano. Skratka, jaz imam dobre izkušnje. Pri lupinici pa pazi (kot je že ena druga opozorila), če želiš lupinico Maxi Cosi, ki se v avto namesti na Easy fix (torej na klik, da ne privezuješ vsakič s pasom), mora biti lupinica z oznako Cabriofix.

Zdajle pa čakam možeka, ki pripelje novo posteljo. Se je sicer z mizarjem zmenil, da jo bomo sami sestavili, tako da ne verjamem, da bi danes že spala v novi postelji, ampak jutri pa zagotovo. Zdaj sva imela kar jogi na tleh in pri naši anatomiji je zjutraj cel podvig, da vstaneš s tako nizkega user posted image user posted image

Živjo!!!

A v tem je razlika, da uno navadno pač vedno zapasaš, to cabriofix, pa na tist nastavek daš??Če sem prav razumela!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
16.12.2008 19:58:10   
jadrnica
vidim, da ene tudi tako kot jaz še vedno nimate dost opreme za dojenčkeuser posted image user posted image user posted image , vam sporočam, da bo sedež MAXI COSI v baby centru preko spleta v četrtek za 30 % znižan, kar pomeni, kar nekaj denarja pri cca. 130 EUR, sicer ne vem kakšne barve ....ampak splača se vam 18.12. mal poklikat po njihovi spletni strani. jaz ga bom najbrz kar kupla. bom vidla barve.

pa tko kot je napisala ene že prej - nič n erabiš vtrgovino, nič poštnine...parvi luksuz, plačilo po povzetju:)

mega kaj

cau

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.12.2008 20:08:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

A v tem je razlika, da uno navadno pač vedno zapasaš, to cabriofix, pa na tist nastavek daš??Če sem prav razumela!!!

točno to, nastavek moraš seveda posebej kupit in stane še enkrat toliko kot lupinica. Jaz nastavek k sreči dobim od sodelavke. So pa tele lupinice vsaj 1x mesečno v teh dnevnih akcijah, ampak moraš res vsak dan spremljat, da jo trofiš. No, meni je uspelo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.12.2008 20:09:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

vidim, da ene tudi tako kot jaz še vedno nimate dost opreme za dojenčkeuser posted image user posted image user posted image , vam sporočam, da bo sedež MAXI COSI v baby centru preko spleta v četrtek za 30 % znižan, kar pomeni, kar nekaj denarja pri cca. 130 EUR, sicer ne vem kakšne barve ....ampak splača se vam 18.12. mal poklikat po njihovi spletni strani. jaz ga bom najbrz kar kupla. bom vidla barve.

pa tko kot je napisala ene že prej - nič n erabiš vtrgovino, nič poštnine...parvi luksuz, plačilo po povzetju:)

če se ne motim, bo temno moder

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.12.2008 20:12:39   
felix7
no, zdaj pa je postelja k nam že prispela, jo mož in svak že sestavljata, pa moram biti zraven (če že ne morem pomagati, vsaj za moralno podporo user posted image , aja, pa za kontrolo, seveda user posted image user posted image ). Ko me vržeta iz spalnice, pa spet pridem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......