Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:25:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica poglej najin čas. Za 1 sekundo sem te prehitela
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:26:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz sem vedno za, povej kdaj. Ju3 ne morem, ker grema z Zalo z mojo mami v mesto tak, da pol en dan ta teden lahko...saj si itak tipkamo in se slišimo, ok? Da jaz malo vidim kdaj nebo pri nam full house imaš zs
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:27:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Kaj ste že kupile darila za vaše oz. malčke/malčice za Božička? Jan je dobil avtosedež za r.d. in miklavža glede na to koliko sva dala, pa saj itak ne ve zakaj se gre. kaj pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:27:39
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz že imam za Zalo Fisher Pricev telefon in pojočo knjigico pa mogoče bo še kaj dobila, če bo pridna pol pa še tak dobi full od mojih in vseh ostalih, da ima vedno ona največ daril pod smrekico tako je bilo lani, ko še je bila tako mičkena isto
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:27:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Mi2 pa se zmenima in drug dan že to izpeljema, ne? to pa ne drži.Zadnje srečanje ste tud zasejale,ko smo ble zmenjene Ja, za tisto srečanje zadnjič! Jaz sem samo napisala da nevem če bom uspela prit. Pol pa sem tak Sarayo klicala, če gre- pa mi pravi da je obpadlo Nisem nič na rač. gledala in nisem vedela. zdaj sva pa mi2 krive
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:29:22
|
|
|
|
botrca
|
Pandica imaš zs, kaj si slepa .
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:32:52
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica botrca se boma mogle mi2 zmenit za kavico kaj, ker Vrtnica ni resna Mi2 pa se zmenima in drug dan že to izpeljema, ne? ne zdaj ti meni to o resnosti , veš kak je če imaš 2 otroka je malo drugače ko moreš skoz še na tavečjega gledat. In zdaj sploh v šoli ko imajo čez cellllll december neko sranje popoldan in tak jih gonijo,................ pač si ne morem privoščit da grem nekam dlje.............. sem raje tu v bližini............... da ne rabim skoz gledat na uro. Pa saj Saraya lahko pove če sem resna al ne Mi2 tud skoraj vsak dan kako hitro šetnjo naredima, ker sma pač bližje druga drugi doma. Saj ko si bila ti še tu, sma se tud skoraj vsak dan videli, ne! Grem zaj, pa ne me zdaj zašinfat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:34:16
|
|
|
|
botrca
|
Vrtnica79 si uspela poslat za lino koledar? Lahko noč, pa lepo spančkaj.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:35:01
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem, koliko je že ura . papa
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:37:34
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica imaš zs, kaj si slepa . Ja, skoraj ja samo imam očala gor tak, da boljše vidim Sicer pa sem se že z prijateljico zmenla, da pridem v kratkem na pregled k njej v EP za kontaktne leče. Ker se mi zdi, da se mi je res full poslabšal vid zadnje čase, nikoli nisem tako slabo videla kot zdaj Tota zs pa so zdaj res čist mimo, res bi rabla cel teden preden bi ga videla, če mi nebi avtirica le tega napisala tu, da ga imam. Sem ti odg. na zs.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:40:46
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca zdaj sva pa mi2 krive Eh, nič nisma mi2 krive, daj ne nori Samo veste punce kako je noro, če ena ali več napiše, da ne ve, če bo prišla Ker pol ni nič ziher ko se zmenimo mora bit vse 100% in pika, nobenih opravičil
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:41:45
|
|
|
|
botrca
|
sem ti odgovorila papa........grem resno.........
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:42:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca zdaj sva pa mi2 krive Eh, nič nisma mi2 krive, daj ne nori Samo veste punce kako je noro, če ena ali več napiše, da ne ve, če bo prišla Ker pol ni nič ziher ko se zmenimo mora bit vse 100% in pika, nobenih opravičil se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:45:11
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ne zdaj ti meni to o resnosti , veš kak je če imaš 2 otroka je malo drugače ko moreš skoz še na tavečjega gledat. In zdaj sploh v šoli ko imajo čez cellllll december neko sranje popoldan in tak jih gonijo,................ pač si ne morem privoščit da grem nekam dlje.............. sem raje tu v bližini............... da ne rabim skoz gledat na uro. Pa saj Saraya lahko pove če sem resna al ne Mi2 tud skoraj vsak dan kako hitro šetnjo naredima, ker sma pač bližje druga drugi doma. Saj ko si bila ti še tu, sma se tud skoraj vsak dan videli, ne! Grem zaj, pa ne me zdaj zašinfat Opa, Vrtnica se je razpizdla Valda, da je drugače, če si v bližini doma, saj zato se tut mi2 z botrco več vidima zdaj, samo vseeno v pol leta pa bi tut šel skozi en obisk in kavica pri meni, ne? To pa mi ne rečt, da ne. No, saj, če ti ni, ni treba, da ne bo zgledlo kot, da ti roke zvijam, samo sem te pač povabla iz vljudnosti, da prideš na obisk, ker še nisi bla pri meni odkar smo v bajti Eh, kako šimfanje, kaj te pišeš neke bedarije to. Saj sem ti ravno razložla kako je na stvari
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:50:44
|
|
|
|
liju
|
Dober večer! Malo da še vas pozdravim Saraya:ki te hodiš? Sem te pogrešala danes Nič čveka ni bilo Mami pa kupi kakšen bon za razvajanje, kakšno posebno masažo ali kopanje v dvoje z večerjo, daj privošči ji malo razvajanja Kdaj te ima roj. dan? Nič, lepo spite Nočko
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 23:59:40
|
|
|
|
Pandica
|
Nočko
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 0:06:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Samo veste punce kako je noro, če ena ali več napiše, da ne ve, če bo prišla pa ne vem,v čem je problem al štiri tam sedimo al pa nas 20 sedi . kolikokrat sem že rekla,da smo me tri,vključno z bubi hotele prit,ampak ste ve odpovedle
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 0:11:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Saraya:ki te hodiš? Sem te pogrešala danes Nič čveka ni bilo odmarala od rr
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 0:13:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Mami pa kupi kakšen bon za razvajanje, kakšno posebno masažo ali kopanje v dvoje z večerjo, daj privošči ji malo razvajanja Kdaj te ima roj. dan? to sem že študirala ,v nedeljo ima rd
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 0:37:46
|
|
|
|
arabela*
|
Našo pa spet šraufa.Od devetih jo spat spravljam,pa je še zdaj gor,revica
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 8:25:39
|
|
|
|
liju
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Našo pa spet šraufa.Od devetih jo spat spravljam,pa je še zdaj gor,revica Boščika tvoja . Zdaj bi pa lahko že počasi minlo Ja glede darila, jaz dobim zdaj za roj. dan od moje mame biserno kopel in večerjo , sem bila full vesela, da boma imela res z mojim samo najin včer, ki ga takkkkoooo dolgo že ni bilo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 10:31:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Boščika tvoja . Zdaj bi pa lahko že počasi minlo ja,je vedno slabše,ne boljše.Ob devetih sem jo oblekla,da gre spat,zaspala pa je ob 2.45
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 10:33:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Ja glede darila, jaz dobim zdaj za roj. dan od moje mame biserno kopel in večerjo , sem bila full vesela, da boma imela res z mojim samo najin včer, ki ga takkkkoooo dolgo že ni bilo uu,veš da ti zavidam
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 13:48:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, da se še jaz pofočkam na drugem delu ... ja bi že bil čas če sploh nisem vedla, da je drugi del odprt.... imam kar link med priljubljenimi shranjen, pa se mi ostalo niti ne odpira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 13:55:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tako pa je rojstni dan mimo in slike so že v albumu in si jih lahko pogledate . Jan je ful užival nič ni bil tečen čeprav je malo spal, zato pa je zvečer v pol minute zaspal. Lepo smo se imeli kar mislim, da se tudi vidi na slikah. Grem mu dat malico do konca pa spat počasi. Se slišimo pozneje. vidim, da je bil ful vesel tricikla Pa res lušna torta se kar podpišem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?