snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina* Pozdrav, jaz bi se tudi pridružila, vendar ima moja mala 5 mesecev in jo še polno dojim. Bojim se da bi izgubila mleko. Pa sej ga verjetno ne bom. V glavnem z vami sem in tu pa tam bom res potrebovala brco v tazadnjo . Poznam enih par, ki so bile na Montiju in izgubile mleko in enih par, ki ga niso. Najbolje je, da poskusiš, pa opazuješ reakcijo. Saj sama prehrana po Montiju je itak koristna, nima kaj škodit, fora je samo v tem, da baje telo v primeru hujšanja začne izvajat varčevalne ukrepe, to se pravi, da ukine vse funkcije, ki niso nujno življenjsko potrebne zanj in zato tudi ukine proizvodnjo mleka. To sem nekje prebrala. Glede same prehrane pa nima kaj škodit, ker ješ samo koristno hrano in nič junk fooda. Poskusi, izgubit nimaš kaj. IZVIRNO SPOROČILO: loncica Čav! Sem vas malce brala, in moja prva misel je bila: diete so itak brezveze, itak vse dobiš nazaj. Moram priznat, da se v Montignaca nisem nikoli posebej spuščala, zdaj pa sem malce prebrala in vidim, da je zadeva v bistvu zelo pametna. Ločevalna mi je brezveze. Da bi en dan jedla samo to, potem drugo. Montignac pa je v bistvu zdravo prehranjevanje (če sem prav razumela). Jaz nisem človek, ki bi se držal diet. Pač nisem dovolj močna. Ker se veliko športam, tam pokurim kar nekaj kalorij, ampak 5kg plusa od poroda pa mi ostaja. Če bi povzela vsaj kakšno načelo monitgnaca, bi bilo zelo pametno. Se vam pridrižujem punce. Ja, loncica, prav si razumela. Monti je zdravo prehranjevanje, ni dieta. IZVIRNO SPOROČILO: mojamura sestra snorlax, kjerkoli si ali boš ti, tam sem seveda jaz. hujšam že od januarja 08 pa bom še naprej tako, da pridem pa kaj napišem na tole temo. aja pa bebjike pazite se me, jaz sem (po)hujšani policaj....tak da če ga bo katera preveč bixala jo bom kuj v tazadnjo zbrcala...snorlax vam to lahko iz prve roke pove Res je, huda je kot 100 . Ampak je tudi uspešna, veliko bolj od mene. Lepo, da si se javila tudi tukaj. Nič bat, tudi pri montignačkah se me ne boste rešile. Ja, za vse, ki bi se prehranjevale po Montiju, imate tukaj link, kjer čvekamo samo montignačke. http://www.ringaraja.net/forum/Montignac/m_821209/tm.htm Jančika, moja mura, hvala za podporo v tem letu.