|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 17:04:16   
Blacky30
Božično večerjo sem že kdaj skup pacala ja. Načeloma vsako drugo leto, zdaj, ko pa je Nejc večji, pa imamo vsako leto na vikendu in tam kuha tašča in ena sorodnica. Jaz pa prinesem sladice in pecivo. Za to sem vedno jaz zadolžena, baje najbolje pečem v družini.user posted image

Flower, letos bomo pekli purana, imeli bomo tudi ocvrte puranje zrezke, piščančji žur bo za kosilo s prijatelji, za silvestrovo ne sme manjkat tatarski biftek, predlogi so še: svinjska pečenka, polnjena s slivami, kotlovina in široki rezanci z orehi, piščanec, polnjen s kruhovo filo. Za sladico bom naredila tiramisu, potem pa še celo morje peciva.
Flower, pa saj kontrolo imate junija 2009, kdaj pa te mislite it na morje? Junija pa boš tak izvedela, kak je. Pa pri All Inclusive boste pa ja našli nekaj zanj, saj je tone hrane na izbiro.user posted image

Ilatic, neeeee, bognedaj svoji pupi povedat, da ni božička. Ji boš uničila otroške sanje, ki so tako lepe, brezskrbne in nedolžne. Raje ji naj božiček pod smrekico nastavi pisemce, v katerem ji naj na pravljični način pove, da je zelo pridna punca, da bolj pridne na svetu ni in ker je tudi zelo pametna punca, božiček upa, da bo razumela, da je na poti iz Finske izgubil celo košaro daril, v kateri je bilo tudi njeno ali pa da je na poti do nje srečal enega ubogega otročka na cesti, lačnega, brez mamice in atija in mu je dal njeno darilo, ker mu ta fantek ni pisal, saj ne zna pisat. Pri teh letih bo razumela in se ji bo fantek zasmilil. Pa naj na koncu doda, da bo v januarju poslal posebno darilo za njo in da naj ima smrekico postavljeno do takrat. Pa potem kupita pri naslednji porodniški in bo. Jaz mislim, da bo čist ok razumela.

Majuska, jaz sem pri Nejcu pisala dnevnik, najprej kar pogosto, vsak dan, potem enkrat na mesec, pa sem malo potegnila skup in napisala najpomembnejše dogodke, potem sem po porodniški šla nazaj v službo, pa sem ga spet začela pisat enkrat na teden nekje, zdaj pa sploh nimam več časa. Pa mi je ful žal, ker so to lepi spomini......

3jeMi, midve sva si pa menda res kar podobni po marsičem, obe zapečkarici, ki sta radi doma, nori na kuharske recepte, .....kaj še? Sigurno bi se še kaj našlo.user posted image

Levinja, pa ti si res vegetarijanka. Še zdaj mi nisi odgovorila....user posted image user posted image

Auroraa, ja, res si smotana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj si sama rekla. Ne, saj se hecam, te mam rada. user posted image Samo res, zadnjič sem skoraj tja padla, ko je prišla prijateljica z otroci na obisk in sem jim ponudila rižev narastek, še topel iz pečice (mnjamiiii), njeni hčeri pa sta me gledali kot marsovca, ker ne samo, da še ga nista nikoli jedli, še vedeli nista, da to obstaja?!?!?!?!!? Mene je skoraj kap. In to ni prav. Njeni dve ne jesta banan, ker njo želodec po njih boli (kdo je rekel, da bo tudi otroka bolel???), nič mlečnega riža, mlečnega gresa, nič, ker se je njej to zagabilo, ko je bila še otrok. Sem ji kar povedala svoje, otroka zamujata najboljše v življenju!user posted image user posted image user posted image  Jaz, hb, nisem izbirčna, tak da kuham večino vsega, otroka edino z moje strani ne bosta poznala vampov in svinjskih bremz, pa rdečega zelja.user posted image  To bosta lahko poskusila kje drugje.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
16.12.2008 17:12:16   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!!

Julijske mačke:

nick - odvečne kg

lex
Blacky - 10 kg
karamela6 - 8kg
netki
lunica
auroraa - 5 kg
rebeca - 7 kg
HD
flower
levinja
dzanika - 10 kg
nanka - 5 kg
inigo
3jeMi - 8 kg
glugluglu - 5 kg
sandrine - 3 kg
hruška debeluška - 5 kg
mirjam80

Pofočkajte se še ostale interesentke, plis.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
16.12.2008 17:12:22   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
moj brat igra odbojko in ga čaka tudi še par let igranja, ampak se izobražuje za trenerja, saj pravi, da bi rad ostal v tem "giru"

Oooooo, odbojka je moja tretja največja ljubezen. Sem jo trenirala 8 let. Kdo pa je tvoj brat, če ni preveč osebno?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
16.12.2008 17:12:28   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

karamela, kaj dogaja s kaminom? Evo, najin stedilnik je takle - sva ful zadovoljna. Kupila sva ga v Merkurju, firma Nordica, majo ful pestro ponudbo stedilnikov in/ali kaminov ... cekiraj na netu ... http://www.solarenergyireland.com/nordica_product_page.html

Najin je prvi med "cookers & ranges," a v drugi barvi ---- ker crn je cist prevec obcutljiv. Evo, midva sva si izbrala takega:
user posted image

Dodala sva se en mali radiatorcek, da se bolj greje ... in (kot sem ze napisala) je to najin edini vir kurjave zdajle cez zimo (razen ce bo minus 10, pol bova se radiatorje przgala). Totalno cheap --- notri cez dan namecem en hobok drv in to je to.

Zaenkrat zadeva zaradi finančnega vidika stagnira. Me pa zanima, če se še spomniš, kako daleč stran od kamina so lahko postavljene npr. omare? Midva ga planirava v dnevni, pa me zanima, kam ga sploh lahko postavim. Npr. leseno pohištvo v dnevni ... kako blizu je lahko največ postavljeno?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
16.12.2008 17:12:33   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Kar se tiče denarja.Nikol ga ni zadost.Več kot ga je,več idej maš za kaj bi ga potrošil.user posted image

točn tko

Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:14:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
16.12.2008 17:17:00   
dzanika
netki stvari ki si jih naštela tudi jaz nisem kupila. Nisem kupila igralne podloge, SW, stajice, hodalice tudi ne bom... Sem sicer kupila prsno črpalko ampak zato ker nisem imela mleka in sem hotela preverit če sploh kaj imam in nisem imela sploh nič mleka... No, pol sem jo pa posodila svakinji, ki pa jo je kar pridno uporabljala.

božična večerja - ne jaz je ne bom delala ker jo bo tašča. Pride še od mojega teta iz italije in imamo skupaj večerjo...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:17:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3833
16.12.2008 17:17:57   
3jeMi
3jeMi, midve sva si pa menda res kar podobni po marsičem, obe zapečkarici, ki sta radi doma, nori na kuharske recepte, .....kaj še? Sigurno bi se še kaj našlo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... a nek se bo že ustavl... user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
16.12.2008 17:19:05   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: netki

kaj nej nardim....

tilen noče GH, noče odpret ust, če mi že uspe not dat se davi, se mu dviguje, se trese....in nato vse zbruha!!!!user posted image user posted image
zelenjavo sploh ne upam dat, če že sadja ne mara....

ko pa sem mu dala frutek k je čist spasiran je pa pojedu-.....

pa ste mene pisan gledle, k sm rekla, da Živa zbruha po GH in se davi... jz ji zdej dam PRED hranjenjem kakih 15 min, sej dol pa tko še ne gre nč, sam da se navaja.
pa je bolš. tud če sm dala 2h po mleku, je šlo vse ven.

zgleda da sem spregledala.....tvoj predlog mi je kul
vsakič pred hranjenjem mu bom dala mal za probo, sej me nč ne kušta če enkrat po ribežnu podrgnem z japko ostalo pa jst pojem user posted image  pa če bo ok, če ne pa ponovi naslednjič.....

Neposredna povezava do sporočila: 3835
16.12.2008 17:19:15   
dzanika
netki glede GH pa ne vem. Jan včasih noče ust odpirat. Tko je blo npr. tut danes. Pa sem ga parkrat tko na finto da se je nasmeju da je dobil v usta, potem jih je pa lepo odpiral. No danes sva za štos prvič fruteka probala z japko pa hruško. Ma mu je bil všeč in polovico ga je šlo kot za šalo. user posted image Sam včasih morm bit res vztrajna da zakapira kaj mora delat (usta odpirat namreč) user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
16.12.2008 17:22:47   
netki

IZVIRNO SPOROČILO: flower

smrekica
: sma imela prvo leto pravo, pa sem rekla, da nikoli več. Sem vsak dan pucala, na koncu, ko sem jo hotela pospravit, se je pa samo vsulo..user posted image

jz jo dam pa v teglc (hihi, lonec ali ne vem, kako se reče... okrasni lonecuser posted image ) in zemljo notr mokro, pa pesek čez, da drži vlago in mi lepo zdrži 14 dni. lepo diši, iglice pa so samo pol zadnje 3 dni mal, pa ko pospravljam. pa pač posesam ornk pa je.

ja sej ta vonj po smreki...mmmmmmmm.....

Neposredna povezava do sporočila: 3837
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:23:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
16.12.2008 17:25:13   
dzanika

js sm pa žalostna... user posted image  vse mi boste ušle na hujšanje, jz pa nočem shujšat... user posted image  mam glih prou kil, sam na oblikovanje trebuha morem.

ajaaaa, netki . soooooooooori, k sm pozabla. La DIva - 8 terapij 300€, 12 terapij 460 €, 100 daš prvič potem lahko na obroke pri vsakem obisku. jaz ti podarim bon za 50€. če nisi ful športica in če ne boš doma pol pojedla pol Mercatorja (HEC), so uspehi zagotovljeni.

uh tole ni za mene. Ker mi pol Mercatorja ne uide. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
16.12.2008 17:25:59   
Netta
js sm pa žalostna... vse mi boste ušle na hujšanje, jz pa nočem shujšat...

in zato si žalostnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3840
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:27:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
16.12.2008 17:27:48   
Netta
no jaz se po novem imenujem multifunkcionalna napravauser posted image user posted image - generalno čistim dnevno sobo, vas čekiram, ano zabavam in v dobrih pol ure sem jo že trikrat previla...dvakrat pokakana in enkrat polulana do vratuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
16.12.2008 17:28:48   
netki

js sm pa žalostna... user posted image  vse mi boste ušle na hujšanje, jz pa nočem shujšat... user posted image  mam glih prou kil, sam na oblikovanje trebuha morem.

ajaaaa, netki . soooooooooori, k sm pozabla. La DIva - 8 terapij 300€, 12 terapij 460 €, 100 daš prvič potem lahko na obroke pri vsakem obisku. jaz ti podarim bon za 50€. če nisi ful športica in če ne boš doma pol pojedla pol Mercatorja (HEC), so uspehi zagotovljeni.

ma ne bomo ti ušle.....sej ne boš sam ti tuki ostala

pa hvala za podatke.....sej ne vem za kaj se nej odločim.....zdej sem po tv gledala eno metodo da ti odpravijo maščobo npr. iz trebuha...kavitacija se reče in baje zmanjša obseg do 5 cm po parih terapijah...ena terapija stane 100 eur

kako pa zgledajo terapije tam?

Neposredna povezava do sporočila: 3844
16.12.2008 17:29:36   
dzanika
a ste že odprle čvek na hujšanje al kaj?  Mojcek men se zdi da ni noben posebej čvek odprt. Pa verjemi in bodi brez skrbi. Ne boš ostala sama tukaj. Sej bomo me mačke še zmeri tuki čvekale. user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
16.12.2008 17:30:40   
Netta
mojcek - hehe sploh nisem vedla da se bo nova tema odprla za hujšanje...pa saj si vabljena na tisto stran z nasvetiuser posted image

sicer bomo pa tam itak sam o kilah govorile, o vsem drugem pa tu.

pravkar mi je prišla na misel še boljša ideja. zredi se čez praznike za par kil, pa boš tud ti z namiuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:33:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3848
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 17:35:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.12.2008 17:41:08   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

No, ko smo pri tem, da poročam o naši prvi GH. Sem ji dala kuhan korenček.

blacky - sej še nismo 15.1.2009 user posted image user posted image

Tiho bodi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Če pa moram poslušat P. Pa ne 15.1., ampak 17.1., če smo čist natančne.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?