Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:55:26
|
|
|
|
jana81
|
SS će imaš pamperske baby dry zelene, jih lahko zamenjava, jst imam še neodprt paket mullerjevih 4...ti lahko v soboto prinesem, ker men so pamperske te zelene zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:55:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno Če bo le vse po sreči!!! jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pridi na naš konec pa gremo Aja, kam greš za novo leto? Ste našli kej ugodnega?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:56:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Naša že ful dolg ponoč ne je Prej je pa zgledala nekako tako: vzela sem jo ven iz njene postelje in jo dala v mojo posteljo k mojemu. Jz pa sem šla pripravit AM. vodo sem mela itak skoz prekuhano, pol pa hop za 30 sekund v mikro, dodala AM pretresla in v minutki je miška papala ene so mele pa tud vodo kar v termovki o hvala ti..bom tud jst tko delala.HB sva kupila še mikrovalovko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:57:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno Če bo le vse po sreči!!! jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pridi na naš konec pa gremo Aja, kam greš za novo leto? Ste našli kej ugodnega? nič ..zdej smo se odločili da pride un par z otrokoma k nama, pa bomo pr nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:58:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? pri nas smo hvala bogu nehal z nočnim hranjenjem. zgledal je pa tko, ko se je zbudi sem mu hiter podturila dudo in letela štimat flaško, od prej sem mela notri nalito hladno pol sem pa še samo dodala iz termovke, dodala AM mlek fajn pretresla in letela nazaj da sem ga nafutrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:58:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS će imaš pamperske baby dry zelene, jih lahko zamenjava, jst imam še neodprt paket mullerjevih 4...ti lahko v soboto prinesem, ker men so pamperske te zelene zakon. jz mam pampers baby dry ta zelene je, številka 4, notri mislim da je 44 komadov, 7-18kg ti jih bom prinesla če želiš, sam jih nekej manjka, ker sem jih nekaj že porabila
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 10:59:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno Če bo le vse po sreči!!! jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pridi na naš konec pa gremo Aja, kam greš za novo leto? Ste našli kej ugodnega? nič ..zdej smo se odločili da pride un par z otrokoma k nama, pa bomo pr nas mi bomo tud doma in tud bo najbrž en par še prišel do naju, sam še nimata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:00:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? jst mam vodo pripravljeno v termovki. pol pa sam mleko dodam, pa na pravo temperaturo ohladim, pa je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:00:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS će imaš pamperske baby dry zelene, jih lahko zamenjava, jst imam še neodprt paket mullerjevih 4...ti lahko v soboto prinesem, ker men so pamperske te zelene zakon. jz mam pampers baby dry ta zelene je, številka 4, notri mislim da je 44 komadov, 7-18kg ti jih bom prinesla če želiš, sam jih nekej manjka, ker sem jih nekaj že porabila ni panike, ker itak so pamperske dražje, pol je tk kul če jih neki manjka ...ok pol ti jst prinesem mullerjeve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jooooj, Gregi je siten kot podrepna muha Zaspan je tako, da komaj gleda, ampak se z vsem štirimi upira spanju... Prejle je pojedel samo 100g sadja, več ni šlo, ker je čist fertik Že zjutraj ni bil kaj preveč priden za jest, moral bi se pošteno naspat Spal je pa od jutra do zdajle 5 minut!!!!!!! Joj Gregi Gregi,boš po riti dobu, če boš tkole mamici nagaju. A v vozičku ti tud noče spat? O Jana super, da gre še Nataša . No pol pa najbolj da me poberete tm k si me ti zadnjič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:01:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nina hvala za ZS. To sem pa že slišala za take stvari tam ja žačostno, res ful žalostno Ja žalostno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:01:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Naša že ful dolg ponoč ne je Prej je pa zgledala nekako tako: vzela sem jo ven iz njene postelje in jo dala v mojo posteljo k mojemu. Jz pa sem šla pripravit AM. vodo sem mela itak skoz prekuhano, pol pa hop za 30 sekund v mikro, dodala AM pretresla in v minutki je miška papala ene so mele pa tud vodo kar v termovki o hvala ti..bom tud jst tko delala.HB sva kupila še mikrovalovko. jz sem doma skoz uporabljala mikro za pogrevat vodo, čeprav ene pravijo, da to no dobro pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem če smo pa kam šli, sem dala hladno vodo v flaško, v malo dozico AM, pa v termovko vročo vodo, pa je simpl ko pasulj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:02:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem dober si to naštudirala s plenico, sam pr nas ne bi vžgal, ker se premetava še ko je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem Aja pa to mam kr v spalnici,tko da mi ni treba vstajat. Matr sm komot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:03:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS će imaš pamperske baby dry zelene, jih lahko zamenjava, jst imam še neodprt paket mullerjevih 4...ti lahko v soboto prinesem, ker men so pamperske te zelene zakon. jz mam pampers baby dry ta zelene je, številka 4, notri mislim da je 44 komadov, 7-18kg ti jih bom prinesla če želiš, sam jih nekej manjka, ker sem jih nekaj že porabila ni panike, ker itak so pamperske dražje, pol je tk kul če jih neki manjka ...ok pol ti jst prinesem mullerjeve. no fino, pa bo volk sit in koza cela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:03:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Naša že ful dolg ponoč ne je Prej je pa zgledala nekako tako: vzela sem jo ven iz njene postelje in jo dala v mojo posteljo k mojemu. Jz pa sem šla pripravit AM. vodo sem mela itak skoz prekuhano, pol pa hop za 30 sekund v mikro, dodala AM pretresla in v minutki je miška papala ene so mele pa tud vodo kar v termovki o hvala ti..bom tud jst tko delala.HB sva kupila še mikrovalovko. jz sem doma skoz uporabljala mikro za pogrevat vodo, čeprav ene pravijo, da to no dobro pa ne me vprašat zakaj, ker ne vem če smo pa kam šli, sem dala hladno vodo v flaško, v malo dozico AM, pa v termovko vročo vodo, pa je simpl ko pasulj še tanajbolj simpl je pa kr zizo ven dat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem dober si to naštudirala s plenico, sam pr nas ne bi vžgal, ker se premetava še ko je. Aja pr ns je ponoč kr pri miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:03:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nina hvala za ZS. To sem pa že slišala za take stvari tam ja žačostno, res ful žalostno Ja žalostno kolk ji ša pe manjka do penzije tvoji mami?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:03:51
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, ja, greva z nataso34 skupaj. Tako da kar mirno prisedi k barbaw Če bo imela ona preveliko gnečo, te pa lahko tudi jaz poberem. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vmes mi je pa prvič padel s kavča ...sem si đla samo po zokne v spalnico in je gledal risanke, pa pridem nazaj v dnevno in je rvan štrbunknil dol, HB mu ni nič, mal joka, ampak smo porihtal Glavno, da ni hujšega Se zgodi, nimaš kaj. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? Sicer naš noče več AM, ampak prej sem si vedno pripravila vrelo vodo v termovki, mrzlo v hladilniku, v posodico pa odmerjene dozice mlečnega prahu. Ponoči sem enostavno dala v flaško vrelo+mrzlo vodo+mlečni prah, premešala in je bilo. Kasneje sem kdaj tudi kar mrzlo vodo pogrela v mikrovalovki in stresla noter pripravljen prah. Sori, smajlijev zgoraj ne bo, ker sem post morala kopirat - mi je vse zablokiralo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:05:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem dober si to naštudirala s plenico, sam pr nas ne bi vžgal, ker se premetava še ko je. pr nas tud ne, ker skoz krili z rokami in nogami bi bla skoz lačna naša Manca če bi tkole mogla jest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:05:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:06:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem dober si to naštudirala s plenico, sam pr nas ne bi vžgal, ker se premetava še ko je. Aja pr ns je ponoč kr pri miru jst srčno upam, da bo tud pr nas pol mir vsaj 5 ur v kosu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:06:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vedn pozabim vprašat vse ki dajete AM...kako to zgleda ponoči priprvljat AM ? mene to najbolj skrbi, ker zdej koker se je zbudu sem ga dala na zizo in je blo, zdej bo pa to trajal preden pripravim AM.. kako to najhitreje urihtat? Jest mam v termovki vročo vodo v eni flaški pa mrzlo. Merce mam v eni posodici k je prov za to,pol pa sam namešam. V eni minuti narejeno,pol ji dam pa flašo v pojstlo, s pleničko založim da ji ne pade in ko poje ji jo vzamem Aja pa to mam kr v spalnici,tko da mi ni treba vstajat. Matr sm komot ti si pa res slaba mama komot mama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 11:07:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A v vozičku ti tud noče spat? Žal z njim, ker je bolan, ne morem ven v tale dež, da bi sprobala... za Gregija, da se bo končno pozdravil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?