Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:39:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu??????
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:39:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
že pijem vodo, ker nimam Donata-kot mi je ena svetovala...pa sem pozabila katera... Pa upam, da bo pomagalo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:40:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu?????? kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat joj se že pa smejim ko mlado tele..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:41:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu?????? Aja, toooooooooooooooo! Mhmmmm, jaz delam v petek do 15ure....v MB...pa mi ni še 2 uri čakati v MB....Tak da, jaz bi raje po praznikih...Ve se pa kar zmenite!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:41:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu?????? kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat joj se že pa smejim ko mlado tele.. Hvala Tasa...si me malo zagovorila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:42:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tasa - dobro si se drla je palilo seznam je pa pravi taki kot je spodaj - ker si se ti prva javila in je važno da si prva na seznamu za ostale pa ni take sile - glavno da vse pridemo se pravi, petek ob 17h v Ilichu: - Tasa_m
- Trezika
- Frutolina
- Persida
- MalaČebelica
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:43:42
|
|
|
|
helimaša
|
čao! nč vas nism nazaj brala....predvidevam da je itak sam en čvek.....mene je prej spet neki zvil....tko da sm bl na župcah.....sam vseen kuham golaž če se mi bo slučajn kej zaluštal.....zdej je še mojga neki zvil....je vmes mal dam pršu.....ma drisko in je čist bošček .....je vzel lekadol pa čaj in se pokril z deko.....in je reku da je mal bolš.....tko da bomo vidl kaj se bo dogajal čez dan.....sam da Maša kej ne stakne..... vidm da spet kr neki lapate .....a drgač je kej novga..... ena je tetica postala.....ČESTITKE...... drgač je pa vreme bl za en ......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:44:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu?????? kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat joj se že pa smejim ko mlado tele.. Hvala Tasa...si me malo zagovorila... nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo po pol ure se že spodobi da se javiš na RR kaj pa če naredimo bolj zgodnjo uro - ob štirih? ali pol štirih?
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:48:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kokica!!!!! ti splohe ne slediš.... ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu?????? kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat joj se že pa smejim ko mlado tele.. Hvala Tasa...si me malo zagovorila... nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo po pol ure se že spodobi da se javiš na RR kaj pa če naredimo bolj zgodnjo uro - ob štirih? ali pol štirih? Sem se še nekaj spomnila....mislim, da mi niti to ne bo šlo skozi, ker ima moj dragi službeno čago, pa ga bom morala tja peljati....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:48:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo po pol ure se že spodobi da se javiš na RR kaj pa če naredimo bolj zgodnjo uro - ob štirih? ali pol štirih? meni je čist vseeno za uro.. jaz bom že priplesala do ilicha. Sicer pa se lahko dobimo zdaj pa še po praznikih,pol nas verjetno natakar nebo več vpr. če za začetek prinese kaj vinčka.. hjoj, se ga kr spomnim, kak je bil posrečen..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:49:28
|
|
|
|
helimaša
|
vidm da se mente za srečanje.....očitno bo vam bolj uspelo kot pa nam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:50:46
|
|
|
|
tasa_m
|
ve se boste basale z sladoledom in torticami, jaz pa bom iz torbice mandarine jedla.. Sladkega ne smem , pol pa moram nekak sadje prišvercat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:51:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo po pol ure se že spodobi da se javiš na RR kaj pa če naredimo bolj zgodnjo uro - ob štirih? ali pol štirih? meni je čist vseeno za uro.. jaz bom že priplesala do ilicha. Sicer pa se lahko dobimo zdaj pa še po praznikih,pol nas verjetno natakar nebo več vpr. če za začetek prinese kaj vinčka.. hjoj, se ga kr spomnim, kak je bil posrečen.. ha ha ha - točno ja. do takrat bomo mogoče že imele dovolj vlke trebuhe, da bo skapiral ja dobro - tepa pustimo pri Ilichu v petek za ob 17-ih, če so že nekatere potrdile to uro pa se pol zmenimo še enkrat za po praznikih.... ok????
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:52:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša vidm da se mente za srečanje.....očitno bo vam bolj uspelo kot pa nam ja, nam kar rata zaenkrat.. Upam, da bo tvoj čimprej boljši pa ti tudi... evo eno mali in eno veliko, če mala slučajno ne pomaga..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:53:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ve se boste basale z sladoledom in torticami, jaz pa bom iz torbice mandarine jedla.. Sladkega ne smem , pol pa moram nekak sadje prišvercat.. ja to pa res.... lahko pa gremo kam drugam. ko majo tudi sadne kupe al pa kaj - pa lahko dobiš sadje. ker pri ilichu se spomnim da nimajo sadja - je nekdo na prejšnjem srečanju hotel imet
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:57:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ve se boste basale z sladoledom in torticami, jaz pa bom iz torbice mandarine jedla.. Sladkega ne smem , pol pa moram nekak sadje prišvercat.. ja to pa res.... lahko pa gremo kam drugam. ko majo tudi sadne kupe al pa kaj - pa lahko dobiš sadje. ker pri ilichu se spomnim da nimajo sadja - je nekdo na prejšnjem srečanju hotel imet ni panike. Mogoče najdem kaj dietnega pa tud gre ven za mojo rit.. saj me več ne gane to, če bi blo prejšni tedn bi še me zdaj pa je že ok..sem se navadla. zdaj pa mam dovolj deža!!! Naj neha deževat!! Da bi me vsaj enkrat to vreme ubogalo bi bla srečna..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 13:59:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jojjjjjjjjjjjjjj, mene tudi to vreme počasi ubija................! pa še kar bo tako, ne? Jaz bi pa sneg.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:03:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jojjjjjjjjjjjjjj, mene tudi to vreme počasi ubija................! pa še kar bo tako, ne? Jaz bi pa sneg..... ja, jaz tud sneeeggg... pa ga ni in ni in ni...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:06:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj.... tak da po moje snega ne bo še tak kmalu
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:12:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj.... tak da po moje snega ne bo še tak kmalu pa daj nehaj no....pusti nama s taso vsaj sanjati....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:20:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj.... tak da po moje snega ne bo še tak kmalu pa daj nehaj no....pusti nama s taso vsaj sanjati.... oprostiiii... tepa ne bom več samo malo pa vaju morem jezit. drugače vama bi lahko bilo še dolgčas...
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:21:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj.... tak da po moje snega ne bo še tak kmalu pa daj nehaj no....pusti nama s taso vsaj sanjati.... hehe ja ne,.. Men pa kaže 7,9 stopinj, mogoče zato ker sem bližje Pohorju imam bolj mrzlo.. sem šla zdaj malo še na forum : kaj pa Mariborske nosečke? Tam pa se nič ne dogaja ,..vsake toliko časa dam nov seznam gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:22:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj zdaj pa so vse pobegnile....??? Buuuuuuuu, mene je strah.................
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:23:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj.... tak da po moje snega ne bo še tak kmalu pa daj nehaj no....pusti nama s taso vsaj sanjati.... hehe ja ne,.. Men pa kaže 7,9 stopinj, mogoče zato ker sem bližje Pohorju imam bolj mrzlo.. sem šla zdaj malo še na forum : kaj pa Mariborske nosečke? Tam pa se nič ne dogaja ,..vsake toliko časa dam nov seznam gor Sem te vidla tam, ja....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 16.12.2008 14:24:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj zdaj pa so vse pobegnile....??? Buuuuuuuu, mene je strah................. hehe, jaz sem še tu.. sem si mogla sladkor zmerit pa mam spet povišanega.. Pa jaz se ne grem več. Sploh več ne vem kaj še lahko pa kaj ne smem jest da se mi ne poviša..
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......