|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
16.12.2008 14:05:21   
gold fish
Saraya - kaj nena ti točk za mene šparašuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.12.2008 18:18:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Saraya - kaj nena ti točk za mene šparašuser posted image

user posted image točno,sem pozablauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.12.2008 19:29:46   
Pandica
Dober večer,

Saraya   danes sem spet srečala tvojo mamo v EP user posted image smo malo klepetale user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.12.2008 19:35:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Dober večer,

Saraya   danes sem spet srečala tvojo mamo v EP user posted image smo malo klepetale user posted image

ma ona je vsak dan tam.In kaj pravi lepega?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.12.2008 21:15:27   
Vrtnica79
Čer,

Saraya, kako je Auser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.12.2008 22:24:01   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya, kako je Auser posted image

vredu,hvala.
Malo še je bilo vročine,ampak se ona super počuti.
Upam,da nebo jutri,da bomo lahko šle ven,saj veš,zaradi M,danes ji ni uspelo it,revici,ker se je ulilouser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.12.2008 22:24:42   
botrca
Dober večer user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.12.2008 22:30:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dober večer user posted image

čerkauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.12.2008 22:30:57   
botrca
Kako ste kaj preživele ta tečen in deževen dan? Mi2 z Janom sva imela posvetovalnico in cepljenje. Moj sin je pravi korenjak moram se pohvaliti. Nič prav ni jokal samo ko mu je iglo zapičla user posted image  pa je v 3 sekunde bilo vredu.
Ima pa 9kg (par g manj) in 76,5 cm. Lepo napreduje in je velik fantek.

Saraya kako kaj tvoja mala pikica? Spančka al ne more zaspat?

Pandica ki si? Vrtnica79 vidim da si poslala za koledar, pridna si bila da si se potrudilauser posted image .

Gold fish kaj ti tudi zbiraš šparove točke? Kako bosta s Pandico lepi z novim nakitomuser posted image .

Ki pa ste ostale, Bubi, Koala...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 284
16.12.2008 22:32:10   
botrca
Saraya kak si se odločla glede maminega darila?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.12.2008 22:37:21   
Vrtnica79
o, lej jih lej pa ste le prišle pokukat semuser posted image

ja, sem že včeraj poslala Linote, pa še viška jih imam zdajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
16.12.2008 22:38:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dober večer,

ma ona je vsak dan tam.In kaj pravi lepega?

Eh, nič kaj... nekaj je rekla, da je A. nekaj bolana, pa, da je hotla it z tamalo z vozičkom na sprehod in pol ni mogla zarad dežja...pa tak user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.12.2008 22:39:00   
arabela*
botrca,našauser posted image je auf,kot običajno.Včeraj mi je ob 2.45 zaspala komaj.Pa čez dan ničuser posted image

Ma nimam pojma,kaj bom mami kupla,mam čas do nedelje,da se odločim.Meni je to full težka nalogauser posted image .Pa še fotr ima 24.rd,pa še obema potem darila za dedka mrazauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.12.2008 22:39:11   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

o, lej jih lej pa ste le prišle pokukat semuser posted image

ja veš da smo prišle zakaj pa neuser posted image . Si šla kam danes? Tebi je fajn ko greš lahko peš.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 289
16.12.2008 22:40:48   
Pandica

Kako ste kaj preživele ta tečen in deževen dan?

Prvo smo bile v mestu malo na sprehodu, ker sem mogla it v Mullerja, pol pa smo še šle v EP in je minilo full hitro...ko sma prišle domov, sma se še malo igrale, pol pa sem jo itak šla rihtat počasi za spanje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
16.12.2008 22:40:49   
botrca
Pandica zdravouser posted image , sem mislila da te ne bo. Zdaj bom pa auf ker ko si ti tu gor jaz grem vedno pozno spat.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 291
16.12.2008 22:42:15   
Pandica

Moj sin je pravi korenjak moram se pohvaliti.

Bravo Jan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 292
16.12.2008 22:42:30   
botrca

Kako ste kaj preživele ta tečen in deževen dan?

Prvo smo bile v mestu malo na sprehodu, ker sem mogla it v Mullerja, pol pa smo še šle v EP in je minilo full hitro...ko sma prišle domov, sma se še malo igrale, pol pa sem jo itak šla rihtat počasi za spanje.

Jaz sem bila z Janom v mestu zvečer, šla sva gledat predstavo na gl.trgu ki jo je imel nečak (bratranec).

Kak pa imaste rade milerjauser posted image user posted image user posted image  ste že zasvojene kot z rruser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
16.12.2008 22:42:57   
botrca

Moj sin je pravi korenjak moram se pohvaliti.

Bravo Jan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 294
16.12.2008 22:43:23   
Pandica

Pa še fotr ima 24.rd,pa še obema potem darila za dedka mrazauser posted image

Te pa jima kr skupaj kupi darilo, mislim za roj. dan in božička user posted image , seveda vsakemu svoje pa bo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 295
16.12.2008 22:44:05   
Vrtnica79

Si šla kam danes?

seveda, sprehajala sem se po dežjuuser posted image . Ne moreš verjet kako paše, res!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
16.12.2008 22:44:32   
botrca

Pa še fotr ima 24.rd,pa še obema potem darila za dedka mrazauser posted image

Te pa jima kr skupaj kupi darilo, mislim za roj. dan in božička user posted image , seveda vsakemu svoje pa bo user posted image

Če mene vprašaš bi jima dala vikend paket v kakih toplicah  z kako masažo, sauno in to je darilo za oba za r.d. in za božička.

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.12.2008 22:45:03 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 297
16.12.2008 22:46:08   
Pandica

Kako bosta s Pandico lepi z novim nakitomuser posted image .

Jaz sem si že danes kupla one 3 srebrne prstane user posted image pa sem jezna ko pes user posted image
Saj grejo regulirat odzadaj velikost, samo še ko dam na najmanj mi je kr prevelik, mi kr malo pleše na prstu user posted image user posted image user posted image
Še on prstan iz belega zlata, ko sem da dobila v dar, ko sem rodila sem si morala it dat pomanjšat za 2 al 3 številke.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 298
16.12.2008 22:47:02   
botrca

Kako bosta s Pandico lepi z novim nakitomuser posted image .

Jaz sem si že danes kupla one 3 srebrne prstane user posted image pa sem jezna ko pes user posted image
Saj grejo regulirat odzadaj velikost, samo še ko dam na najmanj mi je kr prevelik, mi kr malo pleše na prstu user posted image user posted image user posted image
Še on prstan iz belega zlata, ko sem da dobila v dar, ko sem rodila sem si morala it dat pomanjšat za 2 al 3 številke.

no in kaj še rabiš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.12.2008 22:47:32   
arabela*
kak me je z A. prestrašla.Je nekaj jamrala iz kindrerpeta,pa pridem do nje,pa mi nekaj bluzi,ko da ni diht,pa komaj usta odpira,zavija z očmi.Jo nekaj vprašam,pa samo debelo gleda.Jo vprašam,če bo sok,reče počasi jjjaaa,se vsede.Si da v usta dudo in spi naprejuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?