|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
15.12.2008 23:25:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pandica poglej najin čas.

Za 1 sekundo sem te prehitela user posted image

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.12.2008 23:26:00   
botrca

Jaz sem vedno za, povej kdaj.

Ju3 ne morem, ker grema z Zalo z mojo mami v mesto tak, da pol en dan ta teden lahko...saj si itak tipkamo in se slišimo, ok? Da jaz malo vidim kdaj nebo pri nam full house user posted image user posted image user posted image

imaš zs

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.12.2008 23:27:06   
botrca

Kaj ste že kupile darila za vaše user posted image oz. malčke/malčice za Božička?

Jan je dobil avtosedež za r.d. in miklavža glede na to koliko sva dala, pa saj itak ne ve zakaj se gre. kaj pa ti?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.12.2008 23:27:39   
Pandica
Jaz že imam za Zalo Fisher Pricev telefon in pojočo knjigico user posted image  user posted image  user posted image pa mogoče bo še kaj dobila, če bo pridna user posted image pol pa še tak dobi full od mojih in vseh ostalih, da ima vedno ona največ daril pod smrekico user posted image tako je bilo lani, ko še je bila tako mičkena isto user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.12.2008 23:27:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi2 pa se zmenima in drug dan že to izpeljema, ne? user posted image

to pa ne drži.Zadnje srečanje ste tud zasejale,ko smo ble zmenjeneuser posted image user posted image

Ja, za tisto srečanje zadnjič! Jaz sem samo napisala da nevem če bom uspela prit. Pol pa sem tak Sarayo klicala, če gre- pa mi pravi da je obpadlouser posted image user posted image  Nisem nič na rač. gledala in nisem vedela.

zdaj sva pa mi2 kriveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.12.2008 23:29:22   
botrca
Pandica imaš zs, kaj si slepa user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.12.2008 23:32:52   
Vrtnica79

botrca   se boma mogle mi2 zmenit za kavico kaj, ker Vrtnica ni resna user posted image
Mi2 pa se zmenima in drug dan že to izpeljema, ne? user posted image

ne zdaj ti meni to o resnostiuser posted image , veš kak je če imaš 2 otroka je malo drugače ko moreš skoz še na tavečjega gledat. In zdaj sploh v šoli ko imajo čez cellllll december neko sranje popoldan in tak jih gonijo,................ pač si ne morem privoščit da grem nekam dlje.............. sem raje tu v bližini............... da ne rabim skoz gledat na uro.

Pa saj Saraya lahko pove če sem resna al neuser posted image  Mi2 tud skoraj vsak dan kako hitro šetnjo naredima, ker sma pač bližje druga drugi doma.

Saj ko si bila ti še tu, sma se tud skoraj vsak dan videli, ne!

Grem zaj, pa ne me zdaj zašinfatuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.12.2008 23:34:16   
botrca
Vrtnica79 si uspela poslat za lino koledar?

Lahko noč, pa lepo spančkaj.

Neposredna povezava do sporočila: 258
15.12.2008 23:35:01   
botrca
Jaz tudi grem, koliko je že ura user posted image .

papa

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.12.2008 23:37:34   
Pandica

Pandica imaš zs, kaj si slepa user posted image .

Ja, skoraj ja user posted image user posted image user posted image samo imam očala gor tak, da boljše vidim user posted image
Sicer pa sem se že z prijateljico zmenla, da pridem v kratkem na pregled k njej v EP za kontaktne leče. Ker se mi zdi, da se mi je res full poslabšal vid zadnje čase, nikoli nisem tako slabo videla kot zdaj user posted image

Tota zs pa so zdaj res čist mimo, res bi rabla cel teden preden bi ga videla, če mi nebi avtirica le tega napisala tu, da ga imam.

Sem ti odg. na zs.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.12.2008 23:40:46   
Pandica

Eh, nič nisma mi2 krive, daj ne nori user posted image user posted image user posted image

Samo veste punce kako je noro, če ena ali več napiše, da ne ve, če bo prišla user posted image
Ker pol ni nič ziher user posted image ko se zmenimo mora bit vse 100% in pika, nobenih opravičil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.12.2008 23:41:45   
botrca
sem ti odgovorila

papa........grem resno.........user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.12.2008 23:42:14   
botrca

Eh, nič nisma mi2 krive, daj ne nori user posted image user posted image user posted image

Samo veste punce kako je noro, če ena ali več napiše, da ne ve, če bo prišla user posted image
Ker pol ni nič ziher user posted image ko se zmenimo mora bit vse 100% in pika, nobenih opravičil user posted image user posted image user posted image

se strinjam user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.12.2008 23:45:11   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

ne zdaj ti meni to o resnostiuser posted image , veš kak je če imaš 2 otroka je malo drugače ko moreš skoz še na tavečjega gledat. In zdaj sploh v šoli ko imajo čez cellllll december neko sranje popoldan in tak jih gonijo,................ pač si ne morem privoščit da grem nekam dlje.............. sem raje tu v bližini............... da ne rabim skoz gledat na uro.

Pa saj Saraya lahko pove če sem resna al neuser posted image  Mi2 tud skoraj vsak dan kako hitro šetnjo naredima, ker sma pač bližje druga drugi doma.

Saj ko si bila ti še tu, sma se tud skoraj vsak dan videli, ne!

Grem zaj, pa ne me zdaj zašinfatuser posted image

Opa, Vrtnica se je razpizdla user posted image user posted image user posted image

Valda, da je drugače, če si v bližini doma, saj zato se tut mi2 z botrco več vidima zdaj, samo vseeno v pol leta pa bi tut šel skozi en obisk in kavica pri meni, ne? user posted image
To pa mi ne rečt, da ne. No, saj, če ti ni, ni treba, da ne bo zgledlo kot, da ti roke zvijam, samo sem te pač povabla iz vljudnosti, da prideš na obisk, ker še nisi bla pri meni odkar smo v bajti user posted image
Eh, kako šimfanje, kaj te pišeš neke bedarije to. Saj sem ti ravno razložla kako je na stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
15.12.2008 23:50:44   
liju
Dober večer!
Malo da še vas pozdravimuser posted image
Saraya:ki te hodiš? user posted image user posted image  Sem te pogrešala danes user posted image user posted image  Nič čveka ni bilo user posted image    Mami pa kupi kakšen bon za razvajanje, kakšno posebno masažo ali kopanje v dvoje z večerjo, daj privošči ji malo razvajanjauser posted image user posted image user posted image  Kdaj te ima roj. dan?

Nič, lepo spite
Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.12.2008 23:59:40   
Pandica
Nočko user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.12.2008 0:06:11   
arabela*

pa ne vem,v čem je problem al štiri tam sedimo al pa nas 20 sediuser posted image .
kolikokrat sem že rekla,da smo me tri,vključno z bubi hotele prit,ampak ste ve odpovedleuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.12.2008 0:11:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: liju
Saraya:ki te hodiš? user posted image user posted image  Sem te pogrešala danes user posted image user posted image  Nič čveka ni bilo user posted image    

odmarala od rruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.12.2008 0:13:40   
arabela*
  Mami pa kupi kakšen bon za razvajanje, kakšno posebno masažo ali kopanje v dvoje z večerjo, daj privošči ji malo razvajanjauser posted image user posted image user posted image  Kdaj te ima roj. dan?

to sem že študiralauser posted image ,v nedeljo ima rd

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.12.2008 0:37:46   
arabela*
Našo pa spet šraufa.Od devetih jo spat spravljam,pa je še zdaj gor,revicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
16.12.2008 8:25:39   
liju
Dobro jutro!

Našo pa spet šraufa.Od devetih jo spat spravljam,pa je še zdaj gor,revicauser posted image

Boščika tvojauser posted image . Zdaj bi pa lahko že počasi minlouser posted image  Ja glede darila, jaz dobim zdaj za roj. dan od moje mame biserno kopel in večerjouser posted image user posted image , sem bila full vesela, da boma imela res z mojim user posted image  samo najin včer, ki ga takkkkoooo dolgo že ni bilouser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.12.2008 10:31:55   
arabela*

Boščika tvojauser posted image . Zdaj bi pa lahko že počasi minlouser posted image   

ja,je vedno slabše,ne boljše.Ob devetih sem jo oblekla,da gre spat,zaspala pa je ob 2.45user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.12.2008 10:33:05   
arabela*
Ja glede darila, jaz dobim zdaj za roj. dan od moje mame biserno kopel in večerjouser posted image user posted image , sem bila full vesela, da boma imela res z mojim user posted image  samo najin včer, ki ga takkkkoooo dolgo že ni bilouser posted image

uu,veš da ti zavidamuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.12.2008 13:48:42   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...no, da se še jaz pofočkam na drugem deluuser posted image ...

ja bi že bil časuser posted image

če sploh nisem vedla, da je drugi del odprt.... imam kar link med priljubljenimi shranjen, pa se mi ostalo niti ne odpirauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
16.12.2008 13:55:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tako pa je rojstni dan mimo in slike so že v albumu in si jih lahko pogledate user posted image user posted image user posted image .
Jan je ful užival nič ni bil tečen čeprav je malo spal, zato pa je zvečer v pol minute zaspal. Lepo smo se imeli kar mislim, da se tudi vidi na slikah.

Grem mu dat malico do konca pa spat počasi. Se slišimo pozneje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da je bil ful vesel tricikla user posted image

Pa res lušna torta user posted image

se kar podpišem...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?